30
-
ZOTYASAVIOLA #30 A Gyurcsány paródia korrekt volt, csak azt nem étrem miért kell az ő szintjére lesüllyedni a k*rvázásokal...
A másik: Azért mert vki szereti hazáját azért még nem kéne ki parodizálni................ -
Béla bácsi #29 Ha ő már nem is tud védekezni, de egyik rokona és kollegája tud, akit történetesen az ismerősem közt tudhatok... Nem azt mondom hogy nem volt jó humorista, az volt, de a rendszer része. -
#28 Szerintem nagyon jó lesz ez a műsor!Itt találtok egy előzetest/Gyurcsány paródia/ ami szerintem nagyon jól sikerült!!!! -
#27 Szerintem csak a csatorna nevét adtad meg, ahol majd menni fog a műsor. -
Komolytalan #26 Na persze, hitt benne, meg ő volt Kádár titkos tanácsadója, meg sortüzet is vezényelt 56-ban, hogyne. Nem kéne bemocskolni valakit aki már nem tud ellene védekezni. Mivel közéleti személyiség volt, így be kellett tartania bizonyos normákat, de nem ő privatizált rendszerváltáskor 5 millióért 3 milliárd állami vagyont hanem a Gyurcsány (mint kishal, mert az akkor aktuális vezetők többet nyúltak). Szóval abszolúte nem álltak egy oldalon, max próbálta börtön nélkül túlélni az adott rendszert. -
nattydread #25 Ugyanmár! El kell ismerni, hogy Hofi jó humorista volt, de nem kell róla azt gondolni mekkora nagy vátesz. Ő volt a szelep a Kádár rendszer léggömbjén, ha szabad ilyen hülye hasonlattal élnem. Remélem értitek mire gondolok. -
Mentoloshurkaka #24 TV2. megadtam a választ -
digital #23 Hagyd rá olyan, mint az értelmi szintje… Szegény Hofi :-( -
#22 muszáj :| -
#21 Honnan tudod, hogy a jobboldalt fikázzák majd benne? Bár lehet, hogy te jövőbelátó vagy :) Priviben elküldhetnéd a jövő heti lottószámokat :) -
Béla bácsi #20 Nem muszályból, önként és dalolva. Hofi ugyanúgy hitt abban a rendszerben mint Kádár, Aczél, stb. Csak neki ez volt a feladata... -
Komolytalan #19 Szerintem a történelem tudásod siralmas. -
Komolytalan #18 1ik Megyó volt, a másik Horn, Gyurcsányi meg ült mellettük és jegyzetelt :-P -
Mentoloshurkaka #17 Siralmas azt látni, hogy Mátyás király óta senki se volt képes ezt az országot normálisan vezetni. -
Loverman #16 mellesleg ha jól megnézzük van pár humorista a régi bagi-Nacsa showból. hát igen, új műsort kellett találniuk:) -
Loverman #15 mert muszáj volt.... -
Béla bácsi #14 Ühümm, vagy esetleg hogy reagál a közönség... Utána meg jót iszogatott Kádárékkal. -
Loverman #13 aki nem tudná és csak úgy dobálózik itt a szavakkal, Hofinak minden előadásán ('89-ig) ült az első sorban 2 3/3-as és figyelték h nem megy-e túl messzire a megengedett szóbeli szabadsággal. -
Béla bácsi #12 Pl. erre itt az előbb. -
Béla bácsi #11 Nyíltan merte? Mert ezért kapta a fizetését, azért. Annak a rendszernek ugyanolyan eleme volt ő mint Fock Jenő, Horn Gyula, Lázár György, Aczél Endre stb. Próbáltad volna te megtenni... -
#10 azért Hofit belekeverni ilyesmibe...
műveletlenségre vall -
cateran #9 Bocs,de egy humoristanak,nem hitelesnek (mi a fenere gondolhatsz?),hanem szorakoztatonak kell lennie!(szerintem legalabbis) -
Derapo #8 Azért nem gondolod,hogy HOFI-t hiteltelennek nevezni egy kicsit erős? HOFI volt az átkosban talán az egyetlen ember aki nyíltan mert bírálni bárkit,még Kádárt is. -
Béla bácsi #7 Van egy olyan érzésem, hogy ez is olyan "tv2-s" lesz. Tehát igénytelen. Próbálnak valami Fábry-féle műsort csinálni. Mondjuk ő se rossz önmagában, csak olyan mint Hofi: hiteltelen. -
Loverman #6 azért lehetne ez egy újabb műsor ahol a jobboldalt lehetne fikázni, mert van mit rajta rendesen. de igaz, ez olyan lesz mint a régi Uborka volt, egy az egyben a mai politika egészéről. -
avman #5 azért Sándor György nem kimondottan baloldali szemléletű... -
#4 Nem hinném, hogy most az kifizetődő lenne nézettség szempontjából.
Ha jó műsort akarnak csinálni, akkor pártállástól függetlenül figuráznak mindenkit. Nincs fekete-fehér, csak politikus, az meg rosszabb mint az ügyvéd. -
Mentoloshurkaka #3 Látom újabb műsor ahol a jobboldalt lehet fikázni. -
#2 miért kéne? sokan vannak akik innen tájékozódnak, mert pl kiütések jönnek ki rajtuk ha a kereskedelnmi tvkre kell kapcsolni:D -
PoisonBorz #1 ...nem lenne kötelező jelölni a cikken, hogy fizetett hirdetés?