2845
FAQ
  • Kaslerka #2405
    Valaki segítsen please. Eddig tök frankón ment hamachival a gém. De most olyat csinál, hogy ahogy elindulna a játék amelyikünk csinálja a szervert azt ledobja a hamachiról/skype-ról. Próbáltuk hátha a skype miatt, de anélkül is ezt csinálja. Mi lehet a gond?
  • tHUNder1
    SGHU VS. GRHU 2007 09. 29. este 19 óra

Lehet jelentkezni a két csapat azon tagjainak, akik ráérnek a fent nevezett napon, a módok a szavazásban vannak kiírva, az első kettő legtöbb szavazatot kapott kapott mód kerül lejátszásra.

Jelentkezni és szavazni az alábbi oldalon lehet:

WWW.GHOSTRECON.HU
  • ajem kisa
    Dejo lehet psp-n a graw2...:S
  • rekettyes
    Ha eddig nem tetted inkább ne is próbáld ki =) Tök hülye benne az AI.
  • ptomesz
    tudom hogy van hasonló című játék, bár azt még nem próbáltam (azért is mondtam hog yhasonlit a graw a filmhez, csak ez más idősik :)).
    a filmekkel kapcsolatban meg hat ilyen különleges oszatgos, bevetéses filmek érdekelnének (világháborusom van annyi mint a szemét)a swat inkább rendőrségi, de pl az olyanok is érdekelnek mostanában
  • Balumann
    Az tényleg nagyon jó film :) De tényleg a Delta Force BHD játékhoz közelebb van, mint a GRAW 2-höz, mint ahogy előttem is írták :-) Nemnagyon van hasonlóan jó film, mint az. Konkrétan ez a háború legyen a téma, vagy bármilyen más, háború témájut keresel?
  • bakvarnyu
    illetve down
  • bakvarnyu
    Jó film, de nekem inkább a Delta Force - Black hawk dawn játékot juttatta eszembe már csak a címe miatt is.
    Több ilyen filmet nem tudok sajna viszont van egy dokumentumfilm "The War tapes".
  • simonl #2397
    Köszönöm, próbálkozom:)

• ptomesz
    talán a Nap könnyei (Brue Willis) meg a Katonák voltunk (Mel Gibson)
  • ptomesz
    most néztem meg a SÓLYOM VÉGVESZÉLYBEN c. filmet. hu nagyon állat, mintha a GRAWot láttam volna :) Nem tud még valaki hasonló filmeket ajánlani nekem?
  • ptomesz
    Readme:

Directions to install:
    Extract this .ZIP into your GRAW installation folder.
    Example:
    C:\Program Files\Ubisoft\Ghost Recon Advanced Warfighter
    tehát
    a fear modnál:
    totalcommanderrel az egyik oldalon a zippen állsz, a másik oldalon a telepitett játék gyökér könyvtárában.azon belül a local/english könyvtáron
    a zippen nyomsz egy ALT+F9
    és már ki is csomagolta (sajnos a magyaritás file-jait felül irja ugyhogy azt rakd ujra)
    az agent smith's modot ugyanigy csak akkor simán a telepitett játék főkönyvtárában állj
    ennél többet nem tudok elmondani (minden le van irva a csomagolt file-on belül a README.txt ben)
    sok sikert.
  • Prince23
    Ez full igaz!
  • simonl #2392
    Szia,

A mod mappát magát vagy a mappában lévő több kisebb mappát másoljam a Local/English mappába?
    Én az utóbbit próbáltam de semmi. Nincs semmi intro az indítákor és betöltéskor kifagy.
    Legális játék, 1.35 patch és magyarítás van fenn.

Van ötlted??:)
  • ptomesz
    hát igen, nem mindegy :)
  • bakvarnyu

• bakvarnyu
    kösz megpróbálom
  • ptomesz
    94.24et rakd fel mert az directx9es ez meg már a directx10hez készült driver
  • ptomesz
    nem biztos hogy fel kellett volna még rakni ezt a verziót
  • ptomesz
    F:\Tom Clancy's GRAW\local\english\
    nekem itt van, de előtte az eredetiről készits biztonsági másolatot
  • bakvarnyu
    nektek nem csinált ilyent ? pedig forceware 162.18 van fent

• simonl #2384
    Köszi a tippeket, le is töltögettem a fear és a jason's mod -ot.

Egy gond van, hogy nem nagyon tudom telepíteni ezeket. A letöltött és kicsomagolt mappákat hova kell bemásolni?

Köszi előre is...
  • ptomesz
    http://www.ghostrecon.net/files2/index.php?act=category&id=36
    itt megtalálod a kép berhelő modokat, a felülről a második a legszebb, meg 3rd personba mutatja a palit, de az ugy nem valami kafa, a FEAR mod talán a legjobb, szép is nem 3rd person meg még jó nehéz is lesz, de olvasgasd el a modok leirásait és akkor mindent megtudsz. Jo berhelést
  • arty
    probáld ki

a 320mb ram vszeg kevés lesz a full highoz (amit az xml fájl editálásával állithatsz be), ill ha tudsz alacsony FPS-el játszani, akkor mehetsz ugy is ... (de lehet h a bill laggolni fog)
  • simonl #2381
    Hali,

Melyik az a mod amivel színesebb a játék? ( GRAW1 ) honnan tölthető?

Előre is köszi...
  • rekettyes
    akkor add már nekem a vieokaridat thx
  • grebber
    Oké.Kösz!
  • alakulat
    Hi!

Kérdésem lenne, hogy van a FAQ-ban a "11. Hogyan tudom megnézni, milyen a játék maximumon?" leirás, ezt ha beállitom high-re akkor high-on is tudok vele játszani vagy csak megnézni tudom hogy hogyan nézne ki?a vga-m az 8800gts 320Mb. most szereztem meg és nem tom full grafra feltenni.
    elöre is kösz a segítséget.
  • NRK
    Ha a Skidrow verziót telepítetted föl, megy krekk nélkül, és a frissítéseket is leszedi automatikusan. Azt nem tudom megmondani, kell-e krekk, ha eredetiről telepítetted. Én az eredetimből csak a CD kulcsot használom, a lemez még nem járt a meghajtómban.
  • grebber
    1.4-es patchez van valami crack hogy müködjön?
  • NRK
    Helló emberek. Látom, itt többen megfordultok, mint a ghostrecon.hu-n. Ha valakit olyan fokon érdekel még a játék, hogy fél ár alatt kellene neki eredeti, az keressen meg.
  • tmisi
    Hát igen, az első és mostani részben sem mindig azt csinálják a ghost team tagjait, amit kell. Pl. néha nem mennek fedezékbe, a mesterlövész a tetőről meg puff, annyi. Még jó, hogy lehet őket külön-külön is utasítani.
  • ptomesz
    az egyet a modokkal olyan szép szinesre lehet csinálni, nagyon tetszik, csak akkor a mod felturja a nehézséget veryhardra, ahogy pedig játszhatatlan, (a lenne mentési lehetőség más lenne a tészta)
  • arty
    sztem az első rész szebb :) a másodikat (az xboxos verziohoz képest) összehányták, csak h "legyen pc-n is" valami :(

én az elsőt 1.35ös patch-el toltam végig, a csapattársak értelmi szintje nagyon pályafüggö volt... a másodikban stabilan "nem tul jo" :)

nemsokára a végére érek PC-n, aztán folytatom xboxon(ott kezdtem el) - a bill+egér azért még mindig felsőbbrendű a realisztikusabb fps-ekkel ... :)
  • ptomesz
    jelzem ez csak a single player-re vonatkozik, a multit nem próbáltam. az viszont biztos jobban el lett találva
  • ptomesz
    hellosztok népek
    én végig toltam ezt a második GRAW 2 őt. aztán kezembe akadt a GRAW. mit ne mondjak , grafikailag lehet hogy kicsit elavultabb (bár modokkal sokban javitható) az sokkal jobban megfogott mint ez a 2. Sokkal hosszabb, nehezebb (bár nagyon szivatós ez a csekpontos mentés), a csapattársak is jobban reagálnak.
    ez a 2 meg tök rövid, bambák az ellenségek meg a csapattársakat is inkább ott hagytam valahol és egyedül kommandóztam mert hasznavehetetlenek, mindig csak a baj volt velük. Állandóan rájuk kellett vigyázni mert sose azt csinálták amit kiadtam nekik.
    Nah de ez csak egy ellenvélemény volt , mert sokan agyon sztárolták a 2őt az egyet meg lehuzták a sárga földig, pedig annak csak az a hülye gyors mentés a bibije.
  • Viktor9202
    Majd hétvégén én már ujból tudok menni, szal party lesz :D
  • NeBby
    Nincs kedvetek ma gamelni? Mondjuk 8 - fél 9 körül , amig nincs airborne lan , meg már úgyis rég nyomtuk...
  • Attelee
    Akkor is elég vicces h már az 1.4es patchel sem tudták kijavitani:(

És mondom Vista alatt be sem tölt a játék!!!
    Valoszinü felrekom majd az ösrégi XP SP2-est,mert az EE Reburn-nál csinálta a hibákat!
  • AC2
    Cs