Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már mér lenne hibás én azzal tolom, eddig semmi hiba??<#duma><#eljen>

most akkor a 162.18-asal hibás a játék??

nekem a driverel volt problémám a 160.03al tökéletes😊

ALien

Maxtreme
Teljesen különálló rész.

Balumann
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek van értelme úgy ezzel elkezdenem játszani, hogy az elsõ részel nem játszottam? Vagy mindenképp az elsõvel érdemes kezdeni. (történet miatt, vagy esetleg nehezebb-e a második rész ?).

Maxtreme
nem melexik pöppet túl a gpu ill a vram? 😊
Nál az általad említett driverrel nincs problééma.

Helosztok! felraktam a gamet de bár hogy álitom a grafikát folyamatosan össze csusznak a texturak és az efektek ilyen kirszkrasz lessz belõle 3200+ barton 1gbram 7600gs esetleg lehet a drivertol? 162.18 as használom melyiket kéne használnom?

ALien

Maxtreme
nem. 😊
Nálam mind S-re sikerült, kivéve a Juarez-es mert az csak B-re 😊 (Good)
Eddig. 😊

dante3
Pálya végén "S " értékelésnél lehet jobbat kapni?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Maxtreme
Figy ha nem fogadod meg más tanácsét akkor minek kérdezel?.. Nézd meg aztán kész...

kovecses
lehet menni fog de ne várj csodákat

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Az 1-es ment simán

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

mike0013
na jó, asszem mostmár elkéne egy FAQ, vagy egy gépigény a banner alá, valaki elvállalja vagy csináljam én?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Maxtreme
Mert a vga-dal menne vagy 2 fps-el azért.

Maxtreme
Most mindenki végig fogja ezt kérdezgetni?
Nem. A vga miatt nem.

És miért ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

szerintetek ezzel a configgal érdemes letölteni?

P4 3.0 Ghz
1 gb ram
Radeon 9800 128 mb
Maxtreme
nem.

Csõ all ,az én gépemre érdemes felrakni ?
AMD sempron 3000+
1 gb Ram
Nvidia G-force 6150 SE 512 mb

bon
Nem kell lelõni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Maxtreme
bázze a juarez-es map vége elég hardcore-os volt, fõleg hogy tök egyedül maradtam😊))

dienesoft
Nálam dinamikus árnyékok nélkül nagyjából játszható a játék, mondjuk így is dühöngök, hogy ilyen rossz a számítógépem, és pont a legdühítõbb az egészben, hogy ha cserélni szeretnék valamit, már egy másikat is cserélnem kéne hozzá, hogy kompatibilisak legyenek egymással stb... Szóval 100ezer alatt meg se úsznám, nekem meg annyim nincsen hozzá.

Solid Snake
Milyen gépen tolod a gémet? <#idiota><#eplus2>
dienesoft
Az az igazság, hogy én nem az, hogy nem hazsnálom, hanem nem tudom használni.😊 Valaki tudja, hogy lehetne lelõni a helikoptert a legelsõ pályán? (a hídnál). Mert a srácok az "attack" parancsra nem reagálnak semmit.

Maxtreme
Ehh.. vágom én h sok a difi, de én azt rendesen benéztem GT-nek 😄

1ébként a Mule tényleg balfasz😊 Van mikor a move parancsra sem reagál. Többszerivel ott hagyom ahol van, nem foglalkozok vele 😄

Tényleg... a taktikai térképet használja valaki? Mert én rohadtul nem😊

Pretorian
Azért a gépigény mégiscsak megugrott a demóhoz képest, szemétség...
Bár...azért még mindig elfogadhatóan fut.
lol, az a M.U.L.E. nagyon szerencsétlen, a bányában olyanokat csinált, hogy a két szélsõ kerekével felállt egy gáztartályra, és nem tudott lejönni, úgyhogy nekem kellett visszaszaladgálnom hozzá lõszerért...
És természetesen bárhova küldtem, mindig a leglehetetlenebb kerülõúton ment, csak hogy rommá lõjék RPG-vel...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Nálam nem volt probléma, nemtom mi lehet..

McW
2. pálya vége, helikopter jön a csapatért, excellent minõsítés kapok, erre nincs "continue" gomb csak a fõmenübe vissza. Mi a francért nem enged tovább? Látszólag mindent teljesítettem... nem vágom mi van. Help plíz!

Mess with the best, and die like the rest...

reger
Ha egy csapattársat kilõnek az mennyi ideig marad használhatatlan?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

scorpeeon
Nekem is hasonló, hehe 😊 Ill. a proci 0,2-vel kevesebb. De azért 7600GS és GT-t ne keverjük, mert ég és föld a különbség a GT javára. Egyedül a DDR3-as GS közelíti meg a GT szintjét. De ez inkább tmisi-nek ment persze. Az alaplapom amúgy P4P800SE volt, csak lapátra ment, ezért most IC7-em van, hasonlóan jó ez is, jobb is kicsikét. Kiváncsi vagyok erre a játékra, sztem kipróbálom nemsokára.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

köszi

Maxtreme
Áhh thx nem követem a trendet 😄

nem szoktak lenni :p 😄

én még le se szedtem, egyelõre a LostPlanet töltõdik XD

Maxtreme, tedd be aláírásba, így senki sem kérdezi meg. És ha vmi futtatással kapcsolatos gondod van, akkor sem kell beírogatni állandóan.

Maxtreme
Akkor már 3-an vagyunk szinte azonos géppel itt 😊

Asus P4c800 e deluxe
P4 NW [email protected]
2gb kingmax DDR/400
Gainward 7600gt
stb..😊

(oszt több pm-et nem kérek azzal kapcs. hogy milyen géppel tolom a gamet, most leírtam 😄)

na megyek aludni,jó játékot mindenkinek.holnap vagy utána én is kipróbálom a gémet.

ja én is azt néztem😊

Nem csoda, azonos a gépünk, csak nekem húzott a procim, meg fél gigával kevesebb RAM-om van. 😄

9600-ossal meg se próbáld, még akkor sem, ha elvinné, mert én azzal (XT) játszottam a GRAW1-gyel és kva rondák voltak a fák, meg a növényzet (több évvel ezelõtti színvonal). Nekem ez rontotta a beleélést, szerencsére a játékélményt nem annyira. Pedig 800x600-on bírta, 2.8-as CELERONNAL (egyedül a 2. pálya végén akadt csak).

Viszont nemtom a 2-ben is így viselkedne e a flóra...

nekem is a colin😊lassú volt

Celeronnal ne is számíts sok jóra, a többi elem még jó lenne.
Pedig ha lenne 3ghz+ P4-gyed és most vennél bele egy erõsebb VGA-t, szinte minden menne. Nekem egyedül a Colin Dirt fogta meg a gépem, de lehet csak a demó azon egy pályája volt szarul optimalizált. :S

celeron miatt,nekem is olyan volt,és lecseréltem és 100-szor jobban ment minden!

ja ok😊 már azt hittem..(8800GTS) én ilyett veszek vagy jobbat október fele.Addig meg jó a mostani.

sztem nem... nekem még minimumon is elég ratyi volt...
6600 gt , 3.0ghz celeron 1hb ram
hát igen... a mai játékok már nem nagyon mennek 😞

Pretorian
Áhhh...minimumon is szaggatna, mint állat, tele lenne grafikus hibával...

já most látom kiadták JEEEEEEEEEE 😄
gépigény mennyi?nem hinném,hogy elmenne ezen,ugye?
512 ddr1 ram,2ghz-s gagyi proci,ati 9600(sima)

Viktor9202
Jaaaaaaaaaa.nem ezzel a géppel megy,csak jövõhéten lesz ilyen gépem.most ilyennel megy
x 1650 pro vga
3800+ proci
1,5 gb ram

És robbanásnál csak 24 fps,átlag fps 28-30 körül van

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

buldozer99
Nah kipróbáltam én is,nagyon hangulatos,és szép is,most van pár játék (Driver 4,Lost Planet,GRAW2),de elõször ezt fogom kijátszani😄

Forca Barca

élvezetes, bár mostk idobott az elsö pályán vmiért, de amugy tényleg jo, 1024-ben fizikán kivül midnen a maxon van és tökéletesen játszhato, nem egy Lost Planet a graf, de igyis gyönyörü szép sztem, és tényleg hangulatos😄 ez a lényeg😄