Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ha nem haragszol megkérdezném, hogy neked hány GB-os a játélinstall(Skidrow)?

BattleTag: zydar#2910

Hát ez talán valami adathibe lehet, de sajnos otthon nincs netem, úgyhogy egy kicsit necces újra beszerezni.

Kösz a válaszokat mindenkinek!
Fõleg a coop miatt érdekelne a játék...

Én a megjelenése óta a Skidrow-verziót használom, teljesen stabil, nem kér lemezt, tehát krekk sem kell, multihoz szépen leszedi a peccseket automatikusan. Lehet, valami hibás volt, amikor letöltötted vagy kiírtad. Próbáld meg mégegyszer megszerezni.

Ha elkapta, nem ereszti!

Balumann
Van 3 COOP pálya, amikor van egy pálya pár feladattal meg csomó kurvaügyes ellenséggel, és meglehet csinálni, és van Campaign mód ahol 4-en végiglehet vinni az egész játékot.

arty
crack nem kell, mivel nincs cd check a játékban. sosem kéri a lemezt, csak installhoz kell ...

coopba asszem az összes kampány pályát egyesével végig lehet vinni, legalábbis az elsõ részben igyvolt

Forza.

Amúgy coop-ba végig lehet vinni a játékot ,vagy csak pár pályával el van intézve ez a játékmód?

Hát ez csak trainer csomag nem crack!
Tudtommal nincs a játékhoz crack, de örülnék neki hogyha kijavítanátok.
Nekem telepítésnél CRC hibát ír ki: a quick.bundle nem egyezik a telepítõ data1.cab fájlával, de ha kihagyásra kattintok akkor felteszi a játékot csak nem indul el -> application error ...
Valaki tud erre valami gyógyírt?
3.48 GB-os SKIDROW

koschwarz
minek az 1.3-ashoz ha van 1.4-es?

gamecopyworld.com

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

manutdzoli
Sziasztok!1.4-es és 1.3 patch-hez szeretnék crack-et,de sehol nem találom.Help!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Prince23
Ha müködne

Balumann
visszaolvasás, keresõ? ^^

ajem kisa
Valaki belinkelt egy mentést a 3. pályátol, van akinél csinálja ezt, valakinél nem, azota sem tudjuk mi lehet ez!:S

Prince23
Valaki?

Prince23
A 2. pályán egyszer csak ki lépett a gémbõl, arra hivatkozva, h vmi ageia driverrel van a gond. Full graffal játszom, és a moha ageia driverje van fönnt. 1.04-es javitással tlom, és rajta az 1.03-as magyarítás.
Vagy ez vmi "szoktató" volt? Ilyen kilpés lesz többször is?

arty
Egyetértünk. Sajnos ez PC-re csak egy alibi folytatás lett :(

Forza.

Prince23
Helló!
Azt szeretném kérdezni, h az 1.04-es peccsel müxik az 1.03-as magyarítás??!!

no hat ez a graw2 az egyhez képest nulla. de jó nagy. sajna a grafika az AI meg a pályák hossza törénet meg az összhatás rovására ment
szép de játszhatatlan.
fel tettem hardcore-ra. ott állok má' 2 perce a faszival szembe és nem reagál, néz velem szembe meg jobbra balra,de nem vesz észre, mondom ez hihetetlen. ugyan olyan hülyék mint normálon vagy könnyûn. annyi a különbség hogy erõsebb a találat (2 golyó halál) eddig 5 golyó halál volt az arány.

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Viktor9202
Tudna nekem vki olyan Hamachi-s szobát mondani, ahol játszanak még a játékkal?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Köszi
véggi probálom még egyszer
ezeket már kb végig probáltam de azért bevallom komplet uj rendszert nem szeretnék feltenni :)
minden esetre köszönöm a segítséget

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

arty
:)))

nekem nem fogyott ki a lõszerük, de sima gépfegyverrel is lekaptuk 10 perc alatt :D

Forza.

Amikor elõször játszottam végig, nekem is azzal szerencsétlenkedtek. Egészen addig, amíg ki nem fogyott minden muníciójuk a kézifegyvereikbõl. Akkor végre elõvették a Zeus-t, és leszedték a helikoptert. Gyakorlatilag a végén egyedül kellett a pálya végéig kísérnem, fedeznem aztán a szegény fegyvertelenül maradt embereimet. :D Amikor másodszor játszottam ezt a részt, akkor minden gond nélkül elsõ parancsra elõkapták a Zeus-t és kilõtték a helikoptert.

Ha elkapta, nem ereszti!

arty
nekem a parasztok olyankor is tankot, helit csak sima gépfegyoval lõtték :) közben ott volt a hátukon a zeusz ... :(

Forza.

bandi007
Köszi a segítséget + próbálom
THX

‎\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/

Prince23
<#eplus2>

Srácok az miért van, hogy frankón megy hamachival a gém egészen addig amig be nem másolok a custom levelbe egy pályát és azon akaruink játszani a haverokkal? A pálya betöltése közben egyböl bont a hamachi/skype. minden.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

ajem kisa
Vagypedig besenyõparádé! Hejj!
Másik lehetöség, hogy kiválasztod a társad, akinél van vállrolindulos izé, és kiadod neki a parancsot, hogy szedje le, de ott vigyázz, mert ha nem célzol pont a helire, nemfogja érteni a gyökér, hogy mit akarsz!

arty
lõdd sima fegyverrel ... sokáig ... k. sokáig - ha a társaid még élnek, 5-6 kör alatt leszeditek :) hullák mellõl vedd fel a fegyvereiket, szükség lesz a lõszerre!

Forza.

bandi007
Hogy a rákba lõjem ki a gáton a helikoptereket?
Az aknavetõbe 1 szem lõszert találok csak...

&#8206;\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/

bandi007
lol....

&#8206;\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/

koschwarz
<#eljen><#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

ajem kisa
Persze!
Ott balra kell menni a tank mellé!

bandi007
Hy!
Elakagtam a játékba. Tud vki segíteni?
PLÍZ

arty
hangkari letiltása probábol, uj directx, uj gfx driver? szokásos dolgok.

Forza.

Pontosan
Csak ennél a játéknál mûvel ilyet a gép, ép ezért vagyok fenakadva kicsit, hogy mi is lehet a baj.
Már lebutitottam mindent, grafikát, hangot mindent de még mindig, szóval nem értem...

Balumann
Ez még akkor se lenne normális, ha tényleg csak a minimum követelmény lenne meg. Más játéknál, illetve semikor máskor nem fordul elõ a hiba, csak ennél a játéknál?

Hali
Egy kis segitséget kérnék
A játéknak elvileg futnia kellene a gépemen és fut is a bajom az hogy x (teljesen random) idõ után megfagy van amikor egy órát játszom vele valamikor csak fél percet és fagyi
se alt tab semmi nem müködik?
Nincs esetleg ötletetek hogy mi lehet a baj?

Viktor9202
Köszönöm

arty
Viktor9202
100% mentést tudna nekem vki adni?

Valaki segítsen please. Eddig tök frankón ment hamachival a gém. De most olyat csinál, hogy ahogy elindulna a játék amelyikünk csinálja a szervert azt ledobja a hamachiról/skype-ról. Próbáltuk hátha a skype miatt, de anélkül is ezt csinálja. Mi lehet a gond?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

SGHU VS. GRHU 2007 09. 29. este 19 óra

Lehet jelentkezni a két csapat azon tagjainak, akik ráérnek a fent nevezett napon, a módok a szavazásban vannak kiírva, az elsõ kettõ legtöbb szavazatot kapott kapott mód kerül lejátszásra.

Jelentkezni és szavazni az alábbi oldalon lehet:

WWW.GHOSTRECON.HU
rekettyes
Ha eddig nem tetted inkább ne is próbáld ki =) Tök hülye benne az AI.

tudom hogy van hasonló címû játék, bár azt még nem próbáltam (azért is mondtam hog yhasonlit a graw a filmhez, csak ez más idõsik :)).
a filmekkel kapcsolatban meg hat ilyen különleges oszatgos, bevetéses filmek érdekelnének (világháborusom van annyi mint a szemét)a swat inkább rendõrségi, de pl az olyanok is érdekelnek mostanában

Balumann
Az tényleg nagyon jó film :) De tényleg a Delta Force BHD játékhoz közelebb van, mint a GRAW 2-höz, mint ahogy elõttem is írták :-) Nemnagyon van hasonlóan jó film, mint az. Konkrétan ez a háború legyen a téma, vagy bármilyen más, háború témájut keresel?

bakvarnyu
illetve down

bakvarnyu
Jó film, de nekem inkább a Delta Force - Black hawk dawn játékot juttatta eszembe már csak a címe miatt is. <#vigyor1>
Több ilyen filmet nem tudok sajna viszont van egy dokumentumfilm "The War tapes".

Köszönöm, próbálkozom:)

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

talán a Nap könnyei (Brue Willis) meg a Katonák voltunk (Mel Gibson)