5473
Felhasználói programot keresek.
-
#1473 ohh köszi :) -
#1472 Hi !
Én egy olyan programot keresek,amivel szaggatásmentesen feltudok venni egy adott játékban valamit,ezt online játékokra értem pl...Frapsot ismerem,az sajnos nálam nem megy,camtasi studio még amit ismerek,de az meg nem játékokra megy,szal ezeken kivül kérek szépen neveket,linkeket,infokat,vagy egyebet =) köszi előre is,fontos lenne ez a dolog. -
#1471 Ezeket hogy tudom használni? nem találok downloandot:(( -
#1470 elég egyszerü, mert nincs benne semmi efektezés görbités, csak betük. valami firefox kiterjesztés lenne jó, ami magától beleirná:D én meg tudnék irni programot hogy mindig töltse ki a többi adatokat, és éccakára szavazgathatna agép:PPPP -
#1469 "azt akarom megkérdezni nincs e valani ami ilyen captcha-at felismeri valami szövegfelismerő szftverel, és le is irná abba a formba ahova kell"
Hát próbálkozások vannak rá, de a Captchának pont az a lényege, hogy minél nehezebben felismerhető legyen.
http://sam.zoy.org/pwntcha/
http://www.cs.sfu.ca/~mori/research/gimpy/
-
#1468 azt akarom megkérdezni nincs e valani ami ilyen captcha-at felismeri valami szövegfelismerő szftverel, és le is irná abba a formba ahova kell -
#1467 Klaviatúra, sok gyakorlás, türelem, és kitartás. ;) -
#1466 Hello!
Olyan programot keresek, aminek a segítségével megtudok tanulni vakon gépelni!
Előre is kösz:) -
#1465 Köszi, ez a Speakboard jól hangzik :D -
gyűjtő #1464 Hello Hegi90!
Köszönöm figyelmes érdeklődésed.
Valóban ritkábban jutok erre - az egyébként - ragyogó fórumra.
Háromszoros nagyapa lévén unokáim terelgetése köti le időm nagyobbik részét.
De az érdemi munkára térve:
Keresek egy olyan programot, amelyik az uninstall után állva maradt fájlok "erőszakos" eltávolítását lehetővé teszi.
A Total Uninstall program használata mellett is előfordulnak ilyen maradványok (pl. *.dll). Volt már a gépemen korábban, de azóta a rendszert újraépítettem és már nem emlékszem a nevére. Azt tudom, hogy a fájltörlési parancs után vagy azonnal törölt, vagy újraindítást kért és akkor már eltüntette a törölt fájlt.
Bocs a terjedelmes szövegért. -
#1463 "Hy. olyan programot keresek amibe ha beírok egy szöveget akkor az fel is olvassa (persze magyarul, mármint hogy magyar szavakat is olvasson)"
VilágHalló
Multivox4
Speakboard
Jaws -
#1462 Én csak a Multivox4-ről hallottam, ami magyarul olvas. A BME fejlesztette. -
#1461 Hy. olyan programot keresek amibe ha beírok egy szöveget akkor az fel is olvassa (persze magyarul, mármint hogy magyar szavakat is olvasson) -
#1460 Egyet értek az előttem szólóval. Egybkt mi történt veled, mostanság alig látni :) -
gyűjtő #1459 Hello Dj Faustus!
Köszönöm a segítséget.
A bőség zavarával is meg kell küzdenem! -
zotja #1458 hello! nekem vmi bluetoothos progi kéne laptopra (acer 3050) nem ismeri fel a nokiám :( help -
#1457 Olyan ingyenes vagy teljes webcam szimulátor(videó fileokat játszon le, áll webcameraként) programot keresek amit nem flashben irtak esetleg(bár ez nem feltétel). Tud esetleg valaki ilyenről? -
#1456 "Olyan programot keresek, amivel viszonylag egyszerűen lehet videókat összevágni, zenét alájuk rakni, stb stb. "
Virtualdub, Windows Movie Maker, Jahsaka, Zwei Stein, Cinerella, Kino (az utóbbi kettő Linux alá),... egy csomó
"Lemeztisztító programot keresek (felesleges fájlok, fájltöredékek,temp fájlok, dupla fájlok stb)."
CCleaner, és még egy pár -
#1455 Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel viszonylag egyszerűen lehet videókat összevágni, zenét alájuk rakni, stb stb.
Előre is kösz! -
gyűjtő #1454 Szervusztok!
Lemeztisztító programot keresek (felesleges fájlok, fájltöredékek,temp fájlok, dupla fájlok stb).
Lehetőleg legyen benne a téves törlés korrekciója (visszaállítás). -
#1453 Microsoft Office 2003-ban benne van. Külön nem lehet megszerezni. -
zutyu #1452 Sziasztok.
Keresném a Microsoft Office Picture Manager programot.
Tudottam valamilyen office csomagban van ,de melyikben? Önmagában nem lehet felrakni?És hol találom?
Kösz -
SabakuKizu #1451 Oké, köszi! mindjárt nekikezdek a letöltésnek..
/Btw..nem vok nagy SG-s fórumozó, csak amikor olvasgattam, láttam, h mások is beírják../
Aha.. és ezzel lehet akkor pl. robothangot csinálni..? Mert az is jó lenne.. Vagy nem ismered? -
#1450 "Valaki segítsen!! Kellene nekem olyan program, amivel hangot JÓ minőségben fel tudok venni, és esetleg hangszínszabályozó is van benne..."
A hangfelvétel minősége elsődlegesen nem a szoftveren múlik, Sőt mondhatnám nem is azon múlik (bár egy hibás szoftver nem tesz jót a felvételnek). Inkább az átviteli láncon (kezdve a forrástól: mikrofon, lemezjátszó, kazettás magnetofon; a kábelen és a csatlakozókon át; egészen a hangkártyával bezáróan).
Program: Audacity, Wavosaur (ezek ingyenesek), Goldwave (ez shareware), Audition, Sound Forge, Logic Audio.
E-mail címedet meg ne add meg. Ez egy fórum, ne e-mailbe várd a választ (no meg az e-mail címed publikussá tétele, az első lépés a spamekhez). -
SabakuKizu #1449 Valaki segítsen!! Kellene nekem olyan program, amivel hangot JÓ minőségben fel tudok venni, és esetleg hangszínszabályozó is van benne... VAGY csak külön hangszínszabályozó progi... mondjuk ez lenne a fontosabb, h mélyíteni, magasítani tudjak hangokat..
Előre is köszi!
/email: [email protected]/ -
#1448 köszönöm, jól működik! :) -
#1447 BonkEnc | License: Freeware |
BonkEnc is a CD ripper, audio encoder and converter for various formats. It can produce MP3, MP4/M4A, Ogg Vorbis, AAC, Bonk and FLAC files. BonkEnc makes it easy to convert your audio CDs to MP3 or Ogg Vorbis files which you can use in your hardware player or with your favorite audio software.
nem próbáltam, de leírás szerint tudja. -
#1446 Üdv!
Tudnátok olyan programot mondani nekem, amivel FLAC-ből csinálhatok Mp3-at? (sajna az mp3 lejátszóm még nem kezeli ezt a formátumot)
Sürgős lenne, köszi! :) -
Pityu667 #1445 nem warezolok -
#1444 egy szerveren több site is lehet, honnan tudná hogy melyikre hivatkozok?
ha a gyökérben lenne akkor talán, de nem -
#1443 És úgy nem jó, hogy ha a hosts file-ba azt annak a szervernek az IP címet írod, amire át akarod irányítani? Vagy az nem fix? -
#1442 Tud vki olyan programról, ami lehetőleg freeware, és rendszerszinten képes url átirányításra?
A normálisabb tűzfalak tudják, de routerem miatt nem akarok feleslegesen feltenni egyet, a router meg nem tud ilyet :|
Nem böngészőből akarom az urlt nézni, így az internet kapcsolatos beállítás nem működik. A windows hosts fájlja jó lenne, de csak ip-re lehet irányítani, nekem konkrét urlre kéne.
Köszi -
jefferson83 #1441 Mind a két értelmezésre kiváncsi vagyok szóval mindkettőtöknek köszönöm szépen. Ki fogom próbálni a programokat. -
zserrbo #1440 Jah én nem így értelmeztem a kérdést, bocsi. Vagyis tényleg így kellett volna, ahogy Faustus. -
#1439 "Hogyan és mi módon lehet levédeni egy PC-t úgy, hogy illetéktelenek kezébe gyakorlatilag ne kerüljenek az adataim? Legalább annyira, hogy ne érje meg vele foglalkozni "
1. Az operációs rendszeredet tartsd karban, és frissítsd gyakran.
2. Legyen felrakva rendes vírusvédelem, aminek a memóriarezidens védelme legyen bekacsolva. AVG, Avast, Nod32 (ez utóbbinál egy próbaverzió is megfelelő lehet, ha havonta újratelepíted).
3. Legyen felrakva kémprogram elleni védelem. Ad-Aware, Spyware Terminator
4. Legyen fenn tűzfal. Comodo, Zone Alarm
5. Használd ésszel az Internetet. Ne kattints összevissza, mielőtt letöltesz egy fájlt a gépedre, gondold meg ezerszer, hogy letöltöd-e. Ha letöltötted, ellenőrizd le víruskeresővel.
6. A nagyon fontos adatokat titkosítsd. Ott van a Windows beépített titkosítása (EFS), titkosíthatsz a 7Zip tömörítővel is, a Truecrypt az egész meghajtót titkosítja, vagyott a GnuPg (a PGP ingyenes változatának) Windowsos változata a Gpg4win. -
zserrbo #1438 SafeGuard
Truecrypt
Nem használtam őket, de úgy tudom jók. -
jefferson83 #1437 Üdv!
Naiv és laikus kérdés részemről. Hogyan és mi módon lehet levédeni egy PC-t úgy, hogy illetéktelenek kezébe gyakorlatilag ne kerüljenek az adataim? Legalább annyira, hogy ne érje meg vele foglalkozni :) Lehetőleg szoftveres megoldásra gondolok. -
#1436 Akkor meg biztos van valmi tört verzió :) -
zserrbo #1435 Igen, meg fel se ismeri nagyon. Talán a régebbi géptulajoknak megfelelő, de ha 1 hardver is új akkor már nem fog infót adni róla. -
#1434 Hát az enyémet biztos felismerné :D Egy őskövület.