Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Akkor 5-en vagyunk...

Rage47
én is! :)
így legalább kipróbálhatom az új vid karimmal :))
NeBby
Ha megint leszünk sokan , akkor leszedem, és jövök énis <#wink>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Balumann
jaja. MSN-re írd ki te is, hátha van még jelentkezõ ;)
Ma 2-3 körül nem tom h leszek-e (bár egyenlõre úgynéz ki leszek), de jobb lenne este 7-8 körül játszani inkább (vagy akkor is). Addig keressünk pályákat, hátha vannak coop pályák is, meg egyéb pályák.

ajem kisa
Én benne vagyok, meg Mike is (de ezt tudod:))!
Jolenne, ha lennétek még páran!

Balumann
Van kedve vkinek még (újra) GRAW 2-vel játszani (hamachi)?

Hehe, most jöttem rá (kézikönyvet ritkán olvasok), hogy ebben van quicksave (K), igaz már mindjárt kijáccom. XD
Sebaj, az már dicsõség, hogy kinyomtam (igaz easyn) úgy hogy minden pályán kb. 3szor mentett. :DDD

Balumann
lehetséges nem annyira gyakorlott ilyenfajta játékokban.

arty
elég csõjáték, erre sztem nem nagyon kell végigjátszás ... sõt, egyre csak öregszem(hülyülök), de az utobbi években játékban nem nagyon sikerül elakadni... :)

Forza.

Hogthar
Tom Clancy'bõl végig vittem realistikon a rainbow six vegast mediumon shader 3 as videl míg a graw 2 fullon megy,nekem a Graw 2 realisztikusabbnak tünik és a ha megnézük fullon a grafikát a graw 2 é jobb amit fõleg az effecteknek köszönhet
Ja a gát.... ahha, gondoltam h egyszer arra is kell menni :D Kösz.
Amúgy miért nincs normális PCs végigjátszás. Angolul sem találtam. Csak X360-ast, de azt dögivel. :S

Bocsánat , jobb oldalon:)

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Dombtetõn balra nézel...ott egy gát....

Menetirány szerint bal oldalon lesz egy torony, ott lesz.
Sok sikert, mert nehezebb dolgod is lesz ott mint megtalálni:)

Hello. Farallon fedõnév pályán hol van az a zavaró eszköz? A generátorterembõl a folyosókon át kijutok a dombtetõre, a lépcsõn meg vissza, ahol bementem. Thx!

Hogthar
Az utsó pályát kb játékosokkal kéne végigvinni, 4 mesterlövész aztán mikor lejutsz mexikoba akkor elveszel egy g36 ost azt kész.
Meg egy kicsit nem furcsa hogy pont a határtól nem messze vannak a rakéták? az egybe meg a romos épületet kell betámadni a végén nagyon nagy szerintem annak a vége jobb mint ennek.Meg az a video amikor a ficko lekapja a heli pilotát az nagyon nagy.
koschwarz
szerintem is, amit ott össze vissza kúsztam-másztam egyedül, amikor már a mexikói határ felé kellet menni...az embereimet nem tudtam vinni, amíg a snipereket ki nem iktattam.

meg mondjuk elég bosszantó volt, hogy amikor a kezdeteknél lebobott minket a heli, már akkor kaptuk a találatokat.

egyébként az elsõ rész nekem jobban tetszett, ott sokkal nagyobb távokat kellett végigkommandózni, és valahogy nem jött ki az se a nagy távok miatt, hogy néha mennyire süsük tudtak az ellenfelek lenni. meg hát az elsõben nem volt manuális save sem, tehát sokkal nagyobb tétje volt annak, hogy mennyire óvatosan haladok elõre.

de azért ez a rész sem volt rossz.

kár hogy kevés taktikai FPS-t adnak ki, sajnos csak az ilyen crysis-grafikaparádékra buknak az emberek, közben a játékmenete kb. az 5 évvel ezelõtti szinten ragadt meg...legalábbis számomra egy merõ unalom volt a demo. de mindegy, nem ide tartozik.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Az össszes pálya közül sztem az utsó a legnehezebb,ez egyértelmû...^^

Hogthar
jah Persze rakk õket jó helyre kb vagy egy hosszú egyenes rész végig mesterlövészekkel és 1 lõvés és kapják az ivet
talán a mesterlövészemmel tudok valamit kezdeni de a többiekel semmit addig míg ki nem pucolsz ott mindent.
koschwarz
a gátas pálya az gecc.

az embereid viszont abszolute jól lõnek, csak jó helyre kell õket tenni.

Hogthar
jaja tudom tehát nincs e valakinek kedve kampaingba, mert engem már idegesít az hogy a gátas pályától az ellenfelek jobban lõnek mint az embereid, téged meg egybõl lekapnak ha nem figylesz. A játéknak nem lehet más a vége ugytudom én is, mert ha ki is jutnál visszarak az ajtóba és meghalsz.
Balumann
AZ itt nem coop, hanem multipalyer campaign. Van 3 coop pálya is, ahol nem a kampány küldetéseit kell vinni, és sokan lehet játszani.

koschwarz
oké, de én úgy értettem, hogy úgy lehet kijutni, hogy más lesz a vége? merthogy én is amint megkaptam a lehetõséget, aktiváltam amit kellett, így nyertem több mp-et és rögtön rohantam, de mindig ugyanaz a vége...

Hogthar
Nincs kedve valakinek kiprobálni a coop multiplayert vele, amikor a singleplyert visszük csak én vagyok a csapatársaid helyett.
Vágom hogy kell megcsinálni.
zsolesz92
HQVX-463P-9F49-PBHJ

tiburon26
hali!leirná nekem a cd-keyt ide a valaki a skidrow verziohoz mert nem találom sehol!elõre is köszönöm!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

zsolesz92
1.04 patch + 1.04a magyarítás.

ajem kisa
Fentvannak a peccsek? Van a magyaritásnak is javitása is!
Nálam hibátlanul müködött!

zsolesz92
Kis angol tudásom van de nem bizti hogy elsõre kapcsolnék amikor utasításokat adok. :( mind1, majd megprobálom, a magyarítás készítõit pedig arra kérem, HOGYHA VAN RÁ IDEJÜK ÉS TUDNÁK JAVÍTANI, akkor szívesen fogadnánk gondoltmo többen is, anmugy meg köszönöm az eddigit is csak sajna igy használhatatlan. nekem sokat segítenie egy jól müködõ magyarítás

Hogthar
Hát anyira nem számít szerintem a magyarosítás ennél a játéknál mert nincs folyamatos szinkron felirat csak a feladatoknál viszont ott is tudod mindig mit kell csinálni, a történet se nagy durranás:
8 évvel késõbb mexikóban van egy rakéta kilövõ álomás ami amerikát célozza és neked kell hatástalanitani... blabla bla tipikus amerika katona story
zsolesz92
Sziasztok
#1840-ben irták azt a problémát hogy magyarítással a terület fedezse parancsnál kifagy. ezzel mnit lehet kezdeni? (azon kívül h letölöm a magyarítást)

Hogthar
Aha kilehet érni a Bunkerbõl, ugy hogyha megvárod hogy asziszem a második beszéd kezdõdik el az élesítés után és nem csak ugy tudod élesíteni a rakétát hogy odamész hosszá hanem ha a helységben vagy valahol és a rakétára nézel, és az aljóhoz közel álsz és annak ellenére hogy 5 ösével számol vissza kijutsz.

A másik én azt hogy kifordult a derekuk ugy oldotam meg hogy damentem a fickohoz és belsõkamerára váltottam neki aztán közbe te tudsz mozogni és kikell mozgatni a helyérõl az ürgét ekkor kiadsz egy mozgás parancsot és a ficko már el is megy onnan:)
koschwarz
egy spoileres kérdés:

a végén ki lehet érni a bunkerbõl??

ajem kisa
ugyanez van nálam is, olyankor vagy a pálya elörölkezdés, vagy a gránát (mellédobtam 1X, és elmenekült, utána jolett!)segit!

Hogthar
meg a végén mikor ki kell rohanni a hangárból a rakéta beídõzitése után, na én kirohantam ki jutottam a kapun is és bejátszásnál meg visszarakott a kijárathoz aztán meghaltam:S
Hogthar
Jósok bug van benne, pl nekem azt szokta csinálni hogy beálítom valahova és autó mentés után a ficko kifordult derékkal nézte az eget és nem hajtott végre egy parancsot sem:S
azokkal végeztem, csont tiszta a pálya.
csak mi vagyunk és bemegyek az épületbe elhelyezni a batyut, ekkor van egy automata mentés, ezután történik a dolog.
már csináltam ugy is, hogy magam mellé veszem a csávót, ott is meghalja magát.
az ellenségek csak ezután jönnek.
elõzõ 3 végigvitel során nem volt ilyen.
és mindig az az emberem, ha vmelyik toronyban van, ha mellettem, mindegy

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Hogthar
Az a pálya teli van mesterlövésszel nem lehet hogy az szedi le?
Sziasztok!
A Farallon pályán (gát) amikor az EMP-t vagy mit elhelyezem, a 4-es számú emberem mindig meghal!
Nem lelövijk, hanem csak úgy annyi neki, rögtön az automentés után!
Már 3x végigtoltam, eddig nem produkált ilyent!
Az új pecs miatt lehet? Nagyon dühítõ, hogy eddig mindenki ép, ez meg egyszerûen megszûnik!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

manutdzoli
Akkor mind1.Fasza ez így is.

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

davidka003
Én 1 órája raktam fel a játékot. 2 pályát már átvittem. Szerintem kicsit nehéz. Az elsõ része jobban tetszett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Azért nem lehet állítani, mert nem csak a program kell hozzá, hanem lennie kell a gépedbe egy AGEIA Physx kártyának is. (kb. 50.000 Ft)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

manutdzoli
Sziasztok!A grafikában miért nem lehet állítani a fizikát nagy és extrém physX-re?Fent van az a AGEIA PhysX program amit a játék tesz fel.Help!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Hogthar
Aktiváltam a hamachi premiumot de így is azt írja ki fullon van segítsem valaki pls
Hogthar
De jó az itt lévõ hamachi szerverhez meg nem tudok csatlakozni mert teli van:S remélem sokat játszotok vele:S
Hogthar
Ha jól megy a game gyertek multizni nem kell cd kulcs se, ha esetleg nem lenne eredeti a játék csak kénének embverek hogy jót tudjunk vele multizni
Hogthar
bejátszáskor nincsenek csíkok nálam és a rangoknál ugy van hogy kapsz egy minõsítést és még mellé még + hogyha pl mesterlõvész puskával nyomultál végig és szinte csaj fejeseket osztottál akkor megkapod a mesterlövész rangot is a kitünõ mellé vagy ha a csapatod végig jól irányítottad és te közbe elöl nyolultál és bevédted aklkor megkapod a hadvezér rangot is vagy már nem tudom mi is és amikor megkapod az ki lesz világitva nem szürke szinû lesz
sziasztok! letöltöttem az 1.04 vagy 1.4 szal 4 a vége javítást, a bevezetõ videónál fekete csíkok futnak. másnál is vagy csak nálam?
a játék során már szerencsére semmi gond.

még egy kérdés
osztályzáskor a vagy s minõsítést kapok s:tökéletes a: vmi hasonló plusz vezetõ rangot.
az a vagy s mitõl függ? a magyarítás zserint midegyik ûberf@sza küldetés.

Evin
Nekem csak 128MB-os 6600GT-m van, nincs high, de ha kézzel felrakok mindent max-ra, sem szaggat olyan durván, hogy ne lehessen játszani vele.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hogthar
hi all
nmem lenne valakinek Graw 1 el vagy graw 2 vel játszani?
Ha lenne gyere fel a hamachi szerveremre:
name:Grawhun
password:graw

és vegyél fel msnre:[email protected]

ha kevesebben vagyunk coorporativba vagy dmbe ha 5 en vagy többen dm vagy kiprobálhatjuk a csapatos modokat de ahoz legalább 10 ember kéne hogy élvezhetõ legyen.
Szia,

A kicsomagolt mappákat másold be a játék, Local/English mappájába.