Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Shrek, the Third

Végre megérkezett a jövő májusában bemutatásra kerülő Shrek 3 első képkockája. A festménynek is beillő kép alapján leszögezhetjük, hogy humorból most sem fogunk hiányt szenvedni.

Bizonyára mindenki emlékszik a DreamWorks világhírű karakterére. A klasszikus meséket alaposan kifigurázó, undorító és alpári módon viselkedő ogre minden korosztály tetszését elnyerte.

Shrek két világsikert már elkönyvelhet és úgy tűnik érik a harmadik is. A hivatalosan Shrek, the Third címet kapott harmadik részből megérkezett az első kép, mely előrevetíti a humor és minőségi animáció képét.


Túl az Óperencián birodalom lánycsapata

A történet szerint Shrek és Fiona átköltöztek Túl az Óperenciánra, hogy majdan irányítsák a királyságot. Ám ez - természetesen - nem megy egyszerűen. A király ugyanis örököst szeretne. Ha ez nem sikerül, mehetnek vissza a mocsárba. Ezért Shrek felkerekedik, hogy Csizmás Kandúr és Szamár segítségével megtalálják a megfelelő trónörököst. Fiona pedig otthon veszi fel a harcot a Szőke Herceg ellen.

A történetben felbukkan még a precíz, de szarkasztikus Hófehérke, a hatalomvágyas-kleptomániás Csipkerózsika és a megszállottan rögeszmés Hamupipőke is. A harmadik rész 2007. május 18-án kerül mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asdasdasd #10
    "A festménynek is beillő kép alapján leszögezhetjük..."
    Ez valami összevágott szar kép, a csajok a levegőben állnak, semmi közük a háttérhez. Gagyi.
  • Kagemusha #9
    Khm, ez egyszerű: ha nem tetszik, nem nézed...
  • ProGabe #8
    a kettőt is 7-en írták és rendezték,bevesznek még 1-2 embert és már lenn is van a bőr
  • DJ Boss #7
    Megnyomni... Ja! :)

    De ki kell ábrándítsalak, nem lesz vége trilógiával... http://www.sg.hu/cikkek/44059/elokeszuletben_a_shrek_44. rész biztos lesz...
  • Gladiator #6
    Nem értem Shrekket. Ha trónörökös kell minek meg bárhova? nem fiónát kéne megnyomnia?

    amúgy nagyon várom, első kettő tökéletes lett, remélem a harmadikkal nem rontják el és végre lezárják a sorozatot, mielőtt vmivel lehúzzák.
  • Picizöldfül #5
    "A festménynek is beillő kép alapján leszögezhetjük, hogy humorból most sem fogunk hiányt szenvedni." nem szoktam kritizálni a cikk íróit,mert általában korrektek,de ez a mondat nekem sok volt,egy ien humortól mentes képtől ki röhög?????mer én nem,főleg egy képből leszögezi h sok humor lesz a filmben,ott még nem járunk azér,bocs ha vkit megbántottam
  • Sir Quno Jedi #4
    Nem kell félteni a készítőket, tudnak forgatókönyvet írni...
  • Karez #3
    Így első hallásra a sztori elég érdekes....de ha arra gondolok hogy shrek és szamár a trónörökös-t úgy értették hogy keresnek egy megfelelő alanyt behalok mer bezony ám zöld ogre baárutnknak gyerek kell de izibe.....a szőke hercegesdit kicsit erőltetnek érzem...és hogy fiona hófehérke és más társaival fog harcolni és a fél óra csak velük lesz el töltve akkor bukta lesz.
  • akyyy #2
    Hőfehérke az elsőbe is volt tán... mikor a kiráyl mesefigurákat gyüjtött...
  • ebertek #1
    Léteznek zöld rókák is? :| Azokat is megnyúzzák? :(