Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tényeg. köszi.
Dj Faustus
Total Commanderben: Fájl/Összehasonlítás tartalomra menüpont
Vagy van a parancssoros comp parancs:
Két fájl vagy fájlcsoport tartalmának összehasonlítása

COMP <1.név> <2.név> [/d] [/a] [/l] [/n=szám] [/c] [/OFF]

1. fájl Az összehasonlítandó elsõ fájl(csoport) helye és neve.
  2. fájl A második fájl(csoport) helye és neve.
  /D      A különbségeket tizedes formátumban jeleníti meg.
          Ez az alapértelmezett beállítás.
  /A      A különbségeket ASCII karakterekkel jeleníti meg.
  /L      A különbségek sorszámait jeleníti meg.
  /N=szám A fájlnak csak a megadott számú kezdõsorát hasonlítja össze.
  /C      Összehasonlításkor nem különbözteti meg a nagy- és kisbetûket.
  /OFF Ne hagyja ki az off-line attribútumú fájlokat.
Fájlcsoportok összehasonlításához használjon helyettesítõ karaktereket.

olyan progit keresek, amelyel nagyméretû (több gigás) fájlok tartalmát tudom összehasonlítani, hogy egyforma e. kösz.
TreDoR
1000 köszönet! Pont egy ilyen programot kerestem! <#vigyor0>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

zvaragabor
még egy, és még egy. nem tudom melyik jó, nem próbáltam õket.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Netlimiter mintha csinálna ilyet.

Chaos Anno Domini

TreDoR
Köszi, de nekem http-s feltöltéshez kellene vagy egy feltöltõ program v. egy olyan program ami pl. lekorlátozza, hogy firefox vagy ie. stb. mekkorra sebességgel tölthet fel.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

zvaragabor
Ha olyan programokra szeretnéd használni, amelyek alapból ilyen töltögetõsek, akkor azokban valószínûleg be lehet állítani a fel/le töltési határt. gondolok itt olyanra hogy flashget, limewire, torrentkliensek. ftp kliensek.

Chaos Anno Domini

SuperCharger
A GameCommander 2 jut eszembe, amirõl úgy tudtam, pénzes, de itt a tucows azt írja, hogy freeware. Próbáld ki.

Nekem egy olyín program kéne hogy belemondom a mikrofonba hogy sajátgép és megnyílik a sajátgép. remélem értitek mire gondolok.
kerestem csómót a neten, találtam is egyet 1 óra keresgetés után de negyon szar.
TreDoR
Hi all! Nekem egy olyan programra lenne szükségem amiben be tudom állítani, hogy melyik program mekkora feltöltési sávszélességet használhat maximum. Elõre is köszi!

Köszönöm!
Dj Faustus
MPlayer - ingyenes, elboldogul a DVD-vel, beépített kódekjei vannak.

Dj Faustus
VLC Media PLayer - ingyenes, tud magyarul, DVD-kkel jól elboldogul, kis gépigényû, a kódekek bele vannak építve.
Media Player Classic - ez is ingyenes, tud DVD-t lejátszani, de kellenek hozzá kódekek (XVID, DivX - vagy FFDShow; AC3, OGM, MKV,...).

Sziasztok!
Nekem szükségem lenne egy letölthetõ, automatikusan frissíthetõ, megbízható DVD filmnézõ progira.

Tudnátok segíteni?
Dj Faustus
Japep
Hello!
Nincs olyan program, ami a háttereket váltja pl. minden gépbekapcsoláskor ???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Netlimiter kiváltására keresek valami jó ingyenes progit, programonkénti fel/letöltések figyelésére lenne szükségem és feltöltés limitálására szintén alkalmazásonként
van valami tippetek?

Ó, köszönöm szépen.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Evin
Igen. Szerkesztés->idõzítés->Késleltetés
Itt meg lehet adni, hogy az egészet, vagy a kijelölted akarod-e eltolni xidõvel.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Üdv!
Itt ajánlottatok egy Subtitle workshop progit. Aki ért hozzá az segíthetne nekem egy picit. Létezik benne olyan funkció, hogy az összes feliratot eltoljam x másodperccel?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Dj Faustus
Illetve az elõbbihez +1:
http://www.jahshaka.org/

Dj Faustus
sziasztok.olyan progit keresek amivel több formátumú filmet tudok vágni,összeilleszteni,effektezni és zenét alá festeni.Ingyenes legyen és lehetõleg mûködõképes!!!!!!!???????????<#wave>
Basic
Igen bootol. Van egy linux live cd-m, ami simán beindul cd-rõl. Nem tudom, hogy ez miért nem, de próbáltam egy másik gépen, ott ment ez is normálisan, úgyhogy rendben van a cd.

apu
A gép bootol a CD rõl ? A Setup, hogy van állítva?

http://kromek.hu/blog/ -apu-

Basic
Na leszedtem ezt a Hiren's BootCD-t, a csomagolt fájlban levõ iso-t kiírtam egy cd-re, de nem bootol róla a gép. De ez sztem normális is, mert a cd-n csak egy BootCD.txt, meg egy autorun.inf fájl van. Utóbbit pedig csak a windows használja, amikor betesszük a cd-t a gépbe. Van rajta egy BootCD könyvtár, amin belül uharccal tömörített programok vannak, Aztán a wintools könyvtárban vannak a kitömörítõ parancsfájlok, meg pár program. Jó cd-t húztam le?

zeli
köszönöm😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Dj Faustus
Norton Ghost, vagy ingyenes helyettesítõ alkalmazás, Ütemezett feladatok közé felvétele.

zeli
Nem tudtok olyan programot, ami bizonyos idõközönként egy mappáról csinál másolatot egyik partíciórol a másikra?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

öregharcsa
igen!sõt azzal aztán azt csinálsz amit csak akarsz...tele van jobbnál jobb programokkal...

http://pspfilez.extra.hu/

Basic
És elég, ha leszedem a hiren's boot cd-t? A rajta levõ ghosttal el tudom menteni a rendszert is, meg vissza is tudom rakni?

Basic
Köszi!

öregharcsa
norton ghost...ezt normálisan a hiren's boot cd-n találod meg sok más fasza programmal együtt...
ezzel csinálsz egy mentést(GHO) majd kiírod dvd-re...
én a komplett c particiót raktam tegnap így vissza xp-stûl mindenestûl...

http://pspfilez.extra.hu/

Basic
Sziasztok! Olyan programra lenne szükségem, amivel dvd-re tudnám égetni az aktuális rendszert (mondjuk xp, és pár program), és késõbb vissza tudnám állítani vele pontosan az elmentett rendszert.

géptesztelõ=3DMark
nemtom jó-e de majd megnézed

Hello mindenkine! Nemtud valaki linket küldeni egy géptesztelõ programról
daxan
Sziasztok! Szükségem volna egy AVI to mkv converter-re, de nem tudom, hogy melyik a legjobb... Légyszi írjátok már le, hogy melyiket ajánljátok!

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Dj Faustus
Virtualdub. Bár .wav kiterjesztésû hangsávot kér bemenetként, de a célnak megfelel.

Hali!

Olyan progit keresek, amellyel le lehet cserélni egy AVI file hangsávját egy másik hangsávra. Ha tudtok valamit, légyszi, ne hallgassátok el 😄

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

köszi, gyors megnézem <#worship><#taps>
Sziasztok!

Visszaolvastam 2 oldalnyit, de
nem volt még szó róla:

Flash Profesional 8 progit hol találok a neten?

Elõre is köszi
nos a problémám a következõ lenne,ebben segítsetek légyszives.
Ski vagy p2kc kiterjesztésû témát töltöttem le.De a telefonomra nemtom felrakni csak tcf kiterjesztésût.Nos ezek téma kiterjesztések és ebben várnám nagylelkû segítségeteket,amit ellõre is köszönöm.

Doomista
spyware doctor az nagyon de nagyon jó program.fõleg cookieknél.annál a legjobb.sõt most jött ki egy béta.bár nálam sajnos kicsit bekavart a firefoxnál,meg a program is bekulcsolt.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ez viszont nem felel meg az elõzõleg támasztott követelményeknek,viszont csúcs progi-<#mf1>

A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...

repvez
Köszi egyenlöre kiprobálom a spywaredoctor nevü progit hátha az is jo lesz.
Csõ !Egyfajta kompromisszum ez a program
(ingyenes,tud magyarul,egyszerû - ez már túl szép,hogy jó legyen- nem?)
Próba!

A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...

repvez
tud valaki egy jo ingyenes adware, spy és minden hasonlo progi ellen védö programot.Lehetöleg egyszerü legyen a kezelése vagy magyarul tudjon.
Evin
ATI, ebben nem tudok segíteni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.