Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor9202
Az jó lenne

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

NeBby
ha mégse menne szóljatok és kirakom a premiumosokat a szobából ,úgy hogy 14 en legyünk benn , ti bejöttök basic -al a premiumosok meg visszajönek!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Balumann
Én meg most 1x, és megy :| Vegyél fel msn-en, megpróbálom megcsinálni neked...

Viktor9202
Áhhhhh. Ez nem mükszik Balu.Megcsináltam amit mondtál,nekem is kérte,csináltam is ujat,de ugyanazt irja ki amit eddig is

NeBby
nem , mivel abba csak 16 an lehetnek....

dante3
Kb. ötször megcsináltam ezt, de nyugodtan elhiheted: NEM MEGY!<#shakehead>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

arty
nem lenne egyszerûbb egy nem premiumos hamachi szoba?

Forza.

De eszt csak a legvéksõ esetben

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

És aszt nem lehet hogy a C:\Documents and Settings\"nevem"\Application Data\Hamachi -ban a Hamachi.cfg-t modosítod az eleén kiírja az ip accountodat.

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

NeBby
A hálózatokból is töröljétek ki!

Balumann
Nem értem, hogy nálatok miért nem mûködik, én most kipróbáltam. Nem is kellett letörölnöm a hamachit sem. Kitöröltem a C:\Documents and Settings\"nevem"\Application Data\Hamachi -ban az összes fájlt, és utána elindítottam a hamachit. Belépésnél kérte hogy írjak be nevet, és új ip-t kaptam, majd rányomtam a hamachi premiumra, és most 30 nap van hátra.
Ha jól csináljátok nektek is mûködnie kell.

Viktor9202
Nekem is ez a porblémá.Megcsinátam amit Balu mondott de nem jó nekem se

<#worship><#integet2><#taps>
Rage47
Sziasztok!

Valaki segítsen plíz ezzel az ACT I utáni elakadással mert kezdek tõle kiborulni <#zavart2> 2 napja szopok azzal hogy akárhogy csinálom meg a Recon in force pályát, nem enged át következõre... Próbáltam patch-el, patch nélkül, újratelepítettem, új profil, MINDEN. Ha nincs egyéb ötlet, küldene valaki mail-ben egy mentés.dsl-t, amiben ki van nyitva az ACT II. Elõre is thx <#worship>
dante3
Elolvastam, igen!<#falbav>
Gondoltam hátha van valami kikerülése a fizetésnek, ujra is telepítettem,de nem jó egyik verzióval sem!<#shakehead>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Balumann
Próbáltad már elolvasni, hogy mit ír?
lefordítva: "A hamachi licensz ellenõrzõ szerver elutasította a kérést, mivel ehhez az accounthoz már használva volt a 30 napos premium trial.
Ha akarod használni, vedd meg"

Ha újra aktiválni akarod, létre kell hoznod új hamachi accountot. És elméletileg ha kitörlöd azokat a fájlokat, akkor ujtána új címet kapsz. De lehetséges, hogy újra is kell telepítened a programot, tehát uninstall, kitörlöd azokat a fájlokat ahol mondtam, és utána reinstall (és az 1.0.2.0 -t tedd fel, mert ez az utóbbi nem igazán mûködik mindenkinek).

dante3
Mindíg ezt kapom. Innen hova tovább?

dante3
köszi, megpróbálom!

Balumann
Lépj ki minden szobából, meg törölj minden szobádat. Utána töröld ki a C:\documents and settings\neved\Application data\hamachi -ból minden fájlt. Utána ha elindítod a hamachit új accountot kapsz (azthiszem legalábbis). Utána aktiválhatod megint a 30 napos premiumot.
/de lehet, hogy lekell törölni elõbb a hamachit és utána törölni ezeket a fájlokat/

dante3
Francba!!!

Rage47
ha voltál már premium akkor nem
dante3
Nem tudom aktiválni a 30 napos premiumot?
(hamachi preferences, try hamachi premium)ilyenkor bejön egy kis ablak,utána mi a fenét kell csinálni?

Rage47
mindjárt megyek
NeBby
aha

melyik hamachi szerveren jáccotok azon ami ki van írva a fórum elejére a kép alá?
most lesz game gyertek

még a hónapban 😊

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

manutdzoli
Nem tudjátok mikor jön a magyarítás?

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

NeBby
nah megin vmi gond van a hamachival , minden kör után kidob <#mf2> nagggyonszar!

NeBby
nah most kezdünk gamelni gyertek!!!

Balumann
Hát hihetetlen, hogy nem mûködik. Vegyél fel msn-re, és megcsináljuk (mert faq-ba mindent leírtunk sztem, de mégis vannak akiknek nem mûködik).
msn: [email protected]

NeBby
Gyertek ma velünk multizni és meglássátok' hogykell <#vigyor>

arty
nem törli le, csak a misszió közbeni save-k vesznek el ... amelyik missziot lejátszottad már, azt ujrakezdheted, ha akarod 😊

és kell szinglehez is, igen

Malakai: ugyan ez volt nekünk R6Vegasban ... azonos verziotok van amugy? 1.02?

Forza.

urbijoe
hol tárolja a játék a mentéseket?
mert a patch le akarja törölni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
a patch csak a multihoz jo?
a single-hez is érdemes felrakni?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Malakai
Hamachi oldalt, hehe.. Amúgy Hamachi hivatalos FAQban lévõnek ez mind megfelel. Tûzfal kilõve, ott nincs gond, NAT alapján portok is forwardolva, ahol kell...
Az itteni FAQban meg nem sok van, ventri szépen le van írva... 😊

Ja és próbáltuk 1.0.2.2-vel és 1.0.2.0-val is... :S

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Rage47
tûzfalat nyomd ki
Balumann
Olvasd végig a bannerban található helpet, és benne megtalálod a hamachi oldalát, azt is olvasd végig 😉

Malakai
Hm, haverral próbálnánk hamachival játszani.. Hamachiban zöld a pötty, pingelni tudjuk egymást, viszont GRAWban nem látjuk az indított szervert, vmi ötlet / tipp?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

az én embereim az utolsó toronyban voltak leparkirozva viszonylagos védelemben, mikor kilõttem a saját rakétámmal a helit, kiküldtem fedezékbõl az egyik csáveszt "megkértem" hogy támadja a másik helit és amig õ ott molyolt én szaladgáltam a pályán mint a mérgezett egér hogy a heli rám koncentráljon és addig a csávesz nyugodtan bibelõdhetett a rakéta vetõvel. ami a toronyban van rakéta vetõk álltalában az elsõ becsapódáskor flrobbannak.
én ugyis próbáltam hogy mielõtt a helik jöttek felvettem egy RPGt a másik meg a hátamon volt, és csak ezután mentem rárakni a táskát a szgépre.
halistennek több megoldása is van, de neki futottam vagy 10x mire sikerült ugy kilõni a két helit hogy mindenki életben maradt a csapatból

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Hííjjjnye, gyerekek, mekkora jót multiztunk most: Corey-val ketten RVSA-ban nyertünk 3 fõ ellen, de úgy, hogy már pittyegett a C4, amikor kilõttem az egyik Ghost-ot. 😄 Ghost-ként pedig a végén egyedül, 3 vagy 4 ember lelövése után robbantottam fel az utolsó ADAT-ot.

Minden érintettnek: gg, nagyon jó volt, élvezetes, és nem csak azért, mert mi nyertünk! Sok ilyen kéne, csak nem öten, hanem vagy 10-12 arccal.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Balumann
he? 😄

Balumann
Jah tényleg faq-ban is átírom a jelszót mindjárt.
Patch bennevan az én multis faq-mban, fel is töltöttem az én tárhelyemre.

NeBby
Balu: FAQ ban a szoba pass hibás

arty
nna, mire nekiállok a szingli kampánynak, egész bugmentes lesz a game 😄

Forza.

Köszi a gyors reagálást! <#worship>

NeBby

NeBby
Van egy RPG az egyik házba (vagy lehet több is) azzal lõdd ki!

Sziasztok!

Valaki feldobná valahova az 1.02-es patch-et, mert nem akar bejönni nálam az autoupdate!

Elõre is köszi!