2845
FAQ
  • kakas
    Szevasztok.
  • tmisi
    Jah ez az ominózus ACT II 2. pályás esete. Egyébként nemtom ezzel egyeseknek mi a baja, nekem simán átment rajta, sehol sem csinált ilyen (pedig amikor az ACT2 II-őt csináltam még csak 1 peccs volt rajta).
    Gép/drivere válogatja ezek szerint.
  • ajem kisa
    Szerintem bigiri...vagy csigiri....
    Valaki belinkelt kicsit lejjebb egy mentést a 3. pályátol, de lehet, hogy a FAQ-ban is bennevan, probáld meg azzal!
  • Attelee
    Sziasztok!
    Komoly problémával küzdök!
    A játék kilép az ACT II Második pályályán és valami hibaüzi is
    feltünik!Application Crashed bla bla bla....
    Ez van XP-n!
    Gondoltam kiprobálom Vistan-is!
    Másik OS másik VGA Driver stb!És itt pedig már be sem tölti a pályákat,mert egyböl kidob az asztalra!:(((
    Az UBI forumán többen is jelezték ezt de nincs tul jo angolom hozzá!!
    Nem tudtok valami megoldást a problémára???
    1.4-es Patch se segitett!Ha lejjebb vettem a grafikai beállitásokat az se!!
    Itt a Configom:C2D E6750 3.2ghz 1GB Kingston HyperX 1000mhz Galaxy 8600GE /GT/ 702/1000!
    Elöre is köszönöm a válaszokat!

• Balumann
    Hát Bioshock az egyáltalán nem érdekel, le se fogom tölteni. MoH A -val játszogatok single-be, de annyira elrontották szvsz, hogy lehet végig se fogom vinni (ellenségek miatt). Mással is játszogatok, bár már játszani sincs kedvem legtöbbször :(
  • Viktor9202
    sosevolt
  • tHUNder1
    jah most a MOH airburn meg a bioshock a menő mi? :D
  • Balumann
    Nemtudom, mostanába nekem nem nagyon van kedvem játszani a játékkal. De természetesen, ha megvan az időpont és ráérek, akkor bennevagyok.
  • AC2
    Tegyétek inkább át koraestére :)
  • tHUNder1
    KLY:tuti hogy délután fele ma is lesz játék, #ghostrecon.hu IRC csatin majd megbeszéljük.
    Baluman: Jah és miújság a "Fórum warral"? lassan össze kéne majd hozni a két bandát :)
  • tHUNder1
    okosabb = boldogabb :D
  • tHUNder1
    KLY: én az elmúlt héten sajnos nem jutottam gépközelbe a sok munka miatt, a többiek viszont elérhetőek msn-en, xfiren, e-mailen, IRC-n és fórumon.
    A főoldalon a kapcsolatoknál megtalálod a legfőbb eléréseket, ha végképp nem találsz megoldást, vagy nem érsz el senkit, nyugodtan eressz el egy mailt, senki se harapja le a fejedet :)
    De ahogy a profilodat megnéztem, egyetlenegy hsz-t sem eresztettél meg a regisztrációd óta, igy valóban nem leszel okosabb :)
  • Balumann
    igen én úgy tudom minden nap szoktak játszani. Az oldalon nézz körül a forumba, és megtalálod a hamachis szobákat, meg teamspeaket, és csatlakozhatsz a játékhoz. IRC -t is felteheted, és bármikor tudsz beszélni velük ha fentvannak. Máshol nem non tudsz beszélni velük, hogy mikor van játék.
  • Kly9
    Regeltem, de nem lettem boldogabb ember...
  • Kly9
    De egyébként szoktak fönn lenni?
  • Balumann
    #2334 !
  • Kly9
    Multira értettem ^
  • Prince23
    Én majd fogok, de most nem, majd az airborne után lenyomom a single-t.
  • Kly9
    Mostanában nem játszotok vagy mi van?
  • Balumann
    ha már segítséget kér egy forumba, akkor írja meg normális, érthető stílusba, főleg ha ilyen egyszerű kérdés. Nem hiszem, hogy annyira hiányozna belőlem az inteligencia, nem megy fel ettől a pumpa senkinek. De te sokkal inteligensebb vagy nálam biztos, ha már ilyen komoly értelmes kifejezéseket használsz, mint hogy "mire veritek magatokat". ^^
  • PunkZoli
    nemértem mire veritek magatokat, ha vki nagybetüvel ír... ez vhol intelligencia hiánya, ha emiatt neked felmegy a pici pumpa a szivedben
  • Balumann
    1. KAPCSOLD KI A CAPS LOCKOT ÉS PRÓBÁLJMEGVALAMI NORMÁLIS FORMÁBAN ÍRNI ÜZENETET, ÉS AKKOR LEHT VALAKISEGÍTENI FOG.
    2. próbáld meg használni a keresőt, mert ha nem próbálkozol, mindig ilyen szerncsétlen maradsz. kb. 20 másodperc sincs megtalálni hozzá a drivert.
  • otisz007
    SZIASZTOK LENNE VALAKI AKI TUDNA NEKEM SEGÍTENI ,AMIKORELINDÍTANÁM A JÁTÉKOT ,BETÖLT ÉS AZTÁN KIÍR OLYAT HOGY (GRAPHIC DRIVER 6683 VERSION)
    ATI X 800 GTS KÁRTYÁM VAN HOL TUDNÁM LETÖLTENI A HOZZÁ VALÓ FRISSÍTÉSÉT.
    Előre is KÖSZÖNÖM!!!!!
  • ptomesz
    nincs de mod van hozzá amitől szép szines lesz meg lesz benne vér, meg lehet a palit látni 3rd personba meg jo köcsögök lesznek az ellenségek :)
  • informen
    Sejtettem. Akkor valószínűleg marad az mpdemó.
  • Balumann
    Csak LAN-on, hamachin keresztül. Neten nem tudtok 1 cd kulcsal többen játszani.
  • informen
    Sziasztok! Biztosan sokan eredetivel játékkak nyomjátok.
    Felteszek egy láma kérdést. Azt szeretném megtudni, hogyha a multiplayer müködik-e másik pc-én/ip-én,tehát ugyanazzal seriállal egyidőben. Vagy esetleg különböző ídőben müszik-e?
  • q2w3
    Mi történt a Teamspeak serverrel? Azt írja, hogy vagy offline-ban bóvan vagy nincs elindítva.
  • simonl #2337
    Szép jó napot mindenkinek,

Tudom, hogy nem a jó helyen vagyok de gondolom egy kérdést ezen a fórumon is feltehetek:)

A GRAW -hoz is létezik hasonló videokártya gyorsító kis kézikészülék mint a GRAW2 -höz?

Üdv
  • ajem kisa
    Nincs mit, ne nekem köszönd, hanem NeBey-nek, alias Brenyo-nak meg Baluman-nak!;)
  • Balumann
    most meg azt a szót hagytam ki, hogy 'az admin, vagyis mocsok'
  • Balumann
    Ehhez elfelejtettem hozzátenni, hogy a ghostrecon.hu -ra regelni kell, mert ha vki felmegy hamachira, és nem találja az oldalon regisztrálva, akkor kirugja. Meg ott lehet értesülni az aktuális változásokról!

Majd frissítem a banner alatti részben is.
  • Balumann
    A multis FAQ-mba is fennvan a patch, és ott tényleg csak 1 kattintás lett volna ^^
  • simonl #2332
    Még egyszer köszi a fáradozásodat, határozottan javult a játékélmény:)

Üdv.

• ajem kisa
    Nemkell semmit csinálni, csak klikk, és valamelyik gomb...
    És kész!;)
  • simonl #2330
    Köszönettel megkaptam, a játék főkönyvtárában kicsomagoltam és eljártam ahogy olvastam.
    A kicsomagolás után azt a DATA mappát ezek szerint nem kell sehova másolni, felülírni?

• ajem kisa
    Figyelj az üres mezökre, meg a kötöjelekre...stb, müködnie kell!

simonl!

Küld el privátba az email cimed, és átküldöm!
  • simonl #2328
    Szia,

Ne haragudj, ha bénázom de angol tudás hiányában nem egyértelmű a letöltés.
    Nem tudsz olyan linket potyázni, amiről már csak mentenem kell az adott file -t?

Köszi a fáradozást.....
  • kilyking
    Ugyan azt a serialt használtam de nem fogadja el.
  • ajem kisa
    Már a 3. pályánál járok...
    Nemtudja valaki, hogy itt mit kell csinálni?;)