Borat Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A http://www.lando.co.uk-án meg a teljes SBC életmû elérhetõ, hoppá!

Sephi
valaki = en 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tnm
ha már ouse-ba berkata valaki, akkor ide is:
http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2006520669,00.html
House megmenti Borat-ot... 😊

youtube-on kb 4 órányi borat fellelhetõ, mindenkinek ajánlom megtekintésre😄

k O T T A

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A

ja és majd elfelejtettem kis háttérképnek...😄:

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
borat szerint a világ:
"Nekem nevem borat.
ez hazaföldem, kazahsztán!elterül tadzsikisztán,kirgizisztán, és rohadék üzbegisztán között.
ez natalja.a kishugom.õ negyedik legjobb hivatalos kurva egész kazahsztánban.
ez mamácskám.büdös a húsa.õ kucek legöregebb banyája.
ez asszonyom, oxana! unom a belét.
hobbijátékaim: ping-pong.napozás.diszkótánc.
víkendhobbim:elutazom fõvárosba,és nézem mádámokat,ahogy csinálják pisi-kaki.
én vagyok kazah televízió professzionális riportere.
igaz,hogy kazahsztán dicsõséges ország,de vannak sok probléma.gazdasági,társadalmi és zsidó.ezért információs minisztérium elküld engem amerinkanszkij államokba, a végtelen dollártermelõ vidékre, hogy kazah birka tanuljon belõle."

Ars3nal
ez talan a lekjob boratos resz a showba, foleg mikor a "hugarol" mutat kepeket nekik😄

Íme egy régi klasszikus, a borkostolós jelenet:
http://www.youtube.com/watch?v=q1gczVUBjec

Nem haragszom. Tudom, hogy így van, ezért világosítottalak fel. :p

PSN: berghold

Ramadamammy rapidrandi

Megnéztem és mint SBC/Borat teljes, eddig megjelent életmûvének ismerõje és rajongója azt mondom, hogy ez a film nagyon gyenge, ahhoz a zsenialitáshoz képest, amit eddig csinált.

Tessék lejútjúbozni a "borat" tag-et!

Sephi
Jah ne haragudj kerlek. Meg szerencse hogy vannak olyan okos emberek mint te es nem veszunk el a tudattlansag utvesztojebe.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mgenya911
ennek semmi köze a filmhez ez egy régebbi borat epizód .. de ez is odabasz azér <#idiota>

Az nagyon nem elõzetes, de mind1.

PSN: berghold

cicai

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

én már láttam ezt a filmet, és nagyon bejött. szívesen megnézném ezt a 24 perces elõzetest, de nem találom, belinkelnéd? köszi..

http://lery.freeblog.hu

Sephi
Megneztem a youtubon a 24 perces elozestes.
Csak annyit szeretnek hozzafuzni hogy en mar reg nem rohogtem konnyekkel.

Ars3nal
azt en sem annyira... biztos poenbol van azis

tnm
hát nem tom, nem hivatalos oldal, és még mindig nem tom, hogy miért lengyelül köszönne...

Ars3nal
nezd meg j-nél
jagshemas

tnm
és miért beszélne lengyelül egy kazah? mikor azok a török egy változatát beszélik, a Lyi Aksamlar, pedig a "Jó estét" jelenti

Ars3nal
jaksemas az hogy vagyot jelent lengyelül, azt is szokta mondani

tnm
törökül, és mint írtam, Lyi aksamlar

Ars3nal
jak sie maz? asszem ity van, nemtok lengyelül

CSOCSO
easy now, welcome to me vid😄

"jaksemas"
cicai
köszi már nem kell😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
Tudnátok ide linkelni 1 trailert?

akyyy
miért, szvsz magyarul is jó lenne😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tnm
nem, de azóta sikerült megfejteni /mellesleg egy csomó dolgot tudtam meg, pl. Kazahsztánban törökül beszélnek...😊/
Szak anno azt kérdeztem, hogy, amit a trailer elején mond köszönésnek, az mi az isten, és hogy kell leírni... úgy 2 óra Google után az eredmény /hátha mást is érdekel/:
"Lyi aksamlar": törökül annyit tesz, mint a good evening angolul, kb "Jó napot"

mgenya911
Ro6 jo ez a Film , ma láttam hát majd bexartam a röhögéstöl😄😄😄 csak feliratosan szabad megnézni! <#idiota> (Y)

Punker
Ki a frász az a Borat?

Tanulj és okosodj kisember.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

akyyy
megnéztem a magar nyelvû elõzetest, ahhh...... 😄😄😄:

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gladiator
vki letöltötte már? ma lesz a premiere elõtti vetítés a Lurdiban (is).

korrekt film és még magyar utalások is vannak benne kazah köntösben.
cicai
Kelet: habara-sabaraccsa-bumm
Nyugat:csigiri-csá

Remélem az Ali G-re gondoltál😊

tnm
valaki nem tudja véletlenül, hogy hogy is kell leírni a köszönését /kiejtve valami "siemsámál"/

Ars3nal
aki nemlatta az megnezheti retekklub pont hun

cicai
tegnap vot a fokuszban😄

Ars3nal
pedig igy van:c

Gladiator
na, jó, ha igaz, akkor bevallom, most én voltam a balfasz<#idiota> de figyelek továbbra is, hogy kinek szólhatok be!😄

Gladiator
na nem mondjátok, hogy Ali G, meg Borat ugyan az?!😄 még a bõrszínül is más. ezt nem nyalom be😄

Blasta
"még szokott játszani homokos osztrák rádióst aki autóversenyzõ "

als Brüno 😊)))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gerbill
Te is nagyon tájékozott vagy okostojás.
Sacha Baron Cohen

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

cicai
neked szokásod mindenkit baszogatni?

ali g nem igazi személy, aki õt játsza az játsza boratot is + még szokott játszani homokos osztrák rádióst aki autóversenyzõ

http://www.lohere.net - a MagyarChan

hahaha oh wow

már nagyon vártam hogy mikorj ön ki végre a film, szerintem még nyár elején láttam a trailerét elõször

mondjuk angolul sokszorta jobb

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Gladiator
hát nem. cicais is rettenetesen tájékozott...
Annyi, hogy Borat elõször Alig G mûsorában jelent meg.

Frosty01
...meglesz egy lövésbõl is<#eplus2>

practitioner of the forbidden arts of death

akyyy
istenem....