SG.hu

Mi kérünk elnézést! - politikai kabaré a TV2-n

Új havi politikai kabaréműsor debütál november 13-án a TV2-n, Mi kérünk elnézést! címmel. A műsorban színházi jelenetek, bejátszások, animációs kisfilmek, és egy régi nagy visszatérő is helyet kap.

A színházi kabaré szakít az eddig megszokott hasonló jellegű műsorok tematikájával és megjelenésével. A társulatot 16 fiatal, tehetséges színész és parodista alkotja, akik mellett a műsorban helyet kap Verebes István is. A színházi jelenetek között külsőben forgatott bejátszások és rövid animációs kisfilmek is képernyőre kerülnek, valamint csatlakozott a társulathoz egy régi nagy nevettető, Sándor György is.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

A humorista pár éve teljesen eltűnt a képernyőről, de mikor az új műsor készítői megkeresték, lenne-e kedve ismét kamera elé állni, nem sokat hezitált. A témák, és a helyzetek, amelyekben megpróbál minket csőbe húzni, teljesen maiak lesznek.

A "Mi kérünk elnézést!" szinte csak a politika és a közélet – mostanában kimeríthetetlen – tárházából szemezget témákat. A készítők már a nyáron elkezdtek az új műsorral dolgozni, de azóta négy komplett forgatókönyvet is a kukába kellett dobniuk, hiszen egymást érik mostanában a paródiára nagyon is alapot adó események.

A műsort repertoárjára tűzte a Ruttkai Éva Színház, ahol november 3-4-5-én láthatóak az előadások, aki azonban a tévé képernyőjén keresztül szeretne nevetni politikusaink sorozatos baklövésein, az ne feledje: November 13, hétfő, Mi kérünk elnézést!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ZOTYASAVIOLA #30
    A Gyurcsány paródia korrekt volt, csak azt nem étrem miért kell az ő szintjére lesüllyedni a k*rvázásokal...
    A másik: Azért mert vki szereti hazáját azért még nem kéne ki parodizálni................
  • Béla bácsi #29
    Ha ő már nem is tud védekezni, de egyik rokona és kollegája tud, akit történetesen az ismerősem közt tudhatok... Nem azt mondom hogy nem volt jó humorista, az volt, de a rendszer része.
  • REALista #28
    Szerintem nagyon jó lesz ez a műsor!Itt találtok egy előzetest/Gyurcsány paródia/ ami szerintem nagyon jól sikerült!!!!
  • Sadist #27
    Szerintem csak a csatorna nevét adtad meg, ahol majd menni fog a műsor.
  • Komolytalan #26
    Na persze, hitt benne, meg ő volt Kádár titkos tanácsadója, meg sortüzet is vezényelt 56-ban, hogyne. Nem kéne bemocskolni valakit aki már nem tud ellene védekezni. Mivel közéleti személyiség volt, így be kellett tartania bizonyos normákat, de nem ő privatizált rendszerváltáskor 5 millióért 3 milliárd állami vagyont hanem a Gyurcsány (mint kishal, mert az akkor aktuális vezetők többet nyúltak). Szóval abszolúte nem álltak egy oldalon, max próbálta börtön nélkül túlélni az adott rendszert.
  • nattydread #25
    Ugyanmár! El kell ismerni, hogy Hofi jó humorista volt, de nem kell róla azt gondolni mekkora nagy vátesz. Ő volt a szelep a Kádár rendszer léggömbjén, ha szabad ilyen hülye hasonlattal élnem. Remélem értitek mire gondolok.
  • Mentoloshurkaka #24
    TV2. megadtam a választ
  • digital #23
    Hagyd rá olyan, mint az értelmi szintje… Szegény Hofi :-(
  • Sadist #22
    muszáj :|
  • Sadist #21
    Honnan tudod, hogy a jobboldalt fikázzák majd benne? Bár lehet, hogy te jövőbelátó vagy :) Priviben elküldhetnéd a jövő heti lottószámokat :)