Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
Unleashed et töltök most (vagyis majd este 😊 )

Starcraft2 e-mail: [email protected]

koschwarz
ja meg láttam proycon-os (valahogy így van) dvd-másolatot is az 4 gigán is túl van méretben. asszem torrentportalon van az is (meg a hatred-es is)

de mosmár kussolok itt a warezzel<#kuss>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
én most valami hatred-est tõtök....<#nemtudom>

3.39 G (1.02-es peccs included)

Adam II
Van másik verzió? Ráadásul nagyobb mint a Skidrowos.
Valaki akinek meg van az elmondaná van-e különbség.

Adam II
Én úgy csináltam ,hogy felvettem az RPG-t aztán 2 csapattársam felküldtem annak az épületnek a tetejébe ahol le kell rakni az EMP-t a harmadikat beállítottam az ajtóhoz ,hogy kinyírjon mindenkit aki be akar jönni.
Letettem az EMP-t aztán felszaladtam és azt az autót amin hozták a gerillákat felrobbantottam az RPG-vel majd gyorsan leszedtem azokat akiket a csapatszállító helikopter hozott addig a két csapattársam kinyírta a maradékot.
Ezután minden csapattársamat leküldtem az alsó szintre mert oda nem tudnak belõni a helik. Amikor jöttek egyet leszedtem majd amikor a megmaradt heli eltávolodott akkor kiadtam az egyik csapattársamnak ,hogy menjen ki az épületbõl majd tactical mapon megadtam neki támadja a helit õ meg kilõtte.

dante3
Nekem ott egy emberem megpusztult, bekapott egy rakétát az egyik helitõl!<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Balumann
Nézd már meg légyszi, hogy az unleashed verzióban hány pálya van multiba, például hány COOP_ (skidrows-ba csak 3), meg hány hamburgerill, stb.!

Adam II
Az a gátas küldi kemény. Végülis sikerült és minden emberem túlélte.

Rage47
pff most megnéztem, és müxik az unleashed. biztos azért, mert elõtte raktam fel az amd cpu drivert az új procimhoz...érdekes.
Adam II
Hmmm akkor csinálj egy új profilt és kezd elölrõl.

Rage47
márpedig én nem tudtam továbbmenni
cselt
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a játékkal. Hamachival játszunk lanban és miután feltettük a patchet nekem egy idõ után ezzel a hibaüzenettel kilép a játék. "The application has crashed and was unable to create a log file. Please check your file access permissions." Mi lehet a probléma?
koschwarz
<#eljen><#law>

NeBby
Sztem ki kéne próbálni ezt az Unleashedes verziót! Mivel újabb is és 600MB(!!!)-al nagyobb is!Csak pub.torentrõl most kemény 7-el jön<#nyes> Ha vki tudna egy w@rez linket az pls pü.! elõre is kösz

Adam II
Azt a pályátengedõs hibát kijavították a patchek. Nálam legalább is patch után átengedett. Maxtreme panaszkodott belassulásra az utolsó pályákon de vagy azt is kijavították vagy nála volt a hiba mert nálam eddig nem volt ilyen bug.

Rage47
azt láttam, csak nem értettem, mi köze Mo.-nak ahhoz, hogy sokan panaszkodnak 😊
koschwarz
leírom mégegyszer: nálunk (Magyarországon gyengébbek kedvéért) lehet már kapni?<#puszis>

Rage47
Nem kiadott game-nek is szoktak patch-et készíteni?
Rage47
akkor lehet h 1.02 a gond
Evin
Nekem az unleashed ment. Nem próbáltam vele mindent, de amit igen azzal nem volt gond, 1.00 és 1.01 alatt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

koschwarz
figy skacok, ez megjelent már egyáltalán nálunk???<#nemtudom>

ahogy néztem a neten sehol nem leet kapni csak az xboxost, a skidrowra meg sokan panaszkodnak, hogy nem egngedi õket tovább a 2. pálya után...

Rage47
unleashed mentéseket már letöltöttem, azzal hibákat írt ki. bár lehet hogy most megpróbálom még1x
NeBby
olvass vissza (kb 3 oldalt 😊 )

Rage47
Vki tudna nekem adni 2. pálya utáni mentést? Vagy összes-pálya mentést?
Singleben ez már megint olyan szivatós mint az 1. Az ActIII Last Stand -nál már 30x -ra kezdtem (normal nehézség), de képtelenség végigvinni. Mentés persze pont akkor nincs, amikor a legjobban kéne. Godmode trainer még nincs hozzá, ami publikus.
Hú én is úgy emléxem hogy ott van a HIGH. Pedig 256-os a kártyám.

Balumann
De játékba neked ottvan a texturesnél a high beállítás? Mert azt mondják, hogy 512 -es vga kellene amilyen nekem is van, mégsincs ott 😛

Hát nemtom nekem 8800GTS-em 320-as és mindent enged ha erre gondoltok KÉP . Igaz mindenUBis termég azt írja rá, hogy 512mb vram 😄.

Balumann
Na, szóval nincso tt a textures-nél a high lehetõség.

Balumann
Nekem 512-es van és mégse igazán tom high-ra állítani, vagyis nincs ott a textures. Bár nekem mostanság kicsit beakadozgat a játék, nem tom miért. Elméletileg 75 fps-el fut, illetve 45, és folyamatosan is megy, de mégis valahogy nem :S Amióta felraktam azt a vga gyorsító patchet vagy mit :/
Nekem is ilyen medium beállításokkal megy egyébként.
De maxon senkinek nem mehet, csak annak akinek van eagia phisX kártyája. Kiváncsi vagyok milyen lehet olyan fizikai modellezõ-vel a játék :|

dante3
Jah, állítólag minimum 512mb-os vga kell hozzá, hogy tudjunk állítani a textúrán!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Evin
Hát igen. Jó lenne, ha lehetne módosítani a textúra felbontását, hamár túlságosan lebútítja a minõséget a gép terhelhetõségéhez képest.
Ettõl függetlenül nem olyan rossz. (leszámítva, hogy megint nem volt alapból õ meg û, de ez nem ide tartozik)

dante3
Nálam is ez volt, mindent felraktam high-ra és ugyanúgy fut, mint elõtte mediumban! 90%-a mediumon volt!

Evin
És persze a telepítettre rakjátok.

Általánosságban:
Ha minden textúrát mediumra rakok, akkor is elmegy szaggatás nélkül, annak ellenére, hogy alapból mindent low-ra rak a gém. Csak azt nem értem, miért nem lehet aztán fentebb venni?

Egyértelmû a procilimit. Nekem tul.képpen ugyanilyen gépem van, és 1024 Medium-High, Dynamic lights szépen fut. És csak abban tér el, hogy az enyém P4 az meg cerka. Még a Ghz is ugyanaz (3.00 Ghzen se lassabb mint 3.75-ön).

A celeron nem szereti a sok ellenfelet, meg a fizikát számolni. Tapasztalatból mondom (GRAW, HL2, Starship Troopers).

Evin
Magyarítás tesztelõknek: letöltés
Szedjétek le, és tömörítsétek ki a játék mappájába. És ha lehet töröljetek minden xmb kiterjesztésû fájlt a játék local mappájában. (GYK: Keresés->*.xmb)

gabesz752
The application has crashed and was unable to create a log file. Please check your file access permissions.

Sziasztok. Ez miért lehet?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

NeBby
Áh azér azzal min medium és 1024 be kéne vinnie rendesen...Sztem nyomasson végig egy TuneUp Maintenace-t meg adjon neki min 20gb helyet, noh meg ha sok szar progi fennvan az is lassítja!

Törölt felhasználó
De ennyire??????????????????
GoKu x
Sztem a celeron gyengécske hozzá.

Törölt felhasználó
Havernak most tettem fel a game-et és szaggat mint barom.3.06Celeron,1024Ram,7600GT.Ez a gép nem annyira szar,hogy 800X600 ba és low minden és szaggasson.Mik a tapasztalatok.
Meg max 800x600. Mert kisebb nincs. 😊

Köszi Caesarr megvan, rejtett AppData-ban volt.
Azt meg hogy? Ilyen létezik?

arty
el, de sok köszönet nem lesz benne (csunya növények, lassu)

Forza.

hi ati radeon 9600-al beindul?
FLeT
Ja...télleg...azt állítgattam<#vigyor2>
THX

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

FLeT
Frissítettem drivert!
A karim meg azért ekkora mert elveszi a ramból a fölösleget...

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Nekemis volt iylen. Nvidia control panel-ben a 3D-s beállításoknál a legelsõ legyen beállítva (let the 3D application decide)

ASUS 8800 GTS 1536MB ???????

Ez még SLI-ben sem jön ki, lévén GTS max 640MB.

Nem frissítettél vlenül drivert?