Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Nem az átírás a gond

Adam II
megnézem mert én átírtam

Nekem olyan problémám van, h leáll a játék, kilép és egy hibaüzenetet mutat valami vertex buffer blabla

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

urbijoe
"Data/Settings renderer_settings.xml
nekem a settings mappában nincs semmi
hogy irjam át a grafikai beállitást high-ra?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

akkor most nem tom,vki itt átírta a mediumokat,és tovább megy neki?

Rage47
úgy tudom nem
grebber
Off: 36,600 Ft a P5K. A P5B 27ezrét is sokallom 😞

Next PC upgrade: 2022

de ha nincs 512-mb a VGA-n akkor nem engedi maxra?

buldozer99
OFF

P5K jobban megéri!😊

ON

Forca Barca

Rage47
na ez lehet a megoldás 😊 én nem írtam át például
gondolom nem azért van mert mediumokat átírjuk?!!!!<#wilting>

Eisenhower
alma2 néha de jó lenne ha használnád a szerkesztés gombot is....<#zavart2><#whatever><#rolleyes>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

McW
esetleg ha valaki belinkelne a savegame mappából egy mission03_checkpoint 1 mentést, az sokat segítene nekünk akik szenvednek ezzel a tetves buggal!

Mess with the best, and die like the rest...

Adam II
Amúgy amikor olvastam ma reggel ,hogy van ilyen probléma szinte éreztem ,hogy nálam is lesz.

Rage47
nem értem mi a baj a 2. pályával meg mule-al. nekem minden müxik :S
Adam II
Megkérdezi ,hogy akarod-e.

Adam II
Naná ,hogy nálam sem tud tovább menni a harmadik pályára 😞
Jah és akatonák meg a MULE vagy mi sem engedelmeskedik a parancsomnak.

Valaki meg tudja mondani, hogy ez a game is nekiáll e buzerálni a directx-et kérdés nélkül install közben?
mike0013
köszi😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Jó a F.A.Q<#eljen>

NeBby
csináltam még 1 hamachi szobát mer a másikba már nem lehet bemenni <#vigyor2>
szoba: GRAW2
pass: havefun

Starcraft2 e-mail: [email protected]

kuldene nekem valaki egy mentest a 2. palya vegerol? egyszeruen nem megy.. koszonom szepen
grebber
Ez még nagyon csak terv: E6600 vagy E6420 proci,8800GTS 640MB,2GB DDR2 800Mhz,Asus P5B,Chieftech 500W.

alma2
Biztos van valami konzol parancs, ha utana jarsz, nelkule mondjuk a fraps neveztu progival is megoldhato

szerintem

kuldene nekem is valaki egy savegamet a 2. palya vegerol? egyszeruen nem tudom megcsinalni.. :?
alma2
Erosites utan balra mentem, ha megcsinalod ment egyet, ha mar nem ment magatol szerintem akkor mar a rossz vaganyba kerult a kod, es nem lesz vege a palyanak rendesen 😊
DE a vegen Kozelebbi arti, masik arti majd a rekatas emberke sorrenddel nekem mukodott a dolog. De lehet, hogy tenyleg nem ezen mulik.

szerintem

lehet hülye kérdés de honnan tudom hogy hány fps-el megy a játék?
alma2
Ket fele ember van szerintem, mondjuk vagy te, akit erdekel a jatekbol a "tortenet" aminel itt, meg az altalanos iskolasok is jobbat rogtonoznenek a diakok. Na meg fontosnak tartjak, hogy a multiplayer kiiras is magyarul jelenjen meg, mert igazan eros a haza szeretetuk 😊
Meg talan vagyok en a masik veglet, akit annyira nem erdekel a sok suletlenseg latatlanban nyomom el a kerettortenetet, bar ennek a jateknak meg az sincs igazan, leszamitva azt az egy kepernyot 😊
Na jo pl lost planetnel vegigneztem ezeket, mert szepen meg voltak csinalva ennyi :p

szerintem

Rage47
milyen konfigot tervezel?😊
grebber
Én nem a magyarításra várok hanem az új gépemre.Csak mondtam akkor már lesz magyarítás is.

Amugy minden gamet végiglehet tolni ugy hogy nem érted az adott nyelvet de akkor kurvára nincs értelme.Ezért amit tudnak magyarítani inkább megvárárom a magyarítást és csak aztán játszok vele.

mike0013
készen van a FAQ, már szóltam modiknak, mindjárt ott lesz a banner alatt!
FAQ

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

arty
az már az elsõ részben sem mûködött: fekete texturák lettek mindenfelé 😞

Forza.

bon
Én mégegyszer végigvittem a 2. pályát és útánna már tovább engedett. Tehát ez egy csúnya bug.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

McW
Hát nem tudom. Próbáltam én már mindeféle variációt. A tankokat is mindig más sorrendben robbantom fel. Valamiért nem mûködik a "trigger", ami a köv. pályára enged. Mindenesetre kösz a tanácsot.

alma2
Aki ehhez magyaritast var, az mar tenyleg beteges... kovessd a zold pacat a kepernyon, ez csak nem haladja meg a kepessegeidet 😊
Amugy nincs mit magyaritani ezen szerintem, a szintekent azt az egy felesleges kepernyot leszamitva, amit ugyis elnyomsz egybol, nincs szoveg benne.

szerintem

alma2
A legviccesebb bug az volt amikor meg a cutscene elott, nyomtam egy x-et szalljon ki a helibol, de mar nem hajtotta vegre, csak amikor a jelenet ment, az emberkem egyszeruen kiugrott, a repulo gepbol es persze meg is haltam, mission failed 😊

szerintem

alma2
Azert mert ez egy jol tesztelt jatek ugye...
nem megfelelo sorrendben csinalod meg a palyat valoszinu, vagyi miutan a helikopter lepakolta az utanpotlast, egybol balra masszal fel a dombra, ne elore indulj el.

szerintem

alma2
Ennyi bugot, nem is tudom melyik jatekban lattam egyszerre, csak azokat nem lehetett mar kapni fel eve xboxon..
De ketszer akkora hitbox mint az ember eleg nevetseges, kislabujjon lovom a krapekot kihal egybol a mellelovesekrol nem is beszelve. normalon eszement konnyu, haverjaimat hatrahagyva, vegigrohansz a palyan... Eddig mindig A minositest kaptam :p
A legujabb betadriverral /nvidia/ nem mukodik, csak akkor, ha leveszed a shadow-t lowra. bar picit akkor is gajdul, nalam folymataosan egy kerites arnyekat veti az ember, de mar jatszhato 😊
Ha ennek van koze a 2002-es ghost reconhoz elmondhato egyre benabb es bugyutabb a jatek, csak igy tovabb fejlesztok...
Az elsoket palya sebessege a nagy sivatagban ne tevesszen meg senkit, 3. palyatol mas vilag koszont be 😊

szerintem

McW
Úgy látom senki nem ütközött ebbe (#866) az akadályba. Nem tok tovább menni. <#szomoru1> Most délután is nekiálltam, lenyomtam "S" minõsítésre de nincs next mission opció (Act 1/2. pálya). Esetleg egy mentést valaki mer már többet nem kezdem újra ezt a bányás pályát, unom mint a szart.. <#duma>

Maxtreme
pfff😊)

grebber: Persze én is, de ehhez nem létszükséglet 😊

Eisenhower
lol. tegnap elfogyott a lõszerem a snipa-bol a 2. pályán.mondom akkor felveszem az ellen fegyverét majd véletlen rányomtam megint és visszaadta a távcsövest. az volt a lol hogy 5 lõszerrel raktam le utana ugye ujra felvettem és 100/5 lõszer votl benne. jah és ugye eddig 1 lövésenként kellett ujratölteni mostmeg egymás után lõhettem mind a 100 lövedéket. szoval van benne bug 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

grebber
Én azért szeretem ha valami magyar mivel az vagyok!

Maxtreme
Nem kõ ehez magyarítás szvsz, nem igényel különösebb angoltudást 😊

grebber
Biztos hogy nem!Mivel félrerakom a gamet mert nincs helyem feltenni (próbaként csak a haver vinyójára tettem fel).Azt hanyagolom augusztusi g akkor lesz új gép márha lesz azt azzal nyomom majd addigra már magyarítás is bõven lesz hisz már most 50%-nál tart Evin vele!

Maxtreme
Majd nem fog 1-2 helyen, garantálom 😄😄

grebber
Hm valóban jobba fut mint az 1.Elég szar gépem van és jól fut igaz 1024*768 sok dolog lowon de fut rendesen.

Maxtreme
Gyngébb géppel rendelkezõk a long walk nevû missön végén vegyék vissza a gfx beállításokat, ez csak 1 jótanács 😊
Ott valamiért úgy belassul a játék hogy az valami eszméletlen.

berczely
Help! Most nekem nem jó itt valami vagy ebben tényleg nincs elsimítás?? - Driver miatt lehetnek textura hibák? pl.:Az árnyék vibrál,eltûnik vibrálnak a dolgok....a 8xxx-es szériához nincs még rendes driver?

Rage47
nekem is xar volt 162.18-al. visszaraktam a régebbi whql drivert és jóó
bon
A problémád megoldodót valahogy? Mert nekem is elõjött pont ez a jelenség, hogy a 2. pályának vége és nem lehet indítani/választani a következõt.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P