2845
FAQ
  • AC2
    De azzal nem megy :D
  • Rage47
    válassz ki egy parancsot és nyomj rá Use-t vagy mit. (talán középső egérgomb)
  • AC2
    Azzal tok váltani a parancsok közt igen, de kiadni nem tom őket.
  • Rage47
    középső egérgombbal is lehet navigálni, próbáld ki
  • AC2
    Sztem meg igen, mer akkor füstgranyóra vagy GL-re vált, úgy emléxem.
  • Rage47
    arra nem emléxek:)
  • AC2
    De ez csak taktikai térképen, nem?
  • Rage47
    F5 a kiválasztott embernek, F6 mindenkinek szól
  • AC2
    Na ja, itt a második probléma :D Parancskiadásnál csak a "mozgás" parancsot tudom kiadni, a többire csak rátudok menni, de nem tom h mien gombbal kell kaidni. :)
  • Adam II
    Szállj ki mondd neki ,hogy kövessen aztán szállj vissza. Ha elsőre nem sikerül akkor próbálgasd előbb utóbb be kéne szállnia.
  • AC2
    Volt időm kicsit szinglizni, de elakadtam, kis help kéne. Az act 2, 5. pályáján járok és az a k@cs@g Rosen nem akar beszálni az extraction zone-ban lévő helibe, pedig ott áll 1 méterre mellette ( a lezuhant black hawk maradványait is semlegesítettem). Szal ha van vmi trükkje a dolognak amit megtudnátok mondani vagy ha tudmátok mentést küldeni plz tegyétek meg :) thx.
  • Evin
    GRAW2 v1.03-as magyarítás elérhető
    Ez már MOD alapú, és nem kell leszedni, ha multiban nem lehet vele játszani!
  • arty
    ill. az 1.03as pecset is tedd fel, hátha ... ;)
  • tmisi
    Szerintem is driverhiba. Amúgy a képen pont nem láccik, milyen vga-d van. :)
  • Rage47
    lehet h a videokártya drivered nem tetszik neki
  • norbi56
    ezt nemértem a gépem elég jó hozzá ahogy a képen is látszik de amikor elindítom az első küldetés csak egy halvány narancssárga kép jön be a hangok mennek de a kép nem HLEP
  • Balumann
    Én szünetelek egy kicsit, most vhogy nincs kedvem játszani. Majd 2-3 nap mulva visszatérek!
  • q2w3
    Mitörtént hamachin? Mintha globális áramszünet lenne mindenkinél.
  • q2w3
    Ma este lesz játék?
  • cselt
    Sziasztok!

Nem akar valaki most játszani egyet? Csinálunk szervert.
  • arty
    ne őt hibáztasd, nem ő tette fel azt a sz*rt (vista) :)
  • Matte
    te meg próbálj normális választ adni...
  • Matte
    oks kipróbálom, köszi
  • NeBby
    158.xx driverrel próbáld!
  • AC2
    próbáld meg xp-n
  • Matte
    sziasztok

vistaalatt játszom,de ahogybetölti a pályát, a képernyő elkezd ki be kapcsolni és awindows kiírja, hogy nem válaszol a videókártya driver...már kipróbáltam az összes vistas drivert, a legújabb bétát is, de ugyanazt csinálja...

Ötlet? THX
  • Rainbow15
    Vagypedig még nem indította el a játékot, nem csinált profilt?
  • NeBby
    Egy rejtett mappába van (úgy tod megnézni , hogy vezérlőpult/mappa beállításai , és ott rejtett mappák mutatása), pontosan nem tom hol mer nem a saját gépenél vok , de asszem felhasználók/neved/appdata/local(vagy valamelyik mappába itt) vistán ittvan , gondolom azért nem találtad...
  • SD456
    Hy all!

Feltettem ma a játékot meg a 1.03. Patch-et de a Textúrákat nem engedi medium-nál feljebb venni... Ami a F.A.Q-ban levan írva az nem megy. (vagyis nekem nincs is semmi a Data/Settings mappába) Valaki tudna segíteni?

Előre is köszönöm!
  • k7000i
    parazs
  • k7000i
    [parazs=red]Ez nem semmi[parazs]
  • Neoncsoves
  • k7000i
    Jeah
  • k7000i
  • Rage47
    nekem hibával kilépegetett, mikor felraktam
  • Balumann
    Ha nem fut jól a játék, akkor próbáld ki.
  • Madmano
    Köszi.Még egy utolsó kérdés:a videókártya gyorsító patch-ot érdemes főlrakni?
  • Balumann
    Tedd fel
  • Madmano
    Köszi a tegnapi válaszokat.Még annyit kérdeznék:nincs ageila kártyám.De ugye az elején főldobja függetlenűl ettől,telepítem-e a driverét.Először nem raktam fel,akkor sipákolt indításkor,hogy vmi ageila driver fájlok hiányoznak.de akkor még a 160fölötti vga driver volt fenn,ugyhogy akadt más gondja is...Szal:kell az ageila-driver hozzá vagy nem?
  • q2w3
    Inkább te félsz tőlem