2845
FAQ
  • gabesz752
    Köszi mindenkinek a multi játékot. Így életem első online játéka elég furcsa volt és elég esetlen voltam, főleg így mikrofon nélkül. Az elején meg a magyarosítás miatt nem engdett be, ezért b@sztam a rezet.
    Legközelebb már mikrofonnal felszerelve jövök.
    Maga a játék jó volt, csak sok volt a "szünet" a ventri, meg a magamfajta kezdők miatt.Ha lesz játék beírhatnátok ide a fórumba.
    Tomi! Katonai múltal rendelkezel?
  • Prince23
    Na feltettem, ahogy észre vettem a hangot egyből helyre hozta ez a kis pech (a legelején lévő kiadók halkabbak voltak az alappal)...
    De remélem, h a pálya -és átengedési bugokat kijavította.
  • Prince23
    Hii megint!
    Most töltöm hozzá az 1.00 to 1.(0)2-őt. Remélem jó hozzá, sztetek?
  • gabesz752
    amúgy szinte az össze játék ilyen
    "cd-képes"
  • Balumann
    Jah. Valószínűleg azért, mert az iso-hoz hozzálett vmikor rendelve a winrar, és akkor saját bigyójaként ismeri fel, és elrejti a kiterjesztést.
  • q2w3
    2 képet kivéve mind1-iken rajta vok
  • Prince23
    OK, mEGVAN... még ilyen gémmel nem találkoztam, ahol ezt be kell mountolni... nem értem akkor miért rar fileként jelenik meg ez a 3.5 gb.
    MÁR TELEPÍTI!!!
    Bizony démonnal kellett elrendezni
    kösz h említettétek a mountolást
    egyébként senkit sem szídtam, csak a skidrowot. Most már vissza szívom
  • NeBby
    lolÉn csináltam a képet... Csaxoltam!
  • gabesz752
    figy, amit kicsomaoltál 3.5gb-adatot, az ey cd-kép fájl
    Alcoholba vagy daemon toolsba "töltsd" be
    Vagy a nero val menj rá a képfájl felírására, és kiírja, de ez már egyszer levolt írva
  • Prince23
    És szted mék 2 file hiányzik nekem???
    Már írtam, h meg van minden file, és már réges rég kibontottam ide....
    az összes 70 db rarokat már rég letöröltem...
  • Prince23
    Na hello!
    csak az nfo-t tudtam letölteni. de így se semmi:(
    Mondom minden file-t sikeresen letöltöttem, és kibontás funkcióval egy mappába csomagolta/bontotta ki ezeket a fájlokat...szal több mint 3.5 GB adatot egy kicsomagolandó "rarként"... amit az nfo-val sem tok kibontani (szal a setup exe meg minden data elérés, na tudjátok...)
  • dodika66
    Brenyo! Te meg szedd már le a vírust a gépedről! Csaxoltam!
  • Balumann
    És a javítás is ottvan, ha a rar fájlra van rákattintva (nem megnyitva még), csak jobban megkéne figyelni a képet ^^ (merha már megvan nyitva a tömörített állomány, akkor nem jelenik meg)
  • Balumann
    És ha nincs meg minden fájl, akkor hogy akarod kicsomagolni eleve? Nforce forumon nézd meg, hogy hány darabból áll (mert levan írva), és ha nincs fent minden, akkor ne töltsd le. Nézd meg, megvan-e minde ndarab, és csak akkor töltsd le.
    Ha látod melyik nincs meg, akkor töltsd le, keresd meg torrenten, és csak azokat a darabokat válaszd ki.

Egyébként meg teljesen ugyan úgy van megcsinálva, mint bármelyik másik játék amit leszedtem eddig (mint ahogy reloaded is csinálja, meg mindenki más).
  • dodika66
    Csak el kéne olvasni azt az nfo fájlt! Abban le van írva, hogy kitömöríted a rarokat és kapsz egy ISO!!!! fájlt. Az nem RAR fájl!! Lehet, hogy a hülye win hozzárendeli és olyan ikont tesz elé, de attól még nem az. Az iso-t írd ki lemezre (cd kép felírás, vagy valami hasonló, író programja válogatja), vagy mountold be virtuális meghajtóba.
  • q2w3
    Egyébként 70+1 rar LINK Itt le tudod ellenőrizni, hogy mi hiányzik.
  • q2w3
    MInek szeddnéd le az egészet még1-szer ha csak 2 file hiányzik? Nem elég csak azt a kettőt leszedni?
  • Prince23
    Értelek én. nfo-ra eddig semmi szükségem nem volt, mivel most ahol töltök cdkey-t írnak... de mind1.
    A javításra visszatérve:
    Gondoltam, h ott van, csak nem éted, h nincsen meg a 70 rar + a 2 záró rar file?! Már csak a 3.5 g adat van meg, ezt meg nem tom, h kell előhozni, h ez jelenjen meg nekem is, amit belinkeltél, lehetséges, h nem is lehet. jah... utóbbi. Biztosan le kell töltsem újból az egész graw 2-őt megint, de erre azt mondom, h egy nagy büdös... azt. Én harmadjára nem fogom letölteni, ha ez a buzi skidrow csapat nem tudta úgy feltenni mint Reloadék meg Vitalityk meg a többiek, akkor ott buzuljanak meg ahol vannak.
    Bocs, de felhúztam magam már reggel óta megint visszatérően, és már visszacsinálni nem tom a dolgokat, mert nem enged semmit sem, állandóan azt írja ki, h... már leírtam...
    Azért még a gépemen hagyom, hátha lesz valami, de holnap kivágom, kell a hely.
  • cselt
    Érdekes nekünk előtte nem produkált ilyet. Remélem lesz valami patch ami végleg orvosolja.
  • q2w3
    Ha ilyen a hozzáállásod, hogy minek ez minek az akkor télleg soha semmi játékot nem fogsz elindítani a gépeden. HA az nfo-t nem szeded le amiben a cd-key van akkor jössz ide rinyálni, hogy nemtom mi a cd-key valaki mondja már meg. Közben csak mindent le kéne szeddni. Egyébként ITT van a képen, hogy melyik a javítás gomb.
  • Balumann
    dee, azért volt. Patch előtt is legalább 5x kifagytunk multiba.
  • cselt
    Érdekes, hogy a patch felrakása előtt nem volt ez a probléma.
  • Prince23
    De mondom... az sfv-re ha rá kattintok azt nem tom letölteni, csak megnézni a 70 fileok adatait... ennyi... szal azt nem tom letölteni.
  • Prince23
    Igen ám, tömöríteni tudok... azzal nincs gond... de sfv file-t nem találok azon honlapon, csak egy lista van a 70 file-okról, ennyi, azt nem tom tölteni, csak nfo tudom letölteni, de az meg minek.
    Én ha játékokat töltök, akkor csak a rar file-okat szoktam letölteni, ilyen sfv fileokat nem szoktam...
  • Balumann
    Hiába írsz be ide mindent, ebben nem hiszem, hogy bárki is tudna segíteni...
    A tömörítő programokkal semmi probléma, Winrar kitudja csomagolni. Minden bizonnyal a letöltött tömörített adatokkal van a probléma. Az svf fájlt le kell tudd tölteni mindenhonnan, az nélkül sztem nem fogod kitömöríteni.

Egyébként semmit nem kell összefűzni, a .rar fájlt kell megnyitni (nem a darabokat mint pl. .r01, stb.), és azt kell kitömöríteni, kész.
    De nem igazán értem, mi ezen annyira nehéz... :/
    Az svf fájl tartalmazza a rar többi darabjának a listáját, hogy megtalálja valószínűleg.
  • Prince23
    az a baj, h már csak egy rarkötegem van (amit kicsomagoltam a 70 rarcsomagból)...
  • ptomesz
    nem szóltam :)
  • ptomesz
    lehet hogy total commanderes "csomagolás"ban van letöltődve
    próbáld meg a filok összefűzése parancsot a csomagolt filok első darabján
  • Prince23
    Hát ez nem igaz... nem tudom... egyszerűen nem tom kibontani ezt a több mint 3.5 Gb Graw2 adatot.
    A neten csak skidrowos változatban töltötték fel... akkor kédem én, h ti h csomagoltátok ki? Már kétszer letöltöttem ezt a szart... két honlapról, és ugyanaz a hiba. Nem találja az archivumot, ezt írja ki.
    A legnépszerűbb Winrar-om van, plus ehhez még van 7-Zipem is.
    SFV filet meg nem lehet letölteni onnan, ahol most töltöttem. Csak egy listát nyít meg az SFv... szal nem tom mit kell csinálni-
    Ja és a winraromban hol lehet elérni a "javítás"-t? Mert nekem olyan nincs, csak ha elérhetők az összes darabolt file-ok, asszem akkor van... de most csak a 3.5 GB-nyi kicsomagolandó filom van meg csak. A 70 rar csomagfile-okat töröltem. Szal a kibontott 3.5 Gb adat van meg, amit kikéne csomagoljak.
  • Prince23
    Nekem nincs javitás a winrarba.
  • NeBby
    Másik lehetőség : WinRAR ba ott a szép kis javítás gomb... rámész a becsomizott filera és javítás!
  • NeBby
    Tedd egy mappába a 2 filet és Totális Kommanderbe nyisd meg az SFV t!Ha végzett próbáld kicsomagolni.(nem mindig javítja ki)
  • Prince23
    Amúgy nem csináltam SFV file-t, de azt meg h kell?
  • Prince23
    Sfv az minek kell hozzá?
  • Prince23
    Ti mivel tömörítettétek ki? (a "vedd meg eredetiben", kérlek ne bombázzatok vele)
  • NeBby
    SFV filet csináltál hozzá?
  • Prince23
    Van winrarom meg 7Zip-em...és nem találja az archívumot... pedig a winrar a legjobb... ennek ellenére nem találja az archívumot:((
    vki légyszi segítsen már.
  • Prince23
    Hua!
    Egybe csomagoltam a Graw 2-őt (Skidrow), de miután ki akarnám tömöríteni, nem engedi... azt írja nem találja az archivúmot...
    vki help..
  • NeBby
    1 kis bug
  • Balumann
    Multkor csináltam képeket a multiból (tehát nem most), azokat berakom: