2845
-
#604 Akár most mehetnénk játszani hamára, ha vagyunk páran... -
#603 jah ezt láttam:) néhol kicsit fura, mert eszembe juttatja cod2-t a hangok miatt. gametrailers.com-ot amúgy érdemes nézni, ott láttam ezt is, naponta vannak hd videók, és egy csomó graw 2 is :D -
#602 egy kis off, de nézzétek meg...:O -
#601 nah látod ez jó kérdés. én azt hittem, h simán mikrofonos lesz, de most h mondod, lehet h mégsem:S legjobb, lenne, ha mind2 fajtát megoldanák -
#600 Itt van, hogy text+voice chat, remélem nem a gombos megoldás lesz, amit mondasz!:( -
#599 jah, counter-strike-ban van egy voice chat féle menü vagy mi, ott lehet megnyomni az 1-es gombot, és akkor mondja az emberkéd rádión, h "Go go go" :D
amúgy biztos sokan lesznek magyarok, és lesz magyar server is -
#598 Mi az a gogogo?;)
De az nem elég, de majd kiderül, remélem mindenki itt megveszi majd, és nyomjuk szervereken, vagy nemtom!:D -
#597 sztem angolul majdnem mindenki tud annyit h I am in position, Gogogo, ... :D -
#596 Én a graw 1-el nyomtam sokat, söt nyomom most is multiban, ott csak cset volt, de állitolag a graw2-ben lesz team voice is!:)
De ha a csapatom nemzetközi, és nem beszéljük ugyanazt a nyelvet, akkor gáz, semmit nem fog érni!:) -
#595 én most inkább egy erősebb gépre gyűjtök :) -
Jokerx69 #594 Én is megveszem. Legalább már nem csak külföldiekkel jáccok. Néha olyan bénákkal hoz össze a sors,hogy csak na. 5-en 8 feké futnak. Ti milyen szinten nyomjátok már? Skype-on vagytok? Én JokerX néven vagyok. Ha akarjátok felvehettek. -
#593 Igen, én megveszem tuti, mert a multi nagyon jo, már csak azért is megéri! -
Jokerx69 #592 Sziasztok
Nekem is nagyon bejön a demó. ti csak hamachin szoktatok lenni? Nem tudna valaki csinálni 1 magyar server-t a játékon belül? Lehet beszállok majd este hozzátok, ha nem baj? JokerX néven futok(ahogy csak bírok).
tervezitek az eredeti megvételét? -
#591 Van msn, mint írtam este melózom, sajnos! -
szapor #590 vagy nincs msn-ed? -
#589 thx -
szapor #588 este gyere 8-ra és msn-re vegyél fel -
szapor #587 szép volt grat :) -
#586 Szia! Köszi a kérdésedet, igen sikerült a kresz 4 hibám lett!
Sajna este megyek melózni! -
szapor #585 dante3 sikerült a kresz?meg gyere este jáccani.msn: [email protected] -
szapor #584 juj tegnap milyen jót jáccotunk azta nagyon cool volt.remélem nem igaz hogy 07.07.13 mer megölök vkit.ma is gyertek jelentkezetek -
#583 Este 8-kor aki tud és van kedve jöjjön hamázni, tegnap késő este már egészen sokan voltunk, tök jót játszottunk, ma estére is többen jelezték, hogy jönnek, 8-kor kezdünk. -
#582 remek :S -
#581 07-07-13...bocs -
#580 Ha jol értem 07-17 a kiadás dátuma? -
szapor #579 jajám azonnal gyertek hamára -
#578 aki tud, jöjjön, kezdünk. -
#577 Fennt vok 2 percen belül. -
#576 Ne haraguggyá' már drága tezsvérem. -
#575 Mi van má itt? Mindenki felsorolja a napi beosztását? :S:S:S -
szapor #574 ok ez igy 4 gyertek msn-re :):D -
#573 Kösz, 8-kor jövök én is. Fél 10 - 10-ig ráérek. -
szapor #572 -is +igy :D -
szapor #571 ha paszoltok msn-t akkor még jobb de azér meg adom: [email protected] -
szapor #570 oké ez is 3 :) hajrá megleszünk uis :D:D -
#569 Én jövök kb 8 felé...:) -
szapor #568 dante 3 sikerült a kersz?remélem!:DRage47 igazad van kb annyinak meg kéne lenni e egy jó partihoz de reméljük estére meg leszünk annyian :):) -
#567 tegnap filmet néztem, mikor visszajöttem akkor meg már nem volt senki:)
min 6-8 ember kéne egy jo partihoz, annyi meg soha nem jön össze -
szapor #566 Este akkor lehet jáccok de ti is legyetek :):) -
szapor #565 Név:GRAW2(HUN) Jelszó:123456
Ide beférsz még?:D