FIFA 08

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
ollé!!! 😊

ReaL MaDRid x siempre

mila69en
hogy hogy csak volt?😄 mért talán van már 08? mióta kint van az új pes azota a fifa07 nálam kuka😊 magyar kommentár ide vagy oda

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

hunbasser
komolyra fordítva a szót:lehetne olyan,h managerben ha elindulsz vkivel(pl Real),akkor vagy Capelloval vagy,vagy megcsinálod magad.de ha Capellot választod,akkor az õ feje lenne ott,és az õ edzõi lennének a személyzetben is 😊
és akkor meccsen mutathatná amikor felugrik és õrjöng,h nem ment be,meg ilyenek.
aztán amit gercse mondott,csak ezt 15 évre visszamenõleg.most van 2008,tehát akkor 1993ban kezdõdne a karriered,és akkor az akkori csapattal kezdesz,és akkor úgy jönnének a játékosok,persze ebbe is beleszólhatsz,és megkérdezi:"leigazoljuk luis figot 50 milla euróért.beleegyezel? Igen. Nem. Alkudjunk"
lenne még sok ötletem,pl az is,h mint a fifa 2004ben,lehessen meccs elõtt edzeni,és akkor minden edzés végén a pályaedzõ mutat nekem egy statisztikát,elmondja,h ki milyen formában van,stb.ezzel is hangulatosabbá lehetne tenni a játékot.
esetleg egy-egy félresikerült becsúszás után az ASDW gombokkal ütni/rúgni lehetne,c-vel beszólogatni,meg ilyenek,és akkor ezzel is csökkenne/növekedne a meccsen a játékos morálja,bunkósága,favágósága,HARCIKEDVE,higgadtság,stb 😊
és az is jó lenne,ha jól teljesítesz managerként,felkérnek szövetségi kapitánynak,meg ilyenek.
és a manager mód elején,nem te választhatsz csapatot,hanem felkér egy kis csapat elõször,de az is csak akkor,ha teljesítetted a kötelezõ meccsek számát single player módban,a gyakorlásokat megcsináltad,és átolvastad a "Futballtörténelem" c. EA könyvet,ami nagyon rövid lenne,és a legfontosabb dolgokat tartalmazná.és akkor ha megcsináltad a kötelezõ dolgokat,akkor jön egy teszt,és akkor ki kell töltened(ugye a könyvbõl tanultakból vizsgázol)
aztán lenne saját fizud,meg lenne külön a csapatnak kasszája,és ha sok pénzed van,akár vehetsz is csapatot,és lehetsz az egyiknél elnök, a másiknál meg manager.
persze ez bõven nem férne rá egy dvd-re 😊

ui:elõször egy másodosztályú csapatnál kezdenél,és utána úgy keresnek meg a csapatok ajánlatokkal,nem te választhasz.és a managernek is lennének ilyen tulajdonságai,h morál,egészség,bölcsesség,tapasztalat,higgadtság meg ilyenek

röviden ennyi -.-

ReaL MaDRid x siempre

Elsõ nem hivatalo 08-as oldal

http://fifa08.de/

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

csak volt jobb igaz én mind2-t szeretem de van egy olyan érzésem ebben az évben 08-ban ez jobb lesz...

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Fido4life
Pacal17 üzeni hogy a PES jobb

én is remélem... attól függetlenül hogy én is codos vagyok de akkoris.... ez fifa-s topic....!!!!!!!

hunbasser
ide is benyomtad a gusztustalan reklámodat,fasza vagy...remélem kapsz egy bant

ReaL MaDRid x siempre

ok no problem de azért nem kell lekiabálni az embert..nekem is lehet igazam <#vigyor2>

Taranov
Biztos, hogy csinálják már a 2008-at, mert szerintem az évente megjelenõ játékok fejlesztésében nem nagyon van szünet, csak azt vontam kétségbe, hogy a nyilatkozatokban az EA már a 2008-ról beszélne.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gercse KÖSZI 😊

nem lehet vagyis úgy tudom

gercse
ööö, nem, mondjuk engem nem is érdekel a téma, kérdezz mást sztem 😉

Ugye ezen a fórumon nem lehet userbart használni, vagy lehet???

CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!

code mi most itt álmodozunk nem kéne megzavarni.. 😄

gercse
hát igen...nehéz ügy lenne, ez csak egy álom marad

nem mintha izgatna de sztem túl korai még feszegetni ezt a témát mármint a fifa08-at

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Ez is jó! 😄

hát a mezekre panaszkodtál amit 1 évig csináltak akkor szted 8-9 év mezeit hány évig csinálnák? meg a kereteket......

ja meg sztem lehetne egy olyan játék mód hogy te vagy a játékos és neked kell menni edzésre utcákon meg minden és.... ez olyan simses csak totál 3d 😊

gercse
én még régebben valahol felvetettem, hogy az sem lenne rossz ötlet ha mondjuk csinálnának egy olyan fifát ami átölelne pár évet pl. Fifa 99-07 vagy hasonló névvel(mint az f1 challenge pl.) és akkor a mezek évenként változnának is a csapatodnál, meg persze a többi csapatnál is, és minden ugy történne ahogy a valóságban, persze kivéve a csapatodat...ilyen mondjuk ugysem lesz soha, de én ellenék vele biztosan, mert szeretek nosztalgiázni, régi meccseket nézni stb.

Most gondolkodtam... tök jó lenne, hogyha nem csak stadionban lehetne jáccani, hanem szabad téren, mezõkön meg mindenhol! Tök jó lenne nem???

de játszanál vele ha lennee...... uggyee?? 😄

gercse
felõlem lehet, de nem fogok belehalni ha nem lesz 😄

de akkor az azt jelenti a FIFA 08-ban szeretnéd hogy legyen... neeeem? : )))

röviden tömören télleg ennyi... 😄

gercse
áhh. nem kell az,😄, meg amugyis jó hogy kihagyták idén, hisz Fradi nélkül nem lett volna az igazi 😉

Jó ötlet, az télleg jó lenne!

ja ilyen oldalképben...

Ja, és én is magyar bajnokságot... HAJRÁ VIDIIII!!!!! 😄DD

Szebb grafikát, egyszerûbb kezelést!
Egyszerûbb kezelés alatt azt értem, hogy pl. a Fifa 06-ban amikor saját játékost csináltál magadnak, akkor ki lehetett választani, hogy pl. milyen csúkája legyen! A 07-ben már a meccslabdát is nehezebb kivlasztani, mivel ahhoz be kell menni a beállításokhoz... A 06-ban meg minden egyes meccs elõtt mindent be lehetett állítani, a labdát, stadiont, játékmódokat stb.
Egyszóval... JÓ LEGYEN!!! 😄

gercse
mondjuk már azt sem értem hogy miért kellett kihagyni az edzõ készítést az ideibõl
hisz az bl-es fifában volt ilyen opció, meg mutatták is mecs közben...

csoda, hogy te nem várod a Magyar Bajnokságot 😊

gercse
fõleg mezek és arcok tekintetében,

hát az szerintem meglesz 😄

Szerintem: Ha van a gyors szimuláció a meccs lejátszása és a feliratos... és még lenne egy olyan hogy "Mester szemmel" és a kispadról néznék végig hogy jáccik a csapat az egérrel irányitanánk a mester fejét és bizonyos gombokkal utasítanánk Õket... bár lehet ez a FIFA Manager-be való...de itt is jó lenne!!!...szerintetek?

gercse
szebb grafikát 😊

Ha már most kihalt "egyenlõre" a topic akkor egy kérdés:

Milyen újítást vártok a Fifa 08-ba? - Kérem a gondolatokat! 😊

erre csak annyit mondok hogy az Arsenal pl.: 100/95 a magyar DVSC pl 100/10-20 között max 30...

azt azért megnézném NB 3.ban van Nyíradony is (ott lakok) az már lol lenne....

sztem akkora már nem is lesz FIFA mármint játék... lehet még foci se lesz....

szerintem nagyon állat lesz, tuti benn lesz már a magyar 2. vagy talán már a 3.ad soztály is!!! 😛P

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

a legelsõ csel nekem is bejön csak a térde így naon szétmegy...

kiváncsi leszek a magyar csapatokra...

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Te, én asszem nyitok egy Fifa 6551-et, biztos jó lesz!
Vajon milyen lesz? Beszéljük meg! <#nyes>

Te ez naon állat, mármint a link! 😄DD
ZIZOU!!!!!! 😄DD

minyá nyit vki egy FIFA 09-et xD

én még tudod mit képzeltem? hogy ha a van a gyors szimuláció a meccse lejtászása és a feliratos... és még lenne egy olyan hogy Mester szemmel és a kispadról néznék végig hogy jáccik a csapat az egérrel irányitanánk a mester fejét és bizonyos gombokkal utasítanánk Õket... bár lehet ez a FIFA Manager-be való...de itt is jó lenne!!!...szted?

hunbasser
hm...nem is mutat rosszul a FIFA 07 alatt 😊

ReaL MaDRid x siempre

😉 értem... nos majd meglátjuk...látom ha meghagyják akkor nagy látogató leszel 😉

hunbasser
ha nem zárják,akkor /fav

ReaL MaDRid x siempre