2845
FAQ
  • Balumann
    Nincs, bár én szerencsére elég ritkán találkozok evvel a hibával. Bár most is így fejeztem be a multizást ma (illetve már tegnap, fél 12-kor). Érdekes mindig a végén dob ki, multkor pont akkor mikor már mondtam, hogy megyek, most meg még beakartam fejezni azt a 2-3 kört ami még hátra volt, de kidobott. Nah mind1.
  • NeBby
    Engem ezzel dob ki mindig....

• NeBby
    Valszeg a SKIDROW miatt van...
  • cselt
    Erre a különös errorra senkinek semmi ötlete? Teljesen véletlenül lép fel. És nagyon idegesítő tud lenni. Nektek még nem volt ilyen?
  • NeBby
    gyertek gamelni!
  • NeBby
    LOL
  • GrimReaper78
    Miért akarnál csizmák ellen játszani??
  • FLeT
    csá nép!
    Bootokat nem lehet berakni? (me nincs netem hon)
  • Balumann
    Hamburgerhill -ben és Siege-ben is, meg akár TDM -ben is kell csapatmunka (ez minden játékban előny ha megvan ahol csapatok is vannak). És azokban talán egyenlő az esélye a védekezőknek is -.-
  • Adam II
    Valaki kipróbálta már a másik változatok egyikét? Vannak különbségek?
  • GrimReaper78
    Pontosan, ahogy írtad: ez NEM Quake! Ennek a játéknak a multija a csapatmunkáról szól, és erre a legjobb mód az RVSA. Éjjel egész jót játszottunk, ahogy Brenyo is írta. :)
  • NeBby
    Ezzel énis így voltam , de tegnap rájöttem , hogy ez hülyeség!! A támadónak is nehéz , mivel ők ha meghalnak akkor már csak robbantás után tudnak feléledni , de ha mind meghal akkor végük... Sztem jó az RVSA
  • Balumann
    Akármilyen csapatmunka, és akármilyen jó camp helyeket találsz, maximum az elején hatásos csak. De mint mondtam, a csapatok akkor is kiegyenlítetlenek, és szerintem így nincs értelme.
  • koschwarz
    csapatmunka, és az az egy-két hely megtalálása, ahonnan lehet kempelni az ADAT-okat biztonságban , miközben valaki védi a hátad másrészt meg az assaultnak is van olyan kasztja (scrambler), ami meg leszedi a megjelölést, valakinek be kell vállalnia.

mondjuk az is igaz, hogy egy idő után mindenki megismeri a pályákat.

ez nem quake
  • Balumann
    Én még most is utálom az rvsa módot, és én sztem nem is fogok játszani olyat. A móddal önmagában semmi bajom, csak az nem tetszik, hogy iszonyat kiegyenlítetlenek a csapatok. A támadó csapatnak jóval több esélye van.
    Igen, tudom hogy kilehet őket nyírni, és nem élednek újra robbantásig... De mem lehet rendesen bevédeni, főleg ha már bevagyunk mérve, pálya másik végéből is simán leszednek. Ráadásul eleve könyebb figyelni a támadóknak, mert eleve tudhatják, hol lehet ott elhelyezkedni.
    A másik probléma, hogy 2-t kell felrobbantani a nyeréshez...

Úgyhogy én nem fogok RVSA-t játszani. Ha esetleg kb. 12-en leszünk, bennevagyok hogy kipróbáljuk többen 1x. De addig én nem.
  • GrimReaper78
    Lesz multi, jó lenne RVSA-t nyomni végre, sokan.
  • Rage47
    én unleashed mentésekről beszélek:) van egy ilyen csomag, hogy 100% savegames...

amúgy lesz hnap multis game?:) végre vége a kresznek, és lesz több időm...:)
  • ajem kisa
    #1709 bakker...:/
  • NeBby
    csak annyit hogy van
  • manutdzoli
    Tudtok valamit a magyarításról??
  • NeBby
    Unleashed et töltök most (vagyis majd este :) )
  • koschwarz
    ja meg láttam proycon-os (valahogy így van) dvd-másolatot is az 4 gigán is túl van méretben. asszem torrentportalon van az is (meg a hatred-es is)

de mosmár kussolok itt a warezzel
  • koschwarz
    én most valami hatred-est tőtök....

3.39 G (1.02-es peccs included)
  • Adam II
    Van másik verzió? Ráadásul nagyobb mint a Skidrowos.
    Valaki akinek meg van az elmondaná van-e különbség.
  • Adam II
    Én úgy csináltam ,hogy felvettem az RPG-t aztán 2 csapattársam felküldtem annak az épületnek a tetejébe ahol le kell rakni az EMP-t a harmadikat beállítottam az ajtóhoz ,hogy kinyírjon mindenkit aki be akar jönni.
    Letettem az EMP-t aztán felszaladtam és azt az autót amin hozták a gerillákat felrobbantottam az RPG-vel majd gyorsan leszedtem azokat akiket a csapatszállító helikopter hozott addig a két csapattársam kinyírta a maradékot.
    Ezután minden csapattársamat leküldtem az alsó szintre mert oda nem tudnak belőni a helik. Amikor jöttek egyet leszedtem majd amikor a megmaradt heli eltávolodott akkor kiadtam az egyik csapattársamnak ,hogy menjen ki az épületből majd tactical mapon megadtam neki támadja a helit ő meg kilőtte.
  • dante3
    Nekem ott egy emberem megpusztult, bekapott egy rakétát az egyik helitől!
  • Balumann
    Nézd már meg légyszi, hogy az unleashed verzióban hány pálya van multiba, például hány COOP_ (skidrows-ba csak 3), meg hány hamburgerill, stb.!
  • Adam II
    Az a gátas küldi kemény. Végülis sikerült és minden emberem túlélte.
  • Rage47
    pff most megnéztem, és müxik az unleashed. biztos azért, mert előtte raktam fel az amd cpu drivert az új procimhoz...érdekes.
  • Adam II
    Hmmm akkor csinálj egy új profilt és kezd elölről.
  • Rage47
    márpedig én nem tudtam továbbmenni
  • cselt
    Sziasztok!
    Lenne egy kis gondom a játékkal. Hamachival játszunk lanban és miután feltettük a patchet nekem egy idő után ezzel a hibaüzenettel kilép a játék. "The application has crashed and was unable to create a log file. Please check your file access permissions." Mi lehet a probléma?
  • koschwarz
  • NeBby
    Sztem ki kéne próbálni ezt az Unleashedes verziót! Mivel újabb is és 600MB(!!!)-al nagyobb is!Csak pub.torentről most kemény 7-el jön Ha vki tudna egy w@rez linket az pls pü.! előre is kösz
  • Adam II
    Azt a pályátengedős hibát kijavították a patchek. Nálam legalább is patch után átengedett. Maxtreme panaszkodott belassulásra az utolsó pályákon de vagy azt is kijavították vagy nála volt a hiba mert nálam eddig nem volt ilyen bug.
  • Rage47
    azt láttam, csak nem értettem, mi köze Mo.-nak ahhoz, hogy sokan panaszkodnak :)
  • koschwarz
    leírom mégegyszer: nálunk (Magyarországon gyengébbek kedvéért) lehet már kapni?
  • Rage47
    Nem kiadott game-nek is szoktak patch-et készíteni?
  • Rage47
    akkor lehet h 1.02 a gond
  • Evin
    Nekem az unleashed ment. Nem próbáltam vele mindent, de amit igen azzal nem volt gond, 1.00 és 1.01 alatt.