Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
Ja , me féltek , hogy leirtok mindenkit <#ticking>
<#lama>
<#kocsog>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Solid Snake
Nem megyünk <#duhos2><#idiota>
NeBby
Miéééért teszed ezt velem Isteneeeeem???<#guluszem1> <#buck> <#eplus2>

Végre én is vok😄

NeBby
Ma 2 tõl kezdõdik a game , szal gyertek pls!

Balumann
Meg nem szeretek sokáig ugyan avval a játékkal játszani, kell a változatosság, meg közte pihenni is kell!

Balumann
Én fõképp azért mentem most el pont 11-kor, mert vártak máshol rám =)
Meg 11 után már nem nagyon tudok beszélgetni, mert másik szobába (amit egy egy üvegablakos ajtó, aminél alul is van egy jónagy hézag) választ el, és ott alszanak! És néha elég hangos vok, fõleg mivel fülesbe nem hallom milyen hangosan beszélek néha 😊)

Nem volt rossz ez a ma esti móka, csak nem értem, miért kell fél 11-kor lécelni??

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

NeBby
20:30 ra gyertek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444!!!!!4!4!!4!!!!!<#idiota>

Már mindenki 1.03-al játszik!
És remélem lesz ma játék!!! <#vigyor2>

Most az új patch-et feltegyük vagy ne? Egyébként játszunk ma?
Most akkor nem csak 1 szoba van? Még megy a Brenyóé is?

Balumann
Mármint assassinnak

Balumann
Passport az csak annyit segít, hogy ne kelljen bírni a címet meg passt a joinhoz.
36-an vagyunk bent, egyszerre nem voltunk fent még csak 14-15en kb. Hogyha eléred hogy mind a 36 kilépjen egy idõben, akkor lehetséges ^^
Azt az egy megoldást látom, hogy majd aki szervert csinál, belép a másikba (amit a nagyszervernek hoztak létre, amit írtam az elõbb), csak addig amíg nincs nagy szerver.

Ma este megpróbálok majd én csinálni, mert elméletileg 16-17 fõt elkell, hogy bírjunk chello classic-al. Neki sztem azért volt lagos, mert a net mostanában elég instabil a gyorsítás óta :-(

Az nem mûködik a ha valaki ad egy passportot mint a magyar hamachi oldalon vannak?

Nem lehetne, hogy 10 percre minden premium user kilép a szobából és mi basic-osok meg bemegyünk és a premiumosok meg vissza tudnak jönni.

Nem tudtam belépni.

Balumann
Úgy hogy csinálnak több szobát is, ahova szintén beléptetik a szervert, és ha nem tudsz bejönni a ghostrecon.hu szobába, akkor majd oda belépsz. De egyenlõre az az állandó gyors szerve nem megy valószínûleg vasárnapig, úgyhogy mi fogunk csinálni szervert, szóval jó hogy betudtál lépni.

Ezt hogy érted? Nekem nem mükszik a premium.

Csak szerettél volna... mindig az árnyékomat lövöd csak. 😛

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Solid Snake
Én vok. vzajcev de én már lelõttelek töbször is.<#mf1><#violent><#gun>
arty
nekem is 94.24 van, 7600GT-hez ez a perfekt 😊

Forza.

Rage47
nekem 94.24 van, úgy tudom, hogy az 162.18 elõtti whql

De vki már linkelt 158.19-es drivert is, lehet, hogy az is jó.
Az 1.03-nál is.Ha egyet még kérdezhetek:melyik az a 160alatti viszonylag friss driver,amivel érdemes használni?

Rage47
Textúrahibákat eredményez az, ha az új drivert használod graw2-nél 😞
Mondjuk az 1.03-al nem próbáltam még...
Miért is kell alacsonyabb verzióra cserélni a drivert? És ez csak a GRAW2-nél van így? Engem nem érint, mert vmi ezeréves drivert használok (az újabbaknál tele volt gfx buggal a játék), csak érdekelne.

Rage47
160 alatti verzióra cseréld
Szasztok.Most lett meg a tõrt verzió.Szal,ha akarok vele játszani,cseréljem le a vga driverem(162.18) vmi 100alatti verziójúra?Galaxy GeForce7600GT-m van.

Tök mindegy, mert premium nélkül meg egy másik szobába is be lehet menni, ami szintén a ghostrecon.hu hálózat része. ^^

Te vagy vzajcev, amúgy? Csak mert akkor örülhetsz, mert az eddigi pályafutásod során elõször ugyan, de csak sikerült lelõnöd. Nem is rossz arány ahhoz képest, hogy minden egyes kört azzal kezdesz, hogy mennyire meg fogok halni... 😛

Nah most már van premiumom igy becsatlakozhattam a ghostrecon.hu-ra

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

Solid Snake
Király volt a game mindenkinek thx. <#pias><#eljen>
Uhh, gyerekek, ne hari, ha vkit esetleg nagyon leosztottam a mai játék során, de végig síkideg voltam - nem a játék, sajnos más miatt... 😞

Balumann
Nah, nem megy a ghostrecon.hu szervere. Mole csak vasárnap jön vissza, úgyhgy úgytûnik nem lesz addig gyors, állandó szerver.

Köszi!

Elsõ felindulásból persze a kontrolnál átkalibráltam a középsõ gombot az újratöltésre... De meg lett kösz!

http://sopronyi.photoshelter.com

Azt írták a grhu fórumon, hogy ma este 8 körül lesz TDM, külön TS-sel (csak kiharcoltuk^^).

Balumann
Görgõvel kiválasztod akinek parancsot akarsz adni (legfelsõ az pl. hogy mindenkinek). Megnyomod a görgõ gombot, és akkor azon van hogy move alapban, amerre nézel arra küldöd õket (mutatja hova fognak menni). görgetéssel tudod mondjuk kiválasztani, hogy kövessenek, vagy ilyesmi. És görgõgombbal nyomod is rá.
Ha nincs görgõd (vagy nem tod lenyomni mint gomb), akkor nézd a beállításokat...

Balumann
(olvass vissza egy kicsit a címekért :S)

Balumann
Solid snake, te is csináld meg az IRC-t és gyere fel. Ott tudsz meg a leghamarabb mindent, fõleg ha mindenki feljön majd mindig ha tud (ghostrecon.hu -sok már szinte mind fentvannak).

Rage47
Tegnap is volt. Ha jó lesz a server, sztem hosszabb ideig lehet játszani majd😊)
Azt nemtom, hogy tudok-e jönni, max késõbb...
Solid Snake
Lessz ma este game? <#violent><#confused>
Köszönöm, de F6-ra nekem a kézigránát jön elõ...

Rage47
F5 a kiválsztottnak, F6 mindenkinek
Ajjaj, vigyázat láma kérdés következik! Melyik gombal tudom a kiválasztot parancsot kiadni a csapatomnak?

Jaja, érdekel, persze; szeptembertõl várunk vissza.

ajem kisa
Ha valakit érdekel<#vigyor2>, én szeptemberben több idöt tudok rászánni a játékra, de a melo az melo!
Most még lemegy a turista szezon, aztán egy kis pihi...😊

Rage47
te sem vagy hamachin 😊
Nekem nem. Vagy rosszul emléxem ??? Pedig nekem ezidáig megvolt az ÖSSZES mentésem az elejétõl. <#nezze>
Nem akadtam ki, poénnak szántam. <#crazya>

Hol a búbánatban van mindenki??? SITREP! Rage, Chucky, Gabesz, Yama, Dodika, stb., stb. Mindenki nyaral vagy wtf?? Gyertek már fel a Brenyó-féle szobába, legalább...

Nem tudom, mit kell kiakadni, eddig mindhárom patch elõtt ezt írta ki...