2845
FAQ
  • ajem kisa
    Gondolom már mindenki megunta a lan-ba veretést!?:S
    Én meg letudtam a nyári hajtást, mostmár lenne rá idöm, de ha nincs senki vazze...
    Mindegy visszatérek a mariora, vagy a tetrisre, mint ti...:P
  • ajem kisa
    Itt fent^^ "ha valamit nem tudsz"...
    Aztán a 6-os pontban az NFO-ra klikk, és ott megtalálod amit keresel, és jonak kell lennie!
  • Viktor9202
    jaja kell hozzá serial, nekem se fogadta el egyszer , kiléptem belőle, visszaléptem és úgy jó volt
  • kilyking
    Akkor ez mi?
  • Balumann
    eleve nem is kér kódot :S
  • kilyking
    Hi,
    Nem tudnátok megmondani a telepítésnél miért nem fogadja el a kódot?Már néztem több helyen is serialt mindenhol ugyan az de nem fogadja el.
  • ajem kisa
    Az ingyenes, klikk lejjebb a "free"-re, aztán a köv. ablak amit ad, ott beirod a kodot alá, és "download"...
    Én csak a multiban probáltam ki, ott dobott a graf.on valahogy szebb volt, de aztán tovább nemtudtam megnézni, mert nemvolt idöm...
  • simonl #2318
    Szia,

Az általad felkínált videokártya gyorsító hogyan mükszik? Fizetős? Mire kell kattitani az oldalon? Mit orvosol?

Várom válaszaidat és előre is köszi.....

• arty
    last stand az utolso pálya?

eddig rel. könnyü volt a game, de ez vicc.. direkt szopatós :( quicksave/quickload nyomkodás :( pf...
  • mycso
    Hi, ez a csuda játék először nálam is szarakodott: bejött menü, pályatöltés ám amikor kirakott a mission elejére olyasmit produkált mint amikor a vga-nak memória és gpu hibája van (textúrák-csíkok össze-vissza mindenütt)majd újraindult a gép 7800GT-vel ;)

Aztán végülis meg lett a megoldás, a "Dinamic Shadows" opciót ki kell kapcsolnom, akkor megy rendesen (a többi high vagy normál).

Nincs ehez valami patch vagy akármi????

Na miközben ezt írtam, letöltött egy patchet (a multi rész elindításakor kérdezi, hogy le akarom-e tölteni) most már odáig eljut, hogy ezt a "Dynamic Shadows" cuccot "Low"-ra be tudom kapcsolni, medium vagy high beállításon ugyanaz a helyzet, mint a patch előtt...
  • Balumann
    Ja és 1 állandó szerver van hamachin, amit a ghostrecon.hu -soknak köszönhetünk. A szerver természetesen benntvan a grhu2 hamachi szobában is (és az összesben bentlesz) így feltudsz menni, teamspeak meg nem hamachin keresztül működik. Nemtudom, hogy most játszanak-e.
  • Balumann
    Új hamachi szoba van, és szétvannak osztva, 16 lehet benn asszem 1 szobába. Ami a FAQ-ba meg banner alatt van az régi, majd frissítem. Csak most nem játszottam egy ideje (csak tegnap előtt egy kicsit).
    Sztem én még pihentetem egy kicsit a játékot.
    Egyébként ebbe a szobába tudsz most bemenni azthiszem; networkname: grhu2 pass azthisztem hogy grhu2 ugyanúgy, de lehet hogy grawhu, vagy grhu, vagy nem tom :S
  • AC2
    Senkinek, semmi ötlete?
  • Hecker007
    akkor pasz
  • AC2
    A hamachi benn van a kivételek között
  • Hecker007
    lehet hogy tűzfal vagy valami meg foglya a szervert valakinél és azért nem látod, érdemes mindenkinek ki kapcsolni a hamachit
  • AC2
    Az lenne a problémám, hogy nem mindig látja a local szervereket a GRAW beépített keresője, pedig fenn vok hamachin. Van erre valami megoldás? D egondolom nincs összefüggésbe azzal h a premium 24 óra múlva lejár.
  • Hecker007
    az augusztus-i DX, microsoft oldaláról le lehet szedni
  • norbi56
    de nemtom melyika mostani directx
  • simonl #2306
    Sziasztok,

Létezik a GRAW1 vagy GRAW2 -hoz,höz olyasmi grafikai optimalizáló kiegészítő mint pl. a STALKER -hez a FLOAT32???

Köszi a linkeket, ha van:)
  • Hecker007
    hát jó kérdés, nem tom, még nem próbáltam eddig, de a leírás alapján inkább a multyt javítja
  • grebber
    Rég jártam erre. 1.04 javít valamit a game single player helyzetén?
  • Hecker007
    új win, új driverek, directxből mostani, 1.04-es patch, ezekből valamelyik csak megoldja
  • norbi56
    én gépep p4 2.6ghz geforce galaxy 7600gt premium 1gb ram és mégse fut a buzija nemtom mé csak 1 narancssárga kép jön be
  • Hecker007
    azért 9800pron nem fut a legjobban, nekem is az van és minimum alatt van a graf
  • Balumann
    Ja összekevertem más játékkal, ennek a játéknak el is kell futnia azon, ati 9600 pro és 2400 a minimum neki
  • Colton
    de fut csak néhány hibával pl.: akad meg néhány Textura model-t fehéren mutat

:)
  • lee56
    ez hihetetlen :DDD
  • Balumann
    Lehetetlen, a grafikai felépítése olyan a játéknak, hogy nem tud elfutni azon a shader modelel :S
  • Colton
    ja és a video kártyám ATI Radeon 9800
  • Colton
    ezt nem fogjátok elhinni De HALÁLOSAN komolyan modom! a demoja futott a gépemen és a ilyen a Rendszertuladonságaim:
    Intel, Pentium 4, 2.66GHz, 512 MB ram
  • jefferson83
    Köszi, és Atinál? :) Radeon szériám van.
  • NeBby
    160 alatti drivert tegyél föl! (nVidianál)
  • jefferson83
    Üdv!

Lenne egy kérdésem. Valakinek rajtam kívül még megvan a rippelt változat? Továbbá működésre is tudja bírni?

A játék diagnosztikáját lefuttatva a gépemmel elbírna, mindenhol pipa. A menüt be is hozza, de pálya betöltésénél kilép valami hibakóddal (most nincs feltelepítve és már elfelejtettem mi volt :) ).

Frissítettem drivert a videókarinál, letöltöttem a legújabb Ageia PhysX-et is, de semmi. Ha valaki ráismer a problémára és van ötlete azt megköszönném.
  • MaxPayne
    Az lenne a gondom hogy most tettem fel a játékot
    de akar telepíteni 1 Ageia PhysX nevű progit. Én engedem
    neki telepíteni de mikor rámegyek hogy I Accept the liccense agreement
    és utánna a Next gombra nem csinál semmit, nem enged tobább lépni
    és nem ír ki semmit. Csak nyomkodom a next gombot de semmi.
    Pls valaki help.
  • morfondőr
    Senki nem játszik már??? Most újra van állandó szerver, de sehol senki!
  • norbi56
    ja és az nvidia honlapon a legújabb driver van fent letöltöttem de nemjó melyik driver kéne és honnan?
  • norbi56
    Galaxy GeForce 7600gt Premium:)
  • AC2
    Ez nem is hülyeség, majd akkor kipróbálom, thx :)
  • Rage47
    rakd át másik gombra:)