Patatanya: Baromi buli - Az Ace Ventura írójától

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egy kula film, a Bikának mééé van tõõõggyee?

Azé' szerintem elég hangulatos lett. Szerintem.
CSOCSO
hat ez nagyon igaz
tényleg, mi a baj a fasszal hogy tûzzel-vassal írtják a médiában?? Szégyelni kell vagy mi van???

schrank
ha már szarvasmarhákról csinálnak filmet jó lenne ha lenne szarvuk legalább a bikának B+

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

dragonball rulez!
Adam II
Biztos hermafrodita 😛

Nagyon csökken a színvonal.
Ezek az anim filmek mind egy kaptafára készülnek. Én is tudnék ilyet csinálni csak stáb is kéne hozzá.
-Kell egy limonádé sztori a végén egy tanulsággal bár az mostanában hanyagolható.
-Kell egy felelõtlen fõhõs aki a végén megtanulja milyen felelõségteljesnek lenni.
-Kell egy idegesítõ "vicces" hiperaktív figura aki fingással ,böfögéssel és egyéb kínos baromsággal próbálja nevettetni a nézõket.
-Kell egy csaj akibe a fõhõs szerelmes ,másrészt õ a bújtatott szexualitással kapcsolatos poénok tárgya.
-Kell egy gonosz aki természetesen veszít.
-Kell sok popkúltúrális utalás mert a tiniket és felnõtteket biztos az szórakoztatja.
-Kell legalább egy belassított Mátrix jelenet. ://

Broafka
ez a film tök jó a kisgyerekek félrevezetéséhez!
Férfi tõgyes tehén!

vagy a Boci és Pipi (Cow & Chicken) rajzfilmben amikor tejel a Boci, az se lehetséges addig amíg nincsen kis tehene... szóval az is jó oktató mese...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

tiszta leszbishow!
ilyen apróságokért már tiltottak be rajzfilmet nálunk...
Az bika? Azt hittem tehén... <#nyes>

Aki tanul, az hülye. Aki nem tanul, az is marad.

Adam II
ÍUÍUÍUÍU

Adam II
És miért van tõgye a bikának????????????????????????

a ratatouille (le.csó) csak nyáron lesz.
Gladiator
Cikkíró aszondja, hogy nem fogja lenyomni a jövõ hónapban érkezõ Nagyon Vadont. Szentem van rá esély. A nagyon vadon kellemes, jókat kacarásztam rajta, de szentem ennek a bemutatója sem rossz, bár igaz, hogy a bemutatóba mindig a legjobb részeket vágják be. De én majd megnézem. Meg lesz vmi egeres is, valmi Rat-too-tee vagy mi az angol címe. Arról nem tudtok vmit?

elég undorító mesének tûnik ez 😊

http://lery.freeblog.hu

Biztos, mert nehezebben emészthetõ lenne, ha a himbi-limbi -t renderelték volna oda 😊

gegek. az egész film ilyen idióta. de amúgy nem rossz. vannak benne durvábba is, mint a tõgyes bikák. mondjuk a szõrmók.
Picizöldfül
Tényleg!!most hogy mondod..DURVA<#taps><#banplz>

Mégvalami! Ezt már más is észrevette: A fiú tehén, pontossabban BIKA mért hord tõgyeket? 😊
Miert kell a tehenek also ajkanak a "1027pata5.jpg" kepen ugy kinezniuk ahogy???
Foleg a jobboldalie elol. Mint egy fallosz alulnezetbol...

<#confused>

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

"de ott volt a gyenge és elborult Ping Pong: Az ököl színre lép is mûvei között." a cikkíró monnyonle.