Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Gyors leírás: Indítsd el , katt a connection-re ott quick connect és így állítsd be:
Server adress : 195.228.74.91:8705
Nickname : Neved
Login Name : nemkell
Password : grhun
Hosszabb leírást itt találsz!
In other news, hétfõn jön az 1.03-as foltozás (ráfér, de így sem túl sok):
GRAW2 fórum
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A szerver kb 6-8 körül fog rendesen menni ,akkorra mindnképp kéne 16 ember, hogy lehessen normálisan tesztelni , hogy mit bír!!!<#vigyor>#vigyor>
Ott járok, h ki kell szabadítani a Blackhawk pilótát, Rosent, ezt a missziót befejeztem, kiírja a statisztikámat, mint minden misszió végén, de csak annyi van, h vissza a fõmenübe, következõ küldetés nincs. Ennyi lenne a játék? Semmi készítõk listája nem jött be, vmi bibi lehet nem?
A C:\Documents and Settings\"nevem"\Application Data\Hamachi -ban mindent ami van, ki kell törölni. Ezután a hamachi legközelebbi indításkor új ip-t oszt, új nevet kell beírni, és mûködik újra a Hamachi premium 30 nap. (ha bentvoltatok szobában akkor azokat töröljétek mielõtt törlitek.)
Nálam semmi hamachi reinstallra nem volt szükség. De ha nem megy, próbáljátok meg letörölni és utána törölni azokat amik ottvannak a mappába, majd regcleaner, és utána reinstall.
jelszó:grhu
ha minden igaz ide be tudsz jöni basiccal és mi is itt gamelünk már
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
kicist hülye kérdés, mert már rég hamachi-ztam
a címek elõtt van 1 jel, de nem tudom mi mit jelent:
zöld kör az gondolom az elérhetõ, de mi a kék lefelé nyíl? Talán valami letöltés? Aztán zöld csilag?
"Persze, kihangsulyozom, ez nem orokke tarto allapot! Ez egy olyan egyszeru, de hosszutavu, de nem orokketarto megoldas, hogy mindenki megismerhesse a jatekot, megismerje a modokat, lehetosegeket, es eldonthesse, megeri e neki megvenni eredetiben a jatekot, hogy reszt vegyen hivatalos versenyeken, csapatot alapitson vagy csatlakozzon valahova, taktikazzon, komolyan meccsezzen hazai es nemzetkozi szinten egyarant, hogy elkezdodhessen MO-n is a graw2 csapat verseny rendszer, warok es a tobbi es a tobbi.
Szerintem ebben az evben mar vegig elni fog ez a lehetoseg, addigra kicsit vissza is esik a jatek ara, mindenki kerhet egyet karacsonyra vagy akkor mar ebayen mar lehet 2000 Ft is hozza lehet jutni, es akkor utana mar talan nem lesz szkseg erre a hamachis megoldasra
En mar megvettem, nem bantam meg, nagyon jokat jatszok online, es mindenkinek ajalhatom, ha modjaban all, ne habozzon, nagyon jo a jatek, es online rengeteg dolgot lehet tanulni foleg azoktol a csapatoktol, akik mar a graw1et is nyomtak, es jo 2 eves elonyben vannak azokkal s zemben akik most kezdik a graw multiplayert Mosolyog Nekem nagyon tetszik a jatek, es remelem meg lesz a magyar kozosseg is, akik mas kozossegekkel ellentetben osszetartoak, es egy celert kuzdenek.
Es ezen jegyben szeretnem ha a forum war is lezajlodna, mert hallotam, meseltek h mar taktikazasrol van szo meg hasonlokrol, de remelme nem viszik tulzasba, ez csak egy fun war... tetje nincs.. mi a szabadszellem neveben fogunk jatszani, no taktik 100% skill lenyeg.. jol erezzuk magunkat.. es keveredjen a tarsasag... minden emberre szukseg van most!"
Viszont olvastam mashol par dolgot amit helyre szeretnek igazitani... meg pedig a hamachi lesz 64 ferohelyes, nem a szerver. A szerver jelenleg tesztuzemmel fut majd 16 nyitott slottal, szoval maximum 8vs8 ember merkozhet meg egymassal a szerveren, folyamatosan, 0-24/7, szoval lehet egyszerre nem fogunk felferni mind a szerverre, de szerintem mindenki tud majd jatszani, olyan sokan azert nem hiszem h vagyunk. Legalabbis az itt levo letszambol szurjuk le mindig mekkora szerver kell, es nem hiszem, mindig mindenkinek egy idoben tud jatszani Mosolyog
Amennyiben nagyon nagyra duzzadna a letszam, es a szervert nem terheli le annyira a graw2 dedicated resze, es a savszel is engedi, tovabbi dedicated szervereket inditunk."
-Írta mocsok 5 perccel ezelõtt ghostrecon.hu ra!
Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Sok dolgot megkéne beszélnünk, taktika szemtponból is, hisz azon nagyon sok múlik. Van egy (szerintem) jó ötletem ezzel kapcsolatban. Szeretném közösbe megbeszélni majd.
A felelős én vagyok.