5473
Felhasználói programot keresek.
-
arena #1513 sziasztok , ezt a programot keresem. Imandix Cover professional 0.9.0.4
köszönöm előre -
#1512 Talán VirtualDub vagy VirtualDubMod. De nem biztos :) -
zserrbo #1511 Van oylan program ami fel tud darabolni egy pl avi filmet x időtartalmú részekre autómatikusan? :D jó speciálisat kérek igaz? :D :S remélem van iylen. Megkönnyítené a dolgomat. -
#1510 Ilyen program nem létezik. Persz vannak olyanok, hogy mondatokat fordítanak le magyarra, de azok közel sincsenek a magyar nyelvhez.
Vagy nézz szét feliratos oldalakon, hátha van már felirat, vagy kérdezz rá ott a fórumon, hogy vki nem akarja-e majd fordítani. -
DJ BP #1509 Olyan hangszóróim vannak, amiken a hangerőt és a basszust csak távirányítóval lehet állítani, visszajelzője nincs (tehát hogy éppen milyen hangosra van állítva pl.). És ez sokszor zavar, pl. áramszünet után mindig lőhetem be újra, és könnyebb lenne, ha látnám hova kell állítani. Szóval van-e olyan program, amivel az ilyen hangfalakat lehetne állítgatni gépről? -
#1508 Hy!
vki tudna segíteni nekem?
szoval,felirat (srt) fordító programot keresek ,mert angol feliratom van és azt szeretném lefordítani magyarra.nagy köszönet aki tud segíteni szerény személyemnek :) -
#1507 Na sikerült, vagyis nem teljesen. A suli gépről tudok az otthonira másolni, de fordítva nem. Lehet hogy azért, mert a suli gépen nem rendszergazda vok? -
#1506 Pontosítok, a Firefox a Gecko engine-t használja. Az IE meg a Trident motort. Opera a Presto-t, Safari a KHTML-t.
A Maxthon és az Avant is a Tridentet használja.
Közben eszembe jutott, hogy mintha az OSx-nek lenne saját böngészője, ami mintha Windows platformra is megjelent volna. Meg is találtam a Safari-t, ami még béta sajnos. -
#1505 Addig oké, hogy: Válaszd ki a Helyi erőforrások fület
De utána nálam nincs olyan hogy részletek. De asszem vágom mit kell csinálni :) Majd holnap írok, mert akkor lesz infóm :D -
A fenébe #1504 A Néro7-nek van ilyen - de még nem használtam, ugyanekkor kérdésem is lenne:
Új és kezdő vagyok - az Avi2DVD programot használnám, de jónéhány esetben (30%) a demuxingolás után leáll, és az alábbi hibaüzenetet küldi:
[C:\Downloads\Video\Asterix és a
vikingek\Avi2dvd_temp\Fixed_Audio01.mp3 70987392
Bytes]
[20:42:14] Starts Mp3->Ac3 convertion ...
[20:42:16] Audio converted in Ac3 successfully !
[C:\Downloads\Video\Asterix és a
vikingek\Avi2dvd_temp\AudioStream 1 MP3 2CH.ac3 -1
Bytes]
[20:42:16] Job NOT Done. There are warnings ... Find at
the log file the 0 byte generated file to focus where exactly
the problem appears
-- és ezt követően leáll - tehát nincs sem .iso, sem DVD video file. Van valakinek ötlete, mert a hang ott van, csak valami miatt nem látja, és ezért készít -1 Bytos filet. Vagy esetleg más (free) program? Köszi. -
PszihoApu #1503 Sziasztok utnyilvántartó programot keresek amivel a könyvelőnek el tudnám készíteni az útnyilvántartást.
Ha lenne olyan lehetőség benne hogy egy hónapba mennyi km kell menni s mik az uticélok ő magától kiszámólnál, hogy hányszor s hova menjek.
-
#1502 Avant browser - én ezt is használom.
Netscape - ugy tudom hogy befejezték,szal ezt hagyd el.
Maxthon Browser - még nem probátam ki.
ezen kivül van még csomo böngésző (slim browser,safari,flock,etc) de ezek nem népszerű típusok...az avant browser pl az,mysthon browserröl is sokat hallottam.
-
#1501 * A Távoli asztal kapcsolat kliensben kattints a bal sarokban levő Beállítások gombra.
* Válaszd ki a Helyi erőforrások fület.
* Kattints a Részletek gombra.
* A meghajtóknál meg kiválaszthatod a felcsatolni kívánt meghajtót. -
#1500 Üdv! Távoli asztal-ban azt meg lehet oldani hogy 1 fájlt át akarok másolni mondjuk a suli gépemről az otthonira (term. távoli asztal-al)?? Ha nem akkor tudtok valami programot amivel ezt meg lehet oldani? -
#1499 Firefoxon, IE-n és Operán kívül milyen más saját motort használó böngésző van még XP-re, amit még fejlesztenek aktívan? -
#1498 köszi :) -
#1497 "Nekem akkor is kellenek a régi MSN naplófájljaim"
Hozzászólásom második felében felsoroltam párat.
"Ne, hogy már a sajátgépemhez ne férhessek hozzá."
A sajátgépedhez hozzáférhetsz. De az MSN szervereihez illetéktelenül ne akarj.
"én olyan programot keresek, amivel egyszerűen lehetne flash-t készíteni!"
Macromedia Flash, SwishMax, Sothink SWF Quicker, OpenOffice.org Impress,... -
Vardar #1496 Nekem akkor is kellenek a régi MSN naplófájljaim. Ne, hogy már a sajátgépemhez ne férhessek hozzá. -
#1495 én olyan programot keresek, amivel egyszerűen lehetne flash-t készíteni!
előre is köszi a választ
Üdv! Benny -
Vardar #1494 Spybot, Spyware Terminator<ingyenesek
CounterSpy, Spy Sweeper, A-squared<fizetősek -
alakulat #1493 hi
olyan progit keresek mint az ad-aware se, lényegében ugyan azt tudja.
vki tud vmi hasonlo prgit???
elöre is kösz -
#1492 nm ^^ -
#1491 "Én kódtörőt (elfelejtettem a régi gépemen az MSN titkosító jelszavát)"
Az MSN (az MSN szerverén levő) jelszavaihoz való illetéktelen hozzáférést meg a BTK bünteti.
Próbálj meg rá emlékezni, végigpróbálni pár variánst.
" és valami rendes adatvisszaállító programot "
Restoration, GetDataBack, meg még egy pár -
Vardar #1490 Én kódtörőt (elfelejtettem a régi gépemen az MSN titkosító jelszavát) és valami rendes adatvisszaállító programot szeretnék.
Előre is köszönöm. -
#1489 Itt van magyarul egy Virtualdub klónnal
Meg itt is
Itt röviden
Meg két szótár:
dict.sztaki.hu
webforditas.hu -
#1488 Küöszsönöm!!!!!!!!!Megcsináltam!:D -
#1487 Lefordítod,hogy mit,hogyan csináljak ami oda van írva?:) -
#1486 Virtualdub - példa -
#1485 Sziasztok!Egy olyan programot keresek amivel két videórész egymásba tudnék illeszteni.Ha van valami progi amivek ezt meg lehet csinálni és gyors annak nagyon örülnék!:DkÖSZI! -
#1484 Meglesem. Köszi :) -
#1483 Acala 3GP Movies free -
#1482 Üdv! Valami olyan programot keresek ami át tud konvertálni mondjuk avi-ból 3gp-be. Most van nekem a xilisoft video converter, ezzel nem is lenne bajom, de nekem valami olyan kéne ami nem szarja el ennyire a hangot. Mert mobilon a leghangosabban is úgy szól, mintha kb zenénél a feléig lenne felhangosítva. -
Melkor #1481 Lenne egy gyors kérdésem:
Az SG.hu letöltési oldalán lévő Ulead Videostudio freeware, vagy próbaverzió?? -
Melkor #1480 Hali.
Próbáld meg ezt.: AutoIt
Kicsit bele kell jönni a használatába, de jó progi! -
raptor22 #1479 sziasztok. nem tudtok egy jó képhelyreállito programot? telefonnal készült képet szeretnék kitisztitani amin gépelt szöveg van. nincs erre vmi speckó progi? -
mikiking #1478 csövi...valaki tud valami jó programot,amivel többbbb DVD filmet rá lehet tenni 1 DVD-re ? gondolom vmi süritőprogi . -
#1477 olyna progi kéne amivel beprogramozok egy programot hogy mikor hova kattintson, vagy mit nyomjon le billenyüzeten, majd ha eliditom szépen sorjába megteszi. -
Glena #1476 Hello!
Pár napja telepítettem fel az ArchiCAD 11 diákverzióját és szükségem lenne hozzá tutorialra vagy valamiféle leírásra, "használati utasításra" hozzá! Tud valaki segíteni, honnan tudom letölteni?
Előre is köszi. -
Raszkál #1475 Sziasztok!
Abban tudna valaki segíteni,hogy egy 2 lemezes Aviból hogyan és mivel tudnék 1 lemezest készíteni???
THX,Krisz. -
bat777 #1474 szevasztok! már régóta tesztelgetek jó pár védelmi programot, nem tudom eldönteni, hogy milyen konfigurációt használjak, milyen programok védjék a gépemet.
A mostani programok: vírus:avast tűzfal:Kerió spy: spy sweeper, counter spy,spybot.
van egy oldal, ahol mindenféle software rangsorolás van, én ezt is szoktam nézegetni http://software.toptenreviews.com/
Szerintetek milyen? Ha tudtok jobb összeállítást akkor osszátok már meg velem is!!! Köszi előre is mindenkinek.