FIFA 08
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
<#kerdes>#kerdes><#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#merges2>#merges2><#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#wilting>#wilting>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ReaL MaDRid x siempre
http://www.fifa08.de/
itt minden jelenlegi infó megtalálható a fifa08-ról <#vigyor2>#vigyor2> és ahogy a beköszönés írja, késõbb is mindenrõl tájékoztatva lesztek lesztek.
egyébként,nem mindenki ér rá a gép elõtt kockulni,és van,aki beéri az ilyen "szar" játékokkal is.nincs mindenkinek ideje megismerni rendesen egy játékot,sokan csak kikapcsolódásként játszanak a fifával,no ezt a pessel nem tudod megcsinálni.gyorsan hozzáteszem,h nekem van idõm,csak hát a pes olyan faszán van megcsinálva,h lassú a gépemen(tudom,h szar a konfigom,de a fifa 07 akkor is megy rajta...)
ReaL MaDRid x siempre
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
egyébként,amikor nyitotta a topikot,már az elsõ fifa 08-as oldal meg is nyílt,persze sztem is hülyeség ilyen korán topikot nyitni,de ha már van,akkor maradjon,bezárni már nem fogják.
egyébként fáj,h már megnyitotta?
egyébként most mit ér azzal,ha õ nyitotta?semmit.ez nem azt jelenti,h akkor õ is lesz a házigazda,bár jó esélye van rá
ReaL MaDRid x siempre
CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
(BEZZG ÉN MEGNYITOTTAM A SIMS 3 ÉS EGYBÕL TÖRÖLTÉK AKKOR EZT IS TÖRÖLJÉTEK!!!!)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ReaL MaDRid x siempre
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
<#taps>#taps><#banplz>#banplz><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
"Pfúúú, kijött már??"
"Ez szerintetek fake???"
"Adjatok linket lééccci naaa..."
"Honnan tölthetõ, vki pls linket!!!!"
"Nekem xy miatt nem indul el, mert valami hülye hiba üzit ír ki...."

<#rolleyes>#rolleyes><#hehe>#hehe>
Kb ezzel tornássza be magát majd a topik a legjobb 10-be<#levele>#levele>. Mindig ez van.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Avanti Crociati!
Ahoz képes, hogy leírtam a 10 hsz-ben amit leírtam szval nekem tök 8 megpróbáltam és ha bannoltok az sem fog érdekelni... nagy kaland nem jövök ide egy hétig és akkor meg mi van? úúúúú istenem - ez nem az Én stílusom de ez kijött belõlem.
Szval azt csináltok amit akartok. Nekem100. Ha meg megkaptam volna akkor talán valamire becsültem volna....de ez így alakult.
Az E-Mailról meg annyit, hogy azért lett 2x elküldve mert a szolgáltató jelezte hogy az E-mail esetleges hibák miatt nem érkezhetett meg.
Ha hiszed ha nem... Ha gondolod el is küldöm pm-ben neked.. egy szavadba kerül...
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

A topikod azon kívül hogy nulla információtartalommal megnyílt egy 1 év múlva megjelenõ játékról, pusztán a saját feltûnési viszketegséged kielégíésére, a 114 hsz nem elegendõ a szabályzat szerint ahhoz, hogy házigazda legyél.
Szal javaslom mielõtt a harmadik pitizést elküldöd a moderátor levlistára, OLVASD EL A HÁZIGAZDASÁG SZABÁLYAIT, és gondold át, hogy szeretnél-e egy hét bant esetleg.
Inkább örülj, hogy MÉG nem zárta rád senki ezt a topikot, ami jelen formájában max a szpemmelésre alkalmas.
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!