Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát másik driver rakd fel a legújabb betat, ha az van fent akkor azt megelõzõt, esetleg a legutolsó véglegest.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja csak nem 150re 😊

Sikerült megcsinálni az 5. páylát de a 6.kra nem tudok 1nél több embert magammal vinni. Ez normális?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kovecses
Akik esetleg látták a Transformers címû filmet nem tudom hogy feltûnt e valakinek hogy a gát rohadt ismerõs valahonnan? Bizony ez az a gát ami a graw2 utolsó elötti campagain pályájában is szerepel! 😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

urbijoe
ja csak törli az összes mentést

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
van az a pálya ahol tök sötét van és a végén egy kocsiba kell beszállni egy tér közepén ahol 1000-ren jönnek,
én beszállok a kocsiba és utána vége a pályának de nem megy tovább mert egyfolytában azt mutatja hogy lövik az autot,és még ki sem tudok lépni a játékbol mert semmire nem reagál

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Evogordon
Mirõl beszélsz az mp5 a legjobb <#awink><#idiota>

Shep
ÁÁÁ ez a lelõttük a mentõ helikoptert és 3 emberre árküldünk egy hadsereget, annyira égõ már, ráadásul lõszerem nincs már csak a retek mp5be, de ezek meg csak jönnek és jönnek, a társak már kihullottak, ááá undorító az ilyen.

Evogordon
Hol vannak a mentések? Mert nem találom.

NeBby
nekem megvan a patch telepítõ! ha kell valakinek itt van

Starcraft2 e-mail: [email protected]

w77d
igazad van, a grafikai hibára nem tudsz valamit??

Shep
Van az introban hang csak nagyon halk, tekerd feljebb a hangerõt.

Adam II
Na remélem így már jó lesz.

SgtChris
Sajnálatos módon nálam nem ajánl fel semmit. :-( Pedig kipróbáltam minden variációt. Nincs meg külön a telepítõje???

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Adam II
Ezt egy fórumon találtam:

Ha beléptek a multiplayerbe onnan a lanba akkor megkérdi, hogy fel akarod-e rakni és utána feltelepíti magát. Ennyi az egész. Egyébként nálam +10fps lett.

SgtChris
Amit találtam, az a demo-hoz van. Az is 1.01-es, nem hiszem, hogy ez a full-hoz is jó lenne...csak olaj a tûzre. :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

NeBby
nekem se tölti le!!! nem nyomja ki h lehet letölteni ...sehol!! azt írja h www.ubi.com ról szedjem le , de ott nincs fenn (és sehol sincs fenn) ... újraraktam ,akkor se jó! PLS VKI HELP!

SgtChris
Honnan szedted le ezt a patchet??? Vagy automatice tölti???

w77d
valaki #1218 ??

HEHE.. a vége aranyos,robban a silo,ez meg lefekszik az ajtóba pihenni..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hát hosszú az nem volt,de legalább volt benne egy kis nehezebb rész is,a 8. map és az utolsó eleje...
Annyi külömbség még az 1-hez képest,hogy itt mindha jobban fognának a fegyverek...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Pretorian
Hát ez peccs...szokásos alibi pecs, szart sem javít a gépigényen és a lényeges dogokon, csupa jelentéktelen szarságokat javít csak...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

megint megtelt😞 de mind1 mert GRAW2 most toltuk.

NeBby
és amúgy ez a hami szoba , a másik mindig televan!
szoba: GRAW2
pass: havefun

NeBby
bocsi!!!! most már tudtok jönni , csak dolgoztam és nem figyeltem a hamachit! aki csak néha jön be azokat kirugom , ha megin akar jönni megin jöjjön be. SRY!!!<#vigyor5>

Evogordon
Szerintem a pc-s verzön sokkal jobb lett mint a konzolos. Konzolosoknak biztos valami lost planet hangulatot sugal ez a gamma 😄

w77d
sziasztok!! felraktam a játékot (persze kipróbálásra, ha kijön szándékozom megvenni) és van valami nagy probléma: eleve azzal kezdõdik, hogy az intro alatt nincs semmi hang, de a menüben van a csipogás, na mondom jó, nem baj. de elindítottam a játékot és eleve már a bejátszásban egy nagy fehérségben repülõ rotorlapátot láttam helikopter helyett. megkapom az irányítást, nincs más csak nagy fehérségben lebegõ kockák, a fegyverembõl is csak a távcsõ egyik végének a körvonalát látom (legalábbis sztem). mi lehet a baj??

arty
de rajta mulik, ad e pénzt és lehetõséget a fejlesztõnek hibát javitani ... quizkérdés: sorolj fel egy, viszonylag bugmentes ATARI által kiadott játékot 😄 Mivel anyagilag nincsenek valami jo helyzetben, mindenbõl csak a pénzt huzzák kifelé... ez rövidtávon mûködhet 😞

TDU-ért nagy kár egyébként.

Forza.

Adam II
Spanyoloknál meg Ausztráliában már megjelent.

Pretorian
Nahh, megjött az elsõ peccs, v1.01-re updateli a játékot, fennt is van. Ez furcsa, mert elvileg még sem jelent...nem? Még mindig júli 17. van belõve megjelenési idõpontnak a legtöbb oldalon...

Van aki tuljutott a 4. pályán mer nekem mindig kilép 1 hibaüzivel és nem tom megcsinálni, vki belinkelne 1 mentést a 5. pályárol?
Adam II
A Ghost Recon.net fórumán olvastam ,hogy a spanyoloknál és Ausztráliában megjelent eddig csak lekesedést olvastam és semmi elakadtam a második pályán vagy belassult a 3. pálya után panaszt nem tapasztalok.

Bocs ha valakit elutasítottam, de azt hittem én vagyok mert mindenkinek denes888 volt a neve <#idiota><#idiota><#idiota>

Úgyhogy aki tud az jöjjön erre a serverre is: név: GRAW2HUN jelszó: ghost team.

Pretorian
Nemtom hogy lehet-e aktiválni, ha egyszer már feltetted a free verziót. Install közben viszont megkérdezi, hogy aktiválod-e a 30 napos trialt.

Igen. Feltettem a frodítást és azt írja a joinnál, hogy "Ez a hálózat megtelt".

EZt hol tom aktiválni? Én régen toltam hamachin a Vegast, de ott nem kellett ilyet. Szerintem megtelt a server. VAgytok 16-an? Vagy premiumon tolja valaki?

köszi <#puszi> ^^
GoKu x
xy ahova raktad:\Ubisoft\Ghost Recon Advanced Warfighter 2\Settings\profiles\xy\savegame
jó játékot, üdv<#vigyor2>

Balumann
Ne legyél már ennyire szerencsétlen... :/ Ha felmentél hamachi-ra nézd meg van-e ott online emberke (a hamachi oldal faq-jában megtudod nézni hogy ezt hogy jelöli), és ha van, nézd meg csinált-e valaki szervert. (multiplayer, LAN only). Vagy tudsz chat-elni az online emberkékkel hamachin...
A másik, hogy én nem is látlak, hogy joinoltál volna... De ismétlem, olvasd el a magyar hamachi oldalt és sztem minden világos lesz. (tudom, hogy egyeseknek nehéz az olvasás, de hasznos...)

mrbaba
De hogy kell HAMACHIVAL GRAW2-zni??? Addig eljutottam h joinoltam a serverre? Beirtam a server nevet meg a passt. De utánna mit csináljak? Inditsam el a Grawot vagy mit?

Help me pls!!!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

ok meg van a mentés de hova kell másolnom?? <#idiota>
Balumann
Akinek hamachival még mindig kérdései vannak: Magyar Hamachi oldal

most itt olvasom hogy a második pálya után mentést kell letölteni?
mert nekem sem megy továb a második küldetés után. akkor most mit csináljak?
Valahol lejjebb be volt linkelve egy savegame a 3. pálya elejérõl, keress rá.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Meh, este (éjjel) megint nekivágtam a szinglinek, de a holt bugyuta AI egész egyszerûen idegesítõ. Hagyom a búsba, majd co-op-ban végignyomom haverokkal.
Ma van egy kis melóm, de amint végeztem vele, megyek fel Hamachi-ra.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Van vmi modszer a 2-dik pálya után mer semmi kedvért nem akar tovább menni <#gonosz2><#boxer>
mrbaba

mrbaba
Én mennék hamacival csak nem tom hogy kell? Hamacival joinoltam beirtam a server nevet meg a passt és akk meg is találta a hamachi de utánna mit kel csinálni? Lécci vki irja le azt akkor megyek a serverre! Meg aki akar Grawozni akk fel vehettek msnre! Jah és patch kell?

Üdv.: Baba

Balumann
Nah, vagyis a 30 napos premium trialt.