2845
FAQ
 • mester1987
  #2845
  Ne konzolból tiltsd, a játékban elég bőven. A checkpoint kifagyás az egyedi lesz, max a magyarítás szólhat be, mert a fedezz parancsra hajlamos kifagyni valami parancssoros üzenettel...régen ezzel szoptam.
 • Inquisitor
  #2844
  GRAW 1-nek nincs saját topikja? Keresővel nem leltem. Kéne FAQ meg segítség. Állandóan kifagy a check pontoknál. Meg kéne miként lehet a PhysX-et tiltani konzolból, mert W7 alatt nem engedi a prefix kapcsolót betenni az ikon beállításainál.
 • szakacsgergo333
  #2843
  Valaki tudna segíteni? Hogy hogyan kell coop ba játszani Tunggle segítségével?
 • KopfSchuss
  #2842
  Modolt játékkal nyomom, mégpedig a Brettzies_wpnPack_v2.05.ots.both moddal. Már a játék elején feltűnt egy óriási, kulcsfontosságú hiba, mégpedig; nem engedi lerakni a C4 et a tüzérségi pontoknál lévő tankokra. Nem is ír ki semmit, mit nyomjak meg, hogy letegye, mint az alap játéknál hogy x. Remélem valaki tud segíteni, előre is köszi!
 • simonl #2841
  Szia és hol, hogyan kapcsoltad ki? Oszd már meg velünk is:)
 • KaOz
  #2840
  megvan a megoldás, ki kell kapcsolni a azt a fizikai baromságot..
 • KaOz
  #2839
  Sziasztok!

  Tudja valaki, hogy win 7 64 bit alatt miért akad egy ilyen régi játék?
  Max. grafikán játszhatatlanul szaggat. Ha minden beállítás alapon van, akkor megy. Crysis 2-vel nem volt gond, fut minden más játék csak ez nem. Van valaminek tippje? új videokártya drivel, minden a legfrissebb.
  Köszi
 • #2838
  A 9. pályán a 2. helit mivel lehet kilőni? RPG-vel sem tudtam, menteni nem lehet.
  Valami tanács? Köszi
 • ajem kisa
  #2837
  Van most "Ghost Recon Online" ami ingyenes, igaz nempróbáltam, de csekkold le, most jött ki nemrég ~1-2 hónapja!
  Ja amúgy nemtom mi lehet a baj nálad!:)
 • Novotsik
  #2836
  online játszottam régebben de nagyon laggolt pedig 5mb netem van. Mi lehet vele? Gondolkozom h megint elkezdem az online részét de úgy laggolt anno h nem lehetett vele játszani semmit nem töltöttem a pingem mindig 30 körül volt. Legújabb patchek voltak fent. habár nekem jobban bejött az első része (single). Most is még játszanak online?
 • ajem kisa
  #2835
  Ejjha, ott tartani kell ám a frontot, nem egy kod az tény, dehát mi épp ezért utáljuk a kodot mert "s.z.a.r, rakás s.z.a.r., förmedvény,f.o.s."!
  Meghát ugye, ha nemfizettél érte, akkor nemtudod visszafizettetni az árát mert "f.o.s.", (kodot én 2hét után továbbadtam)! Éshát mivel letöltötted, akkor neked lehet a legkevesebb szavad kritizálni!
  (Jó a f.h.neved!)lol
 • Shep
  #2834
  A hiba önnél van :)
 • Graw2
  #2833
  Sziasztok!
  Nos az a helyzet,hogy kb 1 éve tölöttem le ezt a förmedvényt.Odáig eljutottam,hogy felrobbent előttem egy valami ház és valami fószert oda kellett cipelnem a helikpoterhez.Oké mondom minden oké....vissza kellett mennem és lőni, várni és tankot robbantani.Elvileg van velem 2 katona,akik gyakorlatilag semmi célt nem szolgálnak,mert szó szerint belevetődnek a golyózáporba....no comment....
  Ezt egybe véve nagyon jó csak amikor már kb. a hármoszázadik alkalomra sem sikerül tovább jutni a helikopteres cuccnál,akkor már röpült is a ez a f.o.s a gépről.Nem tudom,hogy lehet tovább vinni,de nem is érdekel,aki szeretné az idegeit letesztelni az nyugodtan nyomja ezt s.z.a.r.t
  Részemről ennyi....rakás s.z.a.r egy játéknak hívott valami.Még hangulata sincsen.
 • simonl #2832
  Sziasztok,
  Sikerült már valakinek telepítenie vmik. Brettzies Weapon mod -ot?
  Nálam állandóan hibaüzenettel kilép, pedig úgy telepítettem ahogy le volt írva.
  Ha igen, kérem lépésenként írja le a telepítés menetét. Köszönöm.
  Eredeti játékom van, 1.05 ig patch -elve valamint Windows 7 64bit.....
 • hunwhite
  #2831
  Media Marktban 990-
 • hunwhite
  #2830
  Hi all!
  Akit érdekel!
  ==The Best Of== RVSA server
  Álltalában déltől késő estig futtatom!
  Sajnos a T-online előfizetők nagyon ne álmodjanak róla, hogy be tudnak jönni :)
 • Lcapitant
  #2829
  Sziasztok!
  mi lehet a baj? :

  Crash in application version: 30899.3048

  data\lib\units\extensions\inventory.dsf(-1): cant find member: player_data in type <Unit>

  Renderer: threaded
  Physics : threaded


  köszi :)
 • zsoma79
  #2828
  Csak ez a Multiplayer nem tetszik...a klasszikus GR-ben olyan jól lehet szerver beállításokat végezni két játék között...
 • zsoma79
  #2827
  Köszi! Sikerült megoldanom, egy rendszer újra rakással, sztem az volt a gond h crackeltben volt meg. De ez a játék megérdemelte h megvegyem, mivel annak idején sokat nyomtuk az alappal is :)
 • ajem kisa
  #2826
  Figyelj oda a kimaradó karakterre ha van, és lehet, hogy a nulla egy Ó betű! Talán ez lesz az, más ötletem nincs!
  Mit ír ki amúgy?
 • zsoma79
  #2825
  Sziasztok,
  Ha valaki még olvassa segítsen légyszí. Megvettem a Médiában a játékot, de nem akarja a gyári tokban levő kódót elfogadni, miért? köszönöm!
 • steweee
  #2824
  ebben a műfajban mik jelentek meg az utóbbi két évben ?
 • whisper
  #2823
  Nem játszootam vele ,de 1990 Ft a Tescoba szóval nekem annyit simán megér eredetibe szóval mi veszünk egy páran aztán el bohóckodunk vele és lesz ami lesz !! 8)))
 • Nothing117
  #2822
  hi
  már nagyon régen nem játszottam ezzel a játékkal
  mennyien játszanak még vele?
  nektek eredetiben van meg vagy hamachin toljátok?
 • Zsebenyi
  #2821
  Hát a GRAW2 csodákra képes kifagyás tekintetében. A legjobb, hogy multi közben néha gondol egyet és chat parancsra kivág, de úgy, hogy kilépni nem lehet olyan gyorsan egyből egy játékból... :(
 • Matthew Baker
  #2820
  Crash in application version: 30899.3048

  Unhandled exception - access violation  C STACK:
  graw2 (???) : ???
 • Matthew Baker
  #2819
  a 3. pályán vagyok (Üdvözlöjük Juarezben vagy vmi ilyesmi) és irányítom az embereimet gondol egyet és valami hibaüzenettel kivág a játékból (vmi grenade.cfg?!) pls help
 • Zeller01
  #2818
  Szia!

  Ez egy remek ötlet! Sajnos csak november 22. után érek haza Magyarországra, de utána első dolgom graw-ozni! :D Amint hazaérek felkereslek és mehet a coop! Akármilyen pályán, 8 hónapja nem játszottam már alig várom! Üdv
  -ZellerHUN
 • Zsebenyi
  #2817
  Urak! Nem dobnétok nekem Skype vagy MSN címeket, hogy összerántsunk valamiféle kis magyar gárdát? Mindig külföldiekkel játszom és úgy megörültem, hogy összejöttem most egy magyar gyerekkel Skype-on, hogy hajnali 4-ig nyomtuk egyik hétvégén olyan este 8-9-től. :) És vannak olyan pályák, ahol el kellene a több ember és nagyon jó lenne hangban sztem magyarul, saját zárt szerveren. Olyan talán 6 éve nyomom a GR-sorozatot.

  Nekem HUNGeryson a nevem, elég sokszor fent vagyok, inkább estefelé bár most még gyógyul a szeme egy baleset miatt, így pár napig még pihi. Hétvégén kötelezően fent vagyok.

  Pályák, amiken el tudnék képzelni komoly COOP-okat, pl. Long run, vagy Rat City vagy főleg-főleg az Operation Nitroglycerin, ez lazán 2, 2.5 óra coopban. Ezek persze add-on pályák.
 • HENCIG
  #2816
  http://www.ghostrecon.net/files2/index.php?act=category&id=46
  Vannak mapok a link alatt :)
  Mennyien játszanak? Sokan nem, de azok nagyon bírják :)
 • Since
  #2815
  Mennyien játszanak online ezzel a játékkal? Láttam hogy steam-en van, de nemtudom hogy érdemes-e ha úgyis kevesen nyomják...
 • CheAteR88 #2814
  am egy olyan kérdés
  léteznek még coperativ mapok a game-hez? vagy ez a 10 van azt csókolom?
 • CheAteR88 #2813
  patch nélkül is feltámad a halott társ:D
  csak úgy ahogy mondtad ne legyél tűz alatt
  most azt nem tom hogy ha többen játszotok akkor mindenkinek fedezékben kell lennie de szerintem a leadernek kell csak de ez nem tuti
  2 főnél meg simán a másik fedezékbe aztán pár másodperc és mehet a game tovább
 • HENCIG
  #2812
  Szia! Megkerestem és találtam is az UBI oldalán egy frankó helpet az ügyben.Meg is csináltam mindent amit kell, de ennek ellenére maradt a probléma.
  Nem a másik gépről ami ua. routeren van sem látom rendesen a pinget, de be tudok lépni és müxik is frankón.De ugyanúgy ha pl. t-online user akar jönni játszani az nem tud csatlakozni. Csak írja neki sokáig, hogy connecting server aztán idő túllépés hibaüzenet jön.
  Igazából nem lenne vele gond hogy kérdőjeles mert aki bejön annak frankón megy a ping , nem laggol.
  Az a gáz, hogy egyes szolgáltatók alatti user nem tud bejönni.
  Azon gondolkodtam már, hogy veyzek egy másik előfizut csak a szerverhez.
  Persze közben az idegtől fel tudnék robbanni, hogy mennyi szart hagynak a játékban a buzi gyártók kezdve, hogy a csitereket nem lehet megszüntetni....
  Azért köszike a reakciót :)
 • Balumann
  #2811
  Ezt így látatlanban elég nehéz megmondani, hogy mit kell beállítani, pláne hogy a játék sincs most fönnt nekem. Először is meg kell keresned, hogy a dedikált szerverhez a játék melyik UDP és TCP portot használja, ez szerintem a README fájlban vagy a kézikönyvben benne van, vagy neten utána kell nézni, és ezeket a portokat forwardolni kell a szervergéped felé (annak az IP címére).

  A másik, ellenőrizd le, hogy nincsenek-e letiltva az ICMP üzenetek fogadása/küldése, különben kívülről lehet nem tudnak pinget kérni (bár szerintem ezt nem icmp szinten oldja meg a játék, hanem a játékszervertől kéri le udp protokollon).

  Belső (helyi) hálózatból, tehát a router mögötti másik gépedről látod rendesen a pinget, és be is tudsz lépni, ugye?
  Azt nem tudom, hogy be kell-e állítani a szerver IP címét, mert ha igen, akkor lehetséges, hogy választanod kell, hogy külső vagy a belső ip címet adod meg, előbbi esetén lehet, hogy a játékgépedről lesz probléma a csatlakozással.

  Túl sok gyakorlaton nincs ilyen problémák megoldásában, mert bár én csináltam dedikált szervert más játékban, az Hamachin keresztül volt és LAN dedikáltat csináltam, a hamachi miatt a router már nem kavart be.
 • HENCIG
  #2810
  Íme a megoldás:
  Nyomorék fizixet ki kell tiltani!!!!
 • HENCIG
  #2809
  Sziasztok!
  Félek nem kapok ötletet.
  Nyitottam sajna egy másik témát is, de azért leírom!
  Dedikált szervert szeretnék!
  A szolgáltatók game server szolgáltatók hülyék hozzá.
  Amikor a router nélkül direktbe dugom a gépet akkor frankó 30-50 ms a ping.
  Ha routert dugok közé mert ugye egyik gép dedicated server "H_Server'''*''' [RvsA] a másikon pedig játszanék akkor a ping érték helyett "?" van aminek következtében pl. t-online csapattárs nem tud belépni:( Help MEE!
 • HENCIG
  #2808
  Xfire :) :hwhiteh
 • HENCIG
  #2807
  Aham :)
  H_team

  H_White'''*'''
 • Blenda Stompa
  #2806
  Hali!

  Valaki tud megoldást arra, hogy már single player első pályán miért csinálja azt, hogy megy kb 40-50 FPS-el, majd egyszer csak leesik az FPS szám 2-re (pláne ha beindul az AI)? Multit már nem is merem kipróbálni...
  Visszaraktam normal-ra azt a fizikai aegia-s nyomort is, de akkor is csinálja. 9600GT + minden megfelel a követelményeknek
  Anybody has any idea?