640
budapesti hidak, köztük a méltán híres és emblematikus Duna-hidak, közúti hidak, vasúti hidak, stb...

• Takezó
    :D okés, akkor mondj nyugodtan egy időpontot a jövőhéten, mert én ráérek (hétfő-pénteken edzés, akkor délután nem), mivel egyelőre munkanélküli vagyok:D

mennyi higító/lakkbenzin kéne szerinted?:D
  • B0B0
    Hát azt csak nem! :) Nem Alien vérrel akarjuk lemosni! :D
  • Police88
    az emlékművet is? :D
  • B0B0
    Higító vagy Lakkbenzin mindent leszed!
  • Takezó
    Nah, tiszteletem.
    Arról van szó, hogy van-e valakinek halvány lövése is arról, hogy mivel is lehet az ilyesmit tisztítani?
    Ha nem, az se baj, természetesen utánajárunk, csak hátha valaki tapasztalt: )
  • Random work
    Ez tényleg nagyon szép!
  • B0B0
    A komáromi Erzsébet-híd:

• B0B0
    Gyerekek!!! Az egyik legszebb hidunk még nem is volt!!!

• Christo
    Igen, friss híreket a hidakról is a metros.hu-n találsz
  • B0B0
    Ez a te oldalad?
  • B0B0
    Én ismertem, csak a hírek nem a legfrissebbek rajta általában
  • Christo
    Szeged hídjairól találhattok pár fényképet a metrosk.fw.hu-n
  • Christo
    Ismeritek a dbridges.fw.hu-t? A lényeg össze van szedve rajta például a budapesti hidakról.
  • PíszLávJuniti
    az ilyeneket lőjjétek dunába ..
  • Takezó
    Ha lehet, ne a jövőhéten, mert roppant sok dolgom lesz, de az utánalévőn bármikor ráérek!
  • bobey
    Mostanában sokat járok Dunaújvárosba. Megakartam nézni az új hidat, de valahányszor lementem a partra, ott mindíg köd volt. Ezidáig nem láttam belőle semmit!
    A történethez még hozzá tartozik, hogy alig találtam embert, aki tudta, hogy egyáltalán merre építik a hidat.
  • B0B0
    Ha csak az emberk tudatáig eljut, hogy enm minden fiatalnak tetszik a sok firka már megéri kihívi valamelyiket
  • Random work
    Az akciótokhoz én is szívesen hozzájárulok!

A médiát nem tudom megértné-e kihívni hiszen hallottam már rémhíreket arról, hogy a kereskedelmi TV-k mennyire meg tudnak vágni egy riportot.

• gordon 24
    Nekem8. Csak hétvégén!!! Mert hétköznap nem lesz időm.
  • B0B0
    Nos? Január van! Mikor legyen a "buli"? :)
  • B0B0
    „Mindabból, amit az alkotó ember történelme során létrehozott, számomra a hidak a legtökéletesebb és legértékesebb művek... Fontosabbak, mint a házak, s szentebbek minden templomnál, mert mindannyiunk közös kincsét képezik. A hidak valamennyiünk részére nélkülözhetetlenek, hisz mindig ott emeltettek, ahol az emberi szükségletek keresztezték egymást; maradandóbbak, mint az épületek, és nem szolgálnak titkos, gonosz célokat.”

Ivo Andric
  • B0B0
    Mééé? Lehet, hogy a fotó alatt ott a védőháló! :DDD
  • Takezó
    :ddd
  • bobey
    A srác adott a munkavédelemnek!
  • B0B0
    Csatlakozom a kijelentéshez! :)
  • gordon 24
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!
  • Takezó
    okés, akkor majd telefonon egyeztetünk, vagy itt priviben

#252: hm, szvsz nem hiszem, hogy egy graffiti letörlése túlságosan érdekelné őket, de ahogy gondoljátok, nekem mindegy: )
  • gordon 24
    Az komoly lenne. Igaz én nem szeretek szerepelni de annyi baj legyen..
  • B0B0
    Ha tényleg összejön a buli, akkor én írok az RTL kluban vagy a TV2-nek, hogy ha lehet, jöjjenek ki. Akkor valami prezentáció-féle módon kéne csinálni
  • B0B0
    Megyek én, bár msn-em nincs. Emil:[email protected]
  • gordon 24
    rendben de ma nem érek rá.. De mindjárt felveszlek és holnap dumálnk.. Ok?
  • Takezó
    rendben, akkor ha esetleg tudsz, adj egy msn-t, vagy vegyél fel, úgy egyszerűbb lenne a szervezés:
    takezokükacfrímélpöttyhu
  • gordon 24
    Szerintem azt feltétlenül!! Meg Press feliratot is.. DDD.
    Na de majd ha mentek szóljatok lehet ha lesz időm csatlakozom!!!
  • Takezó
    Hm, értem, de bízom benne, hogy csak nem sütik már rám, ha megjelenek egy vödörrel, meg valami takarítószerrel a kezemben:D vagy vigyek jólláthatósági mellényt is?:D
  • gordon 24
    Nem úgí értem.. Hanem hogy a végén még az lesz hogy mi akarjuk megrongálni. Érted? Mo-n mindent kiforgatnak a végén még azt is rád nyomják hogy te fujtad le.
  • Takezó
    Nem, én nem értem. Ki mondaná azt, hogy hülyék vagyunk emiatt?:)
  • gordon 24
    De srácok!! ennek valami viszhangot kéne adni hogy felfigyeljenek rá!! Merth csak oda mentek/gyünk lehet még mi leszünk a hülyék.. Nem gondoltataok erre?
  • Takezó
    ha még mindig van kedved segíteni, úgy alakult, hogy január elején már hazaköltözöm, úgyhogy korábban meg tudjuk csinálni:) de nem sértődök meg, ha meggondolod magad
    msn?
  • HUmanEmber41st
    Nah én is végigcsekkoltam a topicot.
    Ha lesz egy kölcsön fényképezőgépem, majd tolok fel egy két képet a
    Mary-Valery-ről :)
  • B0B0
    Ma ez áll a helyén: