FIFA 08

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem akartam csak ahogy érzed...én leírtam amit leírtam szal nem kell szidni...

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

hunbasser
ha akarod,hát legyen:

"ha már fifa 08-nál tartunk,én követelem horti gábort és léderert,vagy szakkommentátornak kovács kálmánt! 😊
persze magyar bajnoksággal együtt,és minden csapat másfél csillagos lenne,és plussz extra lenne a játékban,h ha magyar bajnokságban tolod managerként,akkor hallhatsz káromkodásokat magyarul,és ha magasra van állítva a részletesség,a stadionokban akkor is a háromezres nézõszám uralkodna 😊
és követelem bele ezt a cselt is,rögtön az elsõ 😊 és csakis gravesennel lehetne megcsinálni.
ráadásul új tulajdonságokat kerülnének a játékosok "tulajdonságaiba".mint például:favágóság,bunkóság,stb 😊

nos,én ilyenekrõl álmodom -.- "

ReaL MaDRid x siempre

hát tõlem ha bezárják akkor nem nyitok semmit ha nem akkor ezt rendesen vezetem amíg jön a fifa 08... nme fogok nyavajogni nehogy azt hidd....

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

HunBasser ez mind szép és jó amit a FIFA 07 topicba írtál...sztem ideis beírhatod

tigeroo
nézd meg hogy hány diablo3-as topicot zártak be eddig...<#vigyor>

azok is ilyen hírek után nyíltak meg
már bocs...de ha nagy fifás vagy akkor ugyebár látogatod a fifahungary-t nos és ott (én szerk vok de ez nem lényeg) és a z interjút szinte az elsõk között olvashattam nos és ott pedig azt írták, hogy mindent csinálnak.... lehet hogy ezt Õk kamuzzák de lehet nem kitudja... anno amikor mindenki a magyar kommentárt kérdezte na abban az interjúban nyilatkozta az....keresd +, ha érdekel!

hunbasser
de kár megnyitni még ezt a topikot,még képeket is csak jövõév tavaszán/nyarán láthatunk...egyébként is volt már ilyen topikot,természetesen törölték

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Biztos csinálják lassan, de az elsõ hozzászólás egyértelmuen kamu, teljesen logikátlan lenne a játék megjelenése után - amit még el akarnak adni - a következõ részrõl beszélni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

tigeroo
szal kiadják az elõzõ évi fifa rozsdamentesített verzióját, és máris azzal etetnek minket hogy "milyen jó lesz jövõre, azám!"

<#vomit><#vomit>
Checkerboy
Még csak "most" jelent meg Fifa 07 rögtön csinálják következõt 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

gercse
hm, nem korai még 😊 bár felõlem maradhat 😊

A Játék körülbelül 2007.09.29 (Szept. 29-én) jelenik meg.

A fejlesztõk erre az évre ígérték a Next-Gen Grafikát és azt is hogy a gameplayban megelõzik a Konami sikeres játékát a Pro Evolution Soccer 7-t. Nos erre kiváncsi leszek, de az tény a FIFA sokat fog fejlõdni hiszen már ez évben is sokat fejlõdött.

A játék gameplayról annyit a MAGYAR KOMMENTÁTOR természetesen megmarad.

A MAGYAR BAJNOKSÁG-ról annyit hogy a fejlesztõk ez évi interjújából azt lelehet észrevenni, hogy erõsen célzott arra, hogy 2007-ben már a magyar csapatokkal is játszhatunk.

A Fejlesztõk szintén ezévi nyilatkozatukból kiderült 2007-ben nagyobb fegyelmet fordítanak a játékosok és a kapusok mozgására és "grafikájára". Az tény, hogy a grafikára már a 07-ben is nagy figyelmet keltettek.

A HONLAP nagy gondolkodás után felfedezhetõ: www.fifa08.com lesz 😊

← ElőzőOldal 4 / 4