163
-
#42 én még régebben valahol felvetettem, hogy az sem lenne rossz ötlet ha mondjuk csinálnának egy olyan fifát ami átölelne pár évet pl. Fifa 99-07 vagy hasonló névvel(mint az f1 challenge pl.) és akkor a mezek évenként változnának is a csapatodnál, meg persze a többi csapatnál is, és minden ugy történne ahogy a valóságban, persze kivéve a csapatodat...ilyen mondjuk ugysem lesz soha, de én ellenék vele biztosan, mert szeretek nosztalgiázni, régi meccseket nézni stb. -
Zoli930810 #41 Most gondolkodtam... tök jó lenne, hogyha nem csak stadionban lehetne jáccani, hanem szabad téren, mezőkön meg mindenhol! Tök jó lenne nem??? -
Gyureszka #40 de játszanál vele ha lennee...... uggyee?? :D -
#39 felőlem lehet, de nem fogok belehalni ha nem lesz :D -
Gyureszka #38 de akkor az azt jelenti a FIFA 08-ban szeretnéd hogy legyen... neeeem? : ))) -
Gyureszka #37 röviden tömören télleg ennyi... :D -
#36 áhh. nem kell az,:D, meg amugyis jó hogy kihagyták idén, hisz Fradi nélkül nem lett volna az igazi ;) -
Zoli930810 #35 Jó ötlet, az télleg jó lenne! -
Gyureszka #34 ja ilyen oldalképben... -
Zoli930810 #33 Ja, és én is magyar bajnokságot... HAJRÁ VIDIIII!!!!! :DDD -
Zoli930810 #32 Szebb grafikát, egyszerűbb kezelést!
Egyszerűbb kezelés alatt azt értem, hogy pl. a Fifa 06-ban amikor saját játékost csináltál magadnak, akkor ki lehetett választani, hogy pl. milyen csúkája legyen! A 07-ben már a meccslabdát is nehezebb kivlasztani, mivel ahhoz be kell menni a beállításokhoz... A 06-ban meg minden egyes meccs előtt mindent be lehetett állítani, a labdát, stadiont, játékmódokat stb.
Egyszóval... JÓ LEGYEN!!! :D -
#31 mondjuk már azt sem értem hogy miért kellett kihagyni az edző készítést az ideiből
hisz az bl-es fifában volt ilyen opció, meg mutatták is mecs közben... -
Gyureszka #30 csoda, hogy te nem várod a Magyar Bajnokságot :) -
#29 főleg mezek és arcok tekintetében, -
Gyureszka #28 hát az szerintem meglesz :D
Szerintem: Ha van a gyors szimuláció a meccs lejátszása és a feliratos... és még lenne egy olyan hogy "Mester szemmel" és a kispadról néznék végig hogy jáccik a csapat az egérrel irányitanánk a mester fejét és bizonyos gombokkal utasítanánk Őket... bár lehet ez a FIFA Manager-be való...de itt is jó lenne!!!...szerintetek? -
#27 szebb grafikát :) -
Gyureszka #26 Ha már most kihalt "egyenlőre" a topic akkor egy kérdés:
Milyen újítást vártok a Fifa 08-ba? - Kérem a gondolatokat! :) -
Gyureszka #25 erre csak annyit mondok hogy az Arsenal pl.: 100/95 a magyar DVSC pl 100/10-20 között max 30... -
Gyureszka #24 azt azért megnézném NB 3.ban van Nyíradony is (ott lakok) az már lol lenne.... -
Gyureszka #23 sztem akkora már nem is lesz FIFA mármint játék... lehet még foci se lesz.... -
ricky #22 szerintem nagyon állat lesz, tuti benn lesz már a magyar 2. vagy talán már a 3.ad soztály is!!! :PP -
Gyureszka #21 a legelső csel nekem is bejön csak a térde így naon szétmegy... -
ricky #20 kiváncsi leszek a magyar csapatokra... -
Zoli930810 #19 Te, én asszem nyitok egy Fifa 6551-et, biztos jó lesz!
Vajon milyen lesz? Beszéljük meg! -
Zoli930810 #18 Te ez naon állat, mármint a link! :DDD
ZIZOU!!!!!! :DDD -
Gyureszka #17 minyá nyit vki egy FIFA 09-et xD -
Gyureszka #16 én még tudod mit képzeltem? hogy ha a van a gyors szimuláció a meccse lejtászása és a feliratos... és még lenne egy olyan hogy Mester szemmel és a kispadról néznék végig hogy jáccik a csapat az egérrel irányitanánk a mester fejét és bizonyos gombokkal utasítanánk Őket... bár lehet ez a FIFA Manager-be való...de itt is jó lenne!!!...szted? -
#15 hm...nem is mutat rosszul a FIFA 07 alatt :) -
Gyureszka #14 ;) értem... nos majd meglátjuk...látom ha meghagyják akkor nagy látogató leszel ;) -
#13 ha nem zárják,akkor /fav -
Gyureszka #12 nem akartam csak ahogy érzed...én leírtam amit leírtam szal nem kell szidni... -
#11 ha akarod,hát legyen:
"ha már fifa 08-nál tartunk,én követelem horti gábort és léderert,vagy szakkommentátornak kovács kálmánt! :)
persze magyar bajnoksággal együtt,és minden csapat másfél csillagos lenne,és plussz extra lenne a játékban,h ha magyar bajnokságban tolod managerként,akkor hallhatsz káromkodásokat magyarul,és ha magasra van állítva a részletesség,a stadionokban akkor is a háromezres nézőszám uralkodna :)
és követelem bele ezt a cselt is,rögtön az első :) és csakis gravesennel lehetne megcsinálni.
ráadásul új tulajdonságokat kerülnének a játékosok "tulajdonságaiba".mint például:favágóság,bunkóság,stb :)
nos,én ilyenekről álmodom -.- " -
Gyureszka #10 hát tőlem ha bezárják akkor nem nyitok semmit ha nem akkor ezt rendesen vezetem amíg jön a fifa 08... nme fogok nyavajogni nehogy azt hidd.... -
Gyureszka #9 HunBasser ez mind szép és jó amit a FIFA 07 topicba írtál...sztem ideis beírhatod -
#8 nézd meg hogy hány diablo3-as topicot zártak be eddig...
azok is ilyen hírek után nyíltak meg -
Gyureszka #7 már bocs...de ha nagy fifás vagy akkor ugyebár látogatod a fifahungary-t nos és ott (én szerk vok de ez nem lényeg) és a z interjút szinte az elsők között olvashattam nos és ott pedig azt írták, hogy mindent csinálnak.... lehet hogy ezt Ők kamuzzák de lehet nem kitudja... anno amikor mindenki a magyar kommentárt kérdezte na abban az interjúban nyilatkozta az....keresd +, ha érdekel! -
#6 de kár megnyitni még ezt a topikot,még képeket is csak jövőév tavaszán/nyarán láthatunk...egyébként is volt már ilyen topikot,természetesen törölték -
#5 Biztos csinálják lassan, de az első hozzászólás egyértelmuen kamu, teljesen logikátlan lenne a játék megjelenése után - amit még el akarnak adni - a következő részről beszélni. -
#4 szal kiadják az előző évi fifa rozsdamentesített verzióját, és máris azzal etetnek minket hogy "milyen jó lesz jövőre, azám!"
-
#3 Még csak "most" jelent meg Fifa 07 rögtön csinálják következőt :D