Van képünk hozzá: Shrek, the Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A festménynek is beillõ kép alapján leszögezhetjük..."
Ez valami összevágott szar kép, a csajok a levegõben állnak, semmi közük a háttérhez. Gagyi.
Ez valami összevágott szar kép, a csajok a levegõben állnak, semmi közük a háttérhez. Gagyi.
Khm, ez egyszerû: ha nem tetszik, nem nézed... <#nevetes1>#nevetes1>
a kettõt is 7-en írták és rendezték,bevesznek még 1-2 embert és már lenn is van a bõr
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Megnyomni... Ja! 😊
De ki kell ábrándítsalak, nem lesz vége trilógiával... http://www.sg.hu/cikkek/44059/elokeszuletben_a_shrek_44. rész biztos lesz...
De ki kell ábrándítsalak, nem lesz vége trilógiával... http://www.sg.hu/cikkek/44059/elokeszuletben_a_shrek_44. rész biztos lesz...
Nem értem Shrekket. Ha trónörökös kell minek meg bárhova? nem fiónát kéne megnyomnia?
amúgy nagyon várom, elsõ kettõ tökéletes lett, remélem a harmadikkal nem rontják el és végre lezárják a sorozatot, mielõtt vmivel lehúzzák.
amúgy nagyon várom, elsõ kettõ tökéletes lett, remélem a harmadikkal nem rontják el és végre lezárják a sorozatot, mielõtt vmivel lehúzzák.
"A festménynek is beillõ kép alapján leszögezhetjük, hogy humorból most sem fogunk hiányt szenvedni." nem szoktam kritizálni a cikk íróit,mert általában korrektek,de ez a mondat nekem sok volt,egy ien humortól mentes képtõl ki röhög?????mer én nem,fõleg egy képbõl leszögezi h sok humor lesz a filmben,ott még nem járunk azér,bocs ha vkit megbántottam
Nem kell félteni a készítõket, tudnak forgatókönyvet írni...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Így elsõ hallásra a sztori elég érdekes....de ha arra gondolok hogy shrek és szamár a trónörökös-t úgy értették hogy keresnek egy megfelelõ alanyt behalok <#buck>#buck> mer bezony ám zöld ogre baárutnknak gyerek kell de izibe.....a szõke hercegesdit kicsit erõltetnek érzem...és hogy fiona hófehérke és más társaival fog harcolni és a fél óra csak velük lesz el töltve akkor bukta lesz.
Hõfehérke az elsõbe is volt tán... mikor a kiráyl mesefigurákat gyüjtött...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Léteznek zöld rókák is? :| Azokat is megnyúzzák? 😞