2845
-
#2205 Lessz ma este game? -
Yula #2204 Köszönöm, de F6-ra nekem a kézigránát jön elő... -
#2203 F5 a kiválsztottnak, F6 mindenkinek -
Yula #2202 Ajjaj, vigyázat láma kérdés következik! Melyik gombal tudom a kiválasztot parancsot kiadni a csapatomnak? -
GrimReaper78 #2201 Jaja, érdekel, persze; szeptembertől várunk vissza. -
#2200 Ha valakit érdekel, én szeptemberben több idöt tudok rászánni a játékra, de a melo az melo!
Most még lemegy a turista szezon, aztán egy kis pihi...:) -
#2199 te sem vagy hamachin :) -
tmisi #2198 Nekem nem. Vagy rosszul emléxem ??? Pedig nekem ezidáig megvolt az ÖSSZES mentésem az elejétől.
Nem akadtam ki, poénnak szántam. -
GrimReaper78 #2197 Hol a búbánatban van mindenki??? SITREP! Rage, Chucky, Gabesz, Yama, Dodika, stb., stb. Mindenki nyaral vagy wtf?? Gyertek már fel a Brenyó-féle szobába, legalább... -
GrimReaper78 #2196 Nem tudom, mit kell kiakadni, eddig mindhárom patch előtt ezt írta ki... -
tmisi #2195 Azanyádat...
Még jó hogy a 6. pálya legelején voltam.
Egyébként ez az 1.03-as patch. -
rémrendescrysis #2194 Nekem 1920x1200-ban sem kicsik a betűk. -
#2193 egyáltalán nem kicsik a betűk:) -
#2192 Majd valamit megpróbálok csinálni :S 1280-ba nagyon kicsik a betük, nem csodálom hogy nem tod olvasni a háttér miatt :D -
#2191 így viszont olvashatatlan:S de mind1, úgysem én olvasom, csak javaslat volt. lehet nálam xar vmi:) -
#2190 De akkor ronda lesz :( -
#2189 szuper:)
lehetne még 1 kérésem, kivennéd a hátteret? :) -
#2188 Nah átraktam a FAQ-t cwi-re. Azért voltam lusta, mert már mindegyik email címemre regeltem eddig, és nem tudok új címet csinálni chello-nál (érdekes hibát írt). De mind1 most megoldottam, mert már 2 napja nem megy, és szükség van rá.
Itt az új cím, de módosítom bannerben is -
#2187 nem értem Balu miért nem rakta már át másik tárhelyre :(
1ébként miért kell premium? nem férsz be az új hamachiba? -
#2186 nem tudom aktiválni újra a premiumot hamachin ha fejre allok akkor sem pedig már mindent elkövettem amit itt javasoltatok.arégivel hogyan lehet?leírná valaki ide?a fenti link nálam nem müködik.előre is köszönöm! -
GrimReaper78 #2185 Nam indegy, majd kialakul valami. Vagy nem.
Addig is, délutánonként/esténként játszhatnánk jobb híján a "régi" hamachi-s szobánkban. Én mondjuk ma 18:30-20:30 között nem leszek, de amúgy oké. -
#2184 Igen, például ők is csak akkor jönnek fel hamachi-ra, meg TS-re, ha játszani mennénk. Játékba meg nem fogjuk megbeszélni a warokat meg ezeket.
Marad a forum, amit bonyolultabb megnézni, lassú az írás oda, nem nézi mindenki, stb..
Mindenki játszik más játékokkal is, és ha nem jössz fel te se IRC-re, nem biztos, hogy egyhamar összetudunk hozni komolyabb játékot. -
GrimReaper78 #2183 Ez hülyeség; attól még nem leszünk se többen, se kevesebben, hogy én nem IRC-zek. Nézz csak rá most (meg úgy általában a napokban) a hamachi szobákra: üres mind. Ha nem fog működni a dolgo, akkor annak nem az IRC, az MSN vagy akármi az oka, hanem az emberek, akik nem képesek összhangot találni. -
zserrbo #2182 Egy kis infó az IRC-ről: itt
2 kliens lett példának felhozva én egy 3.-at fogok felrakni, a Mirandát -
#2181 csak szokatlan
-
#2180 jogos :) -
#2179 Te is tudod, hogy teamspeak-re akkor megyünk fel ha játszani megyünk, nem ott fogjuk megbeszélni a warokat, meg ezeket. Akkor minek írsz ilyeneket...
IRC-nek az lenne a célja, hogy megismerje egymást a 2 csapat, csevegjünk, az mellett, hogy ott bármikor bármit megbeszélhetünk warral, szerverrel, és mindennel kapcsolatban is. És ott nem kell végig ottlenni mindenkinek, visszalehet olvasni ha bentvagy, stb...
És ez háttérbe is simán mehet, nem foglal memót, nem villog, semmi.
Úgyhogy nagyon jó lenne, ha feltennéd te is az IRC-t, és mindenki aki jön GRAW 2 multira. Már mocsok rád haragszik, amiért nem vagy hajlandó bennelenni a dolgokba, Mole szerintem meg minden sg-sre.
Nah mind1... azért mások remélem megértik az IRC lényegét és feljönnek... :-( -
GrimReaper78 #2178 Ennyi erővel a közös TS-en is meg lehetne beszélni a dolgokat (NEM meccs közben, persze). Mindegy, majd tájékoztattok. :) -
#2177 Nagyon fontos lenne, hogy mindenki fentlegyen IRC-n, mert ez az egyetlen esély, hogy összeálljon az SG-s és GR.hu -s csapat. Egyenlőre elég sok az ellentét, ők is másképp játszottak mint mi.
És IRC-t nem helyettesíti a hamachi chat (ahol közösbe pl. csak az tud írni, aki premium, de egyébként sem beszélgetünk ott), msn sem mert nincs fenn mindenkinél mindenki, meg bonyolultabb összehozni, meg ilyesmi.
Aki szeretné hogy összeálljon a 2 csapat, az tegye fel!! -
GrimReaper78 #2176 Én speciel passzolom az IRC-t, de ha fontos, majd szóltok MSN-en. -
Neoncsoves #2175 ezt irja a hamachi...: A telepítés sikertelen. A rendszerben történt minden változtatás visszaállításra kerül. -
#2174 Nah nekem most mennem kell, olyan 9, fél 10 fele jövök. -
#2173 Továbbítom mocsok (ghostrecon.hu-ról) IRC-s ötletét, ami szerintem is nagyon jó ötlet!
A terv az, hogy mindenki aki GRAW 2-zik, fentlegyen egy GRAW2 magyar IRC szerveren (mindig mikor ráér!), így mindenki kapcsolatban lehet mindig, aki online, és így könnyen meglehetne ott beszélni a dolgokat, pl. a WAR-t is!
Páran már fent is vagyunk!
Itt egy leírás az IRC-ről: MEGNYiTÁS
Több program közül lehet választani; XChat, mIRC (az utóbbi az trial, keressetek szeriált hozzá serials.ws -en vagy vhol :|)
Ha megvan, állítgassátok be a dolgokat, keressétek meg a Quakenet hálózatot, és utána szobanév vagy channel (vagy fogalmam sincs mi ^^):
#ghostrecon.hu (ezt bekell írni, legalábbis nálam volt)
/nah jó azért még nekem se minden tiszta ebben az IRC-ben :D/
A másik hírem:
Forumukba is írtam az ötletemet (illetve én már régebben alkalmaztam ezt, akor még nem volt premium), hogy legyen több Hamachi network létrehozva. A szerver/szerver készítő mindegyikbe belép. Aki nemtudja újra aktiválni a premiumot relytéjes oknál fogva, az beléphet másik szobába. Itt leírtam részletesebben is, ha vki nem értené miért jó ez!
Mocsokkal már megbeszéltem ezt, azt mondta, hogy elintézi (habár mole a forumba első üzenetemre még ellenszenvesen válaszolt). Pedig ennek csak előnye van, legalábbis annak aki nem tud bejönni a legelső szobába...
Mivel lesznek akik másik Hamachi network-ban lesznek csak, ezért nem fogjuk tudni hamachin megbeszélni a dolgokat, ezért is jó az IRC ötlete!
Remélem bevállnak ezek, és remélem mindenki pozitívan fog a dolgokhoz állni (nem ellenzi majd senki az IRC-t se)! -
#2172 gondolom magától is letölti a game... eddig legalábbis így volt :) -
#2171 izé :)
szal méghozzá itt:
http://www.gamershell.com/news/40833.html -
#2170 méghozzá itt:
http://www.gamershell.com/tv/9052.html -
GrimReaper78 #2169 Kint van az 1.03-as patch. -
#2168 FAQ frissítve -
#2167 ne tudtok a 1.02-es verzióhóz működő trainert? ami a gamecopyworld-on van az nem jó, nem működik! -
zserrbo #2166 ok akkor majd írok nekik részletesen hátha van ötletük. Sikerül mindig kifognom ilyen megmagyarázhatatlan hibákat/problémákat.