2845
FAQ
  • NeBby
    #1911 ittvannak a driverek! Az a gond h 160 feletti forcewaret tettél föl 7 es karira!
  • lee56
    Szia. Töltsd le és pakold fel a legujabb videokártya drivert, ami a vkártyádhoz és az oprendszeredhez illik innen mondjuk...
  • manutdzoli
    Sziasztok!Nem tudjátok miért írja kiezt a hibát:
    Crash in application version: 29980.2562

Vertex buffer Lock returned null pointer. Out of memory?

Renderer: threaded
    Physics : threaded
    Meg hogy a képernyőillesztő nem váloszolt!Help!
  • gabesz752
    Sikerült eljönnöm melóból, az asszonyt is leráztam, úgyhogy ha nem gond megyek én is játszani, remélhetőleg erősíteni titeket, nem pedig megint fordítva
  • NeBby
    6 tól game!!Várunk minden játékra éhes grawozót
  • NeBby
    Inkább gyertek hamachira és most kezdjük a gamét! Vagyis kb 1-1,5 óra múlva , me most mek biliárdozni
  • NeBby
    Akkor örülhet Kisa
  • Rage47
    az introban viszont van, nem?:)
  • GrimReaper78
    A PC-s verzióban NINCS medic. Kivették, az AI-vel együtt.
  • NeBby
    Talán a másik verziókba.... (ami 600MB al nagyobb)
  • ajem kisa
    Az lenne a kérdésem, hogy a megjelenés elött volt olyanrol szo, hogy lesz benne doki! Ugye? Hol is van?:D
  • Balumann
    Akkor szerezz be egyet, mert az nélkül nem jó. 1000 Ft alatt kapsz már bárhol...
  • NeBby
    WHQL esek csak! De ahhoz a 160 alatti javasoltabb...
  • NeBby
    Vista,XP Driver , ezt tedd föl , de előtte töröld a régit(csak szólok)
  • Rage47
    Érdekes, akkor minek írják ki az nvidia honlapjára, hogy müxik többi vid. karival is a 160-as driver?:S
  • FRenkie
    Köszi, 7900gsem van, akkor rakok 1 másikat.
  • NeBby
    Bocs , hogy csak most írok , de nem voltam itthon... a driverrel van a gond , ha nem 8xxx karid van! Ha 6 os vagy 7 es a karid , akkor 160 alatti driver kell neki!
  • xotyi
    Nah így márt világos! Hamachi, pach-ek megvannak ,mikrofonom meg sajna nincs....

Ui:Köszönöm a segítséget mindenkinek!
  • Rage47
    jó helyen vagy, többet nem is kell tenned hamachival. ezután vki csinál szervert a játékban, és te azt látni fogod bent a játékban, a LAN szervereknél. hamachi olyan, mint egy LAN hálózat.
  • Balumann
    Ottvan, h ha nem világos a hamachival valami akkor olvasd el a hamachi faq-t is!
    Hamachiba belépsz, akkor azokkal lan kapcsolatod lesz akik ott online vannak (ilyenkor lehet hogy nincs fent senki). És ha valaki akikkel kapcsolatod van, a hamachiban csinált szervert akkor azt látni fogod ott, local servers -nél.
    Olvasd el, csináld meg a multis faq-mban található dolgokat (Ventrilo, hamachi, patchek, stb.), és este fogunk játszani.
  • xotyi
    márt végigolvastam.. csak ez a csatlakozás dolog nem világos h hogyanis megy.. hamachiba beirtam a nevet jelszót és látok eggy csomo embert de seholsem látok olyat pl h connect to server vagy vmi ilyesmi (sorry h láma vagyok csak nekem még nagyon új ez a hamachi az ase-után)
  • Rage47
    lehet hamachival játszani simán, nem kell regelni. kicsit feljebb FAQ amúgy...
  • xotyi
    Üdv lenne eggy kis problémám..

Feltettem a hamachi-t,feltelepítettem a pacheket így is kell regisztrálnom a gamespy-on vagy hogy lehet ezzel az izével játszani?
  • Balumann
    Nekem nem is folyik egybe, háttér nélkül meg hogy néz ki :S Nah majd csinálok valamit a háttérrel. De egyébként a multiplayer részre gondoltam csak, hogy azt olvassátok el, és segítsetek megfogalmazni értelmesebben a feladatokat!
  • Evin
    Így is lehet.
    Majd megnézem, de az orders olyan kis fájl, hogy nem hiszem, hogy elírtam volna benne valamit.
  • gyonax
    Crack-et még csak nem is találtam a játékhoz:) Most kitöröltem az orders.xml-t és az orders.xdb-t és így a parancsok angolok lettek, de legalább működnek.
  • alma2
    "9.Laptopokon - egyelőre - NEM működtethető.
    A későbbiek folyamán javításokkal lehet majd elindítani velük."

oooo, miert ne mukodne ?
    tegnap is lattam egyen futni.

• Prince23
    Hát ja... a hátteret mindenképp változatsd meg, mert egybe folynak az írással, vagy inkább vedd le a háttért, az legalább gyors munka, csak nem esztétikus.
    Amúgy feltettem a hamachit, de semmi nem jön, még csak a netre se tok kapcsolódni, csak ha csinálok egy Crea servert, csak akkor tok a netre belépni, de úgy meg senki sincs fenn:(
  • Evin
    Nem tudom mitől lehet, mert ha a magyarítás fájljaival lenne a problémája, akkor oda lenne írva, hogy melyik .xml fájlban van gond.(Volt ilyen, mikor elírtam valamit.)
    De még majd utánanézek.

Egyébként ha nem 1.02-es crack-et használsz (ha használsz), nem fogja használni a javítást, és olyan, mintha az 1.00-s verziód lenne.
  • Rage47
    Én a hátteret kivenném, mert kicsit zavaró a betűk színe miatt is.(1280x1024) Vagy rakj be egy másik hátteret... Amúgy sztem elég jó lett a faq, igaz van 1-2 elírási hiba, de alapos munka grat.
  • Rage47
    (sajna én nemtok jönni)
  • Balumann
    A FAQ-mat meg nézzétek meg, mármint a multisat! Olvassátok el, és esetleg ha tudtok egyszerűbb megfogalmazást, akkor írjátok, mert nekem csak így sikerült :)
  • Balumann
    Ja. Nekem fél 11-tól kb. negyed 12-ig nem volt net :S
    Remélem ma is lesz jó játék, és most velem együtt :B
  • Rage47
    Sztem előtte is, végig tök jó volt! Mindenki ráérzett a játékra, tetszett:)
  • FRenkie
    Szasztok!

Elindítok 1 mappot, bugos a kép, és pár sec után újraindítja magát a gép.
    162.18-as legújabb forceware van fent.Ötlet?
  • Balumann
    Éjfél után játszottatok jót? Én 11 után már nem is ventrizhetik :S
  • kryst
    Üdv. Nem tudtok valami működő trainert a játékhoz? A Gamecopyworld-ön van fent több is, de pálya betöltődésénél egyből kilép a játék tőle. Nem tudom.Nekem olyan, mintha lennének benne keményen bugok.Folyamatosan jönnek benne a katonák meg hasonlóak vannak benne.Főleg amikor már küldetés végénél járok.
  • ajem kisa
    Aki esetleg nem értette volna, vicc (akart) lenni, volni...izé!:P
  • GrimReaper78
    Jó volt, tényleg. Volt nép is rendesen (kár a kis lagért az elején), és élvezetes volt. Kár, hogy páratlanul voltunk a végén. Jó lenne minden este így nyomni, de mondjuk ne csak éjfél után. :P
  • ajem kisa
    És mint mindíg, én voltam a beszt!tatatatatatatata 20 halott 3 orán keresztül!