640
budapesti hidak, köztük a méltán híres és emblematikus Duna-hidak, közúti hidak, vasúti hidak, stb...
-
#240 -
#239 Sajnos 1944-ben a németek sokkal precízebbek voltak:
-
#238 1919-ben robbantották föl először:
-
#237 Közúti Tisza-híd szolnokon (1911)
-
#236 Ez már kijárt ide:
-
#235 Szerintem max egy emléktáblát fogsz találni :(( -
#234 Hétvégén megyek a szülőkhöz akkor lefotózom, hogy mi maradt a hídból.
-
#233 Senki. Ezek színezett fényképek -
#232 jah, ki rajzolta? -
#231 Cépek! -
#230 -
#229 Nézd csak mire bukkantam! Színesben! :)
-
#228 Hajrá! :) -
Takezó #227 örülök:) akkor márciusban! -
#226 Segítek -
Takezó #225 ha hazamegyek tavasszal, ígérem, hogy leszedem azt a mocskot onnan szociális munkában:) gyűlölöm a taggereket -
Takezó #224 szép képek az utóbbi postoknál -
#223 Ilyen nemes cselekedetért! :) -
#222 Ha legközelebb arra járok letörlöm, amúgy kicsit messze vagyok, hogy csak úgy fölmenjek. -
#221 Akadály? :) -
#220 Nem kaptam fel a vizet, csupán nem értettem mi a bajod vele. De akkor lezártuk a témát -
#219 Hú, de letörölném! -
#218 értem mire gondolsz, de (nem akarok átmenni nyelvtantanárba) ez a mondat félreérthető, mivel a "budapesti" szóra utal a "köztük", és mivel ezután felsorolás jön, azok tagjai általában (ha utalnak vmire) ugyanarra utalnak mint az első tag.
persze, értem mire gondolsz, csak a megfogalmazás félreérthető. nem kell ennyire felkapni a vizet ilyenen -
#217 Azért ez nem semmi. Figyu! Felsorolás, példák a főcímre:
-Budapesti hidak (köztük a méltán híres és emblematikus Duna-hidak)
-Közúti hidak
-Vasúti hidak
...
Nem értem mit nem lehet ezen érteni -
#216 Ez igaz de a Magyarország hidjaiba beletartoznak a budapesti hidak is, tehát semmi baj nincs azzal a mondtattal. -
#215 van egy sanda gyanum, hogy az első szóval volt Saddalim-nak baja. 'budapesti'. ;) -
Sith #214 Köszönöm
Mindig tanul valamit az ember... :) -
#213 ?? -
#212 Hmmm. Szóval el kell magyarázni a felsorolás nyelvtani szabályait?? -
#211 Offf:
Ha kell Iwiw meghívó valakinek jelezzze!
On. -
#210 Mindegy nem? Teljesen jó az ugy benne van minden. -
#209 "budapesti hidak, köztük a méltán híres és emblematikus Duna-hidak, közúti hidak, vasúti hidak, stb..."
... -
#208 Le lett cserélve, nem baj? -
#207 király az új cím, de akkor a szöveget is cseréljétek le :P -
#206 Törném el kezét mindegyiknek -
#205 Hát ezek a jópofa emberek mindent összefirkálnak. Szerintem még a saját annyát is összefirkálná. Egyébként szép ez az emléktábla. Majd ha arra járok megnézem. Még életembe nem láttam pedig mennnyit járok arra. -
#204 A Kossuth-híd márvány emléktáblája. Ezeknek a firkálós hülyegyerekek fontos volt ezt is összebaszni :(
-
#203 Bocs, elírtam, felavatására! -
Takezó #202 ehh... az nem konkrétan a híd felavatása... el kéne olvasni a verset -
#201 húha durva party lehetett :D