Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
Azé'mondom<#eplus2>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Solid Snake
Rendben fõnök, parancs vérehajtva <#violent><#nezze>
NeBby
Ezentúl TS kell majd , amit innen lehet letölteni:-->INNEN<--
Gyors leírás: Indítsd el , katt a connection-re ott quick connect és így állítsd be:
Server adress : 195.228.74.91:8705
Nickname : Neved
Login Name : nemkell
Password : grhun

Hosszabb leírást itt találsz!

NeBby
Ez bug , amit patch javít , ha minden igaz<#vigyor3>

Az gond lehet, h én kinyírtam minden ellent a pályán? A riasztó nem szólalt meg. Azt írja, h A kitûnõ, meg hogy Vezetõ a stat, de ugyanaz van, csak annyi van, h vissza a fõmenübe.
Nem értelek. Megpatcheltem, missziót újra végigvittem, de nem írja, h tovább. Mi ez a multiplayer? Mért kéne erre menni? Nem multizni akarok.
8-kor biztos nem, 6-kor talán tudok menni.

In other news, hétfõn jön az 1.03-as foltozás (ráfér, de így sem túl sok):
GRAW2 fórum

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

NeBby
Elkezdõdtek a tesztelgetések , de még nem lehet jönni!
A szerver kb 6-8 körül fog rendesen menni ,akkorra mindnképp kéne 16 ember, hogy lehessen normálisan tesztelni , hogy mit bír!!!<#vigyor>

NeBby
Patcheld 1.02 re! Ha belépsz a multiplayerbe egybõl kiírja és jólesz!

Hali!
Ott járok, h ki kell szabadítani a Blackhawk pilótát, Rosent, ezt a missziót befejeztem, kiírja a statisztikámat, mint minden misszió végén, de csak annyi van, h vissza a fõmenübe, következõ küldetés nincs. Ennyi lenne a játék? Semmi készítõk listája nem jött be, vmi bibi lehet nem?
Balumann
:S

ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!! Emgcsináltam amit Balu írt és most sehova se tok csatlakozni. Még a graw2-ra se. Beszarok. Rohadjom meg ez ez a rohadt hamachi. <#rinya><#rinya><#falbav><#falbav><#falbav>

NeBby
Ma esti teszt elmaradt ahogy látom <#rinya>

Balumann
Nem tudom mi lehet a probléma azoknál akiknél ez nem mûxik, de én már legalább 3x megcsináltam, és nekem mûködik (Hamachi 1.0.2.0 verzió van jelenleg nekem fenn).
A C:\Documents and Settings\"nevem"\Application Data\Hamachi -ban mindent ami van, ki kell törölni. Ezután a hamachi legközelebbi indításkor új ip-t oszt, új nevet kell beírni, és mûködik újra a Hamachi premium 30 nap. (ha bentvoltatok szobában akkor azokat töröljétek mielõtt törlitek.)
Nálam semmi hamachi reinstallra nem volt szükség. De ha nem megy, próbáljátok meg letörölni és utána törölni azokat amik ottvannak a mappába, majd regcleaner, és utána reinstall.

Mondjuk elsõ probálkozásnál www.ghostrecon.hu-ra még beengedett, aztán kijöttem és legközelebb már nem ment.
Köszi! De ezt tudtam. Éppen csak nem tudok sehova bemenni, mióta lejárt a premiumom.
Solid Snake
Csak az elhalálozás élménye <#hehe> egyébként köszi jó game volt <#pias>
NeBby
www.ghostrecon.hu a szoba neve!

NeBby
www.ghostrecon.hu
jelszó:grhu

ha minden igaz ide be tudsz jöni basiccal és mi is itt gamelünk már

Hát nekem pont tegnap járt le a Hamachi premiumom. Csináltam azóta mindent uninstall, regclean, törlés, google. Semmi eredmény. Mindig azt mondja, hogy a premiumum trial-om már volt használva a gépemen. Így meg sehova sem tudok bemenni.
NeBby
ja...

köszi, ez a premium trükk amit írtál az tényleg mûködik?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Aha, nemtom szerintem még nem megy. Kb 2 órája néztem akkor még semmi, majd fél-1 óra múlva újra megkukkantom

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

NeBby
Kék lefele nyíl az , hogy nagyon rossz a kapcsolat , zöld csillag pedig , hogy jó a kapcsolat és premiumos.

Solid Snake
Müxik mán a szerver?
Addig megyek GRAW 1-el játszani.

Én is megyek 😊 már fennt vagyok, de még kevesen vagyunk
kicist hülye kérdés, mert már rég hamachi-ztam
a címek elõtt van 1 jel, de nem tudom mi mit jelent:
zöld kör az gondolom az elérhetõ, de mi a kék lefelé nyíl? Talán valami letöltés? Aztán zöld csilag?

NeBby
Szöveg 2. fele /kérésre<#vigyor>/:

"Persze, kihangsulyozom, ez nem orokke tarto allapot! Ez egy olyan egyszeru, de hosszutavu, de nem orokketarto megoldas, hogy mindenki megismerhesse a jatekot, megismerje a modokat, lehetosegeket, es eldonthesse, megeri e neki megvenni eredetiben a jatekot, hogy reszt vegyen hivatalos versenyeken, csapatot alapitson vagy csatlakozzon valahova, taktikazzon, komolyan meccsezzen hazai es nemzetkozi szinten egyarant, hogy elkezdodhessen MO-n is a graw2 csapat verseny rendszer, warok es a tobbi es a tobbi.

Szerintem ebben az evben mar vegig elni fog ez a lehetoseg, addigra kicsit vissza is esik a jatek ara, mindenki kerhet egyet karacsonyra vagy akkor mar ebayen mar lehet 2000 Ft is hozza lehet jutni, es akkor utana mar talan nem lesz szkseg erre a hamachis megoldasra
En mar megvettem, nem bantam meg, nagyon jokat jatszok online, es mindenkinek ajalhatom, ha modjaban all, ne habozzon, nagyon jo a jatek, es online rengeteg dolgot lehet tanulni foleg azoktol a csapatoktol, akik mar a graw1et is nyomtak, es jo 2 eves elonyben vannak azokkal s zemben akik most kezdik a graw multiplayert Mosolyog Nekem nagyon tetszik a jatek, es remelem meg lesz a magyar kozosseg is, akik mas kozossegekkel ellentetben osszetartoak, es egy celert kuzdenek.

Es ezen jegyben szeretnem ha a forum war is lezajlodna, mert hallotam, meseltek h mar taktikazasrol van szo meg hasonlokrol, de remelme nem viszik tulzasba, ez csak egy fun war... tetje nincs.. mi a szabadszellem neveben fogunk jatszani, no taktik 100% skill lenyeg.. jol erezzuk magunkat.. es keveredjen a tarsasag... minden emberre szukseg van most!"

NeBby
"Ma este meglesz a magyar elso graw2 szerver tesztelese! Amennyiben minden jol mukodik, es a technika ordoge nem all az utunkba, akkor a szerver elstartol.

Viszont olvastam mashol par dolgot amit helyre szeretnek igazitani... meg pedig a hamachi lesz 64 ferohelyes, nem a szerver. A szerver jelenleg tesztuzemmel fut majd 16 nyitott slottal, szoval maximum 8vs8 ember merkozhet meg egymassal a szerveren, folyamatosan, 0-24/7, szoval lehet egyszerre nem fogunk felferni mind a szerverre, de szerintem mindenki tud majd jatszani, olyan sokan azert nem hiszem h vagyunk. Legalabbis az itt levo letszambol szurjuk le mindig mekkora szerver kell, es nem hiszem, mindig mindenkinek egy idoben tud jatszani Mosolyog

Amennyiben nagyon nagyra duzzadna a letszam, es a szervert nem terheli le annyira a graw2 dedicated resze, es a savszel is engedi, tovabbi dedicated szervereket inditunk."
-Írta mocsok 5 perccel ezelõtt ghostrecon.hu ra!

De mostanában nem játszatok?

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

NeBby
áhh már 40 en bennvagyunk! Mondtam , hogy az az ucssó! Õ is be tudott volna jönni csak már 1 szer elhasználta a premiumot! Ezét egyszer be kell nyomni és belépni , utánna már nem tesz ki! amúgy ha kitörlitek az Applications Data-ból a hamachi mappáját(vagy ami benne van) akkor kapsz új accot és megintr lehecc premium!

tiburon26
nem megy.mulkor ugy sikerült hogy valaki kidobta a rég nem játszókat.lehet hogy azt kellene megint?!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Én már "reggel" óta benn vok, viszont most kiléptem, de visszaengedett

Solid Snake
Nem enged az utána se 😞 bár másnak lehet még szerencséje <#email>
NeBby
/aktiváljátok a 30 napos hamachi premiumot, különben nem enged be! (hamachi preferences, try hamachi premium)/ ...

tiburon26
kb két hete voltam fent utoljára hamachin,van azóta valtozás?patch?

tiburon26
nem tudok csatlakozni hamachira!-a hálózat telített!ezt irja ki

Elvileg 4 körül mi páran már gyülekezünk. Visszatérek, de hangsúlyoznám az elõszõ mondat elsõ szavát...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

NeBby
Sztem meg gyertek hamachira gamelni...Ma is csak 9 tõl lesz game úgyláccik<#action>

Solid Snake
Épitsünk be kettõs ügynököt Don Baluman <#law>
Balumann
Jó lenne ha ma este, olyan 7-8 körül mindenki lenne, aki majd szeretne WARra jönni a hivatalos magyar graw2-es oldal tagjai ellen!
Sok dolgot megkéne beszélnünk, taktika szemtponból is, hisz azon nagyon sok múlik. Van egy (szerintem) jó ötletem ezzel kapcsolatban. Szeretném közösbe megbeszélni majd.

Solid Snake
<#violent><#buck>
NeBby
WTF???<#pardon1><#hehe>

Solid Snake
Piszog Brenyo a valaha élt legnagyobb multi playa <#banplz>
L OuiSe
oks

A felelős én vagyok.

Solid Snake
Vicceltem csak <#hehe>
L OuiSe
Szivacs ne csináld már pár napig én se voltam,elegem volt nekem is de most feltámadok.

A felelős én vagyok.

L OuiSe
Miért is?

A felelős én vagyok.

Solid Snake
Má késõ <#mf1><#idiota>
L OuiSe
Én is szeretnék jelentkezni.

A felelős én vagyok.