640
budapesti hidak, köztük a méltán híres és emblematikus Duna-hidak, közúti hidak, vasúti hidak, stb...
-
Takezó #280 :D okés, akkor mondj nyugodtan egy időpontot a jövőhéten, mert én ráérek (hétfő-pénteken edzés, akkor délután nem), mivel egyelőre munkanélküli vagyok:D
mennyi higító/lakkbenzin kéne szerinted?:D -
#279 Hát azt csak nem! :) Nem Alien vérrel akarjuk lemosni! :D -
#278 az emlékművet is? :D -
#277 Higító vagy Lakkbenzin mindent leszed! -
Takezó #276 Nah, tiszteletem.
Arról van szó, hogy van-e valakinek halvány lövése is arról, hogy mivel is lehet az ilyesmit tisztítani?
Ha nem, az se baj, természetesen utánajárunk, csak hátha valaki tapasztalt: ) -
#275 Ez tényleg nagyon szép! -
#274 A komáromi Erzsébet-híd:
-
#273 Gyerekek!!! Az egyik legszebb hidunk még nem is volt!!!
-
Christo #272 Igen, friss híreket a hidakról is a metros.hu-n találsz -
#271 Ez a te oldalad? -
#270 Én ismertem, csak a hírek nem a legfrissebbek rajta általában -
Christo #269 Szeged hídjairól találhattok pár fényképet a metrosk.fw.hu-n -
Christo #268 Ismeritek a dbridges.fw.hu-t? A lényeg össze van szedve rajta például a budapesti hidakról. -
#267 az ilyeneket lőjjétek dunába .. -
Takezó #266 Ha lehet, ne a jövőhéten, mert roppant sok dolgom lesz, de az utánalévőn bármikor ráérek! -
bobey #265 Mostanában sokat járok Dunaújvárosba. Megakartam nézni az új hidat, de valahányszor lementem a partra, ott mindíg köd volt. Ezidáig nem láttam belőle semmit!
A történethez még hozzá tartozik, hogy alig találtam embert, aki tudta, hogy egyáltalán merre építik a hidat. -
#264 Ha csak az emberk tudatáig eljut, hogy enm minden fiatalnak tetszik a sok firka már megéri kihívi valamelyiket -
#263 Az akciótokhoz én is szívesen hozzájárulok!
A médiát nem tudom megértné-e kihívni hiszen hallottam már rémhíreket arról, hogy a kereskedelmi TV-k mennyire meg tudnak vágni egy riportot.
-
#262 Nekem8. Csak hétvégén!!! Mert hétköznap nem lesz időm. -
#261 Nos? Január van! Mikor legyen a "buli"? :) -
#260 „Mindabból, amit az alkotó ember történelme során létrehozott, számomra a hidak a legtökéletesebb és legértékesebb művek... Fontosabbak, mint a házak, s szentebbek minden templomnál, mert mindannyiunk közös kincsét képezik. A hidak valamennyiünk részére nélkülözhetetlenek, hisz mindig ott emeltettek, ahol az emberi szükségletek keresztezték egymást; maradandóbbak, mint az épületek, és nem szolgálnak titkos, gonosz célokat.”
Ivo Andric -
#259 Mééé? Lehet, hogy a fotó alatt ott a védőháló! :DDD -
Takezó #258 :ddd -
bobey #257 A srác adott a munkavédelemnek! -
#256 Csatlakozom a kijelentéshez! :) -
#255 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!! -
Takezó #254 okés, akkor majd telefonon egyeztetünk, vagy itt priviben
#252: hm, szvsz nem hiszem, hogy egy graffiti letörlése túlságosan érdekelné őket, de ahogy gondoljátok, nekem mindegy: ) -
#253 Az komoly lenne. Igaz én nem szeretek szerepelni de annyi baj legyen.. -
#252 Ha tényleg összejön a buli, akkor én írok az RTL kluban vagy a TV2-nek, hogy ha lehet, jöjjenek ki. Akkor valami prezentáció-féle módon kéne csinálni -
#251 Megyek én, bár msn-em nincs. Emil:[email protected] -
#250 rendben de ma nem érek rá.. De mindjárt felveszlek és holnap dumálnk.. Ok? -
Takezó #249 rendben, akkor ha esetleg tudsz, adj egy msn-t, vagy vegyél fel, úgy egyszerűbb lenne a szervezés:
takezokükacfrímélpöttyhu -
#248 Szerintem azt feltétlenül!! Meg Press feliratot is.. DDD.
Na de majd ha mentek szóljatok lehet ha lesz időm csatlakozom!!! -
Takezó #247 Hm, értem, de bízom benne, hogy csak nem sütik már rám, ha megjelenek egy vödörrel, meg valami takarítószerrel a kezemben:D vagy vigyek jólláthatósági mellényt is?:D -
#246 Nem úgí értem.. Hanem hogy a végén még az lesz hogy mi akarjuk megrongálni. Érted? Mo-n mindent kiforgatnak a végén még azt is rád nyomják hogy te fujtad le. -
Takezó #245 Nem, én nem értem. Ki mondaná azt, hogy hülyék vagyunk emiatt?:) -
#244 De srácok!! ennek valami viszhangot kéne adni hogy felfigyeljenek rá!! Merth csak oda mentek/gyünk lehet még mi leszünk a hülyék.. Nem gondoltataok erre? -
Takezó #243 ha még mindig van kedved segíteni, úgy alakult, hogy január elején már hazaköltözöm, úgyhogy korábban meg tudjuk csinálni:) de nem sértődök meg, ha meggondolod magad
msn? -
HUmanEmber41st #242 Nah én is végigcsekkoltam a topicot.
Ha lesz egy kölcsön fényképezőgépem, majd tolok fel egy két képet a
Mary-Valery-ről :) -
#241 Ma ez áll a helyén: