Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
"64 fõs , 100Mbit" aztaq.... ez nem semmi, gratula <#law><#worship>
Viktor9202
Fél 5 kor?😄😄😄 9 kor felkelek és azt se tudom hol vagyok 😄

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Nem jöttök játszani? 😄

Rage47
Köszönjük<#worship>
Jah igen, thx 😊

arty
köszönet az állando szerverért a közremûködõknek 😊

Forza.

NeBby
Jah nem , félreolvastam <#vigyor2>
Szoba: www.ghostrecon.hu
Pass : grhu

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Csak teszt után lesz kiírva, ha minden müxik!

NeBby
Valószínüleg holnap lesz kész a dedicated szerver (64 fõs , 100Mbit) a ghostrecon.hu jóvoltából , amire bármikor lehet csaktlakozni egy új hamachi szobáról!NEM kell hozzá eredeti játék se , bárki be tud jönni majd. A hamachi szoba nevét és jelszavát még nem írom ki , mert még nem engedték meg , de ha visszaír kiírom és holnap már jöhettek is <#vigyor><#eljen>
Köszi GR.hu!!<#worship><#worship>

Balumann
Akkor megnyugodtam :S

arty
abban a konfigban az a vicc, h az a CPU még ki sem jött 😄 és persze a készitõk mindig nyugtatgatják a játékosokat, h õk is "átlagos" gépeken tesztelnek, nyugi, nem parázni gépigénytõl ... napersze.

Balumann: amit láttál, azt ugy hivják, hogy 100+ FPS 😄 Nekem, neked stb meg megy 40-50et, és ha fordulsz egy nagyot, akkor leesik 30-ra 😊

Mivel a game a 2 magos gépemen mindkét procit kiterheli 100%-ra igy vszeg a 4 magost is jol kihasználja, ezért lesz ilyen magas az FPS ... (nameg a 8800GTX is biztos segit 😄 )

Forza.

Rage47
jah meg ne felejtsük el az ageia kártyát sem, ami tuti van a készítõknek xD
video végén amúgy ott a konfig is
Asszem visszaveszem a grafot... <#hehe>

Rage47
nekem sem így fut. sztem max annak ilyen, aki fullon tudja nyomni csúcsgéppel...
Balumann
Megnéztem a magyar graw-os oldalon azt a készítõk videóját, ahol mutatják hogy játszanak. Hát nekem nem igazán így fut a játék, a játék is lassabb egy kicsit, de eleve az egér nem mozog ilyen gyorsan, illetve felgyorsul vhogy de nem így... :S
Nektek jól fut?

Balumann
wow, bennevagyok

NeBby
Én jövök!<#vigyor> Jólhangzik....

Rage47
ez mehetne majd banner alá sztem 😊
Szervusztok!

A Hivatalos magyar ghost recon oldal
kihívását intézem Hozzátok!

mocsok, a fentebb említett hp tulajdonosa és szerkesztõje szeretné az sg.hu graw2-vel foglalkozó tagjait kihívni egy BARÁTSÁGOS GRAW2 warra!
Kérlek Titeket, hogy akik részt vennének ezen a baráti összejövetelen, jelezzék itt vagy a fenti fórumon!

A "nagy fórumwar" elõreláthatólag az 1-2 napon belül induló elsõ magyar GRAW2 szerveren lesz lejátszva, hamachi segítségével (de a részleteket majd a két csapatkapitány pontosítja)!

Sok sikert!

NeBby
DE GYERTEKVISSZA MEGJÖTT BALU LESZ NORMÁLIS SZERVER<#rinya><#wink>

DummyBoy
Kosz a jatekot, de asszem en meg gyurok erre egy kicsit singleben ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

NeBby
Amúgy a warezoldalon is kell lennie leírásnak....

NeBby
lol az iso-t daemon tools ba kell bemountolni...vagy neroval megnyitod és kiírod dvd re!

roberto
hi all! letöltöttem a wanadoorol a gamát és kitömöritettem lett egy 3.32 gb os iso file de rarban mikor ezt is kitömöriteném azt irja h nincs semmi vagy ismeretlen!ilyenkor mit tegyek?(bocs má hogy warezoltam nem látom a tiltást sehol).

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

DummyBoy
Semmi 😊

Rage47
8 az jó sztem - 4vs4
NeBby
jah...most kezdjük!Megin csak 8 an vagyunk <#rinya> gyere hamachira , de elõtte premiumot aktiváld!Hamachi network: Név: GRAW2 Jelszó: havefun

DummyBoy
Hmm ... én is kipróbálnám ... Este MP party?

NeBby
Ma pls gyertek játszani!...teganp se volt senki<#szomoru2>

Én viszont már tudok <#eplus2>

NeBby
Áh ezt nemhiszemel!!! Mostmár nekem is ezt írja ki<#idiota><#duma><#duma>

NeBby
Sztem amikor nem tud kapcsolódni a hamachi szerverére...

Rage47
ezt mikor írja ki a hamachi?
"failed to connect to hamachi network adapter"
Találtam egy tök f@sza GRAW-s témát a telómra

Look

Balumann
A játéknak van egy külön dedicated server indítója pont erre az esetre.
Namost ha így elindítod akkor egy kis dosos töltés után kiírja hogy crash in application. Lekell töltened egy Ddedicated game info-t LINK (filefront), amit ha jól értelmezem akkor hozna létre a játék, ha játékból csinálna vki dedicated-et...(érdekes...)
Itt a forrás: ghostrecon.net downloads (oda linkel majd át), de itt találsz infokat.

-Másold be a "...\settings" mappába, majd a graw2_dedicated.exe -t kell indítani.
-Még azt írták oda, hogy az PhysX (gondolom ageia?) drivernek fent kell lennie.

Sok sikert.

Futtasd ablakban

cselt
Nekem az a gondom, hogy szervert szeretnénk indítani, de a szerveren nem lehet a játékot futtatni, mert le vannak tiltva a teljes képernyõs alkalmazások. Ezért érdekelne, hogy hogyan lehet a dedikált szervert belõni.
Balumann
Nem tudni semmit a hatred verzióról, Nforce-n csak a skidrow-os verzió van fenn. Hogyha valami lenne benne pluszba, akkor tudnánk róla, de még seedelni sem képesek (ami kicsit gyanús).
Skidrow verzió mûködik online (ha nincs használatba éppen a cd kulcs), és evvel játszunk mindannyian Hamachin.

cselt
Senki nem tudja? Hogy játszatok akkor neten?
NeBby
Nagyobb...Újabb...mást nemtudunk , mert nincs seed és mire lejön az 3-4 nap...<#pardon1>

Hali.A HATRED-es verzió miben különbözik a SKIDROW-ostól?

Én azt hittem csak a Skidrowban nincs védelem. Bár a többi verzióval magyar oldalakon még nem találkoztam (csak egy rippelttel).

arty
patchek fent vannak?
vga driver elgujabb?
xfi driver legujabb?
directx legujabb?

ha ezek bármelyikére is nemleges a válasz, akkor intézkedj 😄

Forza.

Amúgy nem i néztem hogy van.e hozzá crack. Leszedtem már pár napja az 1.2-es patchet, azt hittem a cracket elfelejtettem. Na midn1. A GRAW 1 megvan eredetibe, így annál nem figyeltem van-e vagy sem crack.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

lol tényleg nincs hozzá crack alapból sem, ezt benéztem 😛
persze értem mit írtok

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

NeBby
lol!...elõbb keresel 1 órán keresztül cracket , mielõtt megpróbálnád elindítani , ha úgyse volt hozzá crack...(lehet kicsit értelmetlenül írtam , de remélem érted)<#vigyor2>

Balumann
Milyen fajta cracket keresel? mert eleve védelem sincs a játékba

az 1.02-es patchez való cracket tud valaki adni? Vagy hogy honnan lehet letölteni. Kerestem 1 órán át, de nem leltem. A Gamecopyworldon sincs fennt, csak trainer meg valami GRAPHIC CARD BOOST PATCH, ami nemtom mit módosít pontosan és kelle az 1.02-es patch után.
A crack az fontos lenne, mert a gam itt van a gépen már.

Adam II
Ezt
3 új fegyvert tartalmaz. M4A1 M16A4 és SPR Mk12. Ezen kívül minden fegyverre rakhatsz ACOG optikai irányzékot M14-eshez meg RedDotot

A mod tökéletesen mûködik nálam.

még egyiket se 😄