Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
Meg kell várni míg jön a kocsi...monnya a videóban.

Starcraft2 e-mail: [email protected]

rvn
Üdv! A másdoik fejezet 3 pályáján amikor lelvik a helikopterünket és körbevezs az ellenség ott hogy kell kijutni onnan? mert mindeig megölnek? Van valami jó taktika arra a részre?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

NeBby
Akkor igazad volt 2007 es , de messze nem a legjobb...

NeBby
Legújabb 2007 es pedig ez: 162.22

NeBby
Épp ezaz hogy ez 6xxx , 7xxx re jó! 94.24-158.19 van egy kis különbség

Prince23
Na tessék, akkor ez mi?? Nekem ezzel megy: 2007 may

Kösz nem <#bee1>, nincs 8xxx-om, nade énis befejeztem mára az offolást, csáóka 😊

a 94.24 tényleg ujabb 2007-es, az az elõtti volt egy évig egyeduralkodó 😊

NeBby
Ezt tedd fõ oszt szevasz! Innen má nemérdekel h rámhalgacc e...<#bee1>

NeBby
Az 2007 májusi??? Bebaszna! Az a driver elég fasza volt de még 2006 ba...

Prince23
Há érdekes, mikor frissítettem, akkor azt írta, h 2007-es májusi... na... akkor most mi van?? Nem értelek. Már utána nézek.

Na jóvan skacok most mé zavartok össze, nem arról volt szó hogy az uj ami most kinn van nemjó a 7es szériához? 😊 (amugy 7600am van, és xp)

NeBby
persze felteheti azt , de annál van 1 évvel újjabb<#vigyor>

Prince23
Nyugisan frissítheted a 94.24-es driverrrel, már ha persze a Geforce 7 sorozatod van.

Fasza, épp most akartam "frissíteni" 😄

Prince23
Há mér ne.. nekem 7300-as van és ez van rajta.DD persze xp-n, nem vistás a gépem

NeBby
Pontosan<#vigyor>
Prince23: te meg inkább nemonnyá semmit<#vigyor3>Me ez megin hülyeség...

he? <#wilting>, dehát kintvan a hivatalos oldalon is a 162-re hogy supported szinte minden 8xxx alatt, elcsesztek valamit nvidiások vagymi?

Prince23
Jaja, 7-es sorozatú Ge-ra a 94.24-est tegyétek fel.

NeBby
de 10 hsz-t visszaolvasni luxus...

NeBby
#1911 ittvannak a driverek! Az a gond h 160 feletti forcewaret tettél föl 7 es karira!

Szia. Töltsd le és pakold fel a legujabb videokártya drivert, ami a vkártyádhoz és az oprendszeredhez illik innen mondjuk...

manutdzoli
Sziasztok!Nem tudjátok miért írja kiezt a hibát:
Crash in application version: 29980.2562

Vertex buffer Lock returned null pointer. Out of memory?

Renderer: threaded
Physics : threaded
Meg hogy a képernyõillesztõ nem váloszolt!Help!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

gabesz752
Sikerült eljönnöm melóból, az asszonyt is leráztam, úgyhogy ha nem gond megyek én is játszani, remélhetõleg erõsíteni titeket, nem pedig megint fordítva

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

NeBby
6 tól game!!Várunk minden játékra éhes grawozót<#vigyor>

NeBby
Inkább gyertek hamachira és most kezdjük a gamét! Vagyis kb 1-1,5 óra múlva , me most mek biliárdozni <#vigyor>

NeBby
Akkor örülhet Kisa <#nyes>

Rage47
az introban viszont van, nem?😊
A PC-s verzióban NINCS medic. Kivették, az AI-vel együtt.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

NeBby
Talán a másik verziókba.... (ami 600MB al nagyobb)

ajem kisa
Az lenne a kérdésem, hogy a megjelenés elött volt olyanrol szo, hogy lesz benne doki! Ugye? Hol is van?😄

Balumann
Akkor szerezz be egyet, mert az nélkül nem jó. 1000 Ft alatt kapsz már bárhol...

NeBby
WHQL esek csak! De ahhoz a 160 alatti javasoltabb...

NeBby
Vista,XP Driver , ezt tedd föl , de elõtte töröld a régit(csak szólok)<#vigyor3>

Rage47
Érdekes, akkor minek írják ki az nvidia honlapjára, hogy müxik többi vid. karival is a 160-as driver?:S
FRenkie
Köszi, 7900gsem van, akkor rakok 1 másikat.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

NeBby
Bocs , hogy csak most írok , de nem voltam itthon... a driverrel van a gond , ha nem 8xxx karid van! Ha 6 os vagy 7 es a karid , akkor 160 alatti driver kell neki!

xotyi
Nah így márt világos! Hamachi, pach-ek megvannak ,mikrofonom meg sajna nincs....<#szomoru1>

Ui:Köszönöm a segítséget mindenkinek!

Trance&Friends nothing more..

Rage47
jó helyen vagy, többet nem is kell tenned hamachival. ezután vki csinál szervert a játékban, és te azt látni fogod bent a játékban, a LAN szervereknél. hamachi olyan, mint egy LAN hálózat.
Balumann
Ottvan, h ha nem világos a hamachival valami akkor olvasd el a hamachi faq-t is!
Hamachiba belépsz, akkor azokkal lan kapcsolatod lesz akik ott online vannak (ilyenkor lehet hogy nincs fent senki). És ha valaki akikkel kapcsolatod van, a hamachiban csinált szervert akkor azt látni fogod ott, local servers -nél.
Olvasd el, csináld meg a multis faq-mban található dolgokat (Ventrilo, hamachi, patchek, stb.), és este fogunk játszani.

xotyi
márt végigolvastam.. <#miaz> csak ez a csatlakozás dolog nem világos h hogyanis megy.. hamachiba beirtam a nevet jelszót és látok eggy csomo embert de seholsem látok olyat pl h connect to server vagy vmi ilyesmi (sorry h láma vagyok csak nekem még nagyon új ez a hamachi az ase-után)

Rage47
lehet hamachival játszani simán, nem kell regelni. kicsit feljebb FAQ amúgy...
xotyi
Üdv lenne eggy kis problémám..

Feltettem a hamachi-t,feltelepítettem a pacheket így is kell regisztrálnom a gamespy-on vagy hogy lehet ezzel az izével játszani?<#nemtudom>

Balumann
Nekem nem is folyik egybe, háttér nélkül meg hogy néz ki :S Nah majd csinálok valamit a háttérrel. De egyébként a multiplayer részre gondoltam csak, hogy azt olvassátok el, és segítsetek megfogalmazni értelmesebben a feladatokat!

Evin
Így is lehet. <#vigyor3>
Majd megnézem, de az orders olyan kis fájl, hogy nem hiszem, hogy elírtam volna benne valamit.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Crack-et még csak nem is találtam a játékhoz😊 Most kitöröltem az orders.xml-t és az orders.xdb-t és így a parancsok angolok lettek, de legalább mûködnek.
alma2
"9.Laptopokon - egyelõre - NEM mûködtethetõ.
A késõbbiek folyamán javításokkal lehet majd elindítani velük."

oooo, miert ne mukodne ?
tegnap is lattam egyen futni.

szerintem

Prince23
Hát ja... a hátteret mindenképp változatsd meg, mert egybe folynak az írással, vagy inkább vedd le a háttért, az legalább gyors munka, csak nem esztétikus.
Amúgy feltettem a hamachit, de semmi nem jön, még csak a netre se tok kapcsolódni, csak ha csinálok egy Crea servert, csak akkor tok a netre belépni, de úgy meg senki sincs fenn😞

Evin
Nem tudom mitõl lehet, mert ha a magyarítás fájljaival lenne a problémája, akkor oda lenne írva, hogy melyik .xml fájlban van gond.(Volt ilyen, mikor elírtam valamit.)
De még majd utánanézek.

Egyébként ha nem 1.02-es crack-et használsz (ha használsz), nem fogja használni a javítást, és olyan, mintha az 1.00-s verziód lenne.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Rage47
Én a hátteret kivenném, mert kicsit zavaró a betûk színe miatt is.(1280x1024) Vagy rakj be egy másik hátteret... Amúgy sztem elég jó lett a faq, igaz van 1-2 elírási hiba, de alapos munka grat.