Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: zydar#2910
Fõleg a coop miatt érdekelne a játék...
Ha elkapta, nem ereszti!
coopba asszem az összes kampány pályát egyesével végig lehet vinni, legalábbis az elsõ részben igyvolt
Forza.
Tudtommal nincs a játékhoz crack, de örülnék neki hogyha kijavítanátok.
Nekem telepítésnél CRC hibát ír ki: a quick.bundle nem egyezik a telepítõ data1.cab fájlával, de ha kihagyásra kattintok akkor felteszi a játékot csak nem indul el -> application error ...
Valaki tud erre valami gyógyírt?
3.48 GB-os SKIDROW
gamecopyworld.com
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Vagy ez vmi "szoktató" volt? Ilyen kilpés lesz többször is?
szép de játszhatatlan.
fel tettem hardcore-ra. ott állok má' 2 perce a faszival szembe és nem reagál, néz velem szembe meg jobbra balra,de nem vesz észre, mondom ez hihetetlen. ugyan olyan hülyék mint normálon vagy könnyûn. annyi a különbség hogy erõsebb a találat (2 golyó halál) eddig 5 golyó halál volt az arány.
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
véggi probálom még egyszer
ezeket már kb végig probáltam de azért bevallom komplet uj rendszert nem szeretnék feltenni :)
minden esetre köszönöm a segítséget
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
nekem nem fogyott ki a lõszerük, de sima gépfegyverrel is lekaptuk 10 perc alatt :D
Forza.
Ha elkapta, nem ereszti!
Forza.
THX
‎\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Másik lehetöség, hogy kiválasztod a társad, akinél van vállrolindulos izé, és kiadod neki a parancsot, hogy szedje le, de ott vigyázz, mert ha nem célzol pont a helire, nemfogja érteni a gyökér, hogy mit akarsz!
Forza.
Az aknavetõbe 1 szem lõszert találok csak...
‎\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/
Elakagtam a játékba. Tud vki segíteni?
PLÍZ
Csak ennél a játéknál mûvel ilyet a gép, ép ezért vagyok fenakadva kicsit, hogy mi is lehet a baj.
Már lebutitottam mindent, grafikát, hangot mindent de még mindig, szóval nem értem...
Egy kis segitséget kérnék
A játéknak elvileg futnia kellene a gépemen és fut is a bajom az hogy x (teljesen random) idõ után megfagy van amikor egy órát játszom vele valamikor csak fél percet és fagyi
se alt tab semmi nem müködik?
Nincs esetleg ötletetek hogy mi lehet a baj?
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Lehet jelentkezni a két csapat azon tagjainak, akik ráérnek a fent nevezett napon, a módok a szavazásban vannak kiírva, az elsõ kettõ legtöbb szavazatot kapott kapott mód kerül lejátszásra.
Jelentkezni és szavazni az alábbi oldalon lehet:
WWW.GHOSTRECON.HU
a filmekkel kapcsolatban meg hat ilyen különleges oszatgos, bevetéses filmek érdekelnének (világháborusom van annyi mint a szemét)a swat inkább rendõrségi, de pl az olyanok is érdekelnek mostanában
Több ilyen filmet nem tudok sajna viszont van egy dokumentumfilm "The War tapes".
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."