5473
Felhasználói programot keresek.
  • zvaragabor
    Hát mivel már nem fejlesztik, ezért frissítést sem kap, így az utánna megjelenő hardware-eket már nem hiszem, hogy fel fogja ismerni. Vagy legalábbis részleteket nem fog tudni mondani.
  • rooney8
    Aham, értem. De attol még jó a Home, nem? Vagy azt már ne nagyon használjuk?
  • zserrbo
    Nem. Anno volt a Home verzió, ami ingyenes volt, de már nem fejleszti. Már csak az Ultimate és Enterprise verziók vannak, amik fizetősek.
  • rooney8
    Az Everest az nem ingyenes?
  • zserrbo
    Én már egy ideje ismerem, de eddig csak 1 helyen láttam feltűntetve onnan ismertem meg :)
  • zvaragabor
    Jah így már érthető. Persze, ingyenesnek nagyon jó. Most látom először, eddig nem is ismertem. :)
  • zserrbo
    Nekem mutatja a 2 mag, a GPU (azaz a videókárta) és a winyó hőmérsékletét. Gondolom nem ismer fel annyi hardvert, mint az Everest, de aki ingyenes alternatívát keres talán megfelel neki.
  • zvaragabor
    Ennél a "Sensors" ág alatt csak a merevlemez hőmérsékletét mutatja.
  • zserrbo
    Vagy egy szerényebb tudású, de ingyenes program pl a SIW is.
  • blackgamer
    köszi!
  • zvaragabor
    Everest Ultimate tud ilyet.
  • blackgamer
    Abit alaplapom hőmérsékleti adatait szeretném megnézni
    melyik program erre a legalkalmasabb? gyári nálam nem működik
  • Dj Faustus #1421
    "a gét gép között router van!"
    Inkább a két gép egy "routerre" van kötve (közöttük csak a "routerbe" épített switch van - router nincs közöttük mert egy alhálózatban vannak).

Az alábbi lehetőségek vannak:
    * Ha a routerre fel lehet tenni (Linksys WRTG54) nyilt forrású Linuxos firmwaret (Opewrt), akkor megoldható az adott gépre való sebességszabályozás például a tc segítségével.
    * Az előbbi lehetőség hiányában a 2. gépre kell felraknod egy forgalomszabályzó szoftvert (például Netlimiter, Netpeeker,...).
    Hogy távolról állítsd be, arra ott a Távoli asztali kapcsolat. Persze ehhez a 2. géphez hozzáférésednek kell lennie.
  • alex88
    Sziasztok!

egy olyan progit keresek, amelyikkel az itthoni hálozat egyik gépéről tudnám ellenőrizni és szabályozni a másik gép internetes forgalmát!a gét gép között router van!tud valaki valami jó progit?esetleg magyart?
  • klipper
    Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy a MyHouse for Windows tervező programba milyen formátumokban lehet elmenteni a 3D-s képeket és hogy utána lehet-e változtatni rajta mondjuk a PhotShopban kicsinyiteni vagy nagyitani stb., mert addig nem akarom megvásárolni amíg ezeket nem tudom. Ha valaki tud segíteni előre is köszönöm
  • Dj Faustus #1418
    Virtualdub, Kino, Cinerella, Jahsaka, Zweinstein, Adobe premiere, Sony Vegas, Apple FinalCut, és még egy rakat...
  • nfs world
    helo!valami jó kis videovágó progit keresek mint pl. a winfos movie maker csak jobbat.elöre is köszi. :)
  • Qwerty4
    THX :)
  • rooney8
    xilisoft video converter
  • Qwerty4
    Hali.

Tudtok olyan progit amivel avi-ból mp4-be lehet alakítani?

Lehetőleg freeware vagy tört legyen.
  • Gomber
    Vagy a Bot.ini-ben mit kell átírni?:S
  • Gomber
    Nagyon szépen köszönöm, mindekettőtök válaszát!
    Ez az utolsó komment, nem hangzik roszul! El tudnád magyarázni hogy mit kell álitgatni a BIOSBAN?
  • Gomber
    Windows Blade Editon
  • SuperCharger
    Melyik vinyón milyen oprendszer van? Ha két Windows, akkor elég egyszerűen megoldható, a boot.ini szerkesztésével.
    (sok újabb BIOS is tud olyat, hogy induláskor megkérdezi, melyik vinyóról induljon el a rendszer, úgyhogy BIOS-ban is körülnézhetsz)
  • Dj Faustus #1409
    Bootmanager kell neked.
    Linuxban ott a Grub és a Lilo, Windowsnál van a boot.ini (bár az nem minden operációs rendszert kezel), illetve vannak ingyenes célszoftverek - például a GAG, vagy a Smart Boot Manager, illetve Hasonló progik.
  • Gomber
    Helosztok! Nem tudja valaki hogy hogyan lehet megcsinálni azt hogy:
    Van két winchesterem mind kettőn más op rendszer, elindítom a gépet és mindíg kérdezze hogy melyik vinyórol buttoljon...ezt meg lehet valahogy csinálnI? segítsetek pls nagyon fontos lenne...előre köszönöm szépen ! by by all!
  • The Garrett
    tárgytalan, másik topikban kaptam ötletet ^^
  • The Garrett
    hali, picit offtopik kérdés, de szerintem biztos tudtok segiteni:

Olyan webes motor / felület kéne, amiben adminként tudok kiírni bizonyos témaköröket, feladatokat, és erre a regisztrált tagok tudnak jelentkezni. A feladatok meg jelentkezesek pedig lista szerűen láthatók lennének a tagoknak.nemtudom mennyire ertheto.:)
    Tudtok valami hasonló webes felületet ajanlani? Jelenleg ilyen levlistes- excel tablas kezzel beiros rendszert hasznalunk de ez elég körülményes :( . Ha esetleg nem ismertek ilyet, akkor szerintetek mi lenne hasonlo célra legalkalmasabb, egyszerű, csak telepítést igénylő motor? (forum, wordpress blog, valami google alkalmazás ilyesmikre gondolok).

köszönöm előre is az ötleteket!
  • ibor90
    kösz a dreamweaver tettszik
  • Dj Faustus #1404
    NVU, Amaya (ez az első kettő ingyenes), Frontpage (Express), Dreamweaver, Namo Webeditor,...

De minél többet akarsz, minél jobban el akarsz mélyedni a webszerkesztés rejtelmeiben, annál jobban rá leszel utalva a webes nyelvek ismeretére.

Fórumot, üzenőfalat, chatet, szavazó-szkriptet, számlálót nem is lehet webes nyelvek ismerete nélkül készíteni (hacsak nem külső szolgáltatást használsz).

Ráadásul a fent említett programok elég trehány kódot készítenek.
    Ebből kifolyólag az oldal nem fog jó keresőhelyezést elérni, nem lesz akadálymentes (vakok, gyengénlátók nem tudnak rendesen navigálni az oldalon), a különböző böngészőkben különbözőképp nézhetnek ki az oldalak.

Illetve a fórumok többségén (itt is), ha segítséget kérsz, forráskódban kapod. Ennek az az oka, mert ez a közös nyelv - az előbb említett grafikus webszerkesztő-programokban minden máshol van.
  • ibor90
    Weblap készítő progit keresek. Ismertek vmi jót?
    Olyan kellene amihez nem kell semmi HTML, DHTML, Java, PHP vagy más programozói ismeret.
    Kösz
  • jefferson83
    Flv-be konvertáld át és úgy rakd fel, azt felismeri.
  • Gyocsika
    Egy kérdésem lenne, sehogy se sikerül felraknom a vidit.
    55 mb lett és 18 perc, de ha felraktam akkor a youtube kiirja h unavalible vagy valami hasonló , nem ismeri fel. Mi lehet? Pedig az a multi uploadot is használtam azzal se jó.
    Lehet 2 részbe kellene felrakni? De akkor milyen progival tudom megvágni?

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!!!
  • Máté94
    Linkedl majd be!^^
  • Gyocsika
    Köszi szépen!!!
  • Máté94
    Youtube Downloader?Az tud konvertálni és letölteni!Ajánlom a régi verzsönt.LINK
    Majd mi is akarunk csinálni!:)
  • Gyocsika
    Hali!

Szeretnék kérdezni valamit, van egy 18 perces osztály videónk ami DVD-be van és azt át szeretném rakni AVI-ba, hogy feltudjam tölteni Youtubra.
    Ehhez szeretnék segítséget kérni, hogy milyen programmal tudom átrakni aviba?

Előre is köszi!!!
  • TTomi
    köszi! Próbálom
  • kollektor
    Természetesen kihagyja a hibás szektort (szektorokat),ha talál ,ezért előfordulhat ,hogy csökken a lemezterület - a talált hibák nagyságának megfelelően.A <format> és a <chkdsk> parancs két különbözö parancs - mondom ezt zebrahead-nek.
  • TTomi
    Anno még dos-os, floppy-s időkben létezett ilyen. Asszem norton disk doctor volt a neve.