111
  • Sephi
    Erdekes :D
  • CSOCSO
    akkor nezd meg a jackass 2-t.. 5 szor annyit rohogtem mint a boraton
  • Proview
    =)
  • Proview
    Épp ezért, mert sokan tudnak (értik) angolul; fel kell hívni a figyelmüket; hogy ne várjanak szinkronra-nézzék eredeti hanggal, mert akkor az eredeti poént hallják. Borat angolja egyébként is egyszerű; meg úgyis a 3-4 téma egyikére lyukad ki duma közben
  • tnm #67
    sztem ezt nem ide akarta, vagy én nem is tudom...
  • Ars3nal
  • mate317
    Hi! Manapság már nem nagy kunszt az angoltudás, szal nem gizda ilyeneket írni, hogy "angolul sokszorta jobb" pláne egy olyan filmről ami még meg sem jelent és azóta se szinkronizálták:D
  • Lyan Kyj
    a wine tastinget nézd meg, meg a krikettet

A kedvencem mégis az, mikor a feministáknál járt, röhögött, h hogy lehetnek egyenlők a nők, arra begurultak, ő meg: "listen pussycat, calm down"
  • Sephi
    Jezusom fetrengek :D
  • Proview
    And what is this?
  • zerosdfd
    A http://www.lando.co.uk-án meg a teljes SBC életmű elérhető, hoppá!
  • Sephi
    valaki = en :D
  • tnm #59
    ha már [H]ouse-ba berkata valaki, akkor ide is:

House megmenti Borat-ot... :)
  • Lyan Kyj
    youtube-on kb 4 órányi borat fellelhető, mindenkinek ajánlom megtekintésre:D
  • k O T T A

• k O T T A

ja és majd elfelejtettem kis háttérképnek...:D:
  • k O T T A
    borat szerint a világ:
    "Nekem nevem borat.
    ez hazaföldem, kazahsztán!elterül tadzsikisztán,kirgizisztán, és rohadék üzbegisztán között.
    ez natalja.a kishugom.ő negyedik legjobb hivatalos kurva egész kazahsztánban.
    ez mamácskám.büdös a húsa.ő kucek legöregebb banyája.
    ez asszonyom, oxana! unom a belét.
    hobbijátékaim: ping-pong.napozás.diszkótánc.
    víkendhobbim:elutazom fővárosba,és nézem mádámokat,ahogy csinálják pisi-kaki.
    én vagyok kazah televízió professzionális riportere.
    igaz,hogy kazahsztán dicsőséges ország,de vannak sok probléma.gazdasági,társadalmi és zsidó.ezért információs minisztérium elküld engem amerinkanszkij államokba, a végtelen dollártermelő vidékre, hogy kazah birka tanuljon belőle."

• Ars3nal
    ez talan a lekjob boratos resz a showba, foleg mikor a "hugarol" mutat kepeket nekik:D
  • zerosdfd
    Íme egy régi klasszikus, a borkostolós jelenet:
    http://www.youtube.com/watch?v=q1gczVUBjec
  • amdrula
    Nem haragszom. Tudom, hogy így van, ezért világosítottalak fel. :p
  • ugot2know
    david-show
  • zerosdfd
    Megnéztem és mint SBC/Borat teljes, eddig megjelent életművének ismerője és rajongója azt mondom, hogy ez a film nagyon gyenge, ahhoz a zsenialitáshoz képest, amit eddig csinált.

Tessék lejútjúbozni a "borat" tag-et!
  • Sephi
    Jah ne haragudj kerlek. Meg szerencse hogy vannak olyan okos emberek mint te es nem veszunk el a tudattlansag utvesztojebe.
  • mgenya911
    ennek semmi köze a filmhez ez egy régebbi borat epizód .. de ez is odabasz azér
  • amdrula
    Az nagyon nem előzetes, de mind1.
  • cicai
    Borat
  • léry
    én már láttam ezt a filmet, és nagyon bejött. szívesen megnézném ezt a 24 perces előzetest, de nem találom, belinkelnéd? köszi..
  • Sephi
    Megneztem a youtubon a 24 perces elozestes.
    Csak annyit szeretnek hozzafuzni hogy en mar reg nem rohogtem konnyekkel.
  • Ars3nal
    azt en sem annyira... biztos poenbol van azis
  • tnm #42
    hát nem tom, nem hivatalos oldal, és még mindig nem tom, hogy miért lengyelül köszönne...
  • Ars3nal
    nezd meg j-nél
    jagshemas
  • tnm #40
    és miért beszélne lengyelül egy kazah? mikor azok a török egy változatát beszélik, a Lyi Aksamlar, pedig a "Jó estét" jelenti
  • Ars3nal
    jaksemas az hogy vagyot jelent lengyelül, azt is szokta mondani
  • tnm #38
    törökül, és mint írtam, Lyi aksamlar
  • Ars3nal
    jak sie maz? asszem ity van, nemtok lengyelül
  • CSOCSO
    easy now, welcome to me vid:D

"jaksemas"
  • cicai
    köszi már nem kell:D
  • cicai
    Tudnátok ide linkelni 1 trailert?
  • akyyy
    miért, szvsz magyarul is jó lenne:)
  • tnm #32
    nem, de azóta sikerült megfejteni /mellesleg egy csomó dolgot tudtam meg, pl. Kazahsztánban törökül beszélnek...:)/
    Szak anno azt kérdeztem, hogy, amit a trailer elején mond köszönésnek, az mi az isten, és hogy kell leírni... úgy 2 óra Google után az eredmény /hátha mást is érdekel/:
    "Lyi aksamlar": törökül annyit tesz, mint a good evening angolul, kb "Jó napot"