2845
-
ZÓÓÓcsi #2445 Azért ha nem haragszol megkérdezném, hogy neked hány GB-os a játélinstall(Skidrow)? -
ZÓÓÓcsi #2444 Hát ez talán valami adathibe lehet, de sajnos otthon nincs netem, úgyhogy egy kicsit necces újra beszerezni. -
ZÓÓÓcsi #2443 Kösz a válaszokat mindenkinek!
Főleg a coop miatt érdekelne a játék... -
NRK #2442 Én a megjelenése óta a Skidrow-verziót használom, teljesen stabil, nem kér lemezt, tehát krekk sem kell, multihoz szépen leszedi a peccseket automatikusan. Lehet, valami hibás volt, amikor letöltötted vagy kiírtad. Próbáld meg mégegyszer megszerezni. -
#2441 Van 3 COOP pálya, amikor van egy pálya pár feladattal meg csomó kurvaügyes ellenséggel, és meglehet csinálni, és van Campaign mód ahol 4-en végiglehet vinni az egész játékot. -
#2440 crack nem kell, mivel nincs cd check a játékban. sosem kéri a lemezt, csak installhoz kell ...
coopba asszem az összes kampány pályát egyesével végig lehet vinni, legalábbis az első részben igyvolt -
ZÓÓÓcsi #2439 Amúgy coop-ba végig lehet vinni a játékot ,vagy csak pár pályával el van intézve ez a játékmód? -
ZÓÓÓcsi #2438 Hát ez csak trainer csomag nem crack!
Tudtommal nincs a játékhoz crack, de örülnék neki hogyha kijavítanátok.
Nekem telepítésnél CRC hibát ír ki: a quick.bundle nem egyezik a telepítő data1.cab fájlával, de ha kihagyásra kattintok akkor felteszi a játékot csak nem indul el -> application error ...
Valaki tud erre valami gyógyírt?
3.48 GB-os SKIDROW -
#2437 minek az 1.3-ashoz ha van 1.4-es?
gamecopyworld.com
-
#2436 Sziasztok!1.4-es és 1.3 patch-hez szeretnék crack-et,de sehol nem találom.Help! -
#2435 Ha müködne -
#2434 visszaolvasás, kereső? ^^ -
#2433 Valaki belinkelt egy mentést a 3. pályátol, van akinél csinálja ezt, valakinél nem, azota sem tudjuk mi lehet ez!:S -
#2432 Valaki? -
#2431 A 2. pályán egyszer csak ki lépett a gémből, arra hivatkozva, h vmi ageia driverrel van a gond. Full graffal játszom, és a moha ageia driverje van fönnt. 1.04-es javitással tlom, és rajta az 1.03-as magyarítás.
Vagy ez vmi "szoktató" volt? Ilyen kilpés lesz többször is? -
#2430 Egyetértünk. Sajnos ez PC-re csak egy alibi folytatás lett :( -
#2429 Helló!
Azt szeretném kérdezni, h az 1.04-es peccsel müxik az 1.03-as magyarítás??!! -
ptomesz #2428 no hat ez a graw2 az egyhez képest nulla. de jó nagy. sajna a grafika az AI meg a pályák hossza törénet meg az összhatás rovására ment
szép de játszhatatlan.
fel tettem hardcore-ra. ott állok má' 2 perce a faszival szembe és nem reagál, néz velem szembe meg jobbra balra,de nem vesz észre, mondom ez hihetetlen. ugyan olyan hülyék mint normálon vagy könnyűn. annyi a különbség hogy erősebb a találat (2 golyó halál) eddig 5 golyó halál volt az arány. -
#2427 Tudna nekem vki olyan Hamachi-s szobát mondani, ahol játszanak még a játékkal? -
Sith #2426 Köszi
véggi probálom még egyszer
ezeket már kb végig probáltam de azért bevallom komplet uj rendszert nem szeretnék feltenni :)
minden esetre köszönöm a segítséget -
#2425 :)))
nekem nem fogyott ki a lőszerük, de sima gépfegyverrel is lekaptuk 10 perc alatt :D -
NRK #2424 Amikor először játszottam végig, nekem is azzal szerencsétlenkedtek. Egészen addig, amíg ki nem fogyott minden muníciójuk a kézifegyvereikből. Akkor végre elővették a Zeus-t, és leszedték a helikoptert. Gyakorlatilag a végén egyedül kellett a pálya végéig kísérnem, fedeznem aztán a szegény fegyvertelenül maradt embereimet. :D Amikor másodszor játszottam ezt a részt, akkor minden gond nélkül első parancsra előkapták a Zeus-t és kilőtték a helikoptert. -
#2423 nekem a parasztok olyankor is tankot, helit csak sima gépfegyoval lőtték :) közben ott volt a hátukon a zeusz ... :( -
#2422 Köszi a segítséget + próbálom
THX -
#2421 -
Kaslerka #2420 Srácok az miért van, hogy frankón megy hamachival a gém egészen addig amig be nem másolok a custom levelbe egy pályát és azon akaruink játszani a haverokkal? A pálya betöltése közben egyböl bont a hamachi/skype. minden. -
#2419 Vagypedig besenyőparádé! Hejj!
Másik lehetöség, hogy kiválasztod a társad, akinél van vállrolindulos izé, és kiadod neki a parancsot, hogy szedje le, de ott vigyázz, mert ha nem célzol pont a helire, nemfogja érteni a gyökér, hogy mit akarsz! -
#2418 lődd sima fegyverrel ... sokáig ... k. sokáig - ha a társaid még élnek, 5-6 kör alatt leszeditek :) hullák mellől vedd fel a fegyvereiket, szükség lesz a lőszerre! -
#2417 Hogy a rákba lőjem ki a gáton a helikoptereket?
Az aknavetőbe 1 szem lőszert találok csak... -
#2416 lol.... -
#2415 -
#2414 Persze!
Ott balra kell menni a tank mellé! -
#2413 Hy!
Elakagtam a játékba. Tud vki segíteni?
PLÍZ -
#2412 hangkari letiltása probábol, uj directx, uj gfx driver? szokásos dolgok. -
Sith #2411 Pontosan
Csak ennél a játéknál művel ilyet a gép, ép ezért vagyok fenakadva kicsit, hogy mi is lehet a baj.
Már lebutitottam mindent, grafikát, hangot mindent de még mindig, szóval nem értem...
-
#2410 Ez még akkor se lenne normális, ha tényleg csak a minimum követelmény lenne meg. Más játéknál, illetve semikor máskor nem fordul elő a hiba, csak ennél a játéknál? -
Sith #2409 Hali
Egy kis segitséget kérnék
A játéknak elvileg futnia kellene a gépemen és fut is a bajom az hogy x (teljesen random) idő után megfagy van amikor egy órát játszom vele valamikor csak fél percet és fagyi
se alt tab semmi nem müködik?
Nincs esetleg ötletetek hogy mi lehet a baj? -
#2408 Köszönöm -
#2407 graw2 savegame 100% -
#2406 100% mentést tudna nekem vki adni?