The Mark - egy fura FPS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Ja, errõl most kellett meggyõzõdjek, brutál szar.És a Vietcong 2-nél is gagyibb.

Qwerty4

amúgy igaza van qwerty nek..mert nem az a lényeg...csúnya játékba is bele tudod élni magad ha akarod...és élvezed is mint állat..mert megfog a sztorija...és próbálod a jót látni benne....
De a MARK az tényleg szar 😄
bocs...
Qwerty4
LÁL...ha ilyen rosszak a vélemények akkor mégse szedem le...nehogy olyan pusztítóan szar legyen mint a Vietcong 2<#hehe>

Qwerty4

Qwerty4
Nem is csúf, nekem a storyja is íglretesnek hangzik.
Szvsz így 2006-ban nem kell lenézni a korábbi évek(2002-2005) gammáit ill. azoknak grafikai szintjét, élvezhetõek, sokszor jobbak mint az újak.Én ebben az évben is játszodtam 2000-es gammát is és k*r*ára élveztem, pedig grafikailag xar volt.<#worship>
Asszem meg is szerzem ezt a játékot.<#smile>

Qwerty4

ejha! ez aztán a kula! egyes játékokat úgy meg tudnak csinálni h kicsi a gépigénye és mégis szép. viszonylag. mint amilyen a hitman 2 volt anno. az de szeretem! ami mai játék és hasonlóan jó az meg a call of juarez. azt szedjétek le ne ezt 😊

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

a 3. képen viszont egész kerek a hordó! a hordók sokmindent elárulnak 😄 amugy mindjárt meglátom milyen a játék most jött le...

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

eörgs
ez egy fos

erö

visszavonok mindent, akinek rossz elöitélete volt a játékkal annak respect, ez egy trágya, egy kaki, egy fos...

WütendHund
...ott csahol, ahonnan a több pénzt kapja...
akor most letörölhetjük Londot?

For cryin\' out loud!

sztem a sof quake 2-es grafjátol ez kicsit majjerrebb.

ha ez is olyan bugos lesz, mint a jowood többi játéka, élen a guild sorozattal, akkor végleg elássa magát a cég. :/

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

GTA-SA, ronda és nagyon jó. Nem kell a legújabb engine, ha jó a játék maga.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

maestro85
Szerintem egy játékban az interaktivitás a legjobb dolog, egyenlõre még nem tudjuk mennyire lesz jó ez a gameben, de legalább látszik, hogy foglalkoznak ezzel. Már neharagudjatok de a SOF ban hol van ilyen? DEUS-EX sokkal jobb, nagyon király! Elképzelem ahogy Austin Hawke-ként oda pártolok ahova jól esik, mert itt ott többet fizetnek. 😊 Real Game.

Nos mennyivel nehezebb egy amcsi fegyert szerezni, mint egy oroszt?
Elárulom semmivel. <#vigyor5>
És minket meg egy orosz fogad fel.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

hányinger grafika (SOF1?)
Igy van Loverman,akkor már inkább mégegyszer a Soldier of Fortune 1(de szerettem,szeretem).Mi a fene,a 4-képen csak nem egy piros dinnyés balhátulja kacsingat ránk???
Én ha játszok is vele egy lépést se teszek mega játékban szarok rá hogy elpusztítják londont legalább több tea jut a világ más tájaibaXD

nem az oroszok, csak egy orosz>_< én a hülyeséget unom XD

Ak a legjobb fegyver csalad!
Mar megint oroszok a gonoszok? mar unom^^
Picizöldfül
dehogy!!badarság,az elsõ képen nem táncol a bot,hanem rég nem látott rokonát így üdvözli,csak elfelejtette levenni a bomba mellényét meg a kiélesített gránátot a kezébõl,és õ ezt észre is vette,ezért van oan szép arca,há' nem édi???<#buck><#nyes>

A bot-okon bármennyit dolgoznak is, soha de soha nem fogja elérni egy emberi játékos találékonyságát. A botok csak arra jók, h kiismerjük a játék motorja adta lehetõségeket, aztán irány a multiplayer!
Egy FPS halála, ha a botokkal sokat vacakolnak..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Micsoda szar történet

1. kép tényleg nagyon lol!<#nyes><#vigyor>De sztem az egész game egy nagy szar
Én jobbszeretem az AK fegyvercsaládot, semmint a mûanyag amcsi fegyvereket. De azért mégis böki a csõrömet <#vigyor4><#buck>
BiG G
elsõ képen vicces hogy nálunk van az AK47-es, a terroristánál meg az M4-es 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

már nem azért, hogy kötözködjek, de mégis:
A terroristának van amcsi fegyvere, nekünk meg ruszki AK-nk??? <#wow1>

hát nekem a graffal nincs semmi bajom,de ez valamiért szarnak néz ki😄

mikloss
a bal legalsó képen jóhogy össze nem ér a gépkarabélyuk hegye olyan közel vannak egymáshoz képest és ígyse találják el egymást ez nevetséges...

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Az elsõ kép nem gyenge!
Öngyilkos kozák terrorista,aki éppen mámuskát táncol!😄
Naja a SoF elfeledhetetlen! Amúgy nekem nincs bajom a grafikával, a sztori kicsit sablonos, de én se hiszem, hogy kedvenceim közé fog tartozni..
hát történet ide vagy oda, akkor sem hiszem h a kedvenceim közé fog kerülni sajna. Mindegy a történet, mindegy a grafika, ha van Hangulata! FPS? Ide nekünk a Soldier of Fortune 1-et!😄