2845
-
#2245 Ja , me féltek , hogy leirtok mindenkit
-
#2244 Nem megyünk -
#2243 Miéééért teszed ezt velem Isteneeeeem??? -
q2w3 #2242 Végre én is vok:D -
#2241 Ma 2 től kezdődik a game , szal gyertek pls! -
#2240 Meg nem szeretek sokáig ugyan avval a játékkal játszani, kell a változatosság, meg közte pihenni is kell! -
#2239 Én főképp azért mentem most el pont 11-kor, mert vártak máshol rám =)
Meg 11 után már nem nagyon tudok beszélgetni, mert másik szobába (amit egy egy üvegablakos ajtó, aminél alul is van egy jónagy hézag) választ el, és ott alszanak! És néha elég hangos vok, főleg mivel fülesbe nem hallom milyen hangosan beszélek néha :)) -
GrimReaper78 #2238 Nem volt rossz ez a ma esti móka, csak nem értem, miért kell fél 11-kor lécelni?? -
#2237 20:30 ra gyertek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444!!!!!4!4!!4!!!!! -
morfondőr #2236 Már mindenki 1.03-al játszik!
És remélem lesz ma játék!!! -
dodika66 #2235 Most az új patch-et feltegyük vagy ne? Egyébként játszunk ma? -
q2w3 #2234 Most akkor nem csak 1 szoba van? Még megy a Brenyóé is? -
#2233 Mármint assassinnak -
#2232 Passport az csak annyit segít, hogy ne kelljen bírni a címet meg passt a joinhoz.
36-an vagyunk bent, egyszerre nem voltunk fent még csak 14-15en kb. Hogyha eléred hogy mind a 36 kilépjen egy időben, akkor lehetséges ^^
Azt az egy megoldást látom, hogy majd aki szervert csinál, belép a másikba (amit a nagyszervernek hoztak létre, amit írtam az előbb), csak addig amíg nincs nagy szerver.
Ma este megpróbálok majd én csinálni, mert elméletileg 16-17 főt elkell, hogy bírjunk chello classic-al. Neki sztem azért volt lagos, mert a net mostanában elég instabil a gyorsítás óta :-( -
q2w3 #2231 Az nem működik a ha valaki ad egy passportot mint a magyar hamachi oldalon vannak? -
q2w3 #2230 Nem lehetne, hogy 10 percre minden premium user kilép a szobából és mi basic-osok meg bemegyünk és a premiumosok meg vissza tudnak jönni. -
q2w3 #2229 Nem tudtam belépni. -
#2228 Úgy hogy csinálnak több szobát is, ahova szintén beléptetik a szervert, és ha nem tudsz bejönni a ghostrecon.hu szobába, akkor majd oda belépsz. De egyenlőre az az állandó gyors szerve nem megy valószínűleg vasárnapig, úgyhogy mi fogunk csinálni szervert, szóval jó hogy betudtál lépni. -
q2w3 #2227 Ezt hogy érted? Nekem nem mükszik a premium. -
GrimReaper78 #2226 Csak szerettél volna... mindig az árnyékomat lövöd csak. :P -
#2225 Én vok. vzajcev de én már lelőttelek töbször is. -
#2224 nekem is 94.24 van, 7600GT-hez ez a perfekt :) -
#2223 nekem 94.24 van, úgy tudom, hogy az 162.18 előtti whql
De vki már linkelt 158.19-es drivert is, lehet, hogy az is jó. -
Madmano #2222 Az 1.03-nál is.Ha egyet még kérdezhetek:melyik az a 160alatti viszonylag friss driver,amivel érdemes használni? -
#2221 Textúrahibákat eredményez az, ha az új drivert használod graw2-nél :(
Mondjuk az 1.03-al nem próbáltam még... -
GrimReaper78 #2220 Miért is kell alacsonyabb verzióra cserélni a drivert? És ez csak a GRAW2-nél van így? Engem nem érint, mert vmi ezeréves drivert használok (az újabbaknál tele volt gfx buggal a játék), csak érdekelne. -
#2219 160 alatti verzióra cseréld -
Madmano #2218 Szasztok.Most lett meg a tőrt verzió.Szal,ha akarok vele játszani,cseréljem le a vga driverem(162.18) vmi 100alatti verziójúra?Galaxy GeForce7600GT-m van. -
GrimReaper78 #2217 Tök mindegy, mert premium nélkül meg egy másik szobába is be lehet menni, ami szintén a ghostrecon.hu hálózat része. ^^ -
GrimReaper78 #2216 Te vagy vzajcev, amúgy? Csak mert akkor örülhetsz, mert az eddigi pályafutásod során először ugyan, de csak sikerült lelőnöd. Nem is rossz arány ahhoz képest, hogy minden egyes kört azzal kezdesz, hogy mennyire meg fogok halni... :P -
k7000i #2215 Nah most már van premiumom igy becsatlakozhattam a ghostrecon.hu-ra
-
#2214 Király volt a game mindenkinek thx. -
GrimReaper78 #2213 Uhh, gyerekek, ne hari, ha vkit esetleg nagyon leosztottam a mai játék során, de végig síkideg voltam - nem a játék, sajnos más miatt... :( -
#2212 Nah, nem megy a ghostrecon.hu szervere. Mole csak vasárnap jön vissza, úgyhgy úgytűnik nem lesz addig gyors, állandó szerver. -
Yula #2211 Köszi!
Első felindulásból persze a kontrolnál átkalibráltam a középső gombot az újratöltésre... De meg lett kösz! -
GrimReaper78 #2210 Azt írták a grhu fórumon, hogy ma este 8 körül lesz TDM, külön TS-sel (csak kiharcoltuk^^). -
#2209 Görgővel kiválasztod akinek parancsot akarsz adni (legfelső az pl. hogy mindenkinek). Megnyomod a görgő gombot, és akkor azon van hogy move alapban, amerre nézel arra küldöd őket (mutatja hova fognak menni). görgetéssel tudod mondjuk kiválasztani, hogy kövessenek, vagy ilyesmi. És görgőgombbal nyomod is rá.
Ha nincs görgőd (vagy nem tod lenyomni mint gomb), akkor nézd a beállításokat... -
#2208 (olvass vissza egy kicsit a címekért :S) -
#2207 Solid snake, te is csináld meg az IRC-t és gyere fel. Ott tudsz meg a leghamarabb mindent, főleg ha mindenki feljön majd mindig ha tud (ghostrecon.hu -sok már szinte mind fentvannak). -
#2206 Tegnap is volt. Ha jó lesz a server, sztem hosszabb ideig lehet játszani majd:))
Azt nemtom, hogy tudok-e jönni, max később...