32
-
#32 Ja, erről most kellett meggyőződjek, brutál szar.És a Vietcong 2-nél is gagyibb. -
human8 #31 amúgy igaza van qwerty nek..mert nem az a lényeg...csúnya játékba is bele tudod élni magad ha akarod...és élvezed is mint állat..mert megfog a sztorija...és próbálod a jót látni benne....
De a MARK az tényleg szar :D
bocs... -
#30 LÁL...ha ilyen rosszak a vélemények akkor mégse szedem le...nehogy olyan pusztítóan szar legyen mint a Vietcong 2 -
#29 Nem is csúf, nekem a storyja is íglretesnek hangzik.
Szvsz így 2006-ban nem kell lenézni a korábbi évek(2002-2005) gammáit ill. azoknak grafikai szintjét, élvezhetőek, sokszor jobbak mint az újak.Én ebben az évben is játszodtam 2000-es gammát is és k*r*ára élveztem, pedig grafikailag xar volt.
Asszem meg is szerzem ezt a játékot. -
bermuda3 #28 ejha! ez aztán a kula! egyes játékokat úgy meg tudnak csinálni h kicsi a gépigénye és mégis szép. viszonylag. mint amilyen a hitman 2 volt anno. az de szeretem! ami mai játék és hasonlóan jó az meg a call of juarez. azt szedjétek le ne ezt :) -
bermuda3 #27 a 3. képen viszont egész kerek a hordó! a hordók sokmindent elárulnak :D amugy mindjárt meglátom milyen a játék most jött le... -
#26 ez egy fos -
csoola #25 visszavonok mindent, akinek rossz elöitélete volt a játékkal annak respect, ez egy trágya, egy kaki, egy fos... -
#24 ...ott csahol, ahonnan a több pénzt kapja...
akor most letörölhetjük Londot? -
csoola #23 sztem a sof quake 2-es grafjátol ez kicsit majjerrebb. -
cain #22 ha ez is olyan bugos lesz, mint a jowood többi játéka, élen a guild sorozattal, akkor végleg elássa magát a cég. :/ -
irkab1rka #21 GTA-SA, ronda és nagyon jó. Nem kell a legújabb engine, ha jó a játék maga. -
#20 Szerintem egy játékban az interaktivitás a legjobb dolog, egyenlőre még nem tudjuk mennyire lesz jó ez a gameben, de legalább látszik, hogy foglalkoznak ezzel. Már neharagudjatok de a SOF ban hol van ilyen? DEUS-EX sokkal jobb, nagyon király! Elképzelem ahogy Austin Hawke-ként oda pártolok ahova jól esik, mert itt ott többet fizetnek. :) Real Game. -
gplay #19 Nos mennyivel nehezebb egy amcsi fegyert szerezni, mint egy oroszt?
Elárulom semmivel.
És minket meg egy orosz fogad fel. -
bitubo #18 hányinger grafika (SOF1?) -
accsakide #17 Igy van Loverman,akkor már inkább mégegyszer a Soldier of Fortune 1(de szerettem,szeretem).Mi a fene,a 4-képen csak nem egy piros dinnyés balhátulja kacsingat ránk??? -
ricsimaster #16 Én ha játszok is vele egy lépést se teszek mega játékban szarok rá hogy elpusztítják londont legalább több tea jut a világ más tájaibaXD -
Loverman #15 nem az oroszok, csak egy orosz>_< én a hülyeséget unom XD -
Hunter13 #14 Ak a legjobb fegyver csalad!
-
Hunter13 #13 Mar megint oroszok a gonoszok? mar unom^^ -
#12 dehogy!!badarság,az első képen nem táncol a bot,hanem rég nem látott rokonát így üdvözli,csak elfelejtette levenni a bomba mellényét meg a kiélesített gránátot a kezéből,és ő ezt észre is vette,ezért van oan szép arca,há' nem édi??? -
HUmanEmber41st #11 A bot-okon bármennyit dolgoznak is, soha de soha nem fogja elérni egy emberi játékos találékonyságát. A botok csak arra jók, h kiismerjük a játék motorja adta lehetőségeket, aztán irány a multiplayer!
Egy FPS halála, ha a botokkal sokat vacakolnak.. -
Ronny #10 Micsoda szar történet -
animatrix #9 1. kép tényleg nagyon lol!De sztem az egész game egy nagy szar -
Szalámi #8 Én jobbszeretem az AK fegyvercsaládot, semmint a műanyag amcsi fegyvereket. De azért mégis böki a csőrömet -
#7 első képen vicces hogy nálunk van az AK47-es, a terroristánál meg az M4-es :) -
Petys #6 már nem azért, hogy kötözködjek, de mégis:
A terroristának van amcsi fegyvere, nekünk meg ruszki AK-nk??? -
gyuri12 #5 hát nekem a graffal nincs semmi bajom,de ez valamiért szarnak néz ki:D -
#4 a bal legalsó képen jóhogy össze nem ér a gépkarabélyuk hegye olyan közel vannak egymáshoz képest és ígyse találják el egymást ez nevetséges... -
zsole #3 Az első kép nem gyenge!
Öngyilkos kozák terrorista,aki éppen mámuskát táncol!:D -
Szalámi #2 Naja a SoF elfeledhetetlen! Amúgy nekem nincs bajom a grafikával, a sztori kicsit sablonos, de én se hiszem, hogy kedvenceim közé fog tartozni.. -
Loverman #1 hát történet ide vagy oda, akkor sem hiszem h a kedvenceim közé fog kerülni sajna. Mindegy a történet, mindegy a grafika, ha van Hangulata! FPS? Ide nekünk a Soldier of Fortune 1-et!:D