2845
FAQ
  • ZÓÓÓcsi
    Azért ha nem haragszol megkérdezném, hogy neked hány GB-os a játélinstall(Skidrow)?
  • ZÓÓÓcsi
    Hát ez talán valami adathibe lehet, de sajnos otthon nincs netem, úgyhogy egy kicsit necces újra beszerezni.
  • ZÓÓÓcsi
    Kösz a válaszokat mindenkinek!
    Főleg a coop miatt érdekelne a játék...
  • NRK
    Én a megjelenése óta a Skidrow-verziót használom, teljesen stabil, nem kér lemezt, tehát krekk sem kell, multihoz szépen leszedi a peccseket automatikusan. Lehet, valami hibás volt, amikor letöltötted vagy kiírtad. Próbáld meg mégegyszer megszerezni.
  • Balumann
    Van 3 COOP pálya, amikor van egy pálya pár feladattal meg csomó kurvaügyes ellenséggel, és meglehet csinálni, és van Campaign mód ahol 4-en végiglehet vinni az egész játékot.
  • arty
    crack nem kell, mivel nincs cd check a játékban. sosem kéri a lemezt, csak installhoz kell ...

coopba asszem az összes kampány pályát egyesével végig lehet vinni, legalábbis az első részben igyvolt
  • ZÓÓÓcsi
    Amúgy coop-ba végig lehet vinni a játékot ,vagy csak pár pályával el van intézve ez a játékmód?
  • ZÓÓÓcsi
    Hát ez csak trainer csomag nem crack!
    Tudtommal nincs a játékhoz crack, de örülnék neki hogyha kijavítanátok.
    Nekem telepítésnél CRC hibát ír ki: a quick.bundle nem egyezik a telepítő data1.cab fájlával, de ha kihagyásra kattintok akkor felteszi a játékot csak nem indul el -> application error ...
    Valaki tud erre valami gyógyírt?
    3.48 GB-os SKIDROW
  • koschwarz
    minek az 1.3-ashoz ha van 1.4-es?

gamecopyworld.com
  • manutdzoli
    Sziasztok!1.4-es és 1.3 patch-hez szeretnék crack-et,de sehol nem találom.Help!
  • Prince23
    Ha müködne
  • Balumann
    visszaolvasás, kereső? ^^
  • ajem kisa
    Valaki belinkelt egy mentést a 3. pályátol, van akinél csinálja ezt, valakinél nem, azota sem tudjuk mi lehet ez!:S
  • Prince23
    Valaki?
  • Prince23
    A 2. pályán egyszer csak ki lépett a gémből, arra hivatkozva, h vmi ageia driverrel van a gond. Full graffal játszom, és a moha ageia driverje van fönnt. 1.04-es javitással tlom, és rajta az 1.03-as magyarítás.
    Vagy ez vmi "szoktató" volt? Ilyen kilpés lesz többször is?
  • arty
    Egyetértünk. Sajnos ez PC-re csak egy alibi folytatás lett :(
  • Prince23
    Helló!
    Azt szeretném kérdezni, h az 1.04-es peccsel müxik az 1.03-as magyarítás??!!
  • ptomesz
    no hat ez a graw2 az egyhez képest nulla. de jó nagy. sajna a grafika az AI meg a pályák hossza törénet meg az összhatás rovására ment
    szép de játszhatatlan.
    fel tettem hardcore-ra. ott állok má' 2 perce a faszival szembe és nem reagál, néz velem szembe meg jobbra balra,de nem vesz észre, mondom ez hihetetlen. ugyan olyan hülyék mint normálon vagy könnyűn. annyi a különbség hogy erősebb a találat (2 golyó halál) eddig 5 golyó halál volt az arány.
  • Viktor9202
    Tudna nekem vki olyan Hamachi-s szobát mondani, ahol játszanak még a játékkal?
  • Sith
    Köszi
    véggi probálom még egyszer
    ezeket már kb végig probáltam de azért bevallom komplet uj rendszert nem szeretnék feltenni :)
    minden esetre köszönöm a segítséget
  • arty
    :)))

nekem nem fogyott ki a lőszerük, de sima gépfegyverrel is lekaptuk 10 perc alatt :D
  • NRK
    Amikor először játszottam végig, nekem is azzal szerencsétlenkedtek. Egészen addig, amíg ki nem fogyott minden muníciójuk a kézifegyvereikből. Akkor végre elővették a Zeus-t, és leszedték a helikoptert. Gyakorlatilag a végén egyedül kellett a pálya végéig kísérnem, fedeznem aztán a szegény fegyvertelenül maradt embereimet. :D Amikor másodszor játszottam ezt a részt, akkor minden gond nélkül első parancsra előkapták a Zeus-t és kilőtték a helikoptert.
  • arty
    nekem a parasztok olyankor is tankot, helit csak sima gépfegyoval lőtték :) közben ott volt a hátukon a zeusz ... :(
  • bandi007
    Köszi a segítséget + próbálom
    THX
  • Prince23
  • Kaslerka #2420
    Srácok az miért van, hogy frankón megy hamachival a gém egészen addig amig be nem másolok a custom levelbe egy pályát és azon akaruink játszani a haverokkal? A pálya betöltése közben egyböl bont a hamachi/skype. minden.
  • ajem kisa
    Vagypedig besenyőparádé! Hejj!
    Másik lehetöség, hogy kiválasztod a társad, akinél van vállrolindulos izé, és kiadod neki a parancsot, hogy szedje le, de ott vigyázz, mert ha nem célzol pont a helire, nemfogja érteni a gyökér, hogy mit akarsz!
  • arty
    lődd sima fegyverrel ... sokáig ... k. sokáig - ha a társaid még élnek, 5-6 kör alatt leszeditek :) hullák mellől vedd fel a fegyvereiket, szükség lesz a lőszerre!
  • bandi007
    Hogy a rákba lőjem ki a gáton a helikoptereket?
    Az aknavetőbe 1 szem lőszert találok csak...
  • bandi007
    lol....
  • koschwarz
  • ajem kisa
    Persze!
    Ott balra kell menni a tank mellé!
  • bandi007
    Hy!
    Elakagtam a játékba. Tud vki segíteni?
    PLÍZ
  • arty
    hangkari letiltása probábol, uj directx, uj gfx driver? szokásos dolgok.
  • Sith
    Pontosan
    Csak ennél a játéknál művel ilyet a gép, ép ezért vagyok fenakadva kicsit, hogy mi is lehet a baj.
    Már lebutitottam mindent, grafikát, hangot mindent de még mindig, szóval nem értem...
  • Balumann
    Ez még akkor se lenne normális, ha tényleg csak a minimum követelmény lenne meg. Más játéknál, illetve semikor máskor nem fordul elő a hiba, csak ennél a játéknál?
  • Sith
    Hali
    Egy kis segitséget kérnék
    A játéknak elvileg futnia kellene a gépemen és fut is a bajom az hogy x (teljesen random) idő után megfagy van amikor egy órát játszom vele valamikor csak fél percet és fagyi
    se alt tab semmi nem müködik?
    Nincs esetleg ötletetek hogy mi lehet a baj?
  • Viktor9202
    Köszönöm
  • arty
    graw2 savegame 100%
  • Viktor9202
    100% mentést tudna nekem vki adni?