163
  • Dexantreal
    Éééén is szeretnék ilyen szmááájliiiit
  • Ars3nal
    hagyjad mert ő egy Fifahungarys szerkesztő félisten és igaza van mindig ami fifaval kapcsolatos-.-
  • Fyrex
    ez az egész semmit nem változtat Borg hozzászólásának igazságtartalmán, magyarul a topiknak semmi keresnivalója nincs itt MÉG...
  • Gyureszka
    Nézd Borg!

Ahoz képes, hogy leírtam a 10 hsz-ben amit leírtam szval nekem tök 8 megpróbáltam és ha bannoltok az sem fog érdekelni... nagy kaland nem jövök ide egy hétig és akkor meg mi van? úúúúú istenem - ez nem az Én stílusom de ez kijött belőlem.

Szval azt csináltok amit akartok. Nekem100. Ha meg megkaptam volna akkor talán valamire becsültem volna....de ez így alakult.

Az E-Mailról meg annyit, hogy azért lett 2x elküldve mert a szolgáltató jelezte hogy az E-mail esetleges hibák miatt nem érkezhetett meg.

Ha hiszed ha nem... Ha gondolod el is küldöm pm-ben neked.. egy szavadba kerül...
  • Neoncsoves
    Borg jól megmondtad!!!
  • Ars3nal
  • Neoncsoves
    itt van gyureszka XD
  • Neoncsoves
  • Borg
    Nézd Gyureszka!

A topikod azon kívül hogy nulla információtartalommal megnyílt egy 1 év múlva megjelenő játékról, pusztán a saját feltűnési viszketegséged kielégíésére, a 114 hsz nem elegendő a szabályzat szerint ahhoz, hogy házigazda legyél.

Szal javaslom mielőtt a harmadik pitizést elküldöd a moderátor levlistára, OLVASD EL A HÁZIGAZDASÁG SZABÁLYAIT, és gondold át, hogy szeretnél-e egy hét bant esetleg.

Inkább örülj, hogy MÉG nem zárta rád senki ezt a topikot, ami jelen formájában max a szpemmelésre alkalmas.
  • Gyureszka
    a teremFOCI :D
  • Gyureszka
    inkább negyed..
  • Bereet
    magyar csapatok mind fél vagy negyed csillagosak legyenek az a reális
  • Zoli930810
    A 98-as volt az igazi! :DDD
  • Rolesz
    Nem mivel ezt az EA fejleszti és 2020-topikot is megnyithatnánk akár.Minden évbe ki adják ugyanazt egy kis módosítással.:D
  • Ars3nal
    korai serdülőkor, korai Fifa 08 topig
  • Casper007
    Még csak egy hónapja jelent meg a 07, és máris itt áll a 08 topic. Nem volt ez egy kicsit korai?
  • skristof
    gyorsan meg kellett nyitni, hiszen nem mind1 ki a házigizda
  • Matthew Prosac
    *egyelőre
  • gerej
    a fifa street azért van,nem?Habár pcre nincs sajna...
  • hunbasser
    az már volt a fifa 97ben és a 98-ban,de nem lenne rossz,persze csak akkor,ha rendesen olyanra is lenne megcsinálva.mármint sok szép rövid passz,a labda nem pattogna annyira mint a futballban,szóval ha élethű lenne,akkor ez is egy jó ötlet lenne.
    de akkor már freestyle is lehetne benne -.- edzéseken lehetne freestyle versenyeket rendezni,és akkor nő a csapatmorál,meg a játékosok ügyessége :)
  • GTheo
    Teremfoci ? :P
  • Ars3nal
    gondoltam tékelek egyet mielott bezarjak topikot, majd egy év mulva lesz ertelme errol topiknak szvsz
  • Kaplan
    Gratulálok, ezzel szerintem megérsz a modik számára egy büntetőpontot. Kérlek hagyd el a topikot. Te vagy a leggyengébb láncszem. xD
  • Ars3nal
    TÉK
  • Ars3nal
    99
  • Ars3nal
    98
  • Ars3nal
    97
  • Ars3nal
    96
  • Ars3nal
    95
  • Ars3nal
    94
  • Ars3nal
    favtopik
  • Kaplan
    Apropó mindjárt 100 kommentnál vagyunk, jó gyorsan xD
  • Kaplan
    Értelmiségit topik. Csinálunk szóláncot. Mondok egy szót és az utolsó betűjével kezd a Te szavad. Ha nem tudsz akkor az utolsó kettővel.
    Első szó : fifa

[amúgy +fav]
  • Ars3nal
    :D
  • hunbasser
    igen is meg nem is
  • peti193
    nem korai ez még??????
  • hunbasser
    Pentium 1.4ghz, 256SD-RAM, 20 GB HDD, Radeon 9600 XT, überszar:c
    ASD_:?FSADA
  • Ars3nal
    lamertopik:c azér +fav:D
    nemtom mer kell topikot nyitni egy jovore megjeleno jatekhoz, amiket meg topiknyito leir az puszta talalgatas:c nextgen graf vagy miarák meg PS3ra lesz majd, errol ennyit
  • bubu13
    Változtassuk meg a topik nevét hogy mit várunk a fifa 07-tól.
  • Zoli930810
    Öcsém... már nemtom, hogy ma még milyen fórumon voltam, de oda is benyomta a rohadt reklámát...