2845
-
#2125 ja... -
zserrbo #2124 köszi, ez a premium trükk amit írtál az tényleg működik? -
zserrbo #2123 Aha, nemtom szerintem még nem megy. Kb 2 órája néztem akkor még semmi, majd fél-1 óra múlva újra megkukkantom -
#2122 Kék lefele nyíl az , hogy nagyon rossz a kapcsolat , zöld csillag pedig , hogy jó a kapcsolat és premiumos. -
#2121 Müxik mán a szerver?
-
zserrbo #2120 Addig megyek GRAW 1-el játszani. -
zserrbo #2119 Én is megyek :) már fennt vagyok, de még kevesen vagyunk
kicist hülye kérdés, mert már rég hamachi-ztam
a címek előtt van 1 jel, de nem tudom mi mit jelent:
zöld kör az gondolom az elérhető, de mi a kék lefelé nyíl? Talán valami letöltés? Aztán zöld csilag? -
#2118 Szöveg 2. fele /kérésre/:
"Persze, kihangsulyozom, ez nem orokke tarto allapot! Ez egy olyan egyszeru, de hosszutavu, de nem orokketarto megoldas, hogy mindenki megismerhesse a jatekot, megismerje a modokat, lehetosegeket, es eldonthesse, megeri e neki megvenni eredetiben a jatekot, hogy reszt vegyen hivatalos versenyeken, csapatot alapitson vagy csatlakozzon valahova, taktikazzon, komolyan meccsezzen hazai es nemzetkozi szinten egyarant, hogy elkezdodhessen MO-n is a graw2 csapat verseny rendszer, warok es a tobbi es a tobbi.
Szerintem ebben az evben mar vegig elni fog ez a lehetoseg, addigra kicsit vissza is esik a jatek ara, mindenki kerhet egyet karacsonyra vagy akkor mar ebayen mar lehet 2000 Ft is hozza lehet jutni, es akkor utana mar talan nem lesz szkseg erre a hamachis megoldasra
En mar megvettem, nem bantam meg, nagyon jokat jatszok online, es mindenkinek ajalhatom, ha modjaban all, ne habozzon, nagyon jo a jatek, es online rengeteg dolgot lehet tanulni foleg azoktol a csapatoktol, akik mar a graw1et is nyomtak, es jo 2 eves elonyben vannak azokkal s zemben akik most kezdik a graw multiplayert Mosolyog Nekem nagyon tetszik a jatek, es remelem meg lesz a magyar kozosseg is, akik mas kozossegekkel ellentetben osszetartoak, es egy celert kuzdenek.
Es ezen jegyben szeretnem ha a forum war is lezajlodna, mert hallotam, meseltek h mar taktikazasrol van szo meg hasonlokrol, de remelme nem viszik tulzasba, ez csak egy fun war... tetje nincs.. mi a szabadszellem neveben fogunk jatszani, no taktik 100% skill lenyeg.. jol erezzuk magunkat.. es keveredjen a tarsasag... minden emberre szukseg van most!" -
#2117 "Ma este meglesz a magyar elso graw2 szerver tesztelese! Amennyiben minden jol mukodik, es a technika ordoge nem all az utunkba, akkor a szerver elstartol.
Viszont olvastam mashol par dolgot amit helyre szeretnek igazitani... meg pedig a hamachi lesz 64 ferohelyes, nem a szerver. A szerver jelenleg tesztuzemmel fut majd 16 nyitott slottal, szoval maximum 8vs8 ember merkozhet meg egymassal a szerveren, folyamatosan, 0-24/7, szoval lehet egyszerre nem fogunk felferni mind a szerverre, de szerintem mindenki tud majd jatszani, olyan sokan azert nem hiszem h vagyunk. Legalabbis az itt levo letszambol szurjuk le mindig mekkora szerver kell, es nem hiszem, mindig mindenkinek egy idoben tud jatszani Mosolyog
Amennyiben nagyon nagyra duzzadna a letszam, es a szervert nem terheli le annyira a graw2 dedicated resze, es a savszel is engedi, tovabbi dedicated szervereket inditunk."
-Írta mocsok 5 perccel ezelőtt ghostrecon.hu ra! -
k7000i #2116 De mostanában nem játszatok? -
#2115 áhh már 40 en bennvagyunk! Mondtam , hogy az az ucssó! Ő is be tudott volna jönni csak már 1 szer elhasználta a premiumot! Ezét egyszer be kell nyomni és belépni , utánna már nem tesz ki! amúgy ha kitörlitek az Applications Data-ból a hamachi mappáját(vagy ami benne van) akkor kapsz új accot és megintr lehecc premium! -
#2114 nem megy.mulkor ugy sikerült hogy valaki kidobta a rég nem játszókat.lehet hogy azt kellene megint?! -
AC2 #2113 Én már "reggel" óta benn vok, viszont most kiléptem, de visszaengedett -
#2112 Nem enged az utána se :( bár másnak lehet még szerencséje -
#2111 /aktiváljátok a 30 napos hamachi premiumot, különben nem enged be! (hamachi preferences, try hamachi premium)/ ... -
#2110 kb két hete voltam fent utoljára hamachin,van azóta valtozás?patch?
-
#2109 nem tudok csatlakozni hamachira!-a hálózat telített!ezt irja ki
-
GrimReaper78 #2108 Elvileg 4 körül mi páran már gyülekezünk. Visszatérek, de hangsúlyoznám az elősző mondat első szavát... -
#2107 Sztem meg gyertek hamachira gamelni...Ma is csak 9 től lesz game úgyláccik -
#2106 Épitsünk be kettős ügynököt Don Baluman -
#2105 Jó lenne ha ma este, olyan 7-8 körül mindenki lenne, aki majd szeretne WARra jönni a hivatalos magyar graw2-es oldal tagjai ellen!
Sok dolgot megkéne beszélnünk, taktika szemtponból is, hisz azon nagyon sok múlik. Van egy (szerintem) jó ötletem ezzel kapcsolatban. Szeretném közösbe megbeszélni majd. -
#2104 -
#2103 WTF??? -
#2102 Piszog Brenyo a valaha élt legnagyobb multi playa -
#2101 oks -
#2100 Vicceltem csak -
#2099 Szivacs ne csináld már pár napig én se voltam,elegem volt nekem is de most feltámadok. -
#2098 Miért is? -
#2097 Má késő -
#2096 Én is szeretnék jelentkezni. -
#2095 "64 fős , 100Mbit" aztaq.... ez nem semmi, gratula -
#2094 Fél 5 kor?:D:D:D 9 kor felkelek és azt se tudom hol vagyok :D -
AC2 #2093 Nem jöttök játszani? :D -
#2092 Köszönjük -
AC2 #2091 Jah igen, thx :) -
#2090 köszönet az állando szerverért a közreműködőknek :) -
#2089 Jah nem , félreolvastam
Szoba: www.ghostrecon.hu
Pass : grhu -
#2088 Csak teszt után lesz kiírva, ha minden müxik! -
#2087 Valószínüleg holnap lesz kész a dedicated szerver (64 fős , 100Mbit) a ghostrecon.hu jóvoltából , amire bármikor lehet csaktlakozni egy új hamachi szobáról!NEM kell hozzá eredeti játék se , bárki be tud jönni majd. A hamachi szoba nevét és jelszavát még nem írom ki , mert még nem engedték meg , de ha visszaír kiírom és holnap már jöhettek is
Köszi GR.hu!! -
#2086 Akkor megnyugodtam :S