2845
-
AC2 #2285 De azzal nem megy :D -
#2284 válassz ki egy parancsot és nyomj rá Use-t vagy mit. (talán középső egérgomb) -
AC2 #2283 Azzal tok váltani a parancsok közt igen, de kiadni nem tom őket. -
#2282 középső egérgombbal is lehet navigálni, próbáld ki -
AC2 #2281 Sztem meg igen, mer akkor füstgranyóra vagy GL-re vált, úgy emléxem. -
#2280 arra nem emléxek:) -
AC2 #2279 De ez csak taktikai térképen, nem? -
#2278 F5 a kiválasztott embernek, F6 mindenkinek szól -
AC2 #2277 Na ja, itt a második probléma :D Parancskiadásnál csak a "mozgás" parancsot tudom kiadni, a többire csak rátudok menni, de nem tom h mien gombbal kell kaidni. :) -
#2276 Szállj ki mondd neki ,hogy kövessen aztán szállj vissza. Ha elsőre nem sikerül akkor próbálgasd előbb utóbb be kéne szállnia. -
AC2 #2275 Volt időm kicsit szinglizni, de elakadtam, kis help kéne. Az act 2, 5. pályáján járok és az a k@cs@g Rosen nem akar beszálni az extraction zone-ban lévő helibe, pedig ott áll 1 méterre mellette ( a lezuhant black hawk maradványait is semlegesítettem). Szal ha van vmi trükkje a dolognak amit megtudnátok mondani vagy ha tudmátok mentést küldeni plz tegyétek meg :) thx. -
#2274 GRAW2 v1.03-as magyarítás elérhető
Ez már MOD alapú, és nem kell leszedni, ha multiban nem lehet vele játszani! -
#2273 ill. az 1.03as pecset is tedd fel, hátha ... ;) -
tmisi #2272 Szerintem is driverhiba. Amúgy a képen pont nem láccik, milyen vga-d van. :) -
#2271 lehet h a videokártya drivered nem tetszik neki -
#2270 ezt nemértem a gépem elég jó hozzá ahogy a képen is látszik de amikor elindítom az első küldetés csak egy halvány narancssárga kép jön be a hangok mennek de a kép nem HLEP -
#2269 Én szünetelek egy kicsit, most vhogy nincs kedvem játszani. Majd 2-3 nap mulva visszatérek! -
q2w3 #2268 Mitörtént hamachin? Mintha globális áramszünet lenne mindenkinél. -
q2w3 #2267 Ma este lesz játék? -
#2266 Sziasztok!
Nem akar valaki most játszani egyet? Csinálunk szervert. -
#2265 ne őt hibáztasd, nem ő tette fel azt a sz*rt (vista) :) -
Matte #2264 te meg próbálj normális választ adni... -
Matte #2263 oks kipróbálom, köszi -
#2262 158.xx driverrel próbáld! -
AC2 #2261 próbáld meg xp-n -
Matte #2260 sziasztok
vistaalatt játszom,de ahogybetölti a pályát, a képernyő elkezd ki be kapcsolni és awindows kiírja, hogy nem válaszol a videókártya driver...már kipróbáltam az összes vistas drivert, a legújabb bétát is, de ugyanazt csinálja...
Ötlet? THX -
Rainbow15 #2259 Vagypedig még nem indította el a játékot, nem csinált profilt? -
#2258 Egy rejtett mappába van (úgy tod megnézni , hogy vezérlőpult/mappa beállításai , és ott rejtett mappák mutatása), pontosan nem tom hol mer nem a saját gépenél vok , de asszem felhasználók/neved/appdata/local(vagy valamelyik mappába itt) vistán ittvan , gondolom azért nem találtad... -
#2257 Hy all!
Feltettem ma a játékot meg a 1.03. Patch-et de a Textúrákat nem engedi medium-nál feljebb venni... Ami a F.A.Q-ban levan írva az nem megy. (vagyis nekem nincs is semmi a Data/Settings mappába) Valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm! -
k7000i #2256 parazs -
k7000i #2255 [parazs=red]Ez nem semmi[parazs] -
Neoncsoves #2254 -
k7000i #2253 Jeah -
k7000i #2252 -
#2251 nekem hibával kilépegetett, mikor felraktam -
#2250 Ha nem fut jól a játék, akkor próbáld ki. -
Madmano #2249 Köszi.Még egy utolsó kérdés:a videókártya gyorsító patch-ot érdemes főlrakni? -
#2248 Tedd fel -
Madmano #2247 Köszi a tegnapi válaszokat.Még annyit kérdeznék:nincs ageila kártyám.De ugye az elején főldobja függetlenűl ettől,telepítem-e a driverét.Először nem raktam fel,akkor sipákolt indításkor,hogy vmi ageila driver fájlok hiányoznak.de akkor még a 160fölötti vga driver volt fenn,ugyhogy akadt más gondja is...Szal:kell az ageila-driver hozzá vagy nem? -
q2w3 #2246 Inkább te félsz tőlem