2845
-
kakas #2365 Szevasztok. -
tmisi #2364 Jah ez az ominózus ACT II 2. pályás esete. Egyébként nemtom ezzel egyeseknek mi a baja, nekem simán átment rajta, sehol sem csinált ilyen (pedig amikor az ACT2 II-őt csináltam még csak 1 peccs volt rajta).
Gép/drivere válogatja ezek szerint. -
#2363 Szerintem bigiri...vagy csigiri....
Valaki belinkelt kicsit lejjebb egy mentést a 3. pályátol, de lehet, hogy a FAQ-ban is bennevan, probáld meg azzal! -
#2362 Sziasztok!
Komoly problémával küzdök!
A játék kilép az ACT II Második pályályán és valami hibaüzi is
feltünik!Application Crashed bla bla bla....
Ez van XP-n!
Gondoltam kiprobálom Vistan-is!
Másik OS másik VGA Driver stb!És itt pedig már be sem tölti a pályákat,mert egyböl kidob az asztalra!:(((
Az UBI forumán többen is jelezték ezt de nincs tul jo angolom hozzá!!
Nem tudtok valami megoldást a problémára???
1.4-es Patch se segitett!Ha lejjebb vettem a grafikai beállitásokat az se!!
Itt a Configom:C2D E6750 3.2ghz 1GB Kingston HyperX 1000mhz Galaxy 8600GE /GT/ 702/1000!
Elöre is köszönöm a válaszokat!
-
#2361 Hát Bioshock az egyáltalán nem érdekel, le se fogom tölteni. MoH A -val játszogatok single-be, de annyira elrontották szvsz, hogy lehet végig se fogom vinni (ellenségek miatt). Mással is játszogatok, bár már játszani sincs kedvem legtöbbször :( -
#2360 sosevolt -
tHUNder1 #2359 jah most a MOH airburn meg a bioshock a menő mi? :D -
#2358 Nemtudom, mostanába nekem nem nagyon van kedvem játszani a játékkal. De természetesen, ha megvan az időpont és ráérek, akkor bennevagyok. -
AC2 #2357 Tegyétek inkább át koraestére :) -
tHUNder1 #2356 KLY:tuti hogy délután fele ma is lesz játék, #ghostrecon.hu IRC csatin majd megbeszéljük.
Baluman: Jah és miújság a "Fórum warral"? lassan össze kéne majd hozni a két bandát :) -
tHUNder1 #2355 okosabb = boldogabb :D -
tHUNder1 #2354 KLY: én az elmúlt héten sajnos nem jutottam gépközelbe a sok munka miatt, a többiek viszont elérhetőek msn-en, xfiren, e-mailen, IRC-n és fórumon.
A főoldalon a kapcsolatoknál megtalálod a legfőbb eléréseket, ha végképp nem találsz megoldást, vagy nem érsz el senkit, nyugodtan eressz el egy mailt, senki se harapja le a fejedet :)
De ahogy a profilodat megnéztem, egyetlenegy hsz-t sem eresztettél meg a regisztrációd óta, igy valóban nem leszel okosabb :) -
#2353 igen én úgy tudom minden nap szoktak játszani. Az oldalon nézz körül a forumba, és megtalálod a hamachis szobákat, meg teamspeaket, és csatlakozhatsz a játékhoz. IRC -t is felteheted, és bármikor tudsz beszélni velük ha fentvannak. Máshol nem non tudsz beszélni velük, hogy mikor van játék. -
Kly9 #2352 Regeltem, de nem lettem boldogabb ember... -
Kly9 #2351 De egyébként szoktak fönn lenni? -
#2350 #2334 ! -
Kly9 #2349 Multira értettem ^ -
#2348 Én majd fogok, de most nem, majd az airborne után lenyomom a single-t. -
Kly9 #2347 Mostanában nem játszotok vagy mi van? -
#2346 ha már segítséget kér egy forumba, akkor írja meg normális, érthető stílusba, főleg ha ilyen egyszerű kérdés. Nem hiszem, hogy annyira hiányozna belőlem az inteligencia, nem megy fel ettől a pumpa senkinek. De te sokkal inteligensebb vagy nálam biztos, ha már ilyen komoly értelmes kifejezéseket használsz, mint hogy "mire veritek magatokat". ^^ -
PunkZoli #2345 nemértem mire veritek magatokat, ha vki nagybetüvel ír... ez vhol intelligencia hiánya, ha emiatt neked felmegy a pici pumpa a szivedben -
#2344 1. KAPCSOLD KI A CAPS LOCKOT ÉS PRÓBÁLJMEGVALAMI NORMÁLIS FORMÁBAN ÍRNI ÜZENETET, ÉS AKKOR LEHT VALAKISEGÍTENI FOG.
2. próbáld meg használni a keresőt, mert ha nem próbálkozol, mindig ilyen szerncsétlen maradsz. kb. 20 másodperc sincs megtalálni hozzá a drivert. -
otisz007 #2343 SZIASZTOK LENNE VALAKI AKI TUDNA NEKEM SEGÍTENI ,AMIKORELINDÍTANÁM A JÁTÉKOT ,BETÖLT ÉS AZTÁN KIÍR OLYAT HOGY (GRAPHIC DRIVER 6683 VERSION)
ATI X 800 GTS KÁRTYÁM VAN HOL TUDNÁM LETÖLTENI A HOZZÁ VALÓ FRISSÍTÉSÉT.
Előre is KÖSZÖNÖM!!!!! -
ptomesz #2342 nincs de mod van hozzá amitől szép szines lesz meg lesz benne vér, meg lehet a palit látni 3rd personba meg jo köcsögök lesznek az ellenségek :) -
informen #2341 Sejtettem. Akkor valószínűleg marad az mpdemó. -
#2340 Csak LAN-on, hamachin keresztül. Neten nem tudtok 1 cd kulcsal többen játszani. -
informen #2339 Sziasztok! Biztosan sokan eredetivel játékkak nyomjátok.
Felteszek egy láma kérdést. Azt szeretném megtudni, hogyha a multiplayer müködik-e másik pc-én/ip-én,tehát ugyanazzal seriállal egyidőben. Vagy esetleg különböző ídőben müszik-e? -
q2w3 #2338 Mi történt a Teamspeak serverrel? Azt írja, hogy vagy offline-ban bóvan vagy nincs elindítva. -
simonl #2337 Szép jó napot mindenkinek,
Tudom, hogy nem a jó helyen vagyok de gondolom egy kérdést ezen a fórumon is feltehetek:)
A GRAW -hoz is létezik hasonló videokártya gyorsító kis kézikészülék mint a GRAW2 -höz?
Üdv -
#2336 Nincs mit, ne nekem köszönd, hanem NeBey-nek, alias Brenyo-nak meg Baluman-nak!;) -
#2335 most meg azt a szót hagytam ki, hogy 'az admin, vagyis mocsok' -
#2334 Ehhez elfelejtettem hozzátenni, hogy a ghostrecon.hu -ra regelni kell, mert ha vki felmegy hamachira, és nem találja az oldalon regisztrálva, akkor kirugja. Meg ott lehet értesülni az aktuális változásokról!
Majd frissítem a banner alatti részben is. -
#2333 A multis FAQ-mba is fennvan a patch, és ott tényleg csak 1 kattintás lett volna ^^ -
simonl #2332 Még egyszer köszi a fáradozásodat, határozottan javult a játékélmény:)
Üdv.
-
#2331 Nemkell semmit csinálni, csak klikk, és valamelyik gomb...
És kész!;)
-
simonl #2330 Köszönettel megkaptam, a játék főkönyvtárában kicsomagoltam és eljártam ahogy olvastam.
A kicsomagolás után azt a DATA mappát ezek szerint nem kell sehova másolni, felülírni?
-
#2329 Figyelj az üres mezökre, meg a kötöjelekre...stb, müködnie kell!
simonl!
Küld el privátba az email cimed, és átküldöm! -
simonl #2328 Szia,
Ne haragudj, ha bénázom de angol tudás hiányában nem egyértelmű a letöltés.
Nem tudsz olyan linket potyázni, amiről már csak mentenem kell az adott file -t?
Köszi a fáradozást..... -
#2327 Ugyan azt a serialt használtam de nem fogadja el. -
#2326 Már a 3. pályánál járok...
Nemtudja valaki, hogy itt mit kell csinálni?;)