163
-
#163 ilyen is van, de minek:DD -
#162 Jól van ne szivassátok a gyereket... Most jött ki két napja tölthető minden torrent helyről. Magyar kommentátor a Világi Péter és Klárika benne :) Eszméletlen jó! Töltsétek!!! -
#161 én már kétszer kijátszottam :\
amúgy boltban -
CJ576 #160 HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL?????????????
-
#159 már 2éve kijött O-:> -
#158 csasztok, van fifa 08 vagy nincs megjelenve>>?<<<<<<<<<???? -
Dexantreal #157 Djemba, asszem Fiifa 07-be is osztottad az észt és dőltünk a röhögéstől... ne kezd el megint pls, nem akarok rázkódni megint a röhögéstől...az a sok hülyeség. Bár lehet, hogy keverlek valakivel, de ez a capslockos fikázós szint.... lol... -
#156 látod,nem tudtad azt sem felfogni amit mondtam...az csak egy hasonlat volt,ha egyáltalán tudod,h mi az -
mike369 #155 látom, ti se bírtátok cérnával, mint a német srácok... ;)
http://www.fifa08.de/
itt minden jelenlegi infó megtalálható a fifa08-ról és ahogy a beköszönés írja, később is mindenről tájékoztatva lesztek lesztek. -
Djemba #154 már rég nem vok 11 éves és nem érdekelnek a káposztáid!!!!!kajáld meg!!!!oszt kalács -
#153 a fifa 08 hol van még?jövőre fog kijönni,és ha megnézed...hát,nemsokára 2007 lesz,amikor a fifa kijön.az,h a pes ezerszer jobb,meg h fifa 10 éves skacoknak való,hát...nézd,lehet,h én azt mondom,sztem a krumplistészta jobb mint mondjuk a töltött káposzta.(persze mindkettőt ugyanúgy szeretem :))te lehet,h nem fogsz egyetérteni,mert szted a töltött káposzta jobb.de az a szart se fogja érdekelni a krumplis tészta topikban,h neked mi tetszik,krumplistészta topikban a krumplistésztáról beszélünk.ennyi,és válts hangnemet,tudod,ha csupa nagy betűvel írsz,az kiabálásnak számít.de ahogy elnézem a stílusod,te sem lehetsz sokkal több 10 évesnél.vagy 11 vagy?
egyébként,nem mindenki ér rá a gép előtt kockulni,és van,aki beéri az ilyen "szar" játékokkal is.nincs mindenkinek ideje megismerni rendesen egy játékot,sokan csak kikapcsolódásként játszanak a fifával,no ezt a pessel nem tudod megcsinálni.gyorsan hozzáteszem,h nekem van időm,csak hát a pes olyan faszán van megcsinálva,h lassú a gépemen(tudom,h szar a konfigom,de a fifa 07 akkor is megy rajta...) -
#152 Egész jó lenne ha ezeket megtartanád magadnak. Köszi, szerintem menj haza és kezd el játszani magaddal. Talán lenyugodsz. -
Djemba #151 FIFA 08 HOL VAN MÉG?!?! SEHOL SEMMIT NEM LEHET TUDNI RÓLA CSAK AZT HOGY A PES EZERSZER JOBB!!A FIFA AZ 10 ÉVES SKACOKNAK VALÓ -
#150 aha,szóval bánt,h ne te nyitottad,ugye? -.-
egyébként,amikor nyitotta a topikot,már az első fifa 08-as oldal meg is nyílt,persze sztem is hülyeség ilyen korán topikot nyitni,de ha már van,akkor maradjon,bezárni már nem fogják.
egyébként fáj,h már megnyitotta?
egyébként most mit ér azzal,ha ő nyitotta?semmit.ez nem azt jelenti,h akkor ő is lesz a házigazda,bár jó esélye van rá -
#149 Szerintem meg Te vagy az ^^ -
Zoli930810 #148 Te! gyerekek! nyissunk már meg egy Fifa 3100 topicot! :DDD -
#147 Gratulálok Gyuresz...egy topikod sincs gondolom így legalább kiéled magad hogy valahogy kierőszakoltál magadnak 1-et...mivel senki sincs olyan hülye ,hogy megnyisson egy topikot amikor se kép anyag se egyéb nincs róla..csak tudod hogy lesz és ez így nem fer.Lehet les új NFS mégse nyitom meg az NFS:10(???)nevű topikot mert nem tudom még a nevét...de azt sehogy lesz-e,nyílvánvaló hogy lesz fifa 08 de fölösleges ilyenkor nyitni, semmi hír nincs róla,de legalább örülhetsz hogy van 1 topikod,Igazán gratulálok,én meg nyitok Cod4-et meg 5öt de ha már ottvagyok akkor a wow második kieg.jét mert lesz de még úgyse tudják a nevét,így meglepi lesz...!!szánalmas vagy kölök -
#146 jó,oké,ez rendkívül értelmes volt -
Djemba #145 semmi értelme megnyitni ezt a topikot msot nagy LEHTSZ GYURESZKA MERT TE NYITOTTAD MEG A TOPICOT 1 ÉV MÚLVA JÖN KI CSAK
(BEZZG ÉN MEGNYITOTTAM A SIMS 3 ÉS EGYBŐL TÖRÖLTÉK AKKOR EZT IS TÖRÖLJÉTEK!!!!) -
#144 -
Zoli930810 #143 Ez csak egy próba! :DDD
-
Dexantreal #142 Ne nekem mond. -
#141 álljatok már le,nem fogják bezárni.ha meg akarták volna tenni,akkor megtették volna.nem hiszem el,h nem látták az új témák közt,2 vagy 3 napig ott volt. -
ricky #140 Már egy hete megvan a topik. Szerintem már rég bezárták volna...... -
Dexantreal #139 Én is. -
#138 voltam zaras elott:DDDDDDDDDDd -
Code92 #137 nah ezért van az más fórumokban h. a játék megjelenése előtt 3 nappal lehet csak topicot nyitni a játéknak szal ......... -
#136 azt hittem,már zárták a topikot,és azért nincs új üzenet. -
jim123 #135 -
ricky #134 :DDDDDD
-
Dexantreal #133 Ha nem törli Borg addig, de az utódja így is úgy is... majd megjelenéskor...
"Pfúúú, kijött már??"
"Ez szerintetek fake???"
"Adjatok linket lééccci naaa..."
"Honnan tölthető, vki pls linket!!!!"
"Nekem xy miatt nem indul el, mert valami hülye hiba üzit ír ki...."
Kb ezzel tornássza be magát majd a topik a legjobb 10-be. Mindig ez van. -
BIZ0906 #132 ja, mint az eddigi összes fifa nem? -
ricky #131 Egyszer biztos... -
#130 Ez a topic egyszer benne lesz a top 10ben :D -
Dexantreal #129 Már megvan :P:... -
Dexantreal #128 Meg egy linket is... -
Dexantreal #127 érthetőbben.... -