2845
FAQ
  • NeBby
    Új mapok , fegyvermodok és még pár nyalánkság
  • Tgabbar
    Pedig a tagok alatt látnod kell az airstrike feliratot is..ha nem,akkor lehet mocorognod kell a környéken mert nem érted el a checkpointot..szerintem..ha így sem..akkor inkább 1-el korábbi töltéstől folytasd.
  • w77d
    nos sikerült elindítanom úgy ahogy az ubis srácok mondták (nvidia control panelen át kellett állítani, hogy a 3d alkalmazás vezéreljen mindent) szép grafika meg minden, végig is vittem az első pályát! na ja, de töltené be a másodikat erre kidob az asztalra ezzel az üzenettel:

Crash in application version: 30292.2673

Unhandled exception - access violation

C STACK:
    graw2 (???) : ???
    ??? (???) : ???
    graw2 (???) : ???

SCRIPT STACK:
    data\level\level.dsf(0)

Renderer: threaded
    Physics : threaded
  • KOVU
    hali all
    sry hogy ide irok tudom nem ide tarozik de:
    a graw 1 ben a 3 vagy 4 ik pályán kell air strike-t kérnem kocsikra .
    a kocsikat megtalálomde nem tudom behozni a menüt hogy küldjék a bombázást. a mous 2 irja nálam az a görgő benyomása de nem csinál semmit probáltam átt álitani is de akkor sem
    pls help és sry hogy itt kérdeztem az 1 ső részéről.
    elöre is thx
  • Evans
    ACTIII Codename Farallon pályán a két helit hogyan tudom leszedni?
    Egyiket kitudom lőni zeus-szal, de a másikat hiába lövöm, pedig már füstöl is...
  • NeBby
    Gyertek hamachira! Még 1 ember kéne és mehet a game...
  • Balumann
    Ez nemigaz hogy nem bírják megcsinálni a doxon, hogy ne legyenek kimaradások... 2 éve szarakodik majdnem, hihetetlen -.- Átrakom majd inkább egy normális tárhelyre azthiszem a faq-t...
  • AC2
    Most má tom a logikáját :P A chatig amúgy én is eljutottam, de azé thx :)
  • Rage47
    jobb egér vkire és chat.
  • AC2
    Vki röviden eltudná mondani hogy hogy kell használni a hamachit? Addig eljutottam, hogy megvan ez a hálózat, látom is hogy ki aktív, de nem tom mit kezdjek velük :D Nem tom, hogy játszani ezzel a módszerrel? Azt az oldalt pedig nekem nem hozza be, ami ott van a FAQ alatt. Előre is thx
  • Balumann
    Azt a gép ellenőrző táblázatot előtudod hívni telepítés után is. (...\GRAW\Data\settings -be találod meg).
    512 MB talán kicsit kevés lesz a játékhoz, elkell menie rajta. Egyébként nekem az a táblázat a processzoromra írja (minden játéknál ahol van), hogy kevés, a minimumot sem éri el. Nemismeri a core2 duos procikat ^^
    XP-m van fent...de a legelején mikor feltettem kiírta azt amit a POP-nál szokott azt a kis táblázatot és a RAMmal volt vmi de nekem megvan a hozzá kellő 512 RAM...a minimumhoz és az alján volt még vmi amit nem tettem fel vmilyen kiegészitő szarság...gondolom akkor fel kell tenni
  • Balumann
    windows XP vagy Windows Vista-n próbálod?
  • NeBby
    leg1szerűbb: tedd újra Az tuti megoldja ... Amúgy valsz törölted a log filet vag áttetted máshova!
    The application has crashed and was unable to create a log file. Please check your file access permissions.---nekem ezt irja ki...
    mi lehet a gond?légyszives segitsetek
  • AC2
    Elvileg nem lehet harcképtelenné tenni, nem? :D

Amúgy marha jó multiba a közremükődéses kampány, olyat toltam délután. Mondjuk mind1iket kipróbáltam a Recon v Assaultot leszámítva, pedig azt próbáltam volna ki a legszívesebben, csak egyikre se engedett fel :)
  • Balumann
    :D
  • Rage47
    ezért jáccok vele csak multiban... :D
  • AC2
    Hogy a rákba lehetséges ez? :D

Irányítom a MULE-t, erre ez a szerencsétlen megy és felborul :D
  • rvn
    már mind1...kiöltem mindenkit...de azért kösz
  • NeBby
    Meg kell várni míg jön a kocsi...monnya a videóban.
  • rvn
    Üdv! A másdoik fejezet 3 pályáján amikor lelvik a helikopterünket és körbevezs az ellenség ott hogy kell kijutni onnan? mert mindeig megölnek? Van valami jó taktika arra a részre?
  • NeBby
    Akkor igazad volt 2007 es , de messze nem a legjobb...
  • NeBby
    Legújabb 2007 es pedig ez: 162.22
  • NeBby
    Épp ezaz hogy ez 6xxx , 7xxx re jó! 94.24-158.19 van egy kis különbség
  • Prince23
    Na tessék, akkor ez mi?? Nekem ezzel megy: 2007 may
  • lee56
    Kösz nem , nincs 8xxx-om, nade énis befejeztem mára az offolást, csáóka :)
  • lee56
    a 94.24 tényleg ujabb 2007-es, az az előtti volt egy évig egyeduralkodó :)
  • NeBby
    Ezt tedd fő oszt szevasz! Innen má nemérdekel h rámhalgacc e...
  • NeBby
    Az 2007 májusi??? Bebaszna! Az a driver elég fasza volt de még 2006 ba...
  • Prince23
    Há érdekes, mikor frissítettem, akkor azt írta, h 2007-es májusi... na... akkor most mi van?? Nem értelek. Már utána nézek.
  • lee56
    Na jóvan skacok most mé zavartok össze, nem arról volt szó hogy az uj ami most kinn van nemjó a 7es szériához? :) (amugy 7600am van, és xp)
  • NeBby
    persze felteheti azt , de annál van 1 évvel újjabb
  • Prince23
    Nyugisan frissítheted a 94.24-es driverrrel, már ha persze a Geforce 7 sorozatod van.
  • lee56
    Fasza, épp most akartam "frissíteni" :D
  • Prince23
    Há mér ne.. nekem 7300-as van és ez van rajta.DD persze xp-n, nem vistás a gépem
  • NeBby
    Pontosan
    Prince23: te meg inkább nemonnyá semmitMe ez megin hülyeség...
  • lee56
    he? , dehát kintvan a hivatalos oldalon is a 162-re hogy supported szinte minden 8xxx alatt, elcsesztek valamit nvidiások vagymi?
  • Prince23
    Jaja, 7-es sorozatú Ge-ra a 94.24-est tegyétek fel.
  • NeBby
    de 10 hsz-t visszaolvasni luxus...