Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még jó hogy a 6. pálya legelején voltam. <#hehe>#hehe>
Egyébként ez az 1.03-as patch.
Itt az új cím, de módosítom bannerben is
1ébként miért kell premium? nem férsz be az új hamachiba?
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Addig is, délutánonként/esténként játszhatnánk jobb híján a "régi" hamachi-s szobánkban. Én mondjuk ma 18:30-20:30 között nem leszek, de amúgy oké.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Marad a forum, amit bonyolultabb megnézni, lassú az írás oda, nem nézi mindenki, stb..
Mindenki játszik más játékokkal is, és ha nem jössz fel te se IRC-re, nem biztos, hogy egyhamar összetudunk hozni komolyabb játékot.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
IRC-nek az lenne a célja, hogy megismerje egymást a 2 csapat, csevegjünk, az mellett, hogy ott bármikor bármit megbeszélhetünk warral, szerverrel, és mindennel kapcsolatban is. És ott nem kell végig ottlenni mindenkinek, visszalehet olvasni ha bentvagy, stb...
És ez háttérbe is simán mehet, nem foglal memót, nem villog, semmi.
Úgyhogy nagyon jó lenne, ha feltennéd te is az IRC-t, és mindenki aki jön GRAW 2 multira. Már mocsok rád haragszik, amiért nem vagy hajlandó bennelenni a dolgokba, Mole szerintem meg minden sg-sre.
Nah mind1... azért mások remélem megértik az IRC lényegét és feljönnek... :-(
És IRC-t nem helyettesíti a hamachi chat (ahol közösbe pl. csak az tud írni, aki premium, de egyébként sem beszélgetünk ott), msn sem mert nincs fenn mindenkinél mindenki, meg bonyolultabb összehozni, meg ilyesmi.
Aki szeretné hogy összeálljon a 2 csapat, az tegye fel!!
A terv az, hogy mindenki aki GRAW 2-zik, fentlegyen egy GRAW2 magyar IRC szerveren (mindig mikor ráér!), így mindenki kapcsolatban lehet mindig, aki online, és így könnyen meglehetne ott beszélni a dolgokat, pl. a WAR-t is!
Páran már fent is vagyunk!
Itt egy leírás az IRC-rõl: MEGNYiTÁS
Több program közül lehet választani; XChat, mIRC (az utóbbi az trial, keressetek szeriált hozzá serials.ws -en vagy vhol :|)
Ha megvan, állítgassátok be a dolgokat, keressétek meg a Quakenet hálózatot, és utána szobanév vagy channel (vagy fogalmam sincs mi ^^):
#ghostrecon.hu (ezt bekell írni, legalábbis nálam volt)
/nah jó azért még nekem se minden tiszta ebben az IRC-ben 😄/
A másik hírem:
Forumukba is írtam az ötletemet (illetve én már régebben alkalmaztam ezt, akor még nem volt premium), hogy legyen több Hamachi network létrehozva. A szerver/szerver készítõ mindegyikbe belép. Aki nemtudja újra aktiválni a premiumot relytéjes oknál fogva, az beléphet másik szobába. Itt leírtam részletesebben is, ha vki nem értené miért jó ez!
Mocsokkal már megbeszéltem ezt, azt mondta, hogy elintézi (habár mole a forumba elsõ üzenetemre még ellenszenvesen válaszolt). Pedig ennek csak elõnye van, legalábbis annak aki nem tud bejönni a legelsõ szobába...
Mivel lesznek akik másik Hamachi network-ban lesznek csak, ezért nem fogjuk tudni hamachin megbeszélni a dolgokat, ezért is jó az IRC ötlete!
Remélem bevállnak ezek, és remélem mindenki pozitívan fog a dolgokhoz állni (nem ellenzi majd senki az IRC-t se)!
Forza.
http://www.gamershell.com/tv/9052.html
Forza.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Aliennel kapcsolatbna, nálam Alien szinte mindig is sárga volt. Ezt írja ha rámegyek: unreachable, P2P
Itt van a Hamachi forum faq részében errõl
Én csak úgy beleolvastam, de nem találtam meg mi lehet az oka (hisz azt mondta tûzfala meg routere nincs).
Beírtam a banner alá a www.ghostrecon.hu szobát, faq-ba majd csinálok egy teamspeak leírást, és leírom mit kéne csinálni, hogy újra lehessen premiumt aktiválni (ami sajnos úgytûnik nem mindenkinél mûködik 😞 )
(1.02-es Skidrow egyébként)
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
danee91 "kukac" gmail "pont" com. Lehet, h az eredeti visszarakása nem segít, de mást már nemtok elképzelni, mértnem megy tovább a game. 1.02 is fennvan pedig.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Zserrbo ment priv válasz.
Amúgy a szerver fasza , 1szer fagyott monnyuk de nemvészes...
szoba: www.ghostrecon.hu
pass: grhu
Hogyan lehetsz újra premium ha lejár a 30 nap (Hamachi)
Elõször is lépj ki MINDEN szobából -> szoba nevére jobbclick / Leave Network
Ha ezzel megvagy zárd be a hamachit és keresd meg a hamachi mappáját, ahova menti az adatokat!
Vistán itt van a mappa: Windows/Felhasználók/Neved/AppData/Roaming/Hamachi
XP-n : Windows/Felhasználók/Application Data/Hamachi
Ha megvan a mappa törölj ki belõle mindent !
Ha kész indítsd el a hamachit és csinálj új acc.ot , ezután megint aktiválhatod a premiumot!
A terhelesi teszt ma delutan 5kor lesz, nyilt a teszt, tehat, delutan 5kor, vagy legalabbis annak kornyeken, a szerverrol lekerul a jelszo, es mindenki szabadon csatlakozhat aki a hamachi halozatban jelen van.
16 fot kepes kezelni, szoval elso alkalommal lehet kisebb tomeg probalja meg, de egyelore csak 16fore van lehetoseg. Ha a szerver jol vizsgazik, akkor tovabbra is nyitott marad, es barmikor felmehettek jatszani ra.
A jelenlegi adminok mole, tHUNder es jomagam. Szoval barmilyen problema all fent, oket keressetek meg.
Szoval ma 5kor banzáj!"