Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó
Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó
Ha jól csináljátok nektek is mûködnie kell.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Valaki segítsen plíz ezzel az ACT I utáni elakadással mert kezdek tõle kiborulni <#zavart2>#zavart2> 2 napja szopok azzal hogy akárhogy csinálom meg a Recon in force pályát, nem enged át következõre... Próbáltam patch-el, patch nélkül, újratelepítettem, új profil, MINDEN. Ha nincs egyéb ötlet, küldene valaki mail-ben egy mentés.dsl-t, amiben ki van nyitva az ACT II. Elõre is thx <#worship>#worship>
Gondoltam hátha van valami kikerülése a fizetésnek, ujra is telepítettem,de nem jó egyik verzióval sem!<#shakehead>#shakehead>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
lefordítva: "A hamachi licensz ellenõrzõ szerver elutasította a kérést, mivel ehhez az accounthoz már használva volt a 30 napos premium trial.
Ha akarod használni, vedd meg"
Ha újra aktiválni akarod, létre kell hoznod új hamachi accountot. És elméletileg ha kitörlöd azokat a fájlokat, akkor ujtána új címet kapsz. De lehetséges, hogy újra is kell telepítened a programot, tehát uninstall, kitörlöd azokat a fájlokat ahol mondtam, és utána reinstall (és az 1.0.2.0 -t tedd fel, mert ez az utóbbi nem igazán mûködik mindenkinek).

/de lehet, hogy lekell törölni elõbb a hamachit és utána törölni ezeket a fájlokat/
(hamachi preferences, try hamachi premium)ilyenkor bejön egy kis ablak,utána mi a fenét kell csinálni?
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
msn: [email protected]
és kell szinglehez is, igen
Malakai: ugyan ez volt nekünk R6Vegasban ... azonos verziotok van amugy? 1.02?
Forza.
mert a patch le akarja törölni
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
a single-hez is érdemes felrakni?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Az itteni FAQban meg nem sok van, ventri szépen le van írva... 😊
Ja és próbáltuk 1.0.2.2-vel és 1.0.2.0-val is... :S
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
én ugyis próbáltam hogy mielõtt a helik jöttek felvettem egy RPGt a másik meg a hátamon volt, és csak ezután mentem rárakni a táskát a szgépre.
halistennek több megoldása is van, de neki futottam vagy 10x mire sikerült ugy kilõni a két helit hogy mindenki életben maradt a csapatból
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Minden érintettnek: gg, nagyon jó volt, élvezetes, és nem csak azért, mert mi nyertünk! Sok ilyen kéne, csak nem öten, hanem vagy 10-12 arccal.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Patch bennevan az én multis faq-mban, fel is töltöttem az én tárhelyemre.
Valaki feldobná valahova az 1.02-es patch-et, mert nem akar bejönni nálam az autoupdate!
Elõre is köszi!