5473
Felhasználói programot keresek.
-
#1553 én azt nemtudom :) -
#1552 azzal csináltam előszr de az képszerkesztő, nem képregényszerkesztő. abba hol vannak minták sehol? -
#1551 ^^ -
#1550 Gimp, Paint.NET :DD -
#1549 photoshop :D -
#1548 van valami fasza képregény rajzoló progi?
ahol adva lennének sémák (monjduk egy szoba, vagy bármi)
karakternek meg bármit bele lehetne tenni, akár saját rajzokat (nem ilyen rajzasztalon készültek, hanem sima képre gondolok:D)
meg lehet rá tenni buborékokat (bár az sok tuda) meg az iylen effektezett szövegeket mint pl valami eltörik és RECCS :D -
#1547 XnView köszi. -
#1546 Adott két db 2avi film amik átlettek konvertálva dvd-be.
1,5GB-ot foglalnak a filmek így vobokba.
Létezik valami modszer amivel mindkét filmet ki lehet írni 1 dvd-re hogy asztali dvd lejátszó is lejátssza őket?
Ha igen hogy lehet megoldani? -
#1545 Irfanview, XnView - ingyenes, magyarul is tudó képnézegető és -konvertáló programok. Képesek csoportos konverzióra is. -
#1544 hy.
bmp kiterjesztést szeretnék jpgre alakítani.Ilyen progit keresek,ha vki tud ajánlani egy jó kis konvertert akkor megköszönném.(ha lehet olyan legyen már hogy egész könyvtárban levő bmpket alakitsa át.(pl képek mappába vannak bmp-k és mindent egy gombnyommással átlehessen konvertálni):előre is köszönöm a segítséget.:)) -
#1543 Hello!
Nekem egy 3D-s tervező programra lenne szükségem, ami nem a legbonyolultabb és meg lehet vele tervezni nagyjából méretarányosan egy "húzódzkodó-tolódzkodó gépet" (kondi)...nem muszáj a 3D, ha mással is kivehető...azért kellene, mert csináltatni akarok egyet.
Előre is kössz! -
#1542 Itt már válaszoltam a kérdésedre.
De ha neked ez nem elég: Office 2007 - próbaverzió.
Vagy MiKTeX - ez egy LaTeX-jellegű szövegszerkesztő. -
Tamás256 #1541 Sziasztok! Tudnátok-e nekem ajánlani egy szövegszerkesztő programot, ami fut vista-n és le tudnám tölteni valahonnan most(nem baj, ha csak próbaverzió)? -
gadna #1540 Akkor van egy kiegészítő programja, ami tudja bontani az internet kapcsolatodat egy pillanatra, hogy új ip-ét kapj. De ez nem támogat minden routert, akkor az a megoldás, hogy neked kell csinálni egy .bat fájl amiben benne van a router kapcsolat bontásának a linkje. De ez így szart sem ér ha nem nézel utána rendesen. -
#1539 Din. ip ADSL router+modem -
gadna #1538 Az hosszú lenne, és attól is függ milyen az internet kapcsolatod, de a google-ban rákeressel biztos lesz pár oldal. -
#1537 Akkor leírod,hogy kell?:D -
gadna #1536 Pedig arra van ki találva, folyamosan tölt, most éppen töltök vele. Nem olyan nehéz azt beállítani. -
#1535 Jajj ezt az USD sz*rt gyűlölöm.Nem tom,hogy kell beállítani:O -
#1534 De olyan legyen,hogy folyamatos legyen a letöltés:D -
gadna #1533 Universal Share Downloader -
#1532 Hello!Kéne egy olyan program amivel könnyen ki lehet játsznai a rapideshare-t.Ha nincs nem baj.:D -
#1531 thx -
#1530 Vagy mondok még egyet: mencoder.
Ez egy parancssoros eszköz - a több parancsot belerakhatod egy batch állományba (.bat), és egyszerre lefuttatod az egészet.
mencoder leírás. -
#1529 "virtualdub jó lenne, de sajna nem lehetne csak egyesével"
Amikor mentesz, jelöld be az alábbit.
Majd ha hozzáadtad az összes állományt, File/Job control Starg gomb.
De a Virtualdub szkriptelhető is.
"Van valami oylasmi programi ami figyeli avégett, ha pl kék-halál vagy programfagyások vannak és meg tudjam álapítani, hoyg mitől. "
Vezérlőpult/Felügyeleti eszközök/Eseménynapló -
#1528 olyan progi kéne, amibe belehúzok videókat, többet is akár, és az egészet áttömöríti divxé, vagy olyanná amivé akarom.
virtualdub jó lenne, de sajna nem lehetne csak egyesével, és van vagy 100 videóm:S -
zserrbo #1527 Van valami oylasmi programi ami figyeli avégett, ha pl kék-halál vagy programfagyások vannak és meg tudjam álapítani, hoyg mitől. Pl most a Supreme Commander nevű játékkal jártam így. Nem akarok offolni a topijába leírtam a gondomat. -
#1526 Nem fog bezavarni. -
Atta19 #1525 koszonom a segitseget.viszont nekem,mar fenn van a gepemen az avast,szal ha leszedek egy ilyet,az nem zavarja meg az avasst mukodeset?
-
#1524 SpyBot Search & Destroy, vagy Spyware Terminator. Mindkettő tud magyarul. -
#1523 Sziasztok!
olyan progi kellene amivel megtom nézni az átlag fps-t.előre is thx -
Atta19 #1522 Sziasztok.Egy ingyenesen letoltheto-es nem 1honapos trial-spywer irtot keresek.Tudna e valaki esetleg egy linked adni,vagy egy oldalt ajanlani.Elore is koszonom a segitseget. -
#1521 1. MSN-ben "Appear Offline" módban lépj be.
2. Nincs. -
#1520 egyik sem -
#1519 hello
létezik olyan program hogy: (msn rejtve kapcsolodás vagy olyan ami kijelzi hogyha valaki letiltott)???? -
goofy1984 #1518 Köszi! -
#1517 "sziasztok , ezt a programot keresem. Imandix Cover professional 0.9.0.4"
Hivatalos weboldal - innen beszerezhető a legfrisebb.
E-mail címedet meg köszönik a spamküldéshez használt levélcímgyűjtő robotok
"Régebben volt egy olyan programom, amibe ha beírtam egy netcímet, akkor kiírta, hogy ott milyen fájlok vannak. Pl.: beírnám az sg.hu-t, és kilistázná a fájlokat, mint pl.: index.php, 1.jpg, 2.gif..."
1. Total Commanderhez volt talán egy plugin:
2. Vannak offline böngészők, amivel a egész weboldal lehúzhható: WGet, HTTrack, Offline Explorer,...
3. Firefox böngészőhöz van egy fejlesztőeszköz, amivel kilistázható egy adott oldal letöltése során felhasznált elemek: Firebug -
#1516 Egy ilyen jól jönne nekem is :) -
goofy1984 #1515 Hello!
Régebben volt egy olyan programom, amibe ha beírtam egy netcímet, akkor kiírta, hogy ott milyen fájlok vannak. Pl.: beírnám az sg.hu-t, és kilistázná a fájlokat, mint pl.: index.php, 1.jpg, 2.gif...
Ez az egész struktúrát kiírta, mintha Total Commanderrel mentem volna rá, és le is lehet onnan a fájlokat szedni vele.
Nem tudja valaki, hogy melyik lehet ez a program, vagy valami ilyesminek a neve mi lehet? -
arena #1514 akinek megvan az küldje már el nekem mailba: [email protected]