163
-
Dexantreal #123 Éééén is szeretnék ilyen szmááájliiiit -
#122 hagyjad mert ő egy Fifahungarys szerkesztő félisten és igaza van mindig ami fifaval kapcsolatos-.- -
#121 ez az egész semmit nem változtat Borg hozzászólásának igazságtartalmán, magyarul a topiknak semmi keresnivalója nincs itt MÉG... -
Gyureszka #120 Nézd Borg!
Ahoz képes, hogy leírtam a 10 hsz-ben amit leírtam szval nekem tök 8 megpróbáltam és ha bannoltok az sem fog érdekelni... nagy kaland nem jövök ide egy hétig és akkor meg mi van? úúúúú istenem - ez nem az Én stílusom de ez kijött belőlem.
Szval azt csináltok amit akartok. Nekem100. Ha meg megkaptam volna akkor talán valamire becsültem volna....de ez így alakult.
Az E-Mailról meg annyit, hogy azért lett 2x elküldve mert a szolgáltató jelezte hogy az E-mail esetleges hibák miatt nem érkezhetett meg.
Ha hiszed ha nem... Ha gondolod el is küldöm pm-ben neked.. egy szavadba kerül... -
Neoncsoves #119 Borg jól megmondtad!!! -
#118 -
Neoncsoves #117 itt van gyureszka XD -
Neoncsoves #116 -
Borg #115 Nézd Gyureszka!
A topikod azon kívül hogy nulla információtartalommal megnyílt egy 1 év múlva megjelenő játékról, pusztán a saját feltűnési viszketegséged kielégíésére, a 114 hsz nem elegendő a szabályzat szerint ahhoz, hogy házigazda legyél.
Szal javaslom mielőtt a harmadik pitizést elküldöd a moderátor levlistára, OLVASD EL A HÁZIGAZDASÁG SZABÁLYAIT, és gondold át, hogy szeretnél-e egy hét bant esetleg.
Inkább örülj, hogy MÉG nem zárta rád senki ezt a topikot, ami jelen formájában max a szpemmelésre alkalmas. -
Gyureszka #114 a teremFOCI :D -
Gyureszka #113 inkább negyed.. -
Bereet #112 magyar csapatok mind fél vagy negyed csillagosak legyenek az a reális -
Zoli930810 #111 A 98-as volt az igazi! :DDD -
Rolesz #110 Nem mivel ezt az EA fejleszti és 2020-topikot is megnyithatnánk akár.Minden évbe ki adják ugyanazt egy kis módosítással.:D -
#109 korai serdülőkor, korai Fifa 08 topig -
#108 Még csak egy hónapja jelent meg a 07, és máris itt áll a 08 topic. Nem volt ez egy kicsit korai? -
skristof #107 gyorsan meg kellett nyitni, hiszen nem mind1 ki a házigizda -
#106 *egyelőre -
gerej #105 a fifa street azért van,nem?Habár pcre nincs sajna... -
#104 az már volt a fifa 97ben és a 98-ban,de nem lenne rossz,persze csak akkor,ha rendesen olyanra is lenne megcsinálva.mármint sok szép rövid passz,a labda nem pattogna annyira mint a futballban,szóval ha élethű lenne,akkor ez is egy jó ötlet lenne.
de akkor már freestyle is lehetne benne -.- edzéseken lehetne freestyle versenyeket rendezni,és akkor nő a csapatmorál,meg a játékosok ügyessége :) -
#103 Teremfoci ? :P -
#102 gondoltam tékelek egyet mielott bezarjak topikot, majd egy év mulva lesz ertelme errol topiknak szvsz -
#101 Gratulálok, ezzel szerintem megérsz a modik számára egy büntetőpontot. Kérlek hagyd el a topikot. Te vagy a leggyengébb láncszem. xD -
#100 TÉK -
#99 99 -
#98 98 -
#97 97 -
#96 96 -
#95 95 -
#94 94 -
#93 favtopik -
#92 Apropó mindjárt 100 kommentnál vagyunk, jó gyorsan xD -
#91 Értelmiségit topik. Csinálunk szóláncot. Mondok egy szót és az utolsó betűjével kezd a Te szavad. Ha nem tudsz akkor az utolsó kettővel.
Első szó : fifa
[amúgy +fav] -
#90 :D -
#89 igen is meg nem is -
#88 nem korai ez még?????? -
#87 Pentium 1.4ghz, 256SD-RAM, 20 GB HDD, Radeon 9600 XT, überszar:c
ASD_:?FSADA
-
#86 lamertopik:c azér +fav:D
nemtom mer kell topikot nyitni egy jovore megjeleno jatekhoz, amiket meg topiknyito leir az puszta talalgatas:c nextgen graf vagy miarák meg PS3ra lesz majd, errol ennyit -
#85 Változtassuk meg a topik nevét hogy mit várunk a fifa 07-tól. -
Zoli930810 #84 Öcsém... már nemtom, hogy ma még milyen fórumon voltam, de oda is benyomta a rohadt reklámát...