Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
nekem a settings mappában nincs semmi
hogy irjam át a grafikai beállitást high-ra?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mess with the best, and die like the rest...
Jah és akatonák meg a MULE vagy mi sem engedelmeskedik a parancsomnak.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
szoba: GRAW2
pass: havefun
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Next PC upgrade: 2022
szerintem
DE a vegen Kozelebbi arti, masik arti majd a rekatas emberke sorrenddel nekem mukodott a dolog. De lehet, hogy tenyleg nem ezen mulik.
szerintem
Meg talan vagyok en a masik veglet, akit annyira nem erdekel a sok suletlenseg latatlanban nyomom el a kerettortenetet, bar ennek a jateknak meg az sincs igazan, leszamitva azt az egy kepernyot 😊
Na jo pl lost planetnel vegigneztem ezeket, mert szepen meg voltak csinalva ennyi :p
szerintem
Amugy minden gamet végiglehet tolni ugy hogy nem érted az adott nyelvet de akkor kurvára nincs értelme.Ezért amit tudnak magyarítani inkább megvárárom a magyarítást és csak aztán játszok vele.
FAQ
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Amugy nincs mit magyaritani ezen szerintem, a szintekent azt az egy felesleges kepernyot leszamitva, amit ugyis elnyomsz egybol, nincs szoveg benne.
szerintem
szerintem
nem megfelelo sorrendben csinalod meg a palyat valoszinu, vagyi miutan a helikopter lepakolta az utanpotlast, egybol balra masszal fel a dombra, ne elore indulj el.
szerintem
De ketszer akkora hitbox mint az ember eleg nevetseges, kislabujjon lovom a krapekot kihal egybol a mellelovesekrol nem is beszelve. normalon eszement konnyu, haverjaimat hatrahagyva, vegigrohansz a palyan... Eddig mindig A minositest kaptam :p
A legujabb betadriverral /nvidia/ nem mukodik, csak akkor, ha leveszed a shadow-t lowra. bar picit akkor is gajdul, nalam folymataosan egy kerites arnyekat veti az ember, de mar jatszhato 😊
Ha ennek van koze a 2002-es ghost reconhoz elmondhato egyre benabb es bugyutabb a jatek, csak igy tovabb fejlesztok...
Az elsoket palya sebessege a nagy sivatagban ne tevesszen meg senkit, 3. palyatol mas vilag koszont be 😊
szerintem
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ott valamiért úgy belassul a játék hogy az valami eszméletlen.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P