14
  • peba
    POP3, IMAP.
  • Hegyikecske
    Hát, én is letöltöttem nagy buzgón, de 3* is próbáltam, mind a 3* újraindul a teló ahelyett h a leveleket nézné, tehát nem müxik... Vajon egyedi eset? Pedig szintén samsung telóm van (mint amin a képen mutatja h éppen müxik, szal lol...)
  • dtk1985
    Nekem se megy nokia n73-mal, vagyis menni megy csak nem tolti le a leveleket, kapcsolati hibara panaszkodik. Mas email kliensek mukodnek de meg szeretnem ezt is nezni, talan meg ez lenne a legjobb szamomra.
  • oneman
    Nekem is Certificate error :( de elvileg van benne vmi tanúsítvány tároló, akkor meg nem értem hogy miért nempróbálja beszerezni a teló magától
  • Kingfisher
    Valószínüleg hiányzik egy hitelesítés a mobilomról, de persze arról nem informál mi és honnan szerezzem be, szal erről ennyit.
  • Anyaszomorító
    Nálam detto (US/Canada) - Moto V3x van /ezt sima V3-nak ismerte :-O / . De müködik. Tré-Mobájl hálón
  • Kingfisher
    Mondjuk gyanús volt a letöltésnél a k500i után a (US/Canada) felirat :)
  • SzakacsG
    Én is letöltöttem a JAVA klienst K800i mobilra - elindul, de nem csatlakozik fel a hálózatra ("Loading" felirat után hibaüzenet és annyi) :(
  • Kingfisher
    Nekem certificate errort dob.
  • Penge4
    Na ez a HotMail-es SMS értesítő érdekfeszítő, főleg, ha ingyenes és a magyar mobilszolgáltatókra is működik.
  • Wittao
    Gmail is volt már korábban...Meg Freemail is. Az innovitást nem erre értettem, hanem menj fel a honlapjukra és nézd meg a szolgáltatásaikat! Nem semmi.
  • vincuska
    a yahoo mail mukodik mobilrol evek ota, a hotmail calendarja mar 6 eve ertesitest kuldott a mobilomhoz rendelt mailra, es az sms-ben jelent meg mar a N5110-esen is...

nem ertem ezt a worshipet amit egyesek muvelnek. csak azt tudom gondolni hogy az emberek tajekozatlanok es most orulnek a spanyol viasznak. egy szolgaltatasnak ami eddig eszukbe sem jutottt hogy kell nekik, es most csak azert eroltetik mert egy google (nem-microsoft) ceg csinalja... nem ertem miert.
  • Valentino
    Az én telómat felismerte (Motorola E398) és fel is települt a progi, de a leveleket már nem töltötte le :( Valami nem jó :((
  • Wittao
    Nagyon nyomulnak, és iszonyat innovatív ez a banda...