2845
FAQ
  • Balumann
    ha jól olvasom, akkor ezt a sárga státuszt ellehet kerülni, hogy beállítja a portokat, vagy pedig beállítja, hogy ne low-speed relays -t használjon. Az utóbbi érdekes, az újabb verziókba nem nagyon látok ilyen beállítást.
  • Balumann
    Zserrbo, a Magyar Hamachi Oldal -on megkérdezheted nyugodtan, én is szerkesztő vok és ismerem őket, biztos fognak foglalkozni. Viszont attól tartok ők se fognak tudni megoldást rá, hisz a hamachi hivatalos forumában se fognak erről írni! :-( Mindenesetre kérdezd meg, írj le mindent amit próbáltunk.

Aliennel kapcsolatbna, nálam Alien szinte mindig is sárga volt. Ezt írja ha rámegyek: unreachable, P2P
    Itt van a Hamachi forum faq részében erről
    Én csak úgy beleolvastam, de nem találtam meg mi lehet az oka (hisz azt mondta tűzfala meg routere nincs).

Beírtam a banner alá a www.ghostrecon.hu szobát, faq-ba majd csinálok egy teamspeak leírást, és leírom mit kéne csinálni, hogy újra lehessen premiumt aktiválni (ami sajnos úgytűnik nem mindenkinél működik :( )
  • AC2
    Én is ugyanitt járok. Velem meg az volt a baj, hogy az elején lekapták mind3 csapattrásat (nekem is csak egy csík maradt) így tök egyedül kellett elvinnem odáig, aztán lezuhant a heli, jöttek a zsoldosok és annyi volt, hogy minden irányból jöttek és mindig megdöglöttem. Itt megvolt mind a három mentés, de amikor újra elkezdtem a pályát, már nekem se csinált.
  • tmisi
    ACT2: The price of peace. Nagy nehezen megcsináltam a 3 légelhárító felrobbantását (egyhuzamban!), lementette a tetőre megérkező helikopterből kiszálló csávók lelövése után!!! Aztán olvasom a végigjátszást, ahol azt írja, hogy vagy min. 3 mentésnek is kellett volna ezalatt lennie. Mi ez, bug? Bocs, ha ezt már kitárgyalt vki régebben. Csak bosszantó. Viszont az már jó pont hogy én 3 checkpointot egybe lenyomtam. :D
    (1.02-es Skidrow egyébként)
  • zserrbo
    A magyar Hamachi oldalnál kérdezném meg szerintetek foglalkoznának velem? mert ez kiskapu.
  • sujta
    Én feltettem vmi Graphic Card Booster Patchet, persze ez nem hivatalos, a gémkápivörldről szedtem(:D). Ez kicserélt vmi renderer fájlt. De sajna az eredeti nincs meg, vki el tudná nekem küldeni a Data/Settings mappán belül, ami van az e-mail címemre? 150 KB az egész, igazán nem sok. Ide:
    danee91 "kukac" gmail "pont" com. Lehet, h az eredeti visszarakása nem segít, de mást már nemtok elképzelni, mértnem megy tovább a game. 1.02 is fennvan pedig.
  • NeBby
    Inkább alienen segítsetek majd , mer se ventrilora ,se TS re nemtud belépni valamiér , pedig sztem minden jól van beállítva
  • zserrbo
    Most megpróbáltam másik felhasználói fiókban, de úgy se engedte. lol
  • zserrbo
    nálam nem megy, de azért köszi Balu hogy próbáltál segíteni. Valahogy megjegyez a hitelesítő szerver állandóan, a gépről minden hamachit kinyírtam így valami adatomat rögzít. Csak azt nem értem másnál miért nem.
  • NeBby
    Balu pls írd a banner alá a www.ghostrecon.hu-s szobát is és a hamachi help hez , hogy mitkell csinálni ha lejár a 30 nap! thx
  • NeBby
    Nah én szerdáig nemleszek itthon sajna ,szal nekeressetek
  • Balumann
    Nemtom elképzelni, hogy mi okozhatja azt, hogy valakinél nem működik ez az új account létrehozással a premium. Nálam tökéletesen működik, már sokszor csináltam.
    Zserrbo ment priv válasz.
  • zserrbo
    Csak a hamachi "trükk" nálam is menne, de nem megy. Valamiért megjegyzi hogy már volt akvitálva pedig nem is! mikor először felraktam pár napja alapból basic-ra azaz ami ingyenes-re raktam és mégse menged váltan ia trialra. Már kipróáltam mindent amit tudtam, de nem megy :@
  • NeBby
    ehh téleg De ez kicsit olvashatóbb talán meg részletesebb

Amúgy a szerver fasza , 1szer fagyott monnyuk de nemvészes...
  • Balumann
    Jó hogy leírtam szinte majdnem ugyan így kb. 15 üzenettel korábban... :D
  • NeBby
    GYERTEK HAMACHIRA! MÉG 4 EMBER KELL!
    szoba: www.ghostrecon.hu
    pass: grhu
  • Rage47
    na ezt kipróbálom majd
  • NeBby
    Kis leírás by : me

Hogyan lehetsz újra premium ha lejár a 30 nap (Hamachi)

Először is lépj ki MINDEN szobából -> szoba nevére jobbclick / Leave Network
    Ha ezzel megvagy zárd be a hamachit és keresd meg a hamachi mappáját, ahova menti az adatokat!
    Vistán itt van a mappa: Windows/Felhasználók/Neved/AppData/Roaming/Hamachi
    XP-n : Windows/Felhasználók/Application Data/Hamachi
    Ha megvan a mappa törölj ki belőle mindent !
    Ha kész indítsd el a hamachit és csinálj új acc.ot , ezután megint aktiválhatod a premiumot!
  • NeBby
    "Nah, a szerver nagyjabol kozos igenyeket figyelembe veve, elkeszult, a tesztek jol sikerultek 30-40 pingekkel jatszottunk, igaz meg kiterheles meg nem tortent meg.

A terhelesi teszt ma delutan 5kor lesz, nyilt a teszt, tehat, delutan 5kor, vagy legalabbis annak kornyeken, a szerverrol lekerul a jelszo, es mindenki szabadon csatlakozhat aki a hamachi halozatban jelen van.

16 fot kepes kezelni, szoval elso alkalommal lehet kisebb tomeg probalja meg, de egyelore csak 16fore van lehetoseg. Ha a szerver jol vizsgazik, akkor tovabbra is nyitott marad, es barmikor felmehettek jatszani ra.

A jelenlegi adminok mole, tHUNder es jomagam. Szoval barmilyen problema all fent, oket keressetek meg.

Szoval ma 5kor banzáj!"
  • Rage47
    na sejtettem, hogy jobb lesz a TS, lehet h az kellett volna eddig is. gondolom így nem kell mindig 2 server... :)
  • NeBby
    Azé'mondom
  • Solid Snake
    Rendben főnök, parancs vérehajtva
  • NeBby
    Ezentúl TS kell majd , amit innen lehet letölteni:-->INNEN<--
    Gyors leírás: Indítsd el , katt a connection-re ott quick connect és így állítsd be:
    Server adress : 195.228.74.91:8705
    Nickname : Neved
    Login Name : nemkell
    Password : grhun

Hosszabb leírást itt találsz!
  • NeBby
    Ez bug , amit patch javít , ha minden igaz
  • sujta
    Az gond lehet, h én kinyírtam minden ellent a pályán? A riasztó nem szólalt meg. Azt írja, h A kitűnő, meg hogy Vezető a stat, de ugyanaz van, csak annyi van, h vissza a főmenübe.
  • sujta
    Nem értelek. Megpatcheltem, missziót újra végigvittem, de nem írja, h tovább. Mi ez a multiplayer? Mért kéne erre menni? Nem multizni akarok.
  • GrimReaper78
    8-kor biztos nem, 6-kor talán tudok menni.

In other news, hétfőn jön az 1.03-as foltozás (ráfér, de így sem túl sok):
    GRAW2 fórum
  • NeBby
    Elkezdődtek a tesztelgetések , de még nem lehet jönni!
    A szerver kb 6-8 körül fog rendesen menni ,akkorra mindnképp kéne 16 ember, hogy lehessen normálisan tesztelni , hogy mit bír!!!
  • NeBby
    Patcheld 1.02 re! Ha belépsz a multiplayerbe egyből kiírja és jólesz!
  • sujta
    Hali!
    Ott járok, h ki kell szabadítani a Blackhawk pilótát, Rosent, ezt a missziót befejeztem, kiírja a statisztikámat, mint minden misszió végén, de csak annyi van, h vissza a főmenübe, következő küldetés nincs. Ennyi lenne a játék? Semmi készítők listája nem jött be, vmi bibi lehet nem?
  • Balumann
    :S
  • q2w3
    ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!! Emgcsináltam amit Balu írt és most sehova se tok csatlakozni. Még a graw2[hun]-ra se. Beszarok. Rohadjom meg ez ez a rohadt hamachi.
  • NeBby
    Ma esti teszt elmaradt ahogy látom
  • Balumann
    Nem tudom mi lehet a probléma azoknál akiknél ez nem műxik, de én már legalább 3x megcsináltam, és nekem működik (Hamachi 1.0.2.0 verzió van jelenleg nekem fenn).
    A C:\Documents and Settings\"nevem"\Application Data\Hamachi -ban mindent ami van, ki kell törölni. Ezután a hamachi legközelebbi indításkor új ip-t oszt, új nevet kell beírni, és működik újra a Hamachi premium 30 nap. (ha bentvoltatok szobában akkor azokat töröljétek mielőtt törlitek.)
    Nálam semmi hamachi reinstallra nem volt szükség. De ha nem megy, próbáljátok meg letörölni és utána törölni azokat amik ottvannak a mappába, majd regcleaner, és utána reinstall.
  • dodika66
    Mondjuk első probálkozásnál www.ghostrecon.hu-ra még beengedett, aztán kijöttem és legközelebb már nem ment.
  • dodika66
    Köszi! De ezt tudtam. Éppen csak nem tudok sehova bemenni, mióta lejárt a premiumom.
  • Solid Snake
    Csak az elhalálozás élménye egyébként köszi jó game volt
  • NeBby
    www.ghostrecon.hu a szoba neve!
  • NeBby
    www.ghostrecon.hu
    jelszó:grhu

ha minden igaz ide be tudsz jöni basiccal és mi is itt gamelünk már
  • dodika66
    Hát nekem pont tegnap járt le a Hamachi premiumom. Csináltam azóta mindent uninstall, regclean, törlés, google. Semmi eredmény. Mindig azt mondja, hogy a premiumum trial-om már volt használva a gépemen. Így meg sehova sem tudok bemenni.