Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
köszi modik, és jó a banner is:D

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
na jó, hogy ide is jössz...áááá... ezt már nem hagyom szó nélkül
Megyek is a moderátor topicba...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Elkészûlt a játék hivatalos oldala.
Zsoltika 007
A demo alapján nagyon tuti lesz. Fõleg az átvariált irányítás volt fura. Kiváncsi leszek mit hoznak ki belõle az 1 után.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

személyes marketing rulez :)

lehet akciós lesz, és kapod hozzá ingyé a graw2-t :D

ajem kisa
Nemtudom még, de tényleg elegem van a "fejlesztgetésekbõl", pikkpakk elavulnak ezek a dolgok! Ahol vagyok, itt lehet kapni már használtan nagyonsok 360as játékot (10-45€), az uj max 70€, de ha kijön az uj játék, 2-3 hét után megveszed olcsobban. havi 1-2 játék, ami érdekelne, de lehet sokat mondtam! Majd kiderül!
Mondjuk a graw-ot megvettem eredetiben, mert nagyon szeretem ezt a játékot, ha esetleg a boksz lesz, akkor egybõl azzal a lemezzel kezdem a vásárlást! Mármint a graw2-vel!

mike0013
én konzol és pc párti vagyok:)
szerintem mindkettõ megéri:DDD (ha van rá keret...)

Hát igen, nemhinném, hogy tul sokan engedhetik meg maguknak a 20ezer FT/db játékárakat, amugy lehet hogy igaz amit mondtál, de lehet ugy fejleszteni a pc-t azért, hogy megérje, és ne bukj rajta sokat, szal szerintem pc éri meg jobban, de nem szeretnék vitát kovácsolni belõle.

ájem kisa: sztem elég lenne ha vennél egy uj videokártyát majd nyár környékén (addigra biztos lesz viszonylag olcsó, de gyors dx10es), ha el tudod adni a mostanidat, akkor kétlem hogy olcsóbban megusznád az xboxot, de ha nem akkoris...

mike0013
nos, nem akarok beleszólni, de egyértelmûen jobban megéri az x360, mint a pc frissítgetése állandóan, deee, ha nincs kicsippelve, akkor fizetheted a 15-20k-kat, ami nem igazán nyerõ:S
szóval sztem várj még az x-el és majd akkor vegyél ha jó chippeket lehet kapni/beleteteni...

ajem kisa
x2 3800+
1gb ddr
x1650pro
...
Asszem a videokártya húzós lesz, bár a graw ment x1600proval 1024ben!
És mivel ez a videokártya vaci uj (nem én akartam ezt, garanciábol ezt adták...), nemfogok egy iksz360 árát beleölni megint a pc-be! Inkább konzolt veszek abbol az összegbõl, a pc meg elfut még ezzel a konfiggal egy darabig (vagy nem)!

persze ha nem cseszik nagyon el az átírást pc-re, ez is már mintha divat lenne saynos... :(

..nemtom mien konfigod van, de szvsz egy középkat dx10es videokártyával faszán fog menni és talán még szebb is lesz mint exboxon vagy pées3on...

mike0013
na igen...
BÁRCSAK MEGJELENNE PS2-re:DD

ez beszarás
nem tudom volt-e már de szerintem érdemes megnézni milyen effektek is lesznek benne
jópár dolgot megoldottak grafikailag ami már játékoknál szúrja a szemem
pl.a dinamikus füstmozgás és hogy nem ilyen "lapokból" áll a füst(egyenes éles vonalak)hanem szépen terjed ahogy kell:P
jópofa a napszakok váltakozása is
hát milyen brutál masina kell majd ehhez<#wow1>

ajem kisa
Most nézem az oldalt, a mentés elött bekinál akármit, kedvencek közé rakod, vagy hirlevél...kb ilyenjellegü dolgokat...aztán jön csak a mentés! Bocs, kicsit körülményes, de megéri megnézni õket!
<#wink><#eljen>

ajem kisa
Ezen az oldalon van asszem 9 video, a narancssárga "télécharger la video"-t klikk, reklám (nem megijed), és megint a narancssárga ikon, és letöltheted amelyiket akarod, alul szkrínsotok, meg képek...
Az egyik videoban kielemzi 2 gyökér a demot, ott arról is beszélnek, hogy a távcsöves képes tárgyakat átlõni, elötte beszkeneli a tagot neked, hova lõj...Idõjárások, nappalok, árnyékok, éjjelek (nem pályánként, hanem a játékban lemegy a nap...).
Javítják az MI-t, kezelhetõbb lesz a csapattársak irányítása, de az ellenfél is "okosabb" lesz, meg egy rakás ujdonság lesz, kiváncsi leszek, hogy a jelenlegi konfigom elég lesz-e legalább elinditani a játékot!?<#fejvakaras>

mike0013
áprilisba kérelmezni fogom, hogy hadd legyek a házigazda:)
ellenvetés:D?

mike0013
nee, hadd maradjon itt:D

ajem kisa
Igen, láttuk, mi is nagyon várjuk! Én tuti x360at veszek hamarosan!<#whatever>

ThugEdge
lószer=lõszer:)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
ja és az utánpótlás-lószer,gyógyszer- egy mini robot gép,szal lehet magunk után hívni

ThugEdge
na most próbáltam ki a 360 demot:
kurva rövid volt,de hát ez divat mostanság,viszont szédületes jó lesz
persze itt nézdahátamos,de isteni jó,ilyen sziklás részeken kell kommandózni elõször egyedül, majd hamar jön a team,jön egy nagy tûzharc azt a közepén vége:)
nem emléxem az elsõbe az dronnal lehetett-e direktbe tehát az õ szemével figyelni a terepet az egész képernyõn,de most lehet az egész pályát-persze, ha nem szúrják ki és lövik fossá
szal jó lesz
off:
aki gépet akar fejleszteni inkább huppanjon rá egy 360-ra:)
off end

mike0013
biztos nem 1 cd, hanem: 1 dvd, és az (józan paraszti ésszel) emiatt nyitott topicnak az elõdje... Ghost Recon 3, keress így rá

beyczy
Szevasztok! Lenne 1 olyan kérdésem hogy amit a Wanadooról lehet leszedni - Ghost Recon Advanced Warfighter - az melyik rész vagy mikori, mer csak 1cd az egész. Valaki nézzen utána pls mer én nemtom megállapítani.

\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

mike0013
azta, nagyon jó lett!
Kár, hogy nem jelenik meg PS2-re:(
de jó lesz PC-n, bár úgyse fogja vinni a gépem:/

Elég árkádnak tünnek ezek az xbox videjók...

azt tudjátok-e,hogy ez most ilyen nézdahátam kameraállást fog használni?

mondjuk én nme vagyok ellenére elég durva.
mike0013
fincsi:)

Nyers
ajem kisa
xD, ott csak a dátum a lényeg...

mike0013
emberi nyelven nincs:D?

ajem kisa
köszönöm szépen!
mike0013
ejj, de lusták itt egyesek...
CSAK MERT KARÁCSONY VAN!

linket nem kapok?
mike0013
persze, csak ne ide írj, hanem a Ghost Recon: Advanced Warfighter topicba;)
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!

Sziasztok!
az elsõ résszel szokott valaki játszani Hamachi-n keresztül?
szívesen kipróbálnám ha érdekel valakit.
Jah szép kis mozit volt, de mikor látunk valamit a játékból?

És ennek mi köze a graw2-höz? <#vigyor>

ajem kisa
Meg ezt figyeld!
Ghost Recon4<#wow2>

ajem kisa
Aha, elég kevés, azt hittem, hogy hosszabb lesz!
De ez szebb!<#crazya>

Törölt felhasználó
Trailer

Sokkal többet éppen nem mutattak :)
ajem kisa
mike0013
jah jó, oksa

mike0013
köszi:)

ajem kisa
Asszem nem jó a link!
Tehát az elsõ linkre, és ott " TELECHARGER LA VIDEO", aztán megint, de a reklámokkal nem kell törõdni, aztán vársz...

ajem kisa
Ok, bocs!
Tehát ide, és kékben "CLIQUEZ ICI"-re klikk!
Ennek jónak kell lennie!<#crazya>