2845
FAQ
  • gyonax
    Igen csak azzal van a gond.
  • NeBby
    Mindig a Terület fedezése parancsnál csinálja? Mer akkor azzal lesz a gond ,ha igen ,de ezt nekünk is csinálja ,magyaritás nélkül is...
  • gyonax
    És akkor az angolnál miért nem csinálja?
  • NeBby
    lol! Ez nem attól van ,hanem attól , hogy a SKIDROW van meg!
  • gyonax
    Evin, a magyarítással lenne egy kis problémám. Az 1.02-es-hezt való verzió van meg és amikor kiadom a Terület fedezése parancsot a játék ezzel a hibaüzenettel kilép:
    Crash in application version: 30292.2673

data\lib\units\extensions\ordersymbol.dsf(-1): Operator <void> + <vector3> does not exist!

SCRIPT STACK:
    data\lib\units\extensions\ordersymbol.dsf(0)
    data\lib\units\extensions\ordersymbol.dsf(0)

Renderer: normal
    Physics : threaded

Ha uninstallálom a magyarítást működik renedesen. Mi lehet a hiba?
  • NeBby
    Mi van a Ventriloval?? Amúgy nem hiszem h kirakok 20 embert ezé... sry De mér nem aktiválod a premiumot és akkor be tucc jönni?
  • k7000i
    Ventrilo?.Brenyo pls szelektálj.Elöre is köszönöm
  • NeBby
    Amúgy akinek lejár a hamachi premium és dokumentumokba nem találja sehol a mappáját az itt keresse:(X:)/Felhasználók/neved/AppData/Roaming/Hamachi
    Ez rejtett mappa tehát: Vezérlőpult / Mappa Beállítási / Nézet / Rejtett fájlok és mappák -> megjelenítése
  • NeBby
    /aktiváljátok a 30 napos hamachi premiumot, különben nem enged be! (hamachi preferences, try hamachi premium)/ ...
  • k7000i
    Na hi megjöttem.Látom tele vagytok nem tudnátok egy kis helyet szorítani?
  • Evin
    Igen.

Örülök, hogy eddig mindenkinek tetszik. Csak azt sajnálom, hogy ez sincs kibékülve a miltival.
  • arty
    köszönet érte, az első részt is a magyaritásoddal játszom, sokkal élvezetesebb igy :)
  • gabesz752
    Legalább addig viszem singleben :)
  • NeBby
    Az a gond hogy 6 előtt elég kevesen vagyunk...(nem tom miért , főleg hétvégén)
  • gabesz752
    Én leghamarabb csak holnap tudok multizni, vettem mikrofont is. Egész nap ráérek, úgyhogy ha valaki napközben is akar játszani az szóljon lsz. Hamachin fent leszek.
  • NeBby
    gyertek gamelni indul a ma esti graw láz
  • ptomesz
    Aha az :),nagyon igényes, szuper mint az első részé, KÖSZI SZÉPEN! És sok sikert és kitartást a további munkáidhoz.
  • ptomesz
    graw2_patched néven?
  • Evin
    Nem tudok rájönni mi lehet a baj.
    De a fő, hogy a magyarítás már átkerült a MP-re is, mostmár onnan is a full-t(v1.02) lehet letölteni.
  • ptomesz
    egy fél off kérdés: a GRAW 1ben nem lehet gyors menteni? elég gáz ez a checkpoint rendszer. tökre mint a vegas, vagy nincs hozzá valami cheta hogy lehessen?
  • Evin
    Ez jó kérdés, még nem tudom. De köszi, hogy szóltál.
  • ptomesz
    nem jó az oldal vajh mi történhetett véle?
    (http://evin.uw.hu)
  • NeBby
    jah és még úgy ,ha kiszedik az anti cheat et...
  • NeBby
    csak úgy lehet ha a szervernek (és mindenkinek) fennvan!
  • Evin
    Kész a magyarítás. A lenti linkemről letölthető.
    Ezzel a multis dologgal nem tudom mit lehetne kezdeni, hogy összeférjenek egymással. Ötlet?
  • NeBby
    30-40 szokott lenni kb....
  • AnarchoiD
    CSak annyit en 1x probaltam a jatekot , es eldontottem megveszem, aztan kiproszbaltam a demot es ott mar vegyes erzeseim voltak .. ;) (warez game-re megfelelt a gepem, demo meg beszolt hogy gyenge a vidkari ;)

kerdes, jatszik itt valaki legitim jatekkal ? hany full szerver szok lenni ? 1-10 neadjisten 10+ ? :)
  • Rage47
    próbálta vki a game-t új nvidia driverrel?(168.18) csak mert nekem kifagyott tőle...
  • GrimReaper78
    Hahó arcok! Gyülekező az esti játékra? Mint éji vad a vérszagra...
  • Rohamsisak
    Hali! Valaki elmondaná hogy mi is a teendő azon a pályán ahol megtaláljuk a rakétát, meg kell jelölni a vadászgépnek, aztán 30mp-ről kezd visszaszámolni és nekem meg rohannom kell mint az őrült de képtelen vagyok elérni 30mp alatt a safe distance ponthoz. És akkor csak simán bedobja a képernyőt hogy excellent teljesítménnyel megcsináltam a pályát és csak az a lehetőség van hogy return to menu. Ez lenne a játék vége? Vagy el kell érnem a megadott helyet és akkor talán lesz valami épkézláb animáció vagy vmi... Légyszi valaki avasson be, vagy mondja elk hogy hogyan érhetek oda 30mp alatt mert nem tok rájönni. Köszi előre is!
  • Adam II
    Nem értem miért tiltották be. A játék nem arról szól ,hogy írtsuk ki a mexikóiakat hanem írtsuk ki a lázadó mexikóiakat és a nikaraguai zsoldosokat akik az ország békéjét fenyegetik. A játékban nem egyszer kapunk mexikói segítséget is.
  • NeBby
    lol...Vedd meg eredetibe és beenged!
  • Rage47
    ááá LOL:D elkerülte a figyelmüket az 1. rész xD
  • Prince23
    Nem tudjátok, hogy kell bejelenzkezni a netre és miért kéri a cd keyt?
    Már bejelentkeztem a fiókba, csak cdkeyt kér.
  • tmisi

BETILTOTT JÁTÉKOK
    A GRAW2-t betiltották Mexikóban. De az 1. részt nem. Ekkora pancsereket.

(Kihagyott ziccer: a Postal 2 nemcsakhog megjelent a GS-ben, de magyar szinkronnal!!! :DDDD
  • Prince23
    Hi
    Csak nem tudok rá lépni a multira, mert cskeyt kér...
    mit tegyek?
  • NeBby
    aha , a főmappába ottlesz egy uninstall a magyarításhoz. (ha xp-d van)
  • Prince23
    Hi!
    Én miért nem tudok csatlakozni a multira? Fenn van a magyarítás, ez nem engedi?
  • GrimReaper78
    Mi is köszi, hogy velünk tartottál; bocs a "technikai malőrök" (Ventrivel szarakodás) miatt, de amikor sokan vagyunk, egyre inkább szükség van rá, és persze egyre nehezebb belőni. :P Ja, és csak azért nem köszöntem el, mert nem vettem észre, hogy írtál (én vagyok Tomi). :)

Minden este szoktunk játszani, holnap is lesz, én úgy 18 körül érek majd rá; és általában a többiek is. Mikid tényleg legyen, meglátod, sokkal jobb úgy! :)

Ja, és semmiféle katonai múltam nincs, hivatásos frontlógós vagyok, ti. még a sorkatonait is elblicceltem (polgári szolgálattal :P).
  • Balumann
    Hát igen, szóval ha valaki felteszi a magyarosítást, nem tud bejönni hozzánk :S