111
-
#71 Erdekes :D -
#70 akkor nezd meg a jackass 2-t.. 5 szor annyit rohogtem mint a boraton -
#69 =) -
#68 Épp ezért, mert sokan tudnak (értik) angolul; fel kell hívni a figyelmüket; hogy ne várjanak szinkronra-nézzék eredeti hanggal, mert akkor az eredeti poént hallják. Borat angolja egyébként is egyszerű; meg úgyis a 3-4 téma egyikére lyukad ki duma közben -
#67 sztem ezt nem ide akarta, vagy én nem is tudom... -
#66 -
mate317 #65 Hi! Manapság már nem nagy kunszt az angoltudás, szal nem gizda ilyeneket írni, hogy "angolul sokszorta jobb" pláne egy olyan filmről ami még meg sem jelent és azóta se szinkronizálták:D -
Lyan Kyj #64 a wine tastinget nézd meg, meg a krikettet
A kedvencem mégis az, mikor a feministáknál járt, röhögött, h hogy lehetnek egyenlők a nők, arra begurultak, ő meg: "listen pussycat, calm down" -
#63 Jezusom fetrengek :D -
#62 And what is this? -
zerosdfd #61 A http://www.lando.co.uk-án meg a teljes SBC életmű elérhető, hoppá! -
#60 valaki = en :D -
#59 ha már [H]ouse-ba berkata valaki, akkor ide is:
House megmenti Borat-ot... :) -
Lyan Kyj #58 youtube-on kb 4 órányi borat fellelhető, mindenkinek ajánlom megtekintésre:D -
-
ja és majd elfelejtettem kis háttérképnek...:D:
-
#55 borat szerint a világ:
"Nekem nevem borat.
ez hazaföldem, kazahsztán!elterül tadzsikisztán,kirgizisztán, és rohadék üzbegisztán között.
ez natalja.a kishugom.ő negyedik legjobb hivatalos kurva egész kazahsztánban.
ez mamácskám.büdös a húsa.ő kucek legöregebb banyája.
ez asszonyom, oxana! unom a belét.
hobbijátékaim: ping-pong.napozás.diszkótánc.
víkendhobbim:elutazom fővárosba,és nézem mádámokat,ahogy csinálják pisi-kaki.
én vagyok kazah televízió professzionális riportere.
igaz,hogy kazahsztán dicsőséges ország,de vannak sok probléma.gazdasági,társadalmi és zsidó.ezért információs minisztérium elküld engem amerinkanszkij államokba, a végtelen dollártermelő vidékre, hogy kazah birka tanuljon belőle."
-
#54 ez talan a lekjob boratos resz a showba, foleg mikor a "hugarol" mutat kepeket nekik:D -
zerosdfd #53 Íme egy régi klasszikus, a borkostolós jelenet:
http://www.youtube.com/watch?v=q1gczVUBjec -
amdrula #52 Nem haragszom. Tudom, hogy így van, ezért világosítottalak fel. :p -
ugot2know #51 david-show -
zerosdfd #50 Megnéztem és mint SBC/Borat teljes, eddig megjelent életművének ismerője és rajongója azt mondom, hogy ez a film nagyon gyenge, ahhoz a zsenialitáshoz képest, amit eddig csinált.
Tessék lejútjúbozni a "borat" tag-et! -
#49 Jah ne haragudj kerlek. Meg szerencse hogy vannak olyan okos emberek mint te es nem veszunk el a tudattlansag utvesztojebe. -
#48 ennek semmi köze a filmhez ez egy régebbi borat epizód .. de ez is odabasz azér -
amdrula #47 Az nagyon nem előzetes, de mind1. -
#46 Borat -
léry #45 én már láttam ezt a filmet, és nagyon bejött. szívesen megnézném ezt a 24 perces előzetest, de nem találom, belinkelnéd? köszi.. -
#44 Megneztem a youtubon a 24 perces elozestes.
Csak annyit szeretnek hozzafuzni hogy en mar reg nem rohogtem konnyekkel. -
#43 azt en sem annyira... biztos poenbol van azis -
#42 hát nem tom, nem hivatalos oldal, és még mindig nem tom, hogy miért lengyelül köszönne... -
#41 nezd meg j-nél
jagshemas -
#40 és miért beszélne lengyelül egy kazah? mikor azok a török egy változatát beszélik, a Lyi Aksamlar, pedig a "Jó estét" jelenti -
#39 jaksemas az hogy vagyot jelent lengyelül, azt is szokta mondani -
#38 törökül, és mint írtam, Lyi aksamlar -
#37 jak sie maz? asszem ity van, nemtok lengyelül -
#36 easy now, welcome to me vid:D
"jaksemas" -
#35 köszi már nem kell:D -
#34 Tudnátok ide linkelni 1 trailert? -
#33 miért, szvsz magyarul is jó lenne:) -
#32 nem, de azóta sikerült megfejteni /mellesleg egy csomó dolgot tudtam meg, pl. Kazahsztánban törökül beszélnek...:)/
Szak anno azt kérdeztem, hogy, amit a trailer elején mond köszönésnek, az mi az isten, és hogy kell leírni... úgy 2 óra Google után az eredmény /hátha mást is érdekel/:
"Lyi aksamlar": törökül annyit tesz, mint a good evening angolul, kb "Jó napot"