640
budapesti hidak, köztük a méltán híres és emblematikus Duna-hidak, közúti hidak, vasúti hidak, stb...
-
#320 Én, hogyis mondjam, nem illek bele az átlagos fórumozó kifejezésbe, nem a 20-22 éves USA-buzi korosztály része vagyok, hanem kicsit ismerem az illemet. :) -
#319 azért mert egy átlagos fórumozó ilyenkor leanyáz ahogy csak bír...
szóval hogy is van ez? -
#318 Miért kérsz bocsánatot??? Semmi sem történt -
#317 tényleg bocsi, nem akarlak szivatni meg semmi és bocs hogy ilyen hülye vagyok, de a hosszába az vagy mellette vagy rajta. ezek közül egyik esetben sem az "alatta" a gond...? -
#316 Mert a 4-6-os keretbe megy át alatta, a 47-49-es meg hosszába, ami ugye nem igazán menne -
#315 ne nézz hülyének de az ugynolyan villamosok miért ne férnének át ugyanott? -
#314 Váczi-t eredeti helyesírással írom mindig -
#313 Nem magasságra, hanem szélességre teee :) -
#312 hogy nem fér át? eddig is átfértek a Ganzok akkor most miért ne férnének át? (Ganzokat Combinora (4-6-on), UV-kat a 4-6 Ganzaira cserélik) -
#311 RákóczI és VáCi -
#310 Azt elfelejtettem mondani, hogy a Rákóczy-út és a Váczi út egy szakasza alatt alagút létesül -
#309 Ja értem!!! Szóval megint csökkentsük a belvároson átmenő forgalmat lázban égnek. És azt elmondaná nekem egy ilyen fő okos hogy azt a 300 ezer autót hava a tökömbe rakjuk? És hogy kerüljük ki a belvárost? Azon az M0 amin már igyis túl zsúfolt? Vagy szereljünk rá botkormányt és használjuk helikopternek? Vagy mit csináljunk velük? Komolyan nem értem hogy ezek honnan jöttek.
Olyan egyszerüen meg lehet oldani hogy nem igaz. Épitenének parkolóházakat. És meg kell tiltani a parkirózást a fő utakon. Már is szinte minden fő úton nyernénk 2 sávot. Ez az egyik a másik pedig az hogy a kis mellék utcák zömét egyirányúsitani kéne és csak nagy forgalmú fő utaknak kellene keresztezni egymást. Máris vagy 500-600 lámpa leszerelhető lenne. Aztán aluljárókat kéne épiteni hogy pl az olyan nagy forgalmu utak találkozás mint az üllöi út körüt vagy a Váci út Dozsa György , ne egy szintbe kerseztezzék egymást. Ha ezeket megcsinálnák olyan szinten menne a forgalom hogy szinte sose lenne dugó. Csak nem gondolokoznak hanem megnt tíltani akarnak. Tipikus magyar fellfogás. -
#308 Erről nem szól a fáma. A cél: ritkítani a belvárosi átmenő forgalmat -
#307 És mi lesz helyette? körforgalom? Vagy mi? Mertha azt lebontják akkor a Muzeumig fog állni a sor a Bajcsin a körúton pedig a ferenciek Teréig..
Ezzel mit akarnak kezdeni? Mert jó valóban csunya az a felüljáró.. De igen hasznos. Tehát vagy egy alagutat vagy valamit épiteni kell helyette. -
#306 Király! Akkor szerda, 17:00! :) -
Takezó #305 okés, letisztáztam most a munkahetet -
#304 Már régóta pedzegetik, hogy ezt a két vonalat visszaállítják az eredeti végállomására (több évtizeden keresztül, egészen a 80-as évekig a 47-es s 49-es villamos bizony a Nyugatiig közlekedett), ám most elhatározták, hogy kiviszik egészen a Lehel térig, hogy dél-Budát és észak-Pestet összekössék a 14-es és ezen villamosok összekapcsolásával. Nos ez most meg fog történni (ha minden igaz), és akkor a 47-es és 49-es villamos nem fog átférni a Nyugatinál álló ocsmány felüljáró alatt, ezért lebontják. Ez a terv egy egész, Budapest belvárosának közlekedését átfogó, nagy terv része, mely lecsökkentevén az autós sávokat és nagyobb teret adna a tömegközlekedésnek és a sétálóövezeteknek -
#303 hogyhogy? -
#302 Nem, de fog járni és ezért bontják el azt a hányást -
#301 lehet hogy hülye vagyok, de a 47es nem jár a nyugati téren sztem -
#300 47 és 49 -
#299 milyen villamos? -
#298 Ha minden igaz, akkor lebontják a Nyugati téri felüljárót, mert a villamos nem fog elférni alatta! :))) -
#297 Nem válaszoltak -
#296 váú, az jó, megyek filmezni ;-)
tényleg mi van az RTL-el? -
#295 Akkor legyen jövő hét szerda, 17:00 -
Takezó #294 remek, ma beszélek a kolléganőmmel a jövőhétről, és akkor tutiezerszázalékost tudok mondani, de ha most mondtok még valamit, akkor azt a napot lestoppolom -
#293 Átrakjuk jövő hétre -
Takezó #292 Az a félig kellemetlen bejelentésem van, hogy szégyen, de a hétköznap délután mégse jó most, mert most kedd-szerda-csütörtökön délutántól éjjelig dolgozom:\
Úgyhogy ha ti nem tudjátok átrakni esetleg szombat délutánra, vagy ilyesmire, akkor sajnálom, de nem tudok ott lenni:S -
#291 Na végre műkszik. Akkor:
-
#290 No szóval egy érdekes cikket olvastam tegnap a mérnök-újságban:
Épül a világ leghosszabb kosárfüles ívhídja Dunaújváros mellett. A fesztávolsága 307,8 méter, az egész hídegyüttes pedig 1682,5 méter. Ez eddig mind nagyon szép és nagyon jó. Csakhogy! Út nem épül hozzá. Úgy bizony, jól olvastátok. Ún nincs hozzá még 2013-ig biztos. A politika ezt a döntést hozta.
Most feltennék egy-két képet is az építésről ami már elég előrehaladott stádiumban van, de a paraszt ultraweb bekrepált. Addig is egy pár Google kép -
#289 Helyes! Akkor már hárman vagyunk -
#288 Oké.. Majd ugyis dumálunk még róla. Ha nem jön közbe valami fontos megyek!!! -
#287 Állj! Én elírtam! 17:00-át akartam írni. (3-kor még én is dolgozom) -
#286 Hát ezt én asszem kihagyom akkor. 15:00-kor én még melózom. Mind1.. Lélekben ott leszek!!! -
#285 Viszem a Gépem -
#284 Viszem a dépem és már írtam az RTL klubnak -
Takezó #283 Remek, ott leszek akkor, de digitfényképezőm nincs:\ -
#282 Ha a médiát nem is vonjátok bele megörökíthetnétek az utókornak az eseményt pl fénykép formájában ha van kedvetek :) -
#281 Higítót épp tegnap vettem, úgyhogy az elég lesz. Azt mondom, hogy legyen jövő hét szerda! Monnyuk 15:00-kor helyben.