Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. próbáld meg használni a keresõt, mert ha nem próbálkozol, mindig ilyen szerncsétlen maradsz. kb. 20 másodperc sincs megtalálni hozzá a drivert.
ATI X 800 GTS KÁRTYÁM VAN HOL TUDNÁM LETÖLTENI A HOZZÁ VALÓ FRISSÍTÉSÉT.
Elõre is KÖSZÖNÖM!!!!!
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
Felteszek egy láma kérdést. Azt szeretném megtudni, hogyha a multiplayer müködik-e másik pc-én/ip-én,tehát ugyanazzal seriállal egyidõben. Vagy esetleg különbözõ ídõben müszik-e?<#nemtudom>#nemtudom>
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
Tudom, hogy nem a jó helyen vagyok de gondolom egy kérdést ezen a fórumon is feltehetek😊
A GRAW -hoz is létezik hasonló videokártya gyorsító kis kézikészülék mint a GRAW2 -höz?
Üdv
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Majd frissítem a banner alatti részben is.
Üdv.
A kicsomagolás után azt a DATA mappát ezek szerint nem kell sehova másolni, felülírni?
simonl!
Küld el privátba az email cimed, és átküldöm!
Ne haragudj, ha bénázom de angol tudás hiányában nem egyértelmû a letöltés.
Nem tudsz olyan linket potyázni, amirõl már csak mentenem kell az adott file -t?
Köszi a fáradozást.....
Én meg letudtam a nyári hajtást, mostmár lenne rá idöm, de ha nincs senki vazze...
Mindegy visszatérek a mariora, vagy a tetrisre, mint ti...😛
Aztán a 6-os pontban az NFO-ra klikk, és ott megtalálod amit keresel, és jonak kell lennie!
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
!!!HALA MADRID!!!
Nem tudnátok megmondani a telepítésnél miért nem fogadja el a kódot?Már néztem több helyen is serialt mindenhol ugyan az de nem fogadja el.
!!!HALA MADRID!!!
Én csak a multiban probáltam ki, ott dobott a graf.on valahogy szebb volt, de aztán tovább nemtudtam megnézni, mert nemvolt idöm...
Az általad felkínált videokártya gyorsító hogyan mükszik? Fizetõs? Mire kell kattitani az oldalon? Mit orvosol?
Várom válaszaidat és elõre is köszi.....
eddig rel. könnyü volt a game, de ez vicc.. direkt szopatós 😞 quicksave/quickload nyomkodás 😞 pf...
Forza.
Aztán végülis meg lett a megoldás, a "Dinamic Shadows" opciót ki kell kapcsolnom, akkor megy rendesen (a többi high vagy normál).
Nincs ehez valami patch vagy akármi????
Na miközben ezt írtam, letöltött egy patchet (a multi rész elindításakor kérdezi, hogy le akarom-e tölteni) most már odáig eljut, hogy ezt a "Dynamic Shadows" cuccot "Low"-ra be tudom kapcsolni, medium vagy high beállításon ugyanaz a helyzet, mint a patch elõtt...
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Sztem én még pihentetem egy kicsit a játékot.
Egyébként ebbe a szobába tudsz most bemenni azthiszem; networkname: grhu2 pass azthisztem hogy grhu2 ugyanúgy, de lehet hogy grawhu, vagy grhu, vagy nem tom :S
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Létezik a GRAW1 vagy GRAW2 -hoz,höz olyasmi grafikai optimalizáló kiegészítõ mint pl. a STALKER -hez a FLOAT32???
Köszi a linkeket, ha van😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
😊
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram