Mi kérünk elnézést! - politikai kabaré a TV2-n

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Gyurcsány paródia korrekt volt, csak azt nem étrem miért kell az õ szintjére lesüllyedni a k*rvázásokal...
A másik: Azért mert vki szereti hazáját azért még nem kéne ki parodizálni................
Ha õ már nem is tud védekezni, de egyik rokona és kollegája tud, akit történetesen az ismerõsem közt tudhatok... Nem azt mondom hogy nem volt jó humorista, az volt, de a rendszer része.

REALista
Szerintem nagyon jó lesz ez a mûsor!Itt találtok egy elõzetest/Gyurcsány paródia/ ami szerintem nagyon jól sikerült!!!!<#hehe>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sadist
Szerintem csak a csatorna nevét adtad meg, ahol majd menni fog a mûsor.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Na persze, hitt benne, meg õ volt Kádár titkos tanácsadója, meg sortüzet is vezényelt 56-ban, hogyne. Nem kéne bemocskolni valakit aki már nem tud ellene védekezni. Mivel közéleti személyiség volt, így be kellett tartania bizonyos normákat, de nem õ privatizált rendszerváltáskor 5 millióért 3 milliárd állami vagyont hanem a Gyurcsány (mint kishal, mert az akkor aktuális vezetõk többet nyúltak). Szóval abszolúte nem álltak egy oldalon, max próbálta börtön nélkül túlélni az adott rendszert.
Ugyanmár! El kell ismerni, hogy Hofi jó humorista volt, de nem kell róla azt gondolni mekkora nagy vátesz. Õ volt a szelep a Kádár rendszer léggömbjén, ha szabad ilyen hülye hasonlattal élnem. Remélem értitek mire gondolok.
TV2. megadtam a választ
Hagyd rá olyan, mint az értelmi szintje… Szegény Hofi :-(
Sadist
muszáj :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Honnan tudod, hogy a jobboldalt fikázzák majd benne? Bár lehet, hogy te jövõbelátó vagy 😊 Priviben elküldhetnéd a jövõ heti lottószámokat 😊

Nem muszályból, önként és dalolva. Hofi ugyanúgy hitt abban a rendszerben mint Kádár, Aczél, stb. Csak neki ez volt a feladata...

Szerintem a történelem tudásod siralmas.
1ik Megyó volt, a másik Horn, Gyurcsányi meg ült mellettük és jegyzetelt :-P
Siralmas azt látni, hogy Mátyás király óta senki se volt képes ezt az országot normálisan vezetni.
mellesleg ha jól megnézzük van pár humorista a régi bagi-Nacsa showból. hát igen, új mûsort kellett találniuk😊

mert muszáj volt....

Ühümm, vagy esetleg hogy reagál a közönség... Utána meg jót iszogatott Kádárékkal.

aki nem tudná és csak úgy dobálózik itt a szavakkal, Hofinak minden elõadásán ('89-ig) ült az elsõ sorban 2 3/3-as és figyelték h nem megy-e túl messzire a megengedett szóbeli szabadsággal.

Pl. erre itt az elõbb.

Nyíltan merte? Mert ezért kapta a fizetését, azért. Annak a rendszernek ugyanolyan eleme volt õ mint Fock Jenõ, Horn Gyula, Lázár György, Aczél Endre stb. Próbáltad volna te megtenni...

avcom
azért Hofit belekeverni ilyesmibe...

mûveletlenségre vall

Bocs,de egy humoristanak,nem hitelesnek (mi a fenere gondolhatsz?),hanem szorakoztatonak kell lennie!(szerintem legalabbis)
Azért nem gondolod,hogy HOFI-t hiteltelennek nevezni egy kicsit erõs? HOFI volt az átkosban talán az egyetlen ember aki nyíltan mert bírálni bárkit,még Kádárt is.

Van egy olyan érzésem, hogy ez is olyan "tv2-s" lesz. Tehát igénytelen. Próbálnak valami Fábry-féle mûsort csinálni. Mondjuk õ se rossz önmagában, csak olyan mint Hofi: hiteltelen.

azért lehetne ez egy újabb mûsor ahol a jobboldalt lehetne fikázni, mert van mit rajta rendesen. de igaz, ez olyan lesz mint a régi Uborka volt, egy az egyben a mai politika egészérõl.

azért Sándor György nem kimondottan baloldali szemléletû...

papabear
Nem hinném, hogy most az kifizetõdõ lenne nézettség szempontjából.

Ha jó mûsort akarnak csinálni, akkor pártállástól függetlenül figuráznak mindenkit. Nincs fekete-fehér, csak politikus, az meg rosszabb mint az ügyvéd.
Látom újabb mûsor ahol a jobboldalt lehet fikázni.
akyyy
miért kéne? sokan vannak akik innen tájékozódnak, mert pl kiütések jönnek ki rajtuk ha a kereskedelnmi tvkre kell kapcsolni😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

...nem lenne kötelezõ jelölni a cikken, hogy fizetett hirdetés?