2845
-
#1084 Milyen kuka?! Én rengeteget használtam ventrilot, sok játék mellett. Nem olyan kiváló a minőség, mint skype-ban, ez igaz. Viszont a teamspeak-nél amit most próbáltunk, és már régebben is próbáltam valamikor (szükségből...), ezerszer jobb... Lehet, hogy szerver volt a szar, lehet, hogy beállítás. Viszont az egyik ordít, 3an voltunk és 8x hallottam ugyan azt amit mondtak, stb.. Ráadásul gombnyomásos módszerrel lehet csak használni...
Ventriloba sokkal tisztábban értettük egymást, nem kellett benne ordibálni, és nem kell gombot nyomogatni sem, mert a bekapcsolás érzékenységét is lehet állítani. Én csináltam ventri és játék szervert is, 4-en játszottunk campaign-ot, és 4-5-en beszéltünk rajta.
És azt hogy a ventri sokkal jobb volt, azt sztem mások is alátudják támasztani, akikkel most beszéltem :) Majd este 8, fél 9 fele kipróbálhatjuk többen is.
Aki szeretne este játszani az tegye fel a Ventri-t ;) -
#1083 Ahammm szóval ez még a béta leakelt verzsönje lenne? Mert bár indokolt lenne a teljes verzió, mert pár nap múlva a boltokba kerül a játék. De ha erről van szó akkor le se töltöm, a mérete is meglepően kicsi... Azt hittem 5-6 Gb lesz... -
#1082 Sziasztok!
Mikor lesz Coop vagy valamilyen game? -
#1081 Persze h végig, kategóriájában az tetszett még a legjobban :)
Igen, ott 1 "cseppet" normálisabb volt az ai :) -
#1080 Hello
Nemtudom volt e már szó ilyenről: felraktam, indítom, fekete képernyő és innen már csak a reset segít. -
GrimReaper78 #1079 Nos, igen. Ventri-vel is pont ugyanaz a gondom, mint a Teamspeak-kel: visszahallom magam, mégohzzá nem kicsit. Rosszabb esetben midennki mást is, visszahngként. :P Van itt esetleg olyan guru, aki meg tudja mondani, miként lehet ezt orvosolni? Szénné olvastam már a readme-ket, sőt: a programok fórumain is olvasgattam, de mindhiába. Semmilyen okosság nem vált be nálam. -
#1078 R6Vegas-t végigtoltad? Az ottani AI szvsz etalon. AI tesók nélkül esélyem se lett volna végigvinni ... nélkülözhetetlenek voltak. -
#1077 a ventrillo egy vicc :D hangminőség kuka, azonos verzio kell mindenkinek, stb ... -
#1076 üdv a klubban :DDD
Ez nálam is előfordult már vagy 10x -
#1075 az mért van hogy állok egyhelyben és egyszer csak meghalok de nem lö le senki?
-
#1074 de a verzió se mind1! 2.3.0 mindenki sztem! -
#1073 hopp, az is igaz, akkor remélem kezdenek ezzel a hibával valamit, amíg meg nem jelenik -
#1072 Nah figyeljetek. Megpróbáltuk a teamspeak -el való beszélgetést, de szerintem a ts nagyon szar. lehet, hogy jobb szerver kellene, vagy beállítás, nem tudom, mindenesetre én azt mondom, hogy térjünk át a Ventrilo nevű programra.
Ventrilo hivatalos oldal, letöltések, innen töltsétek le a Ventrilo kliens-t, illetve a szervert is letudjátok tölteni. A szerver csak egy dosos ablak, és ip címekkel lehet rácsatlakozni.
Ventrilot szedjétek le, indítsátok el. Username melletti nyilra katt, new, majd írjátok be neveteket (többihez nem kell írni).
Utána szerver melletti nyilra katt, new, írjátok be például (ha hozzám csatlakoztok majd) hogy Balu szervere, adress-nek a hamachis ip címem, port marad, jelszó nincs. OK
Connect, és csatlakozhattok már a szobámhoz.
Beállításokban a sensitivity -t állítsátok le úgy 15-20 -ra, vay még kisebbre. codecnek GSM 6.10, silence time kb. 1.5 sec.
Este fél 8 körül indítanék ismét szervert, addig pihenek egy kicsit. Ha ventrivel kérdés van, akkor hamachin is írhattok! -
#1071 Még meg se jelnet a játék. -
#1070 hátja:)
sürgősen orvosolniuk kéne ezt egy patchel -
#1069 Majd kiderül -
#1068 1ébként ilyen szinten hülye inteligenciájú társakat, még nem baszott az élet. :)
Mondom nekik menjenek a kijelölt pontra (az előbb említett mapon, mikor be kellett védeni 1 helyet)
Gondoltam beállítom őket 1 sarokhoz, hogy az első 10 sec-be ne szenvedjenek kínhalált. :)
Nos szóval ott vannak 5 méterrel tőlem, és kb 20 lépést kellett volna EGYENESEN tenniük a kijelölt helyhez való jutáshoz.
Erre mit csinál mind2? Hátrafordul, megkerüli a lehető legnagyobb épületet, ahol a 2 autónyi enemy, + gépfegyveresek vannak. Grtaz
és ezt 3x is eljátszották. A Végén beállítottam őket a legközelebbi beugróba, és végigcsináltam 1edül a missönt :D -
#1067 lol most 1ből sikerült az ominózus missön :) (Perfectre)
Hát igen.. így hogy nem basztam el a zeuszt, kicsit 1xűbb volt -
#1066 skidrow még amigán volt nagy csapat :)
jaja, securom hiánya több, mint meglepő! lehet ujságiroi verzio ? :) -
Gabeee66 #1065 Akkor siess, légyszi! :) -
#1064 Dejó.. Akkor asszem fel kell készülnöm, ez lesz a sorban következő küldi nálam is. -
Gabeee66 #1063 A Codename Farallon pályán vagyok (mission 9), a gáton, és elakadtam. Hogyan kell kinyírni a két helikopátert? Felszedtem egy RPG-t a gáton az egyik toronyban, de csak egy lőszer van hozzá, azzal is mindig mellélövök. A Zeus sem megoldás, mire közel jön valamelyik, leszed. A társaim használhatatlanok ebből a szempontból. Próbáltam azt is, hogy visszarohantam a telepített géppityukhoz, de nem tudok olyan magasra célozni velük. Aki már túljutott ezen, leírhatná, hogyan csinálta! Köszi! -
domy75 #1062 Tudom ez a GRAW 2 fórum, de szükségem lenne egy kis segítségre a GRAW első részével kapcsolatban. Megvettem a GRAW-ot, de nem tudom interneten játszani mert semmilyen gamespy-os nick-et nem fogad el, bármit beírok semmit nem fogad el, pedig van gamespy-os account-om nem is egy. De új account-ot sem enged csinálni. Mi lehet a probléma? Köszi előre is a segítséget. -
#1061 nem, nem azt lőttem ki :)
(nem tankot hanem 1 autót ami tele volt ennemyvel. Mondom anyátokat, ti innen ki nem szálltok :) :D) -
#1060 És te először kilőtted -
#1059 Már újbólkezdtem, most majd nem baxom el a rakétát :D
A tankot nem kell lelőni, az saját :) -
#1058 Jah tegyük hozzá nincs crack se csak beírsz egy kódot ,hogy továbbengedjen a telepítésnél és ennyi. Nem hiszem ,hogy a játékot védelem nélkül adnák.
+ Erről a Skidrow-ról én még nem is hallottam -
GrimReaper78 #1057 Jaja, srácok frankó volt a co-op móka, köszi szépen! Ja, szivacs/Tomi néven vagyok/voltam (hamachi/játék). Sajnos most délután úgy néz ki, hogy nem fogok tudni benézni, de majd este 10 körül vagy holnap pótolhatjuk! Have fun addig is! -
#1056 Rakj be egyet a csapattársadnak aztán tactical mapon állíts be ,hogy attack aztán kattints rá a helikopterre vagy tankra. Bár még nem tartok itt ezért nem tudom működik-e de remélem leszedi a csapattárs is. -
#1055 Ez magyarázatot adna a 200kg bugra :-) -
#1054 jaa vágom olyanom volt, csak kilőttem vele 1 harckocsit :D
Akkor ezt így buktam? :) -
#1053 Jah szerintem is valami 95%-os állapotú ... majd meglátjuk. -
#1052 A küldi elején a backpackbe rakj be olyan rakétát amivel a harmadik pályán kilőtted a tankot.
Az Artilerry az tüzérség. -
#1051 amugy tényleg nem kizárt, h ez a skidrow beta lesz, hiszen a jobbalsoban a verzioszám elég fura, nem igazán 1.0 :D -
#1050 köszönöm, akkor majd emgnézem :) (bár ha később ennyire belassul, ahogy itt irták, akkor játékra ugysem lesz alkalmas :( ) -
#1049 Nah itthon vagyok. Hogyha valaki csinálni szervert, akkor én csinálnék Ventri vagy teamspeak szervert!
Regeltem ebbe a ghostrecon.hu forumba, még megerősítésre vár. De ott teamspeak-en többen lesznek, mint ahányan a játékba lennénk, nem? :o Inkább privát szoba kellene. -
#1048 hujjuj. Lehet akkor mégsem vágom a dolgokat. :D
Sztem nem raktam bele rakétát:) Na akkor azt hogy is kell? :D (azthittem hogy arról van szó hogy hogyan kell kiválasztani az Artillery-t, mert azt tudom)
Látszik nem játszottam ennek a játéknak 1 részével sem huzamosabb ideig :) -
#1047 Miért az elején nem tudsz rakétát berakni a backpackbe vagy nem tudja becélózni? -
#1046 király akkor ez vmi bug lesz:) -
#1045 A ZEUS rakéta helikoptert is le tud szedni