163
  • hunbasser
    sztem úgyis zárni fogják,ha nem is ismerik a modik a játékot,már akkor is látják,h "08",amiről nyilván tudnak következtetni a 2008ra,és azt fogják mondani,h kicsit korán van még.

egyébként sztem jó így poénkodni,meg ötleteket gyártani,meg hamarosan lesznek majd képek is,meg hírek,szóval...maradhat
  • Fyrex
    nem nagy a szád de itt vagizol h szerkesztő vagy és egy évvel előre topikot nyitsz... és te oltasz életkorral mikor ugyanide tartozol

jólvan [buksit simogat]

engem sem zavar a topik hun, csak éppenséggel a spamen kívül semmire nem jó... de ha neki jólesik...
  • Gyureszka
    na megyek nyomulok a fifa 08-al....öööööö akarom mondani 07-el :D majd még benézek :) jó estét mindenkinek!
  • Gyureszka
    az egy dolog de nagy a szája.... legalább nekünk nem.......
  • Gyureszka
    :D meg mész az uccán letolod a gatyót :D... na jó nem mész az utcán és nekirugod a labdát az embernek na jó ez sem.. :D
  • hunbasser
    hát mi is ebbe a korosztályba tartozunk,szal szavunk nem lehet :)
    csak azt hittem h több,sőt,határozottan 18-25 között rémlett nekem...
  • hunbasser
    yaa,hát külön játékban okés lenne,de akkor az meg sims-fm keverék lehetne csak.de nem rossz ötlet,a ea ezzel is tarolna :)
    rendesen mászkálni lehetne az irodákban,le lehet baszni a másodedzőt,lehet kúrogatni a titkárnőket... :)
  • Gyureszka
    hoppsz o.O lebukott a kisfiú xD
  • gercse
    na, azért komolyságot emberek, ;)
  • hunbasser
    Életkor: 14-18 között
    :o azt hittem több vagy :|
  • Gyureszka
    FiFims :)
  • Gyureszka
    de ze egy külön játékban... :D
  • hunbasser
    az nem lenne jó,elvenné a fifa varázsát,ez nem sims,egyébként is gondolj bele,már az én variációm is csak 2 dvd-re,vagy többre férne rá...
  • Gyureszka
    nem lehet elég korán elkezdeni :D
  • Gyureszka
    legyél arra büszke hogy bunkó vagy... pffff szánalom.gportal.hu....
  • hunbasser
    engem nem zavar.
    fifa 07 topikban úgyis pangás van :\
  • HyperGames
    2006-ban a 08-ról nyitsz topikot?
  • Gyureszka
    hát ez ott van és sztem ezzel tarolna a fifa csak még lehetne egy olyan mód amit írtam h te a játékos vagy és 3d mész a utcán és elkaphatnál egy labdát dekáznál meg minden és mész az edzésre egy ilyen sims jelleggel csak 3D-ben...
  • Fyrex
    pff

legyél rá büszke h megnyithattad ezt a topikot... szánalmas
  • Gyureszka
    na látod nem olyan rossz ez a topic és már vannak első jelek... pl ez :D
  • hunbasser
    ollé!!! :)
  • mila69en
    hogy hogy csak volt?:D mért talán van már 08? mióta kint van az új pes azota a fifa07 nálam kuka:) magyar kommentár ide vagy oda
  • hunbasser
    komolyra fordítva a szót:lehetne olyan,h managerben ha elindulsz vkivel(pl Real),akkor vagy Capelloval vagy,vagy megcsinálod magad.de ha Capellot választod,akkor az ő feje lenne ott,és az ő edzői lennének a személyzetben is :)
    és akkor meccsen mutathatná amikor felugrik és őrjöng,h nem ment be,meg ilyenek.
    aztán amit gercse mondott,csak ezt 15 évre visszamenőleg.most van 2008,tehát akkor 1993ban kezdődne a karriered,és akkor az akkori csapattal kezdesz,és akkor úgy jönnének a játékosok,persze ebbe is beleszólhatsz,és megkérdezi:"leigazoljuk luis figot 50 milla euróért.beleegyezel? Igen. Nem. Alkudjunk"
    lenne még sok ötletem,pl az is,h mint a fifa 2004ben,lehessen meccs előtt edzeni,és akkor minden edzés végén a pályaedző mutat nekem egy statisztikát,elmondja,h ki milyen formában van,stb.ezzel is hangulatosabbá lehetne tenni a játékot.
    esetleg egy-egy félresikerült becsúszás után az ASDW gombokkal ütni/rúgni lehetne,c-vel beszólogatni,meg ilyenek,és akkor ezzel is csökkenne/növekedne a meccsen a játékos morálja,bunkósága,favágósága,HARCIKEDVE,higgadtság,stb :)
    és az is jó lenne,ha jól teljesítesz managerként,felkérnek szövetségi kapitánynak,meg ilyenek.
    és a manager mód elején,nem te választhatsz csapatot,hanem felkér egy kis csapat először,de az is csak akkor,ha teljesítetted a kötelező meccsek számát single player módban,a gyakorlásokat megcsináltad,és átolvastad a "Futballtörténelem" c. EA könyvet,ami nagyon rövid lenne,és a legfontosabb dolgokat tartalmazná.és akkor ha megcsináltad a kötelező dolgokat,akkor jön egy teszt,és akkor ki kell töltened(ugye a könyvből tanultakból vizsgázol)
    aztán lenne saját fizud,meg lenne külön a csapatnak kasszája,és ha sok pénzed van,akár vehetsz is csapatot,és lehetsz az egyiknél elnök, a másiknál meg manager.
    persze ez bőven nem férne rá egy dvd-re :)

ui:először egy másodosztályú csapatnál kezdenél,és utána úgy keresnek meg a csapatok ajánlatokkal,nem te választhasz.és a managernek is lennének ilyen tulajdonságai,h morál,egészség,bölcsesség,tapasztalat,higgadtság meg ilyenek

röviden ennyi -.-
  • Gyureszka
    Első nem hivatalo 08-as oldal

• Gyureszka
    csak volt jobb igaz én mind2-t szeretem de van egy olyan érzésem ebben az évben 08-ban ez jobb lesz...
  • Fido4life
    Pacal17 üzeni hogy a PES jobb
  • Gyureszka
    én is remélem... attól függetlenül hogy én is codos vagyok de akkoris.... ez fifa-s topic....!!!!!!!
  • hunbasser
    ide is benyomtad a gusztustalan reklámodat,fasza vagy...remélem kapsz egy bant
  • Gyureszka
    ok no problem de azért nem kell lekiabálni az embert..nekem is lehet igazam
  • Taranov
    Biztos, hogy csinálják már a 2008-at, mert szerintem az évente megjelenő játékok fejlesztésében nem nagyon van szünet, csak azt vontam kétségbe, hogy a nyilatkozatokban az EA már a 2008-ról beszélne.
  • Gyureszka
    gercse KÖSZI :)
  • Gyureszka
    nem lehet vagyis úgy tudom
  • gercse
    ööö, nem, mondjuk engem nem is érdekel a téma, kérdezz mást sztem ;)
  • Zoli930810
    Ugye ezen a fórumon nem lehet userbart használni, vagy lehet???
  • Gyureszka
    code mi most itt álmodozunk nem kéne megzavarni.. :D
  • gercse
    hát igen...nehéz ügy lenne, ez csak egy álom marad
  • Code92
    nem mintha izgatna de sztem túl korai még feszegetni ezt a témát mármint a fifa08-at
  • Zoli930810
    Ez is jó! :D
  • Gyureszka
    hát a mezekre panaszkodtál amit 1 évig csináltak akkor szted 8-9 év mezeit hány évig csinálnák? meg a kereteket......
  • Gyureszka
    ja meg sztem lehetne egy olyan játék mód hogy te vagy a játékos és neked kell menni edzésre utcákon meg minden és.... ez olyan simses csak totál 3d :)