21
  • Derapo
    Ez egy kula film, a Bikának mééé van tőőőggyee?
  • BigLacaFaca79
    Azé' szerintem elég hangulatos lett. Szerintem.
  • CSOCSO
    hat ez nagyon igaz
  • Anteris
    tényleg, mi a baj a fasszal hogy tűzzel-vassal írtják a médiában?? Szégyelni kell vagy mi van???
  • schrank
    ha már szarvasmarhákról csinálnak filmet jó lenne ha lenne szarvuk legalább a bikának B+
  • szombi
    dragonball rulez!
  • Adam II
    Biztos hermafrodita :P

Nagyon csökken a színvonal.
    Ezek az anim filmek mind egy kaptafára készülnek. Én is tudnék ilyet csinálni csak stáb is kéne hozzá.
    -Kell egy limonádé sztori a végén egy tanulsággal bár az mostanában hanyagolható.
    -Kell egy felelőtlen főhős aki a végén megtanulja milyen felelőségteljesnek lenni.
    -Kell egy idegesítő "vicces" hiperaktív figura aki fingással ,böfögéssel és egyéb kínos baromsággal próbálja nevettetni a nézőket.
    -Kell egy csaj akibe a főhős szerelmes ,másrészt ő a bújtatott szexualitással kapcsolatos poénok tárgya.
    -Kell egy gonosz aki természetesen veszít.
    -Kell sok popkúltúrális utalás mert a tiniket és felnőtteket biztos az szórakoztatja.
    -Kell legalább egy belassított Mátrix jelenet. ://

• Broafka
    ez a film tök jó a kisgyerekek félrevezetéséhez!
    Férfi tőgyes tehén!

vagy a Boci és Pipi (Cow & Chicken) rajzfilmben amikor tejel a Boci, az se lehetséges addig amíg nincsen kis tehene... szóval az is jó oktató mese...
  • szombi
    tiszta leszbishow!
    ilyen apróságokért már tiltottak be rajzfilmet nálunk...
  • Bori74
    Az bika? Azt hittem tehén...
  • Adam II
    ÍUÍUÍUÍU
  • Adam II
    És miért van tőgye a bikának????????????????????????
  • winnie
    a ratatouille (le.csó) csak nyáron lesz.
  • Gladiator
    Cikkíró aszondja, hogy nem fogja lenyomni a jövő hónapban érkező Nagyon Vadont. Szentem van rá esély. A nagyon vadon kellemes, jókat kacarásztam rajta, de szentem ennek a bemutatója sem rossz, bár igaz, hogy a bemutatóba mindig a legjobb részeket vágják be. De én majd megnézem. Meg lesz vmi egeres is, valmi Rat-too-tee vagy mi az angol címe. Arról nem tudtok vmit?
  • léry
    elég undorító mesének tűnik ez :)
  • Yv@n
    Biztos, mert nehezebben emészthető lenne, ha a himbi-limbi -t renderelték volna oda :)
  • winnie
    gegek. az egész film ilyen idióta. de amúgy nem rossz. vannak benne durvábba is, mint a tőgyes bikák. mondjuk a szőrmók.
  • Picizöldfül
    Tényleg!!most hogy mondod..DURVA
  • Nebojsa
    Mégvalami! Ezt már más is észrevette: A fiú tehén, pontossabban BIKA mért hord tőgyeket? :)
  • fflx
    Miert kell a tehenek also ajkanak a "1027pata5.jpg" kepen ugy kinezniuk ahogy???
    Foleg a jobboldalie elol. Mint egy fallosz alulnezetbol...

• avman
    "de ott volt a gyenge és elborult Ping Pong: Az ököl színre lép is művei között." a cikkíró monnyonle.