Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik modokat érdemes feltenni?

Rage47
van egy határ, ami után unalmassá válik... fõleg, ha vannak tényezõk, amik ezt elõsegítik 😊
cselt
Dedikált szervernél, hogy lehet elõhívni a beállításokat?
Magyar szerver lesz körülbelül egy héten belül!

Két "módban" fog futni valószínûleg:

1, Eredeti játékkal rendelkezõknek állandóan
2, Biztonsági másolattal rendelkezõk elõzetes egyeztetés után a szervergépen futó hamachi segítségével

Kérlek látogassátok a www.ghostrecon.hu fórumát, ott fel tudjátok tenni a kérdéseiteket!

😄

Jólteszed, de ne reklámozd, mer vannak kiskorúak a topikban 😊

PhantomAss
hali
radeon hd2900-as kártyám van és nem megy a játék (+X-FI hangkártya)
lehet az kever be
nincs vmi tippetek?

GOOBY, pls

Én személy szerint inkább kocsmázni megyek. Az utóbbi idõben ráuntam az állandó rinyálásra a játék kapcsán.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

NeBby
Ma se lesz game vagy mivan?<#wow2>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

ahhh, köszi szépen

Balumann
A pálya mentéseid megmaradnak (tehát ha átvitted az elsõ kettõ pályát, akkor patch után tudod választani a 3-ast), a pálya közbeni mentések elvesznek.

PhantomAss
ha felrakom az 1.2-es patchet felismeri a régi mentéseket vagy újra kell indítani?

GOOBY, pls

1.35-ös patch csak a Graw-hoz látezik, ezért írja ki, hogy nincs installálva. A Graw2-höz a legújabb patch az 1.2-es amit megtalálsz Itt. Vagy ha már telepítetted az 1.01-es patchet akkor Itt
ami nincsa faqban. nagyon tetszik a játék, de az 1.0 tele van hibákkal. viszont az 1.35-ös peccs nem megy rá a skidrow féle verzióra, vagy legalábbis nálam azt írja ki hogy nincs installálva. mit tudnék tenni ezügyben ?

mert nagyon tetszik a dolog, jól meg van csinálva a hasonló játékokhoz képest

Balumann
Kicsit másabb a megvalósítás. Singlebe a Vegas tényleg sokkal jobb, pergõsebb, multiba viszont szerintem inkább ez a jobb.

szuper 😛 Köszi 😊

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

NeBby
Magyar szerver nincs , valszeg nem is lesz!(legalábbis mostanában)

Hi.
Létezik nem tört magyar szerver, amihez nem kell se hamacsi se semmi extra, csak beléphetek simán játszani vagy érjem be a hivatalos EU szerverekkel?

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Így a Vegas után elég gyenge a játék. Persze a grfika szép, de semmi több!

de anélkül h h nem?

arty
mert nem raktad fel a peccset (1.02)

Forza.

NeBby
Gyertek multizni! 6 körül kezdünk

Thx, kipróbálom 😊

Ha ez segít, feltöltöttem egy mentést a 3. pálya kezdetérõl.mentés
Akkor maradok én is a multinál 😉

Rage47
mert bugos xar
Újra neki álltam a SP-nek. Nem azért, de mi szerepük van a csapattársaknak, hogy biztonság érzetet adjanak vagy mi? 😄 Én például csalinak szoktam használni õket, hogy tudjam merre vannak a csipások. 😊Legutoljára is, az egyik balfácánt lekapták (vagy lekaptattam?!) ezért csak normált kaptam. Amúgy nem tudok tovább menni az Act 1, második pályáról, csak return to the menu van. De miért?

Rage47
Jönnek még 3an multizni, ha nem gond.
játszok,játszogatok, már nagyban megy az akció tactical mapon be van jelölve mindenki hõsünk a fülére csap a cross-com dolgozok a ghost osztag futja köreit 2 supportossal 1 rilfessel én meg vezetem õket a csatatér szélén álló leomlott házikóból a távcsövess sorozóm távcsövén keresztül fedezve az élmezõnyben harcolókat, és egyszercsak nekem is ezt dobta ki......

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Gyere csak <#eplus2>

multi?! áh kössz nem multiban télleg a skatelõs bunnyhoppos gyorsanlövõs futkározós csávó a szerepem, szal a pályaközepén csa mozgócélpontnak lennék jó egy gépstukival a kezemben <#idiota>

arty
elsõre patcheld fel

Forza.

rvn
rash in application version: 29980.2562

data\lib\units\ai\soldier\scontrollogics.dsf(-1): cant find member: position in type <void>

SCRIPT STACK:
data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\level\level.dsf(0)

Renderer: normal
Physics : threaded

Nah ez mi? Mit csináljak h ezt ne irja ki sziinte miden pályán..configom alul

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

NeBby
10 pálya...

3ACT össz. 9 pálya?

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Rage47
gyere multizni😊
tegnep klezdtem el gémelni ezzel a "grawwal" 😄 igazából a taktikázós, lassú sznájperezõs súterek amiknél többször kell nekiesni egy pályaszakasznak nem az esetem, de ez most állatira bjött (régebbi rémbószixxekkel ellentétben xD ) az lenne a kérdésem h. hány "act" ból áll a game?

Na, kivételesen maximálisan egyetértek.

Amúgy ma kocsmajárat, szóval minden bizonnyal nem leszek, vagy max. csak éjszaka.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Az a véresítés mód nagyon belassítja a játékot. Nálam vagy 20fps-el lassabb lett.

Rage47
lol 😄 ilyet sem hallottam még, milyen jó ez a game, tele van meglepetésekkel😊
A 10/1 en mikor ereszkedünk le a kopterbõl és vadul lõnek minket, az egyik társam mindig kipurcan amint leér.
Ez másnál is így van? Vagy próbáljam mindig újra, hátha egyszer mind élve leérünk?

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

NeBby
Mégse...ne tegyétek

Balumann
Szerintem ne tegyünk fel minden módot amit meglátunk, fõleg hogy ez csak textura módosítás ha jól látom a leírásából. Így is elõfordulnak fagyások, meg rejtélyes problémák (pl. mikor mindenkinek elkezdett 1 óráig tölteni és nem bírtunk játszani)...
Ha találunk valami nagyobb módot, ami tényleg jó, akkor majd azt leteszteljük elõbb több ideig, kevesebben, és utána jelentsük be, hogy mindenki rakja fel.

Ezt a módot még senki ne tegye fel!! 2-3 fegyver textura kicserélése nem éri meg azt, hogy mindenki átmódolja a játékot ez miatt.

NeBby
Ezt a modot mindenki töltse le , mostantól ezzel jáccunk!GRAW2/Local/English-be másoljátok ezt a 3 mappát:textures , objects , gui (ami a tömörített mappába van)

Balumann
hát a FAQ-ba úgy van betéve, hogy 1.01, és 1.01 to 1.02, tehát mind2 patchet le kell szedni. Azt csak most néztem meg, van 1.00 to 1.02 is itt, akkor ez tartalmazza mind a 2-t. Berakom majd ezt is a faq-ba.

Evin
Az 1.02 tartalmazza az összes korábbit.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

urbijoe
kell az összes patch vagy elég az utolso?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

w77d
ok köszi

Ha nem write-only üzemmódban lennél, láthatnád, hogy kevés neki a memória; valószínûleg a virtuális. Állítsd nagyobbra, ennyi.

Adam II
Az egyiket szedd le amint kibukkan a gát mögül a másikat meg az egyik csapattársaddal intézd el.

A Zeus nem viszi?