Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sikerült megcsinálni az 5. páylát de a 6.kra nem tudok 1nél több embert magammal vinni. Ez normális?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
én beszállok a kocsiba és utána vége a pályának de nem megy tovább mert egyfolytában azt mutatja hogy lövik az autot,és még ki sem tudok lépni a játékbol mert semmire nem reagál
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Starcraft2 e-mail: [email protected]
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Annyi külömbség még az 1-hez képest,hogy itt mindha jobban fognának a fegyverek...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
szoba: GRAW2
pass: havefun
TDU-ért nagy kár egyébként.
Forza.
jó játékot, üdv<#vigyor2>#vigyor2>
A másik, hogy én nem is látlak, hogy joinoltál volna... De ismétlem, olvasd el a magyar hamachi oldalt és sztem minden világos lesz. (tudom, hogy egyeseknek nehéz az olvasás, de hasznos...)
Help me pls!!!
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
mert nekem sem megy továb a második küldetés után. akkor most mit csináljak?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Ma van egy kis melóm, de amint végeztem vele, megyek fel Hamachi-ra.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Üdv.: Baba