2845
-
#2525 AZ itt nem coop, hanem multipalyer campaign. Van 3 coop pálya is, ahol nem a kampány küldetéseit kell vinni, és sokan lehet játszani. -
#2524 oké, de én úgy értettem, hogy úgy lehet kijutni, hogy más lesz a vége? merthogy én is amint megkaptam a lehetőséget, aktiváltam amit kellett, így nyertem több mp-et és rögtön rohantam, de mindig ugyanaz a vége... -
#2523 Nincs kedve valakinek kiprobálni a coop multiplayert vele, amikor a singleplyert visszük csak én vagyok a csapatársaid helyett.
Vágom hogy kell megcsinálni.
-
#2522 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HQVX-463P-9F49-PBHJ -
#2521 hali!leirná nekem a cd-keyt ide a valaki a skidrow verziohoz mert nem találom sehol!előre is köszönöm! -
#2520 1.04 patch + 1.04a magyarítás. -
#2519 Fentvannak a peccsek? Van a magyaritásnak is javitása is!
Nálam hibátlanul müködött! -
#2518 Kis angol tudásom van de nem bizti hogy elsőre kapcsolnék amikor utasításokat adok. :( mind1, majd megprobálom, a magyarítás készítőit pedig arra kérem, HOGYHA VAN RÁ IDEJÜK ÉS TUDNÁK JAVÍTANI, akkor szívesen fogadnánk gondoltmo többen is, anmugy meg köszönöm az eddigit is csak sajna igy használhatatlan. nekem sokat segítenie egy jól müködő magyarítás -
#2517 Hát anyira nem számít szerintem a magyarosítás ennél a játéknál mert nincs folyamatos szinkron felirat csak a feladatoknál viszont ott is tudod mindig mit kell csinálni, a történet se nagy durranás:
8 évvel később mexikóban van egy rakéta kilövő álomás ami amerikát célozza és neked kell hatástalanitani... blabla bla tipikus amerika katona story -
#2516 Sziasztok
#1840-ben irták azt a problémát hogy magyarítással a terület fedezse parancsnál kifagy. ezzel mnit lehet kezdeni? (azon kívül h letölöm a magyarítást) -
#2515 Aha kilehet érni a Bunkerből, ugy hogyha megvárod hogy asziszem a második beszéd kezdődik el az élesítés után és nem csak ugy tudod élesíteni a rakétát hogy odamész hosszá hanem ha a helységben vagy valahol és a rakétára nézel, és az aljóhoz közel álsz és annak ellenére hogy 5 ösével számol vissza kijutsz.
A másik én azt hogy kifordult a derekuk ugy oldotam meg hogy damentem a fickohoz és belsőkamerára váltottam neki aztán közbe te tudsz mozogni és kikell mozgatni a helyéről az ürgét ekkor kiadsz egy mozgás parancsot és a ficko már el is megy onnan:) -
#2514 egy spoileres kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén ki lehet érni a bunkerből?? -
#2513 ugyanez van nálam is, olyankor vagy a pálya elörölkezdés, vagy a gránát (mellédobtam 1X, és elmenekült, utána jolett!)segit! -
#2512 meg a végén mikor ki kell rohanni a hangárból a rakéta beídőzitése után, na én kirohantam ki jutottam a kapun is és bejátszásnál meg visszarakott a kijárathoz aztán meghaltam:S -
#2511 Jósok bug van benne, pl nekem azt szokta csinálni hogy beálítom valahova és autó mentés után a ficko kifordult derékkal nézte az eget és nem hajtott végre egy parancsot sem:S
-
zozox333 #2510 azokkal végeztem, csont tiszta a pálya.
csak mi vagyunk és bemegyek az épületbe elhelyezni a batyut, ekkor van egy automata mentés, ezután történik a dolog.
már csináltam ugy is, hogy magam mellé veszem a csávót, ott is meghalja magát.
az ellenségek csak ezután jönnek.
előző 3 végigvitel során nem volt ilyen.
és mindig az az emberem, ha vmelyik toronyban van, ha mellettem, mindegy -
#2509 Az a pálya teli van mesterlövésszel nem lehet hogy az szedi le? -
zozox333 #2508 Sziasztok!
A Farallon pályán (gát) amikor az EMP-t vagy mit elhelyezem, a 4-es számú emberem mindig meghal!
Nem lelövijk, hanem csak úgy annyi neki, rögtön az automentés után!
Már 3x végigtoltam, eddig nem produkált ilyent!
Az új pecs miatt lehet? Nagyon dühítő, hogy eddig mindenki ép, ez meg egyszerűen megszűnik! -
#2507 Akkor mind1.Fasza ez így is. -
#2506 Én 1 órája raktam fel a játékot. 2 pályát már átvittem. Szerintem kicsit nehéz. Az első része jobban tetszett. -
#2505 Azért nem lehet állítani, mert nem csak a program kell hozzá, hanem lennie kell a gépedbe egy AGEIA Physx kártyának is. (kb. 50.000 Ft) -
#2504 Sziasztok!A grafikában miért nem lehet állítani a fizikát nagy és extrém physX-re?Fent van az a AGEIA PhysX program amit a játék tesz fel.Help! -
#2503 Aktiváltam a hamachi premiumot de így is azt írja ki fullon van segítsem valaki pls -
#2502 De jó az itt lévő hamachi szerverhez meg nem tudok csatlakozni mert teli van:S remélem sokat játszotok vele:S -
#2501 Ha jól megy a game gyertek multizni nem kell cd kulcs se, ha esetleg nem lenne eredeti a játék csak kénének embverek hogy jót tudjunk vele multizni -
#2500 bejátszáskor nincsenek csíkok nálam és a rangoknál ugy van hogy kapsz egy minősítést és még mellé még + hogyha pl mesterlővész puskával nyomultál végig és szinte csaj fejeseket osztottál akkor megkapod a mesterlövész rangot is a kitünő mellé vagy ha a csapatod végig jól irányítottad és te közbe elöl nyolultál és bevédted aklkor megkapod a hadvezér rangot is vagy már nem tudom mi is és amikor megkapod az ki lesz világitva nem szürke szinű lesz -
zozox333 #2499 sziasztok! letöltöttem az 1.04 vagy 1.4 szal 4 a vége javítást, a bevezető videónál fekete csíkok futnak. másnál is vagy csak nálam?
a játék során már szerencsére semmi gond.
még egy kérdés
osztályzáskor a vagy s minősítést kapok s:tökéletes a: vmi hasonló plusz vezető rangot.
az a vagy s mitől függ? a magyarítás zserint midegyik űberf@sza küldetés. -
#2498 Nekem csak 128MB-os 6600GT-m van, nincs high, de ha kézzel felrakok mindent max-ra, sem szaggat olyan durván, hogy ne lehessen játszani vele. -
#2497 hi all
nmem lenne valakinek Graw 1 el vagy graw 2 vel játszani?
Ha lenne gyere fel a hamachi szerveremre:
name:Grawhun
password:graw
és vegyél fel msnre:[email protected]
ha kevesebben vagyunk coorporativba vagy dmbe ha 5 en vagy többen dm vagy kiprobálhatjuk a csapatos modokat de ahoz legalább 10 ember kéne hogy élvezhető legyen. -
simonl #2496 Szia,
A kicsomagolt mappákat másold be a játék, Local/English mappájába.
-
#2495 Akkor ott vannak a patch telepítői a játék főkönyvtárában. -
#2494 automatikusan frissítette magát :) de nem tudom mire -
#2493 Nézd meg h milyen patchet töltöttél le hozzá -
#2492 sziasztok!letöltöttem a berettzies weaponPack_v1.2zip mod-ot a játékhoz de nem tudom hova másoljam vagy mit kell vele csinálni hogy müködjön!tudnátok segiteni?köszi! -
#2491 Szasztok!
hogy tudnám megnézni, hogy hanyas verziós graw van most nekem fent? nem emlékszem mire frissítettem, és kéne tudnom valami trainer miatt :) -
#2490 nekem 256 megás Asus 8600GTS van és engedi a high beállítást, de az is tény hogy a telepítés után diagnosztizáló program 512esnek látta a kártyámat -
#2489 Nekem így megy a játék 40-60 FPS-el, az alúl látható configgal
-
#2488 Nekem is 512-es vga-m van, és lehetett high-ra rakni! -
#2487 :O
az érdekes... a graw1-ben még megjelent az fix! -
#2486 Nekem 512-es van és nem jelenik meg a high beállítás.