2845
-
#1124 Ventrilo 2.3.2 -
#1123 Nah van egy crackes Ventrim , azt kéne csinálni , h elküldöm mindenkinek és akkor nem csak 8 ember lehet benn egy ventriszobába! Vagy töltsétek le a 2.3.2 Beta 3 ast -
#1122 Majd a 3-dik map után rádöbbensz, de főleg a játék vége felé :)
1ébként a Codename Farallon mapon én is elakadtam. :)
(a végén a 2 helinél)
1 Zeusom van, azzal az 1iket le is szedem. Van 1 rakétavető az 1ik helyiségbe, de az eg nem lő fel addig. Ráadásul van mikor visszatöltés után 0/0 lőszerrel adja be..
1 vicc ez a game komolyan. Itt a végén már oylan framedropok vannak hogy az borzalom. Gratulálok a fejlesztőknek hogy az előző rész hibáiból (és a szar eladási statisztikából) semmit nem tanulva, elkövették ugyanazt még1x. -
#1121 Ok, mindjárt fölmegyek! -
#1120 és egy ventri szerver, mer látom nemmegy senkinek:
Szerver: Brenyo
IP: 195.56.12.164 -
#1119 9 kor kezdjük ma pls , mer addig dolgom van... -
#1118 az a 9 es volt? lehet.... -
#1117 Nagyon jó volt tegnap este, már várom, hogy nyissátok a servert, a 9.pályát végig kell, hogy toljuk! :D -
#1116 teljes :) -
Neoncsoves #1115 multiplayer demoval toljátok? vagy rendes teljes gémmel? gondolom már a teljessel. pörög lefele :P -
#1114 Lol! sikerült csinálnom a ventriloba channelt, a szerveremen belül. Holnap már nem fog kelleni 2 külön szerver mind2 csapatnak :))) -
Gabor_(HSF) #1113 Persze..én is végig szaladok rajta,ha már belekezdtem..
Viszont eddig van egy pozitivum,az előzőhöz képest,sokkal jobban fut ez a gépemen,pedig a config nem változott semmit az elmúlt több mint 1.5 évben -
Gabor_(HSF) #1112 Hát nemtom...
A régebbi fps-ben pont az volt a kihivás,hogy meg kellett tanulni lőni,még futva is kis fegyverekkel,ellentartva az egérrel...
Cóval nekem ez a sétálgatunk,megállunk egy kis fübe lecsücsülünk, puff..ez nagyon nem jön be -
Dénes é #1111 kösz -
#1110 #977 -
#1109 Csak 1 email cim kell, meg jelszó!
Én találomra irtam jelszot be, email meg az enyém...
Ugy jo volt nekem! -
Dénes é #1108 milyen hamachit használtok? -
#1107 Mi is próbáltuk azt a pályát, de már az elején kilőttek szinte :D -
#1106 akik ma voltak mission 8 on azoknak holnap 9 körül lesz szeró,megin megpróbáljuk
A mission8 as map nagyon durva campaign coop ba!!! nagyon ajánlom....
(normalon 5 ször kezdtük előről) -
#1105 Nah, nagyon állat volt a játék, most is :) Bár nekem valamiért elég nehezen ment a játék, végén nem tudtam leszedni már senkit, remélem csak azért, mert késő volt :(
ladista: tudom, hogy van voice activation itt is. De igazából akárhogy próbáltam, szar volt, többiek mondták hogy zúg, stb... Most viszont csomóan beszélgettünk ventrin, és teljesen jó volt (ellenben a teamspeakkel, ahol legtöbbnek tüsszögés szerű hangja volt, alig lehetett valakit érteni, valakinek üvöltött, valakit meg csak alig lehetett hallani, stb...). Nem kell, Ventri ezerszer jobb a TS-nél!
Holnap 11 körül tervezek megint szervert csinálni! -
#1104 a realitásra törekvő játékokban futva már nem nagyon tudsz lőni ;) sőt, már a BF2-ben sem :D de amugy is mi értelme lenne, annyira szorna, h egy találatot sem tudnál bevinni ... a gugolás, fekvés sem értem miért gond.
kihajolás/fedezékbe állás R6Vegas-ban etalon, napok kellettek, mire neki tudtam állni GRAW-nak (első résznek) utána ... ehez képest ez a kis oldalranézés ciki, ebben egyetértünk. -
#1103 Amúgy most igazad, van. Bár nem teljesen mert az egy sokkal nagyobb kihívást jelent, persze azért ezt is végigtolom, mert annyira azért nem gáz. -
#1102 De ha leszedem, akkor meg nem fog indulni a game, mi? :-S Amúgy, hogyhogy elment 3 pályát simán és csak azután kezdett megbolondulni? Az is valami bug, mi? :-S -
Shaggy84 #1101 Hát én is kiprobáltam a gamet.El kell szomorodnom hogy ez is tényleg olyan mint az elődje semmi kihívás (jó azért volt olyan rész ahol újra kezdtem)és az ellen AI is olyan volt hogy....jobbra számítottam.Vannak benne faja újjítások, de sajna az nem hozza ki a játékból a legjobbat.Azt hittem jobb lesz mint az elődje .Főleg azt akasztot ki hogy néha mikor kiadtam egy parancsot hogy hova menjenek volt mikor vmelyikük nem akart oda menni vagy nagyon kiszaladt azt magára hívta az ellent.Az viszont tényleg tetszet, hogy ha ellent látnak akkor puff puff leszedik egyből és figyelnek mindenre, de néha nagyon is figyelnek és teljesen lelasítja a játék élményét(tudom ez nem CS, de ha futni kell akkor fusson:D)Számomra nálam a game értékelésbe 10/7
Én véleményt adtam a játékról nem fikázom ha vki is bele akarna kötni ebbe.
Köszi :) -
#1100 Futás közben ritkán lőnek a katonák vagy ha lőnek is akkor sem találják el az ellenfelet. -
#1099 Jobban mondva nem tudjuk. -
#1098 Szóval béta minőségű teljes XD -
#1097 ÖÖÖ nekem ezt akkor irta ki amikr feltetem az Ageria drivert -
#1096 Csak 10 pályas a játék? Nagyon rövid volt, Anak ellenére, hogy a bug-ok szívattak időnként. -
#1095 Crash in application version: 29980.2562
Failed setting up render device.
Renderer: threaded
Physics : threaded
Na én elértem egy pontra, ahol mindig ugyanott, ugyanezzel a hibával kidob az asztalra és kilép a játékból... Csesszék meg már kezdtem belemelegedni... :-) -
Gabor_(HSF) #1094 Miért nem küldtél privit? -
#1093 Na végre megjöttél, már 3 napja hiányollak, hogy nem jöttél még szapulni a gamet. :) -
Gabor_(HSF) #1092 Hát izé! Ez igy elsőre detto mint az elődje..
Futva nem lehet lőni,ugyan az a idióta fekvés gugolás ilyen-olyan felállás,na meg a kihajolás is...
egyszóval pontosan tele ugyan azokkal a hibákkal..BRAWO UBI -
ladista #1091 Hmm...kissé tévedésben vagy a TS-el kapcsolatban.
Nem csak push-to-talk módja van, hanem voice-activation is, ahol szintén be lehet állítani, hogy halkabb vagy hangosabb hangerőre aktiválódjon.
Jól mondod: lehet, hogy a szerver vagy a beállítás volt szar. Lehet, hogy a gépeden volt valami kánya. Nekem pl volt már problémám Ventrivel és TS-el is egyaránt. -
#1090 lol -
Djemba #1089 valaki dobjon egy cracket -
#1088 4-kor jó volt a menet Balumann párszor hagytam magam lelőni.(vzajcev)
Majd legközelebb én lölek le :D
-
STFU #1087 kiszabaditom rozsikat es nem ad uj palyat. azert mert b re csinaltam nem s re? ez volt az elso amire nem s et adott, de azt sem ertem miert -
#1086 Nem beta, csak tele van buggal. -
#1085 Az mér olyan nagy probléma, hogy ugyan az a verzió kell? Régebbit nem is nagyon lehet már leszedni, legalábbis a hivatalos honlapról nem :|