2845
-
#644 Driver 4 már "megjelent" :) -
#643 Engem má nem érdekel.Ezek buzik,mié kell annyira eltolni -
#642 Eltolták megint. Nagyon vicces már valahogy unom ezt az egy pályát és egyre több teamkiller meg base camper van reméltem megjelenik de majd jövő hónapban ... talán... -
#641 Vendéglátásban melozom, és addig kell meloznom, mig vannak, és mivel jön a nyári idöszak, az idömet meg nemén osztom be sajna...:(
Eddig meloztam ma is, nemtom, hogy a játékra mikor lesz idöm...:( -
szapor #640 pretorian és kisa mér nem vagytok msn-en rage egész nap fenn van :):) és mikor jáccunk már végre :):) -
#639 Azért, mert az egy Hamachi szerver. A LAN szervereknél kell látnod, ha Hamachin be vagy lépve a szobába. GRAW2(HUN) szobába. -
Stray Wolf #638 Hali.
Biztos lámerkede0k és nem látom a fától az erdőt, de hiába frissitgetem a server listát, nem látom a fentebb emlitett HUN servert. -
szapor #637 ne már -
#636 Tényleg eltolták a megjelenést júliusra, nagyobb gamer oldalakon már július 17. van megjelölve, 'sszameg. -
#635 Elsőre memóriahibára gyanakodnék, de ha a 2 demója nem lépked ki, akkor ez kilőve...
Próbáltad újrarakni, másik partícióra? Az soxor segít az ilyen megmagyarázhatatlan hibákon. -
#634 cikk dátuma: 2007/03/26 -
szapor #633 http://www.jatekok.hu/index.php?kategoria=hir&tabla=hirek_200703&id=153 Ez télleg jó hír :) De várom már juuuuuuuuj :) -
Tgabbar #632 Sziasztok!
Bocsánat a zavarásért és hogy némileg smapm-elek,és tisztában vagyok hogy ez nem az a topik,de sajna a másik már rég halott így itt kérnék segítséget tőletek.
Mégpedoglen arról lenne szó,hogy a közelmúltban birtokomba került egy origi GRAW és valamiért játék közben fogja magát és kilép az asztalra..utánna meg már egyáltalán nem tudok mit kezdeni velem,mert valahányszor visszatölteném az állást ,a betöltés végén ismét az asztalon találom magam.Próbáltam más mentett állást betölteni..ugyanaz..patch-elni..mégrosszabb lett..butítottam,semmi változás.. .Ha valaki tudna segíteni,azt nagyon szépen megköszönném...és ugye a 2 az nem lessz ilyen? ..a demo eddig szépen fut,és még egyszer sem produkálta ezen hibát.
Amúgy akonfigom,mert valószínűleg felmerül majd eme kérdés is:
- 3.2 + AMD Athlon 64 bit;
- 1 Gb ram dualban;
- 6600GT
- 500 W táp
A segítséget/-keket előre is köszönöm :). -
#631 azok xbox-os videok -
szapor #630 most nézek pár videot és mindegyik külső nézetesben van és a falhoz lapul ugye nem ugy lesz?vagy ha igen akkor is csak a falhoz tapadás :) multiba lehet nem tudjátok? -
#629 Igazad van -
#628 sztem az nem a játékmegjelenése. hanem a játék+pólóé -
szapor #627 Július 12? NE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá :( -
#626 available : 12/07/2007 -
#625 Most komolyan, ez már megint mi?
Az ubishopban....(a dátumra gondolok) -
szapor #624 ma este is jáccunk? -
#623 :DDDD:DD
én úgy vettem észre, h legtöbbször ezek direkt csinálják. így vesztettünk több alkalommal is múltkor, mert a hülyegyerek a fél csapatot mindig kivégezte kezdéskor. -
#622 Ne is mondd, az a kedvencem. Csóka belép a játékba, Recon VS Assault. Éppen az ADAT C mellett állok nem messze, mert már csak az maradt épen, várom az ellenséget. Kinézek jobb oldalra a domb irányába, sehol az ellenség. Visszafordulok az ADAT felé, ekkor a következő pillanatban bekapok két skúlót a mellem kasába a domb felől. Waddafakk?
A hülye, szerencsétlen, idióta láma csapattársam áll egyhelyben, rám céloz, és kb. 3 másodpercenkémt belém ereszt egy golyót. Nem tűnik fel neki, hogy pontosan őt nézem, és nem lövök vissza. Még közelebb is megyek, hátha csak nem volt rajtam blue tag egy pillanatig, és esetleg azt hihette, ellenség vagyok, láttam már ilyet. De nem. Már ott állok az orra előtt pár méterre, éppen írom be a chatablakba, hogy "THE FUCK ARE YOU DOIN', SLICK?", persze nem lövök rá, ő meg kivégez. A hülye szerencsétlen idióta. Az ilyenek miért mennek fel Internetre játszani, ó, mondd meg, Uram!
Szinte látom magam előtt a bamba hülye fejét, ahogy a monitor előtt ül, és nem jut el a mazsolányi agyáig, hogy éppen mi is történik.
Ha egyszer-egyszer ilyen történik, még nem zavarja az embert, de amikor ugyanez a jóképességű játékostárs respawnol, és kezdi elölről az ámokfutást, pedig az egész csapat neki kiabál már a chatablakban, hát az ilyeneket el kell altatni az állatorvosnál. De csak gyorsan, hogy ne szenvedjenek. -
#621 ez pont így van xDDDDDDD
a másik véglet a teamkiller :D -
#620 Azon csodálkoztam, hogy mennyire szélsőséges a jó/rossz játékosok aránya a szervereken. Van olyan, aki még akkor sem képes eltalálni, ha egyhelyben állok, és kb. integetek, hogy "ide lőj kecseg". Sőt, megkockáztatom, hogy az ilyenek akkor sem találnának el, ha 3-szor akkora lenne a játékbeli karakterem és vakító fényáradatban úszna.
Aztán ott a másik véglet: amikor nyílt terepen, vagy éppen fedezéknek használható tereptárgyak között seggencsúszok, mászok, repülök, forgok, fekszek, felállok, épp csak egy szövetfoszlány lóg ki a ruhámból a fedezék mögül, mégis bekapok olyan lehetetlen heccsátokat mintha maga König őrnagy küldené őket bazzeg. Anyám látná, elsírná magát XD -
#619 Harcoljatok itt a topicban!!
:D -
szapor #618 én leszek vége a warnak de kicsinál meg stb?:D
-
#617 Nekem közbejött valami, de itt leszek mindjárt!
A többiek hol vannak? senki a hamán?:O -
#616 Bocs srácok, a vihar miatt elment a netem. Majd szóljatok ha mentek még játszani. -
#615 -
#614 Ehhehh, majdén tígedet.... -
#613 francba,mindjárt mennem kell melóba, pedig szívesen szitává lőnélek -
#612 Na nyócc óra lesz tíz pec múvva, jertek a kapával a hegyre grawozni...;) -
Jokerx69 #611 Már jó. A netes servernek mi szokott lenni a neve? -
#610 Az elöbb probáltuk mi is, nemvolt 1 sem, de mi csináltunk magunknak!:) -
Jokerx69 #609 Nekem most nem talál 1 netes servert sem a játékban. Nálam van a hiba? -
#608 Igen. Ha bennt vagy a szobában hamachin, és él a szerver, akkor a lan szervereknél látnod kell majd. 8-ra jövök akkor én is, aki tud jöjjön. -
Jokerx69 #607 hamachin hogyan szoktátok elindítani? Kapcsolódok a server-re gondolom. Az már megvan. és a játékban pedig lan vagy hogyan? -
szapor #606 Jokerx69 vegyél fel msn-re oszt este jáccunk egyett: [email protected] -
#605 most nem jó:) törit kéne még átnéznem...