Németh Szabolcs

Exodus from the Earth

Eddig a rengeteg világháborús stratégia miatt voltak sokan a plafonon, de mostanában az FPS-ek is megsokasodtak.

A futurisztikus fajtából rögtön itt van az Exodus from the Earth, amely az emberek kétségbeesett meneküléséről szól. Kellemes meleget adó napunk olyannyira megnőtt a különböző erősségű robbanások során, hogy már-már az emberi létet fenyegetik. Ezért a nagyhatalmak egy olyan anyag kidolgozására adnak parancsot, amely megvédi a Föld lakóit a kóros hatásoktól. Igen ám, de mi van, ha a titkos anyag rossz kezekbe kerül? Akkor a mindenki életét megmentő szérum egyeseknek olyan szintű hatalmat biztosítana, amiről önmaguktól biztosan nem válnának meg.

Klikk ide! Klikk ide!

Ránk vár a megtisztelő feladatot, hogy ha szép szóval nem megy, erőszakkal elvegyük a gonosz kezéből eme hatékony, de avatatlan kezekben halálosan veszélyes eszközt.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • derdani #19
    Gyertek játszani multyplayerre!!!!!!!!!!
  • zakariás #18
    Hmuda. Jaj de sokat értél el a büntetőpontjaiddal.
    Akár ki is vághatsz.
    Belépek vagy 1-2 évben 1-szer.
  • zakariás #17
    Na mivel megjelent a játék a ruszkiknál, és már tolom is, és ezáltal el is akadtam mert nem értek egy szövegrészt, hogy mit kell csinálni, ezért valaki légyszi fordítsa le ezt :

    Покиньтe кoмплeкc кopпopaции`A.X.

    Ez annál a résznél van amikor a velem levő faszi a számítógép billentyűzetét nyomogatja, a kör alakú teremben ahol középen van egy üvegrészbe zárt szerkezet. Ez az A.X. azt hiszem. A faszival szemben van a másik számítógép, de miután a pár ellenséget ami jön, és likvidálom őket, egyszerűen nem tudok mit csinálni. Makog valamit a velem levő emberke valami információról a billentyűzetet nyomogatva, de nem értem. Próbáltam mindent de nem jön össze semmi.
    Valaki aki már tolja Please HELP.
  • Morden23 #16
    Én az első részére gondoltam. A második rész grafikája szerintem a mai napig remekül néz ki, és a sztorija sem volt utolsó.
    Ettől függetlenül, ha választanom kell, akkor az elsőt szeretem jobban, mind a játékmenet, mind a sztori ügyén.
  • LowEnd #15
    Azért a Deus Ex második része grafikában (fizikában) odab*szott rendesen... Emlékszem, hogy leesett az állam, amikor az első szobában első mozdulatommal felugorva megfejeltem véletlenül a lámpát, és annak ingásától MINDEN árnyék dinamikusan változott... Szvsz szinte tökéletes rongybaba effektusok, stb.

    A sztoriról nem is beszélve...

    System shock, merre vagy?
  • Morden23 #14
    vg, most komolyan gondolod, hogy ízlésről fogok veled vitatkozni?

    Baszottul nem jött be a Prey. Kismillió oka volt, de legfőképpen a játék "cselekménye" és "díszlete".

    Okkal veszek elő a mai napig olyan játékokat, mint a Deus Ex. Igénytelen vagyok-e? Lehet. De a játékélmény, a szabadság, a komplex és feelinges sztori és a remek fő- illetve mellékszereplők másodpercek alatt elfeledtetik velem a 2006-ban már finoman is pocsék grafikát. A többit odaképzelem, mint egy jó filmben...

    És amúgy nem mondtam, hogy ez a játék jobb lesz bárminél is, mert a sztori eleddig (bár ez még bőven nem szinopszis, szóval majd elválik) egy rakás szar, a grafikája meg semmilyen.
    De hogy a Prey-t tekintsem az FPS-világmindenség übermensch-ének... sosem írtam még ilyet, de ez a kijelentés már tényleg:

    LOL
  • Indigo #13
    Ezek szerint én is egy igénytelen hülye lúzer vagyok :)

    Egyébként a préj egy nagy rakás szar volt, a grafikájával együtt.

    De ahogy elnézem ez az Exodus sem lesz különb...
  • vg #12
    Kurvára igénytelen ember lehetsz! :D
  • Morden23 #11
    Lehet, hogy van pár elvetemült hülye lúzer ember, akiknek például nem jött be a Prey. Lehet, hogy nekik akarnak tetszelegni.
  • vg #10
    Mi a frászt akarnak egy Prey után ezzel a szarral?