FIFA 08

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább negyed..

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

magyar csapatok mind fél vagy negyed csillagosak legyenek az a reális
A 98-as volt az igazi! 😄DD

CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!

Nem mivel ezt az EA fejleszti és 2020-topikot is megnyithatnánk akár.Minden évbe ki adják ugyanazt egy kis módosítással.😄

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Ars3nal
korai serdülõkor, korai Fifa 08 topig

Casper007
Még csak egy hónapja jelent meg a 07, és máris itt áll a 08 topic. Nem volt ez egy kicsit korai?

Hello World!

gyorsan meg kellett nyitni, hiszen nem mind1 ki a házigizda

football without ultras is nothing

Matthew Prosac
*egyelõre

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

a fifa street azért van,nem?Habár pcre nincs sajna...

Reeeal Maadrid!!!!

hunbasser
az már volt a fifa 97ben és a 98-ban,de nem lenne rossz,persze csak akkor,ha rendesen olyanra is lenne megcsinálva.mármint sok szép rövid passz,a labda nem pattogna annyira mint a futballban,szóval ha élethû lenne,akkor ez is egy jó ötlet lenne.
de akkor már freestyle is lehetne benne -.- edzéseken lehetne freestyle versenyeket rendezni,és akkor nõ a csapatmorál,meg a játékosok ügyessége 😊

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
Teremfoci ? 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
gondoltam tékelek egyet mielott bezarjak topikot, majd egy év mulva lesz ertelme errol topiknak szvsz

Kaplan
Gratulálok, ezzel szerintem megérsz a modik számára egy büntetõpontot. Kérlek hagyd el a topikot. Te vagy a leggyengébb láncszem. xD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ars3nal
TÉK

Ars3nal
99

Ars3nal
98

Ars3nal
97

Ars3nal
96

Ars3nal
95

Ars3nal
94

Ars3nal
favtopik

Kaplan
Apropó mindjárt 100 kommentnál vagyunk, jó gyorsan xD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Értelmiségit topik. Csinálunk szóláncot. Mondok egy szót és az utolsó betûjével kezd a Te szavad. Ha nem tudsz akkor az utolsó kettõvel.
Elsõ szó : fifa

Ars3nal
😄

hunbasser
igen is meg nem is

ReaL MaDRid x siempre

peti193
nem korai ez még??????

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

hunbasser
Pentium 1.4ghz, 256SD-RAM, 20 GB HDD, Radeon 9600 XT, überszar:c
ASD_:?FSADA

ReaL MaDRid x siempre

Ars3nal
lamertopik:c azér +fav😄
nemtom mer kell topikot nyitni egy jovore megjeleno jatekhoz, amiket meg topiknyito leir az puszta talalgatas:c nextgen graf vagy miarák meg PS3ra lesz majd, errol ennyit<#alien>

bubu13
Változtassuk meg a topik nevét hogy mit várunk a fifa 07-tól.

EEE 1899

Öcsém... már nemtom, hogy ma még milyen fórumon voltam, de oda is benyomta a rohadt reklámát...

CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!

hunbasser
sztem úgyis zárni fogják,ha nem is ismerik a modik a játékot,már akkor is látják,h "08",amirõl nyilván tudnak következtetni a 2008ra,és azt fogják mondani,h kicsit korán van még.

egyébként sztem jó így poénkodni,meg ötleteket gyártani,meg hamarosan lesznek majd képek is,meg hírek,szóval...maradhat

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
nem nagy a szád de itt vagizol h szerkesztõ vagy és egy évvel elõre topikot nyitsz... és te oltasz életkorral mikor ugyanide tartozol

jólvan

engem sem zavar a topik hun, csak éppenséggel a spamen kívül semmire nem jó... de ha neki jólesik...

Avanti Crociati!

na megyek nyomulok a fifa 08-al....öööööö akarom mondani 07-el 😄 majd még benézek 😊 jó estét mindenkinek!

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

az egy dolog de nagy a szája.... legalább nekünk nem.......

😄 meg mész az uccán letolod a gatyót 😄... na jó nem mész az utcán és nekirugod a labdát az embernek na jó ez sem.. 😄

hunbasser
hát mi is ebbe a korosztályba tartozunk,szal szavunk nem lehet 😊
csak azt hittem h több,sõt,határozottan 18-25 között rémlett nekem...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
yaa,hát külön játékban okés lenne,de akkor az meg sims-fm keverék lehetne csak.de nem rossz ötlet,a ea ezzel is tarolna 😊
rendesen mászkálni lehetne az irodákban,le lehet baszni a másodedzõt,lehet kúrogatni a titkárnõket... 😊

ReaL MaDRid x siempre

hoppsz o.O lebukott a kisfiú xD

gercse
na, azért komolyságot emberek, 😉

hunbasser
Életkor: 14-18 között
:o azt hittem több vagy :|

ReaL MaDRid x siempre

FiFims 😊

de ze egy külön játékban... 😄

hunbasser
az nem lenne jó,elvenné a fifa varázsát,ez nem sims,egyébként is gondolj bele,már az én variációm is csak 2 dvd-re,vagy többre férne rá...

ReaL MaDRid x siempre

nem lehet elég korán elkezdeni 😄

legyél arra büszke hogy bunkó vagy... pffff szánalom.gportal.hu....

hunbasser
engem nem zavar.
fifa 07 topikban úgyis pangás van :\

ReaL MaDRid x siempre

HyperGames
2006-ban a 08-ról nyitsz topikot?<#wilting>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

hát ez ott van és sztem ezzel tarolna a fifa csak még lehetne egy olyan mód amit írtam h te a játékos vagy és 3d mész a utcán és elkaphatnál egy labdát dekáznál meg minden és mész az edzésre egy ilyen sims jelleggel csak 3D-ben...

Fyrex
pff

legyél rá büszke h megnyithattad ezt a topikot... szánalmas

Avanti Crociati!

na látod nem olyan rossz ez a topic és már vannak elsõ jelek... pl ez 😄