19
-
#19 Gyertek játszani multyplayerre!!!!!!!!!! -
zakariás #18 Hmuda. Jaj de sokat értél el a büntetőpontjaiddal.
Akár ki is vághatsz.
Belépek vagy 1-2 évben 1-szer. -
zakariás #17 Na mivel megjelent a játék a ruszkiknál, és már tolom is, és ezáltal el is akadtam mert nem értek egy szövegrészt, hogy mit kell csinálni, ezért valaki légyszi fordítsa le ezt :
Покиньтe кoмплeкc кopпopaции`A.X.
Ez annál a résznél van amikor a velem levő faszi a számítógép billentyűzetét nyomogatja, a kör alakú teremben ahol középen van egy üvegrészbe zárt szerkezet. Ez az A.X. azt hiszem. A faszival szemben van a másik számítógép, de miután a pár ellenséget ami jön, és likvidálom őket, egyszerűen nem tudok mit csinálni. Makog valamit a velem levő emberke valami információról a billentyűzetet nyomogatva, de nem értem. Próbáltam mindent de nem jön össze semmi.
Valaki aki már tolja Please HELP. -
Morden23 #16 Én az első részére gondoltam. A második rész grafikája szerintem a mai napig remekül néz ki, és a sztorija sem volt utolsó.
Ettől függetlenül, ha választanom kell, akkor az elsőt szeretem jobban, mind a játékmenet, mind a sztori ügyén. -
LowEnd #15 Azért a Deus Ex második része grafikában (fizikában) odab*szott rendesen... Emlékszem, hogy leesett az állam, amikor az első szobában első mozdulatommal felugorva megfejeltem véletlenül a lámpát, és annak ingásától MINDEN árnyék dinamikusan változott... Szvsz szinte tökéletes rongybaba effektusok, stb.
A sztoriról nem is beszélve...
System shock, merre vagy? -
Morden23 #14 vg, most komolyan gondolod, hogy ízlésről fogok veled vitatkozni?
Baszottul nem jött be a Prey. Kismillió oka volt, de legfőképpen a játék "cselekménye" és "díszlete".
Okkal veszek elő a mai napig olyan játékokat, mint a Deus Ex. Igénytelen vagyok-e? Lehet. De a játékélmény, a szabadság, a komplex és feelinges sztori és a remek fő- illetve mellékszereplők másodpercek alatt elfeledtetik velem a 2006-ban már finoman is pocsék grafikát. A többit odaképzelem, mint egy jó filmben...
És amúgy nem mondtam, hogy ez a játék jobb lesz bárminél is, mert a sztori eleddig (bár ez még bőven nem szinopszis, szóval majd elválik) egy rakás szar, a grafikája meg semmilyen.
De hogy a Prey-t tekintsem az FPS-világmindenség übermensch-ének... sosem írtam még ilyet, de ez a kijelentés már tényleg:
LOL -
Indigo #13 Ezek szerint én is egy igénytelen hülye lúzer vagyok :)
Egyébként a préj egy nagy rakás szar volt, a grafikájával együtt.
De ahogy elnézem ez az Exodus sem lesz különb... -
vg #12 Kurvára igénytelen ember lehetsz! :D -
Morden23 #11 Lehet, hogy van pár elvetemült hülye lúzer ember, akiknek például nem jött be a Prey. Lehet, hogy nekik akarnak tetszelegni. -
vg #10 Mi a frászt akarnak egy Prey után ezzel a szarral? -
#9 BUDGET kategória...nézzétek meg a vért:DD mint vmi málna szörp de kajakra és élesen elüt az emberektől,kajak Paintbe is tok iet csinálni -
#8 Uhh... megnéztem a videóját is... Bazz.. elég izmos pasassal vagyunk, nem igazán üt vissza a géppiszoly a kezében.. Mellesleg több valós fizikát és kevesebb F.E.A.R. elemet, köszi! -
#7 Hát izzé... a graf elég vérszegény szvsz. Mikor a képeket nézegettem, tökre olyan érzésem volt, mintha a az ONI-t, meg a Q2-t keresztezték volna. Meg csomó hangulati elemet fedeztem fel, melyekkel korábban a FarCry-ban meg a HL2-ben találkoztam, de könyörgöm, ezért nah... Üssük már meg azt a bizonyos szintet!
Mellesleg sztema sztori is gagyi... Nő a nap, mi még élünk, de ha belövöd magad akkor túlélheted... jajj! -
Morden23 #6 Meg a Deus Exből, az MJ12 bázison a szobor majdnem pont ugyan így nézett ki, nem?
Meg még vagy kismillió filmből is lehetne lopás :)
A HL2 honnan lopta? -
kow83 #5 A 2. kép egy szánalmas lopás a Half Life 2. episode oneból, ahol középen egy energiaplazma lebegett...
:P -
gyuri12 #4 nem mondtam hogy ronda! hé! csak hogy ez egyeseknek már ronda... nekem még játszható! -
Indigo #3 gyuri12 menthetetlen vagy :) -
Morden23 #2 jó a grafika, de még remélem javítanak a sztorin... -
gyuri12 #1 jó a történet,de még remélem javítanak a grafon...