2845
FAQ
  • szapor
    Hali!Vki vegyen fel msnre és világitson fel mindenről PLS! :)
  • WartHogSon
    hogy lehet benne gyógyulni?
  • arty
    FRAPS ;)
  • XRV
    meglett a probléma a tűzfalam szarakodott, de annyira hoyg nem tudtuk beállítani itt, másiknál is ua az volt, de itt valami elgányolódott.
    köszi
    FPS értéket kiiratni hogy lehet? Majd ezt is köszi :-D
  • Balumann
    Azonosnak kell lennie a verziónak akivel játszani szeretnél, de javasolt a legújabb patchel játszani, javítottak bugokat is.
    Milyen szerverek látják egymást?
  • XRV
    102 es a patch skidrow verzio kell e az 104?
  • XRV
    Mi lehet a gond? patch leszedve kreálok LAN szervert Hamachi megy és látja is egymást a szerver, de csak annyi hogy "connecting to server" és vár közben meg bent megjelenik hogy valaki csatlakozott.
    HELP
  • Dante73
    "kissé" érdekes egy játék...
    Megcsináltam a FAQ-ban, 11. menüpomtban leírtakat, plusz a fizikát hozzáadtam, a 2554-es hozzászólásnak megfelelően, és a 60 fps lazán megvan...
    Eredetileg meg nem engedte medium fölé a beálitásokat. Miért... Tényleg nem értem...

Dante.
  • NeBby
    Lassú a procid , azon múlik ! Nekem pl egyáltalán nem akad maxon ...
  • grebber
    Ezért kell hozá fizikai kártya azzal nemlesznek ilyen gondok.
    Külföldön már 99 dodoért van!
  • Balumann
    Kipróbáltam. A játék kb. fele olyan lassú lett, és az irányítást nem veszi be úgy ahogy kell (pl. nyomom a lövést és csak 5 másodperc után kezd el lőni és nem hagyja abba), meg beakad mondjuk az, h megy előre. Még csak 1-re raktam, magas fizikára.
  • NeBby
    Fizika PhysX kari nélkül!

C:\Program Files\Ubisoft\Ghost Recon Advanced Warfighter 2\Settings\profiles\(neved)\settings.xml

Ezeket változtasd meg:

<has_physx value="false" />
    <physics value="0" />

az elsőt 'true' ra a másodikat '1' re a magas fizikához vagy '2' re az extreme fizikához !
  • NRK
    Van eladó eredeti GRAW2-m, használatlan, tökéletes állapotú, potom 3200-ért. Keressen meg, akit érdekel még ennyire a játék.
  • Viktor9202
    Szoba: GRAW2_HUN

Jelszó: graw2
  • ajem kisa
    Jah, elfelejtettem... nincs premiumom, a faq-ban olvastam, de nekem nemjo ugysem...:S
    Csináljunk 1 uj szobát, vagy nemt'om!
  • ajem kisa
    Az a hama szoba full...
    Hol futunk össze?:P
  • Rage47
    jah nem igazán érnek rá az emberkék. év végi hajtás...
  • Balumann
    senki sincs most se :D Nem lesz könnyű újra összeszedni az embereket, főleg így nyár után.
  • NeBby
    Nekem legkorábban holnap este jó , mert felrakom megin a Vista sp1 et és még a grawot is le kell szednem
  • Balumann
    Ma este 8-kor jó nektek?
    Ja és sztem a Ventrilo-t üzemeljétek be majd.
  • ajem kisa
    Akkor 5-en vagyunk...
  • Rage47
    én is! :)
    így legalább kipróbálhatom az új vid karimmal :))
  • NeBby
    Ha megint leszünk sokan , akkor leszedem, és jövök énis
  • Balumann
    jaja. MSN-re írd ki te is, hátha van még jelentkező ;)
    Ma 2-3 körül nem tom h leszek-e (bár egyenlőre úgynéz ki leszek), de jobb lenne este 7-8 körül játszani inkább (vagy akkor is). Addig keressünk pályákat, hátha vannak coop pályák is, meg egyéb pályák.
  • ajem kisa
    Én benne vagyok, meg Mike is (de ezt tudod:))!
    Jolenne, ha lennétek még páran!
  • Balumann
    Van kedve vkinek még (újra) GRAW 2-vel játszani (hamachi)?
  • tmisi
    Hehe, most jöttem rá (kézikönyvet ritkán olvasok), hogy ebben van quicksave (K), igaz már mindjárt kijáccom. XD
    Sebaj, az már dicsőség, hogy kinyomtam (igaz easyn) úgy hogy minden pályán kb. 3szor mentett. :DDD
  • Balumann
    lehetséges nem annyira gyakorlott ilyenfajta játékokban.
  • arty
    elég csőjáték, erre sztem nem nagyon kell végigjátszás ... sőt, egyre csak öregszem(hülyülök), de az utobbi években játékban nem nagyon sikerül elakadni... :)
  • Hogthar
    Tom Clancy'ből végig vittem realistikon a rainbow six vegast mediumon shader 3 as videl míg a graw 2 fullon megy,nekem a Graw 2 realisztikusabbnak tünik és a ha megnézük fullon a grafikát a graw 2 é jobb amit főleg az effecteknek köszönhet
  • tmisi
    Ja a gát.... ahha, gondoltam h egyszer arra is kell menni :D Kösz.
    Amúgy miért nincs normális PCs végigjátszás. Angolul sem találtam. Csak X360-ast, de azt dögivel. :S
  • simonl #2534
    Bocsánat , jobb oldalon:)
  • simonl #2533
    Dombtetőn balra nézel...ott egy gát....

Menetirány szerint bal oldalon lesz egy torony, ott lesz.
    Sok sikert, mert nehezebb dolgod is lesz ott mint megtalálni:)
  • tmisi
    Hello. Farallon fedőnév pályán hol van az a zavaró eszköz? A generátorteremből a folyosókon át kijutok a dombtetőre, a lépcsőn meg vissza, ahol bementem. Thx!
  • Hogthar
    Az utsó pályát kb játékosokkal kéne végigvinni, 4 mesterlövész aztán mikor lejutsz mexikoba akkor elveszel egy g36 ost azt kész.
    Meg egy kicsit nem furcsa hogy pont a határtól nem messze vannak a rakéták? az egybe meg a romos épületet kell betámadni a végén nagyon nagy szerintem annak a vége jobb mint ennek.Meg az a video amikor a ficko lekapja a heli pilotát az nagyon nagy.
  • koschwarz
    szerintem is, amit ott össze vissza kúsztam-másztam egyedül, amikor már a mexikói határ felé kellet menni...az embereimet nem tudtam vinni, amíg a snipereket ki nem iktattam.

meg mondjuk elég bosszantó volt, hogy amikor a kezdeteknél lebobott minket a heli, már akkor kaptuk a találatokat.

egyébként az első rész nekem jobban tetszett, ott sokkal nagyobb távokat kellett végigkommandózni, és valahogy nem jött ki az se a nagy távok miatt, hogy néha mennyire süsük tudtak az ellenfelek lenni. meg hát az elsőben nem volt manuális save sem, tehát sokkal nagyobb tétje volt annak, hogy mennyire óvatosan haladok előre.

de azért ez a rész sem volt rossz.

kár hogy kevés taktikai FPS-t adnak ki, sajnos csak az ilyen crysis-grafikaparádékra buknak az emberek, közben a játékmenete kb. az 5 évvel ezelőtti szinten ragadt meg...legalábbis számomra egy merő unalom volt a demo. de mindegy, nem ide tartozik.
  • AC2
    Az össszes pálya közül sztem az utsó a legnehezebb,ez egyértelmű...^^
  • Hogthar
    jah Persze rakk őket jó helyre kb vagy egy hosszú egyenes rész végig mesterlövészekkel és 1 lővés és kapják az ivet
    talán a mesterlövészemmel tudok valamit kezdeni de a többiekel semmit addig míg ki nem pucolsz ott mindent.
  • koschwarz
    a gátas pálya az gecc.

az embereid viszont abszolute jól lőnek, csak jó helyre kell őket tenni.
  • Hogthar
    jaja tudom tehát nincs e valakinek kedve kampaingba, mert engem már idegesít az hogy a gátas pályától az ellenfelek jobban lőnek mint az embereid, téged meg egyből lekapnak ha nem figylesz. A játéknak nem lehet más a vége ugytudom én is, mert ha ki is jutnál visszarak az ajtóba és meghalsz.