2845
-
#1884 így van!!! :))) -
#1883 Bezmag! Ma gigantikusat jáccottunk!! Atomjóvolt , ilyen qurvajót mééég nemnyomtuuunk -
#1882 Frissítettem a FAQ-t, multiplayer módok leírással, meg "jelenlegi multis szabályaink".
Nézzétek meg a multiplayer módok leírását, lehet a gyakorlottabbaknak is mond újat, legalábbis annak aki nem olvasta el a töltőképernyőn látható szöveget. Meg elég hülyén sikerült megfogalmaznom, ha tudtok jobb megfogalmazást valamire, akkor írjátok meg.
Játszani most nem volt kedvem, meg a netem is szarakodott most. -
#1881 Gyertek gamázni -
#1880 "Ha szeretnél multizni velünk, ezt olvasd el! (játék, hamachi, ventrilo help)"
ajánlom figyelmedbe
-
#1879 Banner alatt is le van és én is elmondtam neked hogykell! -
#1878 Hi
Vki leírná, h kell hamachin játszani? már fel van telepítve, még sosem játszottam multin...
Kell e vmit beállítani?
thyx előre...de sztem ebből nem lesz semmi:( -
#1877 egy mikrofont ajánlott szerezni, mert kb. mindenkinek van:) -
#1876 Ott van a banner alatti link, azt olvasd el ha szeretnél velünk játszani. Meg a magyar hamachi oldal faq-ját, ha esetleg a hamachiba nem lenne még tiszta valami, bár olyan egyszerűen működik, hogy ennél egyszerűbben meg se lehetne csinálni. -
#1875 Na nem mondd:DD
Akkor meg mi a fenét hapcsíztok itten a hamachival...
télleg érdekel, a héten mindenképp fel szeretnék kerülni.
Ui: a képzettséget, amit leírtam nehogy komolyan vedd, inkább csilli-villinek szántam, ami persze igaz is -hehehe -
#1874 LOL! Az a feltétel , hogy privibe küldesz egy msn címet és elmondom hogytucc jönni -
#1873 Érdekelne a multis beavatás: mit kéne tegyek h én is veletek lehessek vagy ellenetek?!
Képzettségeim:DD
- Splinter Cell CT ill. DA vmint PT többszöri végigjátszása a legnehezebb fokozaton, ellenség neutralizása nélkül (99.9%-os arányban)
Lopakodás a favoritom.
- szerenencsére részesültem R6 kommandós képzésben is
- vmint a Battlefield sorozatok ismeretével rendelkezem.
:DDDDD
Szal meg van az 1.00 ill az 1.02 pecs hozzá, Multiba sajnos nem tok belépni, csak a listát engedélyezi az 1.02-vel.
Hamapszi terén hülye vaok, talán vki belinkelné ide, h mik a feltételek meg minden, h részt vejek hamachin vagy min, szal amint ti magyar bajtársok toljátok a multit, csak veletek...
Ui: mikorofonom nincs.
-
#1872 Jah hát azzal is, de nekem az egész célkereszt valahogy másképp megy, nem folyamatosan mint pl. ahogy a swat 4-be, vagy cod 2-be, vagy máshol megszoktam. olyan mint amikor ut2004-be berakom az egér gyorsítást, de itt mindig össze-vissza valahogy. De jah, lag-ra gondoltam hogy az okozhatja, de single-be is van. De az is lehet, hogy ezt is az okozza, hogy néha beakad a játék, de nem úgy hogy lemegy az fps, hanem valahogy nemtudom hogy... Elég különös játék. Fps stabilon 38, 48 között mozog, de van hogy 42 fps-t mutat, de közbe beakad, főleg mikor a gépbe benézek oldalról, meg ilyen helyzetekkor. Nemtudom :S
Ha gyorsabbra rakom az egeret, akkor meg már tényleg nem tok becélozni senkit, de pedig az lesz, hogy azt próbálgatom majd állítani. -
GrimReaper78 #1871 Egy kis lagot én is észrevettem tegnap, amikor 12-en voltunk ,de egybként meg nem szokott ilyen előfordulni, sőt: a múltkori 12-es felállásnál sem volt ilyen gond, szóval ez vmi átmeneti para lehetett, szerintem. Plusz megfigyeltem, hogy 1-2 embernél volt magasabb a ping, mint a többieknél, könnyen lehet, hogy az is befolyásolta a teljesítményt.
Ami a célzást illetti, ott inkább a hitbox-szal van a gond; nekem is van olyan, hogy fejbelövök vkit, és mégsem hal meg. Máskor viszont csaknem mellélövök, és megfekszik. Ez single-ben még inkább érezhető amúgy. -
#1870 jah! De akkor hol vannak már a pályák? :P -
#1869 Egyébként a szerver is elég lagos volt. Azt nemtudom, hogy attól van-e az, hogy néha egyszerűen nem bírok célozni, mert az egér ilyen "késleltetve" mozog, vagy nem tudom elmondani hogy.
Bár nekem az egész játékba nehezebben megy a célzás. Más játékba sokkal jobban tudok célozni, swat 4-be nem gond kilőnöm pl ha ablakba megjenelik vkinek a feje hirtelen.
Szerintem jobb, ha én, vagy Dénes csinálunk szervert. Mi is tudunk kirugni játékost, ha vki úgy viselkedik. Pályaváltás meg szavazással mehet.
De nem volt rá eddig még szükség, hogy kikelljen rugni vkit is. -
#1868 Tuti hogy lehet , láccik is hogy úgy tervezték a készítők , ha megnézed csak egy lista van , pl: s_fort ezt is csak beolvassa egy mappából , mármint érted hogyértem -
#1867 Teljesen érthető, hogy nem a csapat elosztással akarjuk húzni az időt. Meg az is, hogy mivel mindig mások érnek rá játékra, nem is tudjuk teljesen, ki hogyan játszik. De én mikor beléptem, így voltatok egy csapatba; Brenyo, Aky, Tomi, és azthiszem még nem tom ki most. Eleve nem is tudom, hogy hogy lehetett volna ebből a helyzetből kiegyensúlyozott csapatokat csinálni
Ventrin csak utána kéne elosztani a csapatokat, miután már játékba belépett mindenki, és elosztottuk a csapatokat. a ventri készítő - általába Dénes, vagy én, széttudjuk szedni az ebmereket simán, ez nem probléma.
Remélem lasan csinálnak a játékhoz új pályákat is, vagy ehhez nem lehetséges? -
#1866 Direkt nem TK zok azé' -
GrimReaper78 #1865 @Gabesz: Tényleg ne riasszon el, ha ma nem ment jól (nem vettem ugyan ilyesmit észre), ebbe is bele kell szokni. plusz mi is marha messze vagyunk a jótól is, a profi szintről meg ne is beszéljünk. Aki "lehülyézett", azt egyből leosztottam, hogy vegyen vissza, szóval no para, ez nem általános jelenség. Pont emiatt szeretek én szerver lenni, mert ha vki szívózik, azt kirúgom, bár erre eddig még - szerencsére - nem került sor. Remélem, jössz holnap vagy legközelebb is. A TK meg benne van a dologban, no para, engem is pl. pont tegnap gránátozott le Brenyo -- ki is bannoltam egy fél órára érte... (vicceltem!)
@Balu & Brenyo: Egyenlő csapatokat alapból nem lehet létrehozni, főleg tekintve, hogy a legtöbbször sajna páratlanul vagyunk. A másik meg, hogy "bocsmá", de tényleg legtöbbször a sírás megy: "ez jöjjön át,az menjen vissza" -- vagy a Te részedről, Balu, vagy Akylleus-tól, akit, mint tudjuk, nem szabad komolyan venni egy percig sem. És ez egy picit idegesítő tud lenni. Attól még, hogy lelőnek, nem feltétlenül van túlerőben a másik csapat; a túlerő úgyis adja magát, erre pont ma volt példa, és még a túlerőben lévő ellenfél szólt, hogy módosítsunk, mert ez így nem jó. Szóval a lényeg, hogy ha állandóan variálunk, az a vitás helyzeteken túl valóban a ventris szuttyogást is maga után vonja, így aztán sokan szerintem emiatt lépnek le, illetve azért dobja ki őket a játék, mert tálcára rakják.
Mindazonáltal egyetértek abban, hogy próbáljunk meg egyenlő erősségű csapatokat létrehozni, csak ne ezzel menjen el fél óra. Ennek egyébként ugye az állandó közösség lenne a kulcsa, mert úgy lehet belőni, hogy ki, milyen képességekkel rendelkezik. És akkor már érdemes variálgatni a csapatokat valamilyen szinten, hogy ne unjuk meg azt a kőkemény 5-6 pályát. -
#1864 Pedig 4 gb van benn... Az már másik dolog , hogy mennyit tud használni -
#1863 Brenyo, ha nem 64 bites rendszered van, akkor nem is bírod használni a 4 giga memóriát, nem? /Mert én vhogy úgy tudom, hogy a 32 bit csak 3 gigát tud max használni :o / -
#1862 jah , csak akkor mindig ha jön valaki lehet újraosztani a ventrit stb... -
#1861 Az a baj, hogy utóbbi időben mindig ilyen szarul osztjuk el a csapatokat. Tehát nem a mai volt az egyetlen. Nem tudom, mikor játszottunk utoljára úgy, hogy értelmesen elvolt osztva a csapat. -
#1860 Balu ebben igazad van! Én is mondtam nekik mikor visszaírták , hogy mit sírsz (tomi legalábbis) , mer télleg qurva egyenlőtlen volt... -
#1859 Mindig nézem azt a topicot is, de nem tom mitől lehet, ezért nem is írtam :) -
#1858 Ne aggódj ez miatt, van aki még ritkábban jön fel. Gyere nyugodtan, minél többen vagyunk annál jobb, ne törődj, hogy mások hogy szidnak le.
Nekem viszont az a bajom, hogy a csapatokat nem tudjuk rendesen elosztani, az egyik csapat mindig jóval erősebb. Így pedig én nem nagyon látom értelmét a játéknak.
Elöször mikor párosan voltunk, Tomi, Brenyo, Akylleus beáll 1 csapatba (legjobbak). Ha mondom, hogy valaki jöjjön át, akkor "Mit sírok már megint?". Utána jön, hogy nah jó, mondjuk akkor mi, hogy ki mennyen át. -> "Brenyo vagy Aky jöjjön át valaki helyére" -> "Nagy szart" .
Utána meg jött valaki, és így páratlanul lettünk, mi lettünk többen, mi lettünk erősebbek.
Tudom, hogy túlságosan komolyan veszem a dolgokat, sajna ilyen vok. -
#1857 lol... hát neked se
Gabesz:Ez hülyesééég!!!! Senki nem szólt le , a többiek is ugyanígy gamelnek akik most kezdték (én is így kezdtem), majd belejösz! Senkit nem tartasz fel , örülünk ha jösz -
#1856 Hy! nézz már be a Colin DIRT topikba, hátha te értesz hozzá... amit írtam olvasd el, a 4 bites dolgot... -
#1855 Neked nem 64 bites rendszered van? :/ -
#1854 Hát vista-ra még nem teljesne kifejledtek a driverek, főleg 64 bitre. Van esély azért szerintem, próbálkozz a vga driverben, állítgatsd át a dolgokat. -
#1853 biztos nem lehet valahogy 64biten működésre bírni?? -
#1852 Köszi mindenkinek a játékot. Úgylátszik ez nem megy nekem,mert nem illek a csapatba
Egy héten egy, max 2estét tudok játszani, de ez a ti szintetekhez kevés, feltartani meg nem akarok senkit sem.
Tudom tudom lelőttem chukyt is, pedig csapattag volt, de dögöljek meg ha nem narancs gyémánt volt felette...
Mindenesetre még csatát sem vesztettünk miatta
Hülyézni lehet, nemzavar, de megnéztem volna, hogy játszottál második alkalommal.Maradok az autósjátékoknál, az legalább a szakmámba vág.
Köszi mindenkinek a tapasztalatokat. -
#1851 télleg? -
#1850 lol 64bitessel ne is próbáld -
#1849 áhh, megjelent az új nvidia driver, fölraktam és még míndíg csak nagy fehérséget látok meg kockákat lebegni a játék helyett
találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?? esetleg vmi megoldás?? -
#1848 Nah ürítés volt megin , sry akit kirugtam , gyertek vissza! -
GrimReaper78 #1847 Egyelőre még te sem vagy fent... -
#1846 Gyertek hamachira játszani!!! -
#1845 lesz game? remélem 19-kor már sokan leszünk...:)