Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Megyek is a moderátor topicba...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mondjuk a graw-ot megvettem eredetiben, mert nagyon szeretem ezt a játékot, ha esetleg a boksz lesz, akkor egybõl azzal a lemezzel kezdem a vásárlást! Mármint a graw2-vel!
szerintem mindkettõ megéri:DDD (ha van rá keret...)
ájem kisa: sztem elég lenne ha vennél egy uj videokártyát majd nyár környékén (addigra biztos lesz viszonylag olcsó, de gyors dx10es), ha el tudod adni a mostanidat, akkor kétlem hogy olcsóbban megusznád az xboxot, de ha nem akkoris...
szóval sztem várj még az x-el és majd akkor vegyél ha jó chippeket lehet kapni/beleteteni...
1gb ddr
x1650pro
...
Asszem a videokártya húzós lesz, bár a graw ment x1600proval 1024ben!
És mivel ez a videokártya vaci uj (nem én akartam ezt, garanciábol ezt adták...), nemfogok egy iksz360 árát beleölni megint a pc-be! Inkább konzolt veszek abbol az összegbõl, a pc meg elfut még ezzel a konfiggal egy darabig (vagy nem)!
BÁRCSAK MEGJELENNE PS2-re:DD
nem tudom volt-e már de szerintem érdemes megnézni milyen effektek is lesznek benne
jópár dolgot megoldottak grafikailag ami már játékoknál szúrja a szemem
pl.a dinamikus füstmozgás és hogy nem ilyen "lapokból" áll a füst(egyenes éles vonalak)hanem szépen terjed ahogy kell:P
jópofa a napszakok váltakozása is
hát milyen brutál masina kell majd ehhez<#wow1>#wow1>
<#wink>#wink><#eljen>#eljen>
Az egyik videoban kielemzi 2 gyökér a demot, ott arról is beszélnek, hogy a távcsöves képes tárgyakat átlõni, elötte beszkeneli a tagot neked, hova lõj...Idõjárások, nappalok, árnyékok, éjjelek (nem pályánként, hanem a játékban lemegy a nap...).
Javítják az MI-t, kezelhetõbb lesz a csapattársak irányítása, de az ellenfél is "okosabb" lesz, meg egy rakás ujdonság lesz, kiváncsi leszek, hogy a jelenlegi konfigom elég lesz-e legalább elinditani a játékot!?<#fejvakaras>#fejvakaras>
ellenvetés:D?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
kurva rövid volt,de hát ez divat mostanság,viszont szédületes jó lesz
persze itt nézdahátamos,de isteni jó,ilyen sziklás részeken kell kommandózni elõször egyedül, majd hamar jön a team,jön egy nagy tûzharc azt a közepén vége:)
nem emléxem az elsõbe az dronnal lehetett-e direktbe tehát az õ szemével figyelni a terepet az egész képernyõn,de most lehet az egész pályát-persze, ha nem szúrják ki és lövik fossá
szal jó lesz
off:
aki gépet akar fejleszteni inkább huppanjon rá egy 360-ra:)
off end
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"A kemény és kitartó munka idõvvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
Kár, hogy nem jelenik meg PS2-re:(
de jó lesz PC-n, bár úgyse fogja vinni a gépem:/
mondjuk én nme vagyok ellenére elég durva.
GRAW 2: Hands-on Preview by IGN
X360-as elõzetesek, videókkal
My Life for Freedom!
CSAK MERT KARÁCSONY VAN!
az elsõ résszel szokott valaki játszani Hamachi-n keresztül?
szívesen kipróbálnám ha érdekel valakit.
Tehát az elsõ linkre, és ott " TELECHARGER LA VIDEO", aztán megint, de a reklámokkal nem kell törõdni, aztán vársz...