Jól sikerült a PlayStation 3 bemutatkozása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha nem veszel plasma TV-t,akkor meg a grafikat hadjuk....marad csak az élvezhetõség."
??? LOL! Ha "csak" az élvezhetõség marad, az nekem bõven elég 😄
A PS3 ra még nem butitanak,de elfogák kezdeni,mert a játékok nagyobb gépigényt kérnek.
Ha nem veszel plasma TV-t,akkor meg a grafikat hadjuk....marad csak az élvezhetõség.
Elég sok butaságot összehordtál itt, de lássuk csak sorban...
"1:Elõnyök a multimédia,nem csak a játékra hasznáhatom a PC-t,hanem akármire(letöltés,op.rendszer,word,grafikai munka,programozás,hardverek csatlakoztatása,cd-dvd iras"
Mint említettem/említettük, nem a PC-t számûznénk... De amikre én, mint átlagos otthoni felhasználó használom, arra bõven elég egy középkategóriás gép (azokra is elég amiket felsoroltál), nem kell hogy csúcsgépet vegyek játékra + minden évben fejlesszek rajta valamit...
"ja és pc-k nélkül nem naon lenne ps3 as sem,mert a ps3 már utánozza a pc-t..."
<#vigyor2>#vigyor2> Még ha így is lenne, hogy "utánozza", a PS3-t akkor is eleve játékra tervezték, míg a PC egy általános célú számítógép, amit ha játékra is akarsz használni, akkor nem úszod meg az állandó és költséges fejlesztések nélkül. És soha nem fogod megkapni azt az egyszerûséget és kényelmet, amit egy konzol nyújt!
"Elemzése:Sajnálatos,de te irtad.A butitas elég,mert a grafika nagyon gyatra a konzolon,mig PC-n nem,persze 3 éves pc-t levesszük min-ra,olyan mint a konzolon,csak konzolon alapból igy van..."
Én írtam, de nem kell sajnálkozni rajta, mert nem írtam hülyeséget. Amúgy nem teljesen érthetõ a második mondatod, esetleg fuss neki mégegyszer. A gyatra grafikát melyik konzolra érted? PSX, PS2, XBOX? 😊 Észre kéne venni, hogy itt a vita a PS3-ról folyik, és éppenséggel nem nevezném gyatrának a grafikáját...
"Elemzés 2.mondataidra:Õ az xboxra és ps2 re értette,tehát igaza volt,de irtad xbox 360 nincs semmi butitva."
Õ xbox360-ról és PS3-ról beszélt. Ezzel a "butítással" meg menjetek már a picsába! Mihez képest butítják? xbox360-ra és PS3-ra közvetlenül fejlesztenek, nincs mihez képest butítsák! PC-n esetlegesen szebb lesz a grafja valamivel, de most hadd kérdezzem meg: ki nem szarja le? Nekem az új konzolok által nyújtott vizuális élmény bõven elég, PC-n meg nem lesz attól jobb egy játék, mert esetleg valamivel szebb a grafikája (persze ahhoz hogy maximális orgazmusod legyen, mindig kelleni fog az éppen aktuális csúcsgép)
"Hát nem is tudom a plasma tv-t(200.000Ft,amivel elvezheto az xbox)ha 2 m rõl megnézed kegyetlenûl "folynak a pixelek",amit csak 5 m rõl élvezhetõ,ahol szinte az 55cm es plasma tv-t vagy nagyobb attol fugg hány százezred van kicsi..."
Ez is egy tökéletesen értelmezhetetlen mondat, többszöri olvasás után sem sikerült megfejteni mit akartál mondani... Annyit kivettem, hogy szerinted csak plazma tévével élvezhetõ az xbox... hát ehhez no comment <#vigyor2>#vigyor2>
2:Szánalmasok:"Teljesen egyértelmû, hogy olcsóbb egy konzolt venni, mint egy ugyanolyan teljesítményû PC-t..."
89-es komment az nem semmi:-----"Hova pakolja be a ps3, xbox az 512mb textúrát + kodot + egyebeket? Mert 510 már a textúránál elfogyott.... Sehova? Akkor vagy 5-6fps vagy jól lebutítják a grafikát, hangot, zenét egyebeket."
Pfffff... Nem érted a konzol lényegét. Nem fog elfogyni a memória a textúránál, mert úgy optimalizálják a grafikát, hogy tökéletesen fusson a játék. Mégegyszer mondom, 5-6 PFS NEM LESZ KONZOLON!
Lebutítás alatt meg mit értesz? Vagy a mai Xbox360-as játékoknak szerinted lebutított, ocsmány grafikájuk van?? Mennyé' má'...---------
Elemzése:Sajnálatos,de te irtad.A butitas elég,mert a grafika nagyon gyatra a konzolon,mig PC-n nem,persze 3 éves pc-t levesszük min-ra,olyan mint a konzolon,csak konzolon alapból igy van...
Elemzés 2.mondataidra:Õ az xboxra és ps2 re értette,tehát igaza volt,de irtad xbox 360 nincs semmi butitva.Hát nem is tudom a plasma tv-t(200.000Ft,amivel elvezheto az xbox)ha 2 m rõl megnézed kegyetlenûl "folynak a pixelek",amit csak 5 m rõl élvezhetõ,ahol szinte az 55cm es plasma tv-t vagy nagyobb attol fugg hány százezred van kicsi...
A rengetegbõl felsorolnál egy párat? Meg a "szánalmassá" tevõ kifogások közül néhányat? Köszi!
"Inkább azt mondom PC pár év alatt lekörözte a konzolt"
Lekörözte, a több éve megjelent ps2-xbox konzolokat... <#vigyor2>#vigyor2>
Konzol:Én utálom a konzolokat,persze 1et értek,hogy olcsobb es gyorsabban futtatja a játkokat,igaz,hogy PC-n 0 a butitas merteke és a nagy felbontások már hétköznapi dolgok,mig konzolnál még csak most kisérletznek vele..
PC:Rengeteg elõnyben részesül ,amire szegény konzolosok már olyan kifogásokat irnak,amik értelmetlenek és magukat "szánalmassá"teszik(vissza olvasunk,miket irtak csak nézünk,hogy megörültek ezek?!
Inkább azt mondom PC pár év alatt lekörözte a konzolt,sajnos drágább,de ha jól megézzük szinte mindig a "drágább"a jobb...
Aki kinem állja a PC-t az dobja ki,hadja a PC-seket és éljen jól a saját konzoljával...
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
1 ember lelõttek 1-et elütöttek 1-et megvertek a ps3-ért😄
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
BiroAndras:Nem, nem vehetsz olyan kartyat egy fel konzol arabol ami 3 evre eleg! 1 ev es a jatekokhoz (igen,igen az rts-hez is)elavult lesz! Epp ezert adtam el a gepemet es vettem egy laptopot, plusz 1 ps2-t!Ja,es nem azert mert szeretttem volna mindennel maxon jatszani,hanem mert utaltam ha vmi szarul fut es windows alatt a jatszas szar(konzolhoz kepest)! Amugy AMD 3000+,2 Gb Corsair memoria es egy ATI x800xl 256MB graf. kartya volt benne,anno😊
Még egyszer (de utoljára) leírom, csak a te kedvedért: a konzolra készülõ változatnak elég lesz az 512 MB.
Tehát mostmáraztán sikerüljön:
http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/video/HD/
újra....
mármint ha ennek a textúrája befér 512mb be azcsoda
mindekinek ajánlott megnézni. [url=http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/video/HD/
Egy fél konzol árából vehetsz egy olyan VGA-t, ami 3 évig elég. Én annó 60K körül vettem egy 9700-ast, és több, mint 3 évig használtam. Pedig én gyakran szoktam fejleszteni.
"A tendencia nem éppen azt mutatja, hogy a fejlesztõk annyira odafigyelnének a skálázhatóságra."
Játék típustól függ. A csúcsszuper grafikás FPS-ekhez izmosabb hardver kell, de a többi elmegy szinte bármin (butított garfikával persze). Most egy 35K-s X1600XT-t használok (átmenetileg, míg kijön a DX10 generáció), és 1600-ban is elvitt eddig mindent, amit próbáltam. Igaz, a procim kétmagos, de még nem használják ki a játékok, úgyhogy nem sokat számít.
Én lerenderelt múvinak néztem elsõre, nemakartam elhinni ez video egy gameból...
persze, hogy más 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Nem kötekedni akarok, de itt nem vagy szerkezetben szerepelt:
#67: "lesz majd 5FPS xbox360on meg ps3an."
"Célhardver az ami ugyanazt a munkát rosszabbúl csinálja meg..?! "
Nem, hanem ami ugyanazt a munkát kevesebb idõ- és anyagi ráfordítással oldja meg 😊
az 5fps vagy szerkezetben szerepelt mert az a másik út rusnyább a pchez képest vagy 5fps.
Célhardver az ami ugyanazt a munkát rosszabbúl csinálja meg..?! Jókis célhardver baltával mûteni......
Célhardver, igen, mert nem kell csúszkákkal szarakodni, hogy menjen a játék, hanem berakod a lemzt és játszol. Nyilván rengeteg célhardvert ki lehet(ne) váltani PC-vel, csak kérdés, hogy minek. Hogy ugyanazt a munkát több anyagi- és idõráfordítással lehessen elvégezni? 😊
Ha én vagyok a röhejes, mert megmondtam neked a frankót, akkor mit mondjak arra, aki konzolon 5 FPS-rõl beszél?
És rondább lesz konzolon? Igen azlesz vagy fut 5fpsel.
célhardver amit még a céljában is lealáznak.... 😊
A te okoskodásod röhelyes....
ne koptasd az ujjad emiatt
csak tudnám akkor minek reagálsz
Na ugye hogy érted, nem tudom minek kellett játszani hogy ilyen értetlen vagy. Bár azért a "sokkal rondább" jelzõt idézõjelbe tenném. Szerinted az új konzolok játékai rondák? A mai PC-s játékok rondák?
vagy sokkal rondább lesz mint PCn vagy játszhatatlan.
nyilván minden második ember programozó és jókedvében játékokat irogat át, szted mire gondolok ?
vlszleg mod-ra, bár nem gondoltam volna, hogy fel bírja fogni az a piciny agyad, hogy mirõl is beszélek
"lesz majd 5FPS xbox360on meg ps3an."
Pff
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
konzolon hol nyulsz hozzá ? <#nevetes1>#nevetes1>
legfeljebb lemásolod, bedugod és nyomogatod a play gombot, azon kívül kapsz még grafikát és ennyi
holott PCn ma már szinte magadnak alakíthatod át egyes játékok alkotóelemeit
de biztos ez sem számít és inkább ölöm bele a pénzem olyanba, amit más határoz meg, hogy milyen, vagy abba, hogy én adhatom meg neki milyen legyen...
nálam már ez se mind1
Pfffff... Nem érted a konzol lényegét. Nem fog elfogyni a memória a textúránál, mert úgy optimalizálják a grafikát, hogy tökéletesen fusson a játék. Mégegyszer mondom, 5-6 PFS NEM LESZ KONZOLON!
Lebutítás alatt meg mit értesz? Vagy a mai Xbox360-as játékoknak szerinted lebutított, ocsmány grafikájuk van?? Mennyé' má'...
Ez valóban így van.
"- PC-d úgyis van, mert kell munkára, meg egyebekre, tehát csak az erõsebb proci, és videokártya árát kell számolni."
Amire nekem kell itthonra, arra elég egy mai átlagos teljesítményû gép. A "csak"-ot meg idézõjelbe teszem, ha nem baj. De 1-2-3 év múlva már az sem lesz elég... Ha meg olyan VGA-t veszel, hogy elég legyen, annak az árából simán veszel egy konzolt 😊)
"- PC-bõl nem muszály a legdrágábbat venni. Lehet játszani olcsóbbakon is, legefeljebb nem húzod maxra a grafikát."
A tendencia nem éppen azt mutatja, hogy a fejlesztõk annyira odafigyelnének a skálázhatóságra. Itt van pl a Gothic 3, amit ugyan nem próbáltam még, de elég ránézni a minimum konfigra, meg elég megnézni a G3 fórumokat... Épp a brutális gépigényen van kibukva mindenki. És hiába veszel el a grafikából, régebbi gépeken még úgy sem fog futni élvezhetõen.
A sokadik szempont pedig, amiért PS3-t fogok venni az az, hogy van jónéhány PS2 és PSX játék, amivel sosem volt alkalmam játszani, pedig nagyon érdekeltek volna. Hát majd most ezt is bepótolom 😊
Namost ez egy olyan dolog, hogy az elsõ két évben meg te nyeled a nyálad, mert a konzol alázza a Pc-t... Ez így mûködik. És még ha egy jobb PC árába is kerülne a konzol (nem kerül, vagyishát ki mit ért "jobb" alatt 😊 ), PC-n akkor is rákényszerítenek a folyamatos fejlesztésre, és neked folyamatosan plusz költségeket jelentenek a fejlesztések. Tetszik, nem tetszik, ez így van.
"Amúgy mire egy konzolgeneráció a végéhez közeledik a számítógép is megerõsödik annyira, hogy emulátorral simán elviszi a konzolos játékokat."
Hát igen, mire... Másrészt meg tudnál nekem mondani normálisan mûködõ PS2 emulátort? (komolyan kérdezemm, lehet hogy van, csak én nem tudok róla)
Hova pakolja be a ps3, xbox az 512mb textúrát + kodot + egyebeket? Mert 510 már a textúránál elfogyott.... Sehova? Akkor vagy 5-6fps vagy jól lebutítják a grafikát, hangot, zenét egyebeket.
Figy, idézek (#33, Indigo):
"Hát egy single PC kevesebb dolgot tud igazán jól, mint azt te gondolnád. Szinte mindent tud, de csak egy kicsit, és a komolyabb felhasználási területeken általában célhardvereket vetnek be. Játékra pl ott a konzol, mint célhardver, mert sokkal olcsóbban és jobban tudja amit tudnia kell."
A GPU nem konkrétan játékhoz kell, hanem olyan matematikai mûveletek elvégzéséhez, amit a 3D-s grafika használ (gondolok itt 3D Studio Maxre is pl).
Játékra ott a konzol, mint célhardver.
Az 5% ugyanehez a gondolathoz tartozott, nem tudom, miért választod külön. A célhardver nem csak egy új hardver-elem lehet, hanem egy teljes rendszer is!
Tudom, hogy mire gondolt, de ami konkrétan játékhoz kell célhardver, az a GPU, nem az egész gép (a fizikát is számolhatja).
"Szakadjatok el a PCtõl, a világ számítógépeinek 5%-át teszi ki!!!"
Azokat a gépeket kell itt számolni, amin játszanak az emberek. Ebbõl pedig sokkal nagyobb százalék a PC.